IUBH University of Applied Sciences – Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Studie vid IUBH

Vill du starta en internationell karriär i Europa och leta efter ett flexibelt och prisvärt sätt att nå detta mål? Våra online-master- och MBA-program erbjuder dig en internationell inriktning med fokus på affärs- och generalkompetens.

Samtidigt använder de ett innovativt sätt för att du ska kunna studera i din egen takt, plats och tid. Med vår studiemodell lägger vi stor vikt vid maximal flexibilitet och anpassar oss perfekt till ditt liv och dina behov.

IUBH online-studie - den mest flexibla vägen till framgång

Med våra Master och MBA online kurser erbjuder vi dig det mest innovativa, moderna online-studieprogrammet världen över.

Våra program är mycket flexibla och högkvalitativa med stor tonvikt på den praktiska sidan och många tjänster och innovationer för att göra dina studier enklare. Våra akademiker visar interkulturella färdigheter, ett bra engagemang för engelska och omfattande kunskaper om allmän ledning, öppnar dörrar till attraktiva internationella arbetsplatser och en start för sina karriärer inom ledning inom alla branscher.

Din karriär är vår motivation

Distansutbildning vid IUBH erbjuder våra studenter möjlighet att utveckla på personlig och professionell nivå och fördjupa sin karriär genom flexibel, praktikorienterad studie. Vi letar särskilt efter yrkesverksamma och annars upptagna individer som vill växa på en personlig och professionell nivå samtidigt som de fortsätter sina kärnuppgifter.

Därför utformar vi våra program och kurser för att vara så flexibla och innovativa som möjligt men utan att offra den vanliga höga IUBH-kvaliteten.

Vi anser också att det är viktigt att kombinera vår specialkompetens och fokusera på service i form av utmärkta studenttjänster och rådgivning samt professionella och innovativa läromedel.

Vad sätter oss ifrån varandra:

  • Vi främjar professionell och personlig utveckling, skräddarsydd för alla studerandes individuella behov.
  • Vi förbereder våra studenter så gott som möjligt för en lyckad karriär - oavsett om det är hemma eller längre bort.
  • Vårt distansprogram är så flexibelt som möjligt - du kan studera när som helst, var som helst.
  • Våra studenter drar nytta av högkvalitativa multimedia-material.
  • Våra läroplaner är mycket praktiska.
  • Vi integrerar många branschexperter i våra program.
  • Våra studenter, föreläsare och partners kan aktivt delta i utvecklingen av läroplanen, läromedel och tjänster.
  • Vi kan alltså garantera en konsekvent kvalitet på alla våra kurser, undervisningsmaterial och tjänster.

Ackreditering och rankningar

IUBH har ett antal ackrediteringar och sälar som markerar kvalitet och excellens. Vi har uppnått detta genom att kontinuerligt öka kvaliteten på våra program och undervisning.

Stipendinitiativ

IUBH University of Applied Sciences – Online : Scholarship Initiative: Spara upp till 80%!

IUBH Online vill göra det möjligt för alla att ta chansen i livet. Det är därför de erbjuder starka regionala stipendier som varierar när det gäller kulturell, social, utbildnings- eller arbetserfarenhetsbakgrund. Allt du behöver göra är att använda stipendieräknaren på skolans webbplats och vänta på att studentrekryteringsgruppen kommer tillbaka till dig med ditt slutresultat.

(Var medveten om att våra stipendier inte är tillgängliga för studenter från Tyskland, Österrike och Schweiz)

Platser

Bad Honnef

Address
53604 Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium