A.T. Still University, Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag

AT Stills University of Health Sciences tjänar som ett inlärningscentrerat universitet för att förbereda högt kompetenta yrkesverksamma genom innovativa akademiska program med ett åtagande att fortsätta sitt osteopatiska arv och fokusera på helhetshälsovård, stipendium, samhällshälsa, interprofessional utbildning, mångfald och underserved populationer.

Läs mer om AT Still University

AT Still University (ATSU) är grundandet av osteopatisk vård, grundad 1892 av Andrew Taylor Still. Som ett ledande högskolestudium består ATSU av två campus (Kirksville, Mo., och Mesa, Ariz.) På mer än 200 hektar med sex prestigefyllda skolor. Lärandemiljöer inkluderar bostads- och onlinehälsovetenskapliga examen och samhällsbaserade partnerskap över hela världen. ATSU har mer än 700 anställda tillägnad sitt ideella uppdrag och en genomsnittlig årlig registrering av över 3 100 studenter från 35 länder.


Vår skola är känd för sin preeminens som en tvärvetenskaplig vårdutbildare. Universitetet fokuserar på att integrera de grundläggande principerna för osteopatisk medicin och den framväxande kunskapen i dagens vetenskap. ATSU tjänar ständigt skillnader som forskarhögskolan med bästa läroplan och ett samhällsuppdragsuppdrag för att tjäna de underjordiska. Universiteten har en rik historia av ledarskap inom både vårdutbildning och korrelerad forskning./>

ATSU instills inom eleverna den medkänsla, erfarenhet och kunskap som krävs för att ta itu med hela personen och forma vården i samhällen där behov är störst. Inspirerad att påverka helhetshälsovård bidrar ATSU-studenter till framtiden för integrerad vård, samtidigt som de leder med en osjälvisk passion i de samhällen som de tjänar.

AT Still University är ackrediterat av Högre Learning Commission.

College of Graduate Health Studies

Målet för College of Graduate Health Studies vid AT Still University är att tillhandahålla omfattande och relevant onlinehälsovetenskaplig kunskap genom överlägsen kvalitet, innovativ onlineutbildning.


Högskolans utbildningsprogram ger arbetshälso- och sjukvårdspersonal möjlighet att tjäna en prestigefylld examen inom vårdindustrin. Alternativ vid College of Graduate Health Studies inkluderar: doktorand i utbildning i hälsovårdsutbildningar, doktorand i hälsovetenskap, doktorand i hälsovårdsförvaltningen, civilingenjörs magisterexamen, civilingenjörs mästare, civilingenjörs mästare - tandläkarvetenskap och magisterexamen i kinesiologi./>

ATSU: s College of Graduate Health Studies beskriver ATSU: s grundande principer för osteopatisk medicin. Sedan 1892 har Andrew Taylor Stillas principer fungerat som grundprinciper och har blivit den osteopatiska vårdutbildningsmodellen världen över.

Hälsostyrning är en av de snabbast växande yrkena idag, med utökade möjligheter att göra en sann skillnad i de samhällen du ska tjäna. Hälsovård idag och i framtiden behöver mer medkännande och visionära ledare för att övervinna utmaningarna framför oss.

ATSU-CGHS utmärkta online doktorand- och mastersprogram ger den flexibilitet som behövs för att arbeta professionella för att möta deras karriärutvecklingsmål. Curriculum reflekterar de senaste framstegen inom branschen och förbereder akademiker att vara proaktiv för att navigera i den ständigt föränderliga hälso- och sjukvården. ATSU Online-studenter har också möjligheter att få verklig klinisk erfarenhet i sina hemorter, andra delar av landet och runt om i världen.

Kandidater blir en del av den 125-åriga historien om excellens och är kopplade till en familj av proffs som har passion att tjäna där mest behövs.

Våra program

  • Master of Health Administration
  • Mästare i folkhälsan
  • Mästare i folkhälsa - Dental Emphasis
  • Master of Science i kinesiologi
  • Doktor i hälsovårdsförvaltningen
  • Doktor i hälsoutbildning
  • Doktor i hälsovetenskap

Platser

Kirks

Address
800 W. Jefferson St.
MO 6350 Kirks, Missouri, Amerikas förenta stater