Université Virtuelle (UIV)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vad är virtuella universitet?

Den virtuella International University (IVU) erbjuder distansutbildning (kallad e-learning kurser). Den som inte kan resa regelbundet till universitetet kan dra nytta av online-utbildning och har rätt att sträva efter en viss grad av högre utbildning.

IVU skapades av International University (ITU) för att göra det möjligt för personer med begränsningar rörlighet för att få tillgång till högre utbildning utbildning, tack vare resurser och online-läromedel (plattform , mentorskap, videokonferenser, media, virtuella biblioteket). Tentor hålls en gång eller två gånger per år till ITU eller vid godkända stationer av IVU, och varefter distansstudent får en examen (kandidat-, magister-, Engineer).

Utbildningen bort från den virtuella International University föreslås:

  • yrkesverksamma som vill fördjupa sin grundläggande och tillämpad kunskap; som inte kan delta i lektioner regelbundet,
  • studenter med överföringsbegränsningar: folk eftersatta regioner och områden till utländskt kapital eller studenter med begränsade medel,
  • studenter med funktionshinder.

Antagning uppfyller samma urvalskriterier som för studenter i grundutbildning, och efter en kommission för att validera begränsningar rörlighet.

organisation

Genom innovation och informationsteknik, var det virtuella International University (IVU) grundades 2012 för att ge onlineutbildning. Organisationen av IVU tillåter distansstuderande att hantera sina inlärningsprogram i enlighet med deras behov.

ANTAGNING

Du kan ansöka om en av de kurser baserat på akademisk nivå: Examen, Civilingenjör, Master. Efter översynen av filen, kommer du att ha en intervju (i college eller på nätet) och du kan registrera om du accepteras av kommissionen.

Träning

Du kommer att få dina bankkoder och du kan följa online-kurser; Flera verktyg finns tillgängliga: plattform med planet naturligtvis olika medier (handledning, dokument, videor ..), virtuellt bibliotek. En pedagogisk och akademisk laget också kommer att övervaka dig under dina studier.

tentor

Den övervakade läxor och slutet av termin examination sker på universitetet eller i en av de centra som godkänts av IVU i slutet av varje termin (i januari och juni). Med en särskild undantag, kan du också ta proven i slutet av läsåret.

Platser

Tunisien online

Université Virtuelle (UIV)

Address
48, rue des minéraux, Charguia 1, Tunis
2035 Tunisien online, Tunisien
Telefon
+216 71 809 000