University of Portsmouth Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför bli med oss?

Portsmouth är en port som är öppen för världen. Vårt universitet är samma. Våra deltid, onlinekurser innebär att du kan studera var som helst i världen när det passar dig. Hos oss får du kunskap och färdigheter för att förbättra dina karriärmöjligheter och utveckla ett globalt nätverk på vägen. Följ med oss på nästa steg i din utbildningsresa. Se hur vi kan hjälpa dig att ta dig dit du vill åka.

# 21
universitet i Storbritannien

(Guardian University Guide, 2020)

5
stjärnor för anställbarhet

(QS World University Rankings)

3
startdatum per år

Februari, maj och september

woman, laptop, business

Våra studenter är från hela världen. Vi har välkomnat studenter från nästan 150 länder och räknar. Det skulle vara vårt nöje att välkomna dig också!

University of Portsmouths deltid, onlinekurser är utformade för att passa dig. Du behöver inte flytta hem eller få visum för att studera hos oss. Du kan komma åt din kurs var som helst i världen genom Moodle, vår lättanvända Digital Learning Environment (DLE). Detta är möjligt eftersom alla våra moduler, inlärningsaktiviteter och utvärderingar levereras online.

Alla våra kursmoduler är indelade i hanterbara veckodelar så att kursen passar runt din livsstil och åtaganden.

Efter examen från University of Portsmouth via en onlinekurs kommer ditt examensbevis att ha samma akademiska vikt som en universitetsgrad.

Platser

portsmouth

Address
Winston Churchill Avenue
PO1 2UP portsmouth, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium