University of Sussex Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Nya sätt att lära sig, nya sätt att göra förändringar

Universitetet i Sussex grundades 1961 och har ett långvarigt rykte för att ge en världsledande utbildning för alla. Våra distansutbildningskurser ger dig möjlighet att studera i Sussex, var du än befinner dig i världen.

Vi är ett forskningsintensivt universitet som lockar ledande akademiker och studenter från över 100 länder över hela världen. Vi utmanar konventionen, främjar radikala och progressiva idéer för att ge studenterna en särskild utbildningserfarenhet.

Vårt mål är att förbättra våra elevernas liv och ge dem verktyg för att göra sitt eget bidrag och förändras till världen.

"Min huvudsakliga motivation för att studera International Marketing Masters var att få mer professionella färdigheter och utveckla min kunskap. Bekvämligheten och flexibiliteten hos online-lärande väckte mig verkligen. Genom att studera online kan jag studera och arbeta för min bekvämlighet. "

Kathryn Huang - Digital Marketing Executive och International Marketing MSc (online) student, Vancouver, Kanada.

 • Propel din karriär
  Fördjupa dig djupare i ämnet som fascinerar dig, och vidareutveckla din karriär med färdigheter som arbetsgivare världen över önskar.
 • Lära sig på nätet
  Lär 100% online och med sex startdatum per år, våra kurser ger dig möjlighet att starta din kurs när du vill och studera i vår egen tid från ditt eget hem.
 • Stödja dina studier
  Dra nytta av vårt engagerade online-framgångssamarbete som hjälper dig på din resa från inskrivning till examen.
  learn, student, laptopgeralt / Pixabay

Studerar online med Sussex

Vi förstår att många av våra studenter väljer att studera en doktorandkurs för att förbättra sin karriär. Våra online-masters kurser är utformade med fokus på anställbarhet. Vi garanterar att undervisning och lärande är praktisk, med inriktning på praktiska fallstudier och kompetens som du kan ta direkt på arbetsplatsen.

Lär dig 100% online, våra distansutbildningskurser ger flexibiliteten för att passa din studie kring ditt liv och karriär. Moduler levereras med en karusellmodell, vilket innebär att om du behöver ta en paus från dina studier när som helst, kan du helt enkelt "avstänga" kursen och gå med igen när du har tid att ägna dig åt dina studier igen * .

Undervisningen levereras av akademiker och utövare som leder banbrytande forskning och utvecklar nya sätt att tänka på världen. Precis som med våra campuskurser går en tydlig Sussex-typ av lärande genom varje masterkurs. Du kommer att uppmuntras att tänka bort och utmana normen.

Genom att studera inom en virtuell klassrumsmiljö får du många ytterligare färdigheter värderade av arbetsgivare i dagens digitala värld. Du kommer att arbeta med virtuella projekt och inom virtuella grupper, med medstudenter belägna i olika tidszoner över hela världen. Du kommer att vara säker på att arbeta inom digitala plattformar och vara en digital mästare inom din organisation.

Med online tillgänglighet i åtanke är våra kurser byggda för studenter med all fysisk och kognitiv förmåga i alla geografiska områden.

Och med en mänsklig erfarenhet som ersätter den opersonliga sidan av distansutbildning, samlar våra online kurser ett globalt nätverk av studenter genom peer-to-peer-lärande och diskussionsgrupper.

Våra onlinemästare är här för studenter överallt som vill göra sin egen typ av förändring.

* Maximal brottstid gäller för kurser.117651_notes-macbook-study-conference.jpgStarta stock foton / Pexels

Platser

london

Address
london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium