Läs den officiella beskrivningen

Kungliga Tekniska högskolan har fungerat som ett av Europas viktigaste centra för innovation och intellektuell talang för nästan två hundra år. Erkänd som Sveriges mest prestigefyllda tekniska universitet, är också KTH landets äldsta och största. Med över 18.000 studenter och ett internationellt rykte för kvalitet, fortsätter universitetet att vårda världens skarpaste hjärnor, bidrar till att forma framtiden.

Masterprogram omfattar nio ämnesområden med femtio grader tillgängliga. Undervisas på engelska, dessa program tillåter studenter att avancera i sina studier, i en skiftande miljö med världsklass. KTH har en stor internationell student kropp och betonar de praktiska industriella tillämpningar av kunskap, som omfattar universitetets nära band med ledande branschföreträdare. Denna unika metod för lärande innebär att masterstudenter kan se fram emot spännande karriärmöjligheter med en internationellt erkänd examen.

Med en stark historia av banbrytande forskning ger KTH en tredjedel av Sveriges tekniska och teknisk forskning på universitetsnivå. Universitetet säkrar också betydande forskningsmedel varje år med bidrag från viktiga organisationer som Europeiska forskningsrådet, och spelar en central roll i det nybildade Europeiska institutet för innovation och teknik (EIT). Masterstudenter kommer att gå över 2000 personer som bedriver forskning vid KTH och hitta en mängd olika möjligheter att växa i sina egna fokusområden.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

KTH Royal Institute of Technology

Det gemensamma masterprogrammet i Energy for Smart Cities (SMCS) erbjuds av fyra europeiska universitet genom InnoEnergy. Världens befolkning blir alltmer urbana. Mer än ... [+]

Det gemensamma masterprogrammet i Energy for Smart Cities (SMCS) erbjuds av fyra europeiska universitet genom InnoEnergy. Världens befolkning blir alltmer urbana. Mer än hälften av oss bor nu i en stad. Mer kommer att göra det i framtiden. Vi möter nya utmaningar inom stadsdesign, civil infrastruktur och energihantering. Med det här programmet kan du bidra till lösningen.

Energi för smarta städer på KTH

Den gemensamma masterprogrammet i Energy for Smart Cities lägger djup och bredd till din tekniska och tekniska kunskaper, utrusta dig med affärsförmåga och innovationshanteringsteknik och kopplar dig till det senaste tänkandet om stadsutveckling i ett föränderligt samhälle. Som ett resultat kommer du att kunna spela en nyckelroll när det gäller att utveckla smart, säker och hållbar energi för funktionella och resurseffektiva stadsgemenskaper.... [-]

Sverige Stockholm
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska

Research and education for a brighter tomorrow

Innovate Yourself at KTH

Address
Brinellvägen 8
114 28 Stockholm, Stockholm County, Sverige