Läs den officiella beskrivningen


Den Skolan för internationell service (SIS) vid American University förstår att komplexa globala utmaningar kräver tvärvetenskapliga, samarbetslösningar. Det olika SIS-samhället är förenat med tanken om service.

Expertfakulteten, stödjande personal och nätverk av fullbordade kamrater förbereder studenter för karriär i internationella affärer med uppmärksamhet på korskulturell känslighet och förståelse, professionell expertis och starka analytiska färdigheter. SIS är konsekvent rankad som en topp tio internationell skola av utrikespolitiska tidningen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

American University - School of International Service (SIS)

AU: s MA i internationella relationer kombinerar avancerad internationell teori och metoder med en koncentration i global säkerhet och konfliktlösning eller hållbar inter ... [+]

Den Online Master of Arts i internationella relationer är speciellt utformad för att ge studenterna en grund i avancerade internationella relationer, samt en specialisering inom ett tvärvetenskapligt yrkesområde. Nuvarande koncentrationer inkluderar Global Security & Conflict Resolution och Sustainable International Development.

Studenter och lärare samverkar i realtid under veckans levande online-lektioner som levereras via en innovativ plattform för videokonferenser. Studenter förväntas slutföra kurs och läsningar före dessa små, levande diskussionssessioner.

Genom att använda innovativ teknik och immersiva upplevelser, kombinerar International Relations Online flexibiliteten hos ett globalt online-program med intensiv, kvalitativ och klassrumsinteraktion av en campus-upplevelse. Studenterna av programmet har nytta av:... [-]

Engelska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska