Läs den officiella beskrivningen

Med så nära kopplingar mellan lag och verksamhet är det meningsfullt att en specialist i juridisk utbildning är väl rustad att utveckla en utmärkt företagsskola.

Med ett starkt fokus på praktisk lärande syftar juridiska högskolan till att göra eleverna anställbara och redo att lyckas på arbetsplatsen. Vi är stolta över att skapa rätt lärmiljö för att du ska kunna uppnå dina affärsbehov.

ranking

Högskolan för juridik fick en guld ranking för sin grundutbildning, inlärning och resultat i den regeringsledda Undervisnings Excellence Framework (TEF) år 2017. Denna utmärkelse löpte ut i juni 2019 och ersattes med TEF Silver.

Många av University of Law Business-program är ackrediterade av det prestigefyllda Chartered Management Institute (CMI) och studenterna kommer att dra nytta av ett CMI-examen utöver sin examen vid framgångsrik slutförande.

Studenter på ackrediterade program får också gratis medlemskap till CMI under hela kursen och i ett år efter avslutad kurs. Fördelarna inkluderar tillgång till Storbritanniens största förvaltningsbibliotek, tillgång till online-resursportalen, råd från anställda chefer och tillgång till online-CMI-mentorskapet.

anställbarhet

Anställbarhet står i centrum för allt vi gör på Business School.

Vårt anställningsgrupp ger dig en-till-ett-råd om hur du framgångsrikt kan engagera dig i affärskontakter från stora brittiska rekryterare som IBM, Lloyds of London och Price Waterhouse Coopers (PwC), som du kommer att mötas genom evenemang, workshops och besök till organisationer, så att du kan se förstahands hur verksamheten fungerar i den verkliga världen.

anslutningar

Vår rekord och erfarenhet som juridiska högskolan har gjort det möjligt för oss att etablera globala förbindelser inom juridik och näringsliv och det är genom dessa förbindelser att vi förstår hur viktigt det är att ha möjlighet att ansluta sig till potentiella arbetsgivare när du börjar din karriär.

Därför har vi utvecklat starka globala relationer med företag och arbetsgivare för att leverera utmärkta nätverksmöjligheter.

London plats

Förskollärare på juridikhögskolan lärs på vår London Bloomsburycampus i hjärtat av huvudstaden och i ett av Londons mest levande områden.

Många av våra kurser är också tillgängliga 100% online.

Våra kurser

Högskolan för juridik Business School erbjuder en rad forskarutbildningsprogram i hela Storbritannien, inklusive:
  • MSc Strategic Business Management
  • MSc Ledarskap och Human Resource Management
  • MSc International Marketing
  • MSc Corporate Financial Management
  • MSc Global Accounting

Vi erbjuder också Master of Business Administration (MBA) kurser som har utvecklats för yrkesverksamma från någon disciplin som är ute efter att avancera i sin nuvarande roll eller förbättra sin karriär att utvecklas till ledande och ledande roller.

Vi erbjuder två program som gör att du kan specialisera dig i internationell rätt eller entreprenörskap.

  • MBA Entreprenörskap
  • MBA International Law

Många av våra kurser är också tillgängliga 100% online.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

The University of Law Business School Online

Denna grad är idealisk för dem som är intresserade av en framtida karriär inom bank, privatekonomi och företagsekonomi eller som revisor, och erbjuder en utmärkt grund fö ... [+]

Online MSc Corporate Financial Management

Genom vårt partnerskap med GISMA Business School är den här kursen tillgänglig för studier på campus i Berlin. För detaljer, besök www.gisma.com. För dem som letar efter ökad flexibilitet är denna kurs också tillgänglig för att studera 100% online. Denna grad är idealisk för dem som är intresserade av en framtida karriär inom bank, privatekonomi och företagsekonomi eller som revisor, och erbjuder en utmärkt grund för din karriär eller för vidare studier. Förutom att få en formell kvalifikation kommer du att bygga en kompetensportfölj som du kan visa för framtida arbetsgivare.

