The College of Contract Management (Online)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

College of Contract Management i Storbritannien är en ledande online närvaro college för Engineering, Construction, Management, engelska, och utbildning och CPD kurser.

Som en global organisation erbjuder den online-deltagande (Live Online) kurser till studenter över hela världen. Det erbjuder avancerade diplomnivå kurser, yrkesutbildningskurser, CPD och utbildningskurser till byggindustrin för framtida proffs som kommer att fortsätta att uppnå ljusa karriärer och kan bli energiska globala ledare inom byggbranschen. Dessutom erbjuder det ett effektivt engelskspråkigt program som heter NESOL som levererar indiansk engelska för talare av andra språk.

Online-kursen innebär att du inte nödvändigtvis behöver lämna din arbetsplats, du behöver inte nödvändigtvis lämna ditt hem och din familj. Du kommer att delta i live-onlineföreläsningar och handledning från ditt hem eller våra utländska inlärningscenter. College ger en bra möjlighet att lära sig standard brittisk utbildning till en överkomlig kursavgift. Du kommer att känna dig som om du är i en klassrumsmiljö med online-deltagande kurser.

Högskolan är stolt över upprättandet av kontrakt och kommersiell förvaltning Kurser och från sina prestationer genom mervärde och standardkurser. Kvaliteten och värdet av kurserna återspeglas i framgången för sina studenter som leder arbetsmarknaden.

Du kan ha svårt att välja rätt kurs som uppfyller dina behov och intressen och kollegiet har lokala karriärrådgivare eller -centra i Syd- och Östeuropa och Mellanöstern för att hjälpa till. Kollegiet planerar att utöka sina karriärrådgivningsföretag till Ryssland och Sydamerika i framtiden. De yrkesvägledare är här för att guida dig och hjälpa dig att välja den kurs som bäst motsvarar dina intressen och ambitioner karriär.

Den College of Contract Management erbjuder en erkänd kompetens och uppsättning färdigheter, och dessa kan öppna dörren för framtida karriärmöjligheter och progression.

Undervisning och inlärning

Undervisningen och inlärningsstrategierna för varje ämne är härledda från kursresultaten. Samhällsundervisning Online-undervisningsmetoder används för att uppnå programmål, inklusive live-föreläsningar, kursnoteringar, övningar, övningar, gruppdiskussioner, feedback om elevernas inlägg och onlinepresentationer.

Online Attendance-modellen som uppmuntrar till samarbete i en interaktiv inlärningsmiljö har sitt traditionella fokus på innehållsleverans och kommunikation, tillsammans med tonvikt på teknikens värld.

Olika lärarresurser på nätet har utvecklats för att stödja självständig lärande. Föreläsningsanteckningar, läslistor, uppdrag och handledningsseminarier grundar sig på oberoende online-lärande. Studenterna förväntas läsa i stor utsträckning. Läsning kan användas för att utforska specifika ämnen i djupet, för att utforska en rad synvinklar, att utveckla frågor och för att identifiera möjliga svar. Grupparbete är utformat så att eleverna lär sig att organisera och strukturera kollektiva eller samarbetsprocesser.

Studenter uppmanas också att delta i live-föreläsningar online som underlättar ljud och video interaktion mellan lärare och studenter. Högskolan har introducerat den mest effektiva strategin för online-närvaro och inlärningssentrum för att underlätta föreläsningar, handledning och diskussioner som ska äga rum med lärare och mentor för att öka mängden interaktion mellan medelärare och lärare.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Ackrediteringar

Accredited/ Recognised by Following Institutions or Awarding Bodies

CCM Accreditation

Se Online Advanced Diplomas »

Program

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Avancerad examen i yrkesutövning i kontraktshantering

Online Heltid Deltid 6 - 9 månader Öppen antagning Storbritannien UK Online + 1 fler

Den avancerade examen i professionell praxis i kontraktshantering kommer att ge dig kompetenta färdigheter att starta din karriär som en kontraktschef / projektledare / kontraktsadministratör / fordonsadvisat / projektkontroll ingenjör. Kursen är utformad för yrkesverksamma "som jobbar som platschef / byggnadschef / projektledare / civilingenjör / kvantmätare / advokat inom bygg- och olje- och gasindustrin. Om du har slutfört ett kandidatexamen i ingenjörsvetenskap eller kvantitetsmätning, eller lagar eller ledning eller relevanta byggnadsstudier kan det leda till en givande yrkes karriär inom bygg-, olje- och gasindustrin. [+]

Entreprenadhantering Professional Practice Course Totala kursavgift 1.490 kr Totalt poäng 50 under ECTS (European Credit Transfer and Accumulation) Antal moduler 8 Du kan lära dig medan du arbetar

Ackrediterad av den stadgade institutionen för civilingenjörsmätare, det stadgade institutet för skiljemän, det stadgade förvaltningsinstitutet och kvantitetsmätaren International

Inledning

Den avancerade examen i professionell praxis i kontraktshantering kommer att ge dig kompetenta färdigheter att starta din karriär som en kontraktschef / projektledare / kontraktsadministratör / fordonsadvisat / projektkontroll ingenjör. Kursen är utformad för yrkesverksamma "som jobbar som platschef / byggnadschef / projektledare / civilingenjör / kvantmätare / advokat inom bygg- och olje- och gasindustrin. Om du har slutfört ett kandidatexamen i ingenjörsvetenskap eller kvantitetsmätning, eller lagar eller ledning eller relevanta byggnadsstudier kan det leda till en givande yrkes karriär inom bygg-, olje- och gasindustrin.... [-]


IELTS FÖRBEREDELSE

Online Heltid Deltid 276 - 900 öppettider Öppen antagning Storbritannien UK Online + 1 fler

I de kurser du lär dig de enklaste sätten att klara provet, vilken examinator söker efter i dina skriv- och talprov, varför har du misslyckats tester ", där du har vanliga misstag och behöver förbättras och du kommer att förbereda tentamen genom Gör massor av övningar med hjälp av de typer av frågor du kommer att se i tentamen. [+]

IELTS Exam är en utmaning

IELTS (International English Language Testing System) är den mest populära examen för att bedöma en sökandes engelska nivå för tillträde till en universitetsbana i engelsktalande länder, migration och visumansökningar.

För närvarande är IELTS-testet tillgängligt i över 130 länder och kan tas upp till 48 gånger om året. Så vart du är, tillgång till att följa IELTS Exam Preparation Online kurs.

Det är viktigt för:

Inträde till universitet i Storbritannien, Australien, Kanada, Nya Zeeland och USA Migrationsapplikationer till Australien, Kanada och Nya Zeeland Beroende på permanent bosatt visumansökan till Storbritannien ... [-]

Kontakt
Sociala medier