University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Carl von Ossietzky-universitetet i Oldenburg grundades 1973 och gjorde det till ett av Tysklands unga universitet. Målet är att hitta svar på de stora utmaningar samhället står inför i det 21: a århundradet - genom tvärvetenskaplig, spetskompetensforskning.

Pathways på Oldenburg campus är korta: universitetets akademiska personal och administrativ personal arbetar nära varandra, med hjälp av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt. Många är integrerade i särskilda forskningsområden, forskningsgrupper och europeiska klyftor av excellens.

Universitetet samarbetar nära med mer än 200 andra universitet över hela världen och är också anslutet till icke-universitetsinstitut inom områdena forskning, utbildning, kultur och näringsliv.

University of Oldenburg förbereder över 13 700 studenter för professionellt liv. Det erbjuder ett brett spektrum av discipliner, från språkstudier, kulturstudier och humaniora till pedagogik, konst och musikvetenskap, ekonomi och samhällsvetenskap, matematik, datavetenskap, naturvetenskap och de nya medicin- och hälsovetenskapsprogrammen som inrättades 2012 .116043_pexels-photo-864994.jpeg

Platser

Oldenburg

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Address
Carl von Ossietzky Universität Oldenburg,
Ammerländer Heerstraße 114-118

26129 Oldenburg, Niedersachsen, Tyskland