Vi är inriktade på studentens inlärningsupplevelse och vill se till att våra kandidater är beredda på karriär, med de kunskaper, färdigheter och attribut som arbetsgivare kräver. Du kan studera programmet online eller på campus. Vår lärare har omfattande praktisk erfarenhet och studenter undervisas i små gruppstorlekar som uppmuntrar till en bra inlärningsrelation med lärare.... [-]

Storbritannien UK Online
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 21 månader
Internet
Läs mer på svenska
The University of Law Business School Online

MSc Global Accounting ger en forskarutbildning med starkt fokus på anställbarhet. Det är idealiskt för studenter med numerisk bakgrund som har ett intresse av att utveckl ... [+]

Online MSc Global Accounting

MSc Global Accounting ger en forskarutbildning med starkt fokus på anställbarhet. Det är idealiskt för studenter med numerisk bakgrund som har ett intresse av att utveckla en djup specialkunskap och en kritisk förståelse för de viktigaste aspekterna av global redovisning, och i synnerhet vem som vill fortsätta, avancera eller byta till en karriär i global bokföring.

Masterprogrammet är utformat så att du kan genomföra din kurs under en 12-månadersperiod. Du kommer att utveckla en bred förståelse av de viktigaste begreppen i global redovisning med ett strategiskt perspektiv i ett globalt sammanhang. Handelshögskolan är stolt över djupet och den praktiska relevansen av den kunskap som levereras på programmen av akademiker med praktisk erfarenhet för att säkerställa att forskning smälts in med relevant verklig tillämpning. Du kommer att tillämpa teoretiska koncept och redovisnings- och finansmodeller på verkliga fallstudier i en online-miljö. Programmet ger de intellektuella stöd som krävs för en karriär i en snabbt föränderlig arbetsmiljö, en strikt inställning till självmedvetenhet och personlig utveckling och betydande exponering för arbetsvärlden och dess nuvarande krav.... [-]

Storbritannien UK Online
Oktober 2019
Engelska
Heltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
The University of Law Business School Online

MSc International Marketing är utformad för dagens marknadsföring professionella och anpassad till de hyllade standarderna för Chartered Institute of Marketing. Programme ... [+]

Online MSc International Marketing

Genom vårt partnerskap med GISMA Business School är den här kursen tillgänglig för studier i Berlin. För mer information, besök www.gisma.com. För dem som letar efter ökad flexibilitet är denna kurs också tillgänglig för att studera 100% online. MSc International Marketing är utformad för dagens marknadsföring professionella och anpassad till de hyllade standarderna för Chartered Institute of Marketing.

Programmet ger dig en grundlig grundning i affärer och mer specialkoncept och tillämpningar av marknadsföringshantering. Du kommer att bli utsatt för marknadsföringens relationella natur och hur strategisk marknadsplanering och kommunikation kan hjälpa till att lyckas med en internationell organisation. Du kan välja att studera kursen online eller ansikte mot ansikte.... [-]

Storbritannien UK Online
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 21 månader
Internet
Läs mer på svenska
The University of Law Business School Online

MSc Leadership and Human Resource Management ger dig den expertis som krävs för att effektivt hantera personal och leda över globala HR-system. ... [+]

Online MSc Leadership and Human Resource Management

MSc Leadership and Human Resource Management ger dig den expertis som krävs för att effektivt hantera personal och leda över globala HR-system. Vår examen är anpassad till Chartered Institute of Personal and Development (CIPD) -standarder.

Kurskrav2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer.Internationella krav - En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer.Internationella krav - En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.För forskarutbildning2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer.Internationella krav - En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.För forskarutbildning2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer.Internationella krav - En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.Varaktighet... [-]
Storbritannien UK Online
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 21 månader
Internet
Läs mer på svenska
The University of Law Business School Online

MSc i Strategisk Business Management är ackrediterad av Chartered Management Institute (CMI) och syftar till kandidater som har intresse av att utveckla en djup kunskap o ... [+]

Online MSc Strategic Business Management

MSc i Strategisk Business Management är ackrediterad av Chartered Management Institute (CMI) och syftar till kandidater som har intresse av att utveckla en djup kunskap och en kritisk förståelse av de viktigaste aspekterna av strategisk verksamhet och förvaltning. I synnerhet kommer de som söker att förfölja, avancera eller byta till en karriär inom företagsledning att dra nytta av denna kurs.

Du kommer att utveckla en bred förståelse för de viktigaste begreppen i ledningen med ett strategiskt perspektiv. Juridiska Högskolan är stolt över djupet och den praktiska relevansen av kunskapen på sina program av akademiker med praktisk erfarenhet. Du kommer att tillämpa teoretiska begrepp och affärsmodeller i praktiska fallstudier, i en praktikbaserad miljö. Kursen kan studeras online eller på campus. Denna grad är idealisk för dem som är intresserade av en framtida karriär inom företagsledning och ledning, inklusive roller som chef, konsult, analytiker eller entreprenör.... [-]

Storbritannien UK Online
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 21 månader
Internet
Läs mer på svenska