University of Hull Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Letar du efter inspiration och utmaning att lyckas med din examen? University of Hull Online är det perfekta valet. Du får lärandekompetens och karriärförbättrande möjligheter som vi är kända för. Plus flexibiliteten i att studera online.

Med University of Hull Online får du den expertkunskaper, möjligheter och inspiration du behöver för att lyckas.

Anpassa dina studier kring arbete och andra åtaganden, eftersom du får överförbara färdigheter och kunskap som arbetsgivare värderar.

Varför bli med oss?

Tilldelat silver för vår undervisningskompetens 2018 *
* Tilldelades ett silver inom ramverket för lärande excellens som erkänner excellens i undervisning och lärande i brittiska universitet och högskolor

Utnämnd till de 50 bästa brittiska institutionerna för forskningsmakt av Times Higher Education

95,9% av studenterna är i arbete eller vidare studier sex månader efter examen **
** Förenade kungarikets hemvist på heltidsnivå; Destinationer för Leaders from Higher Education survey, för läsåret 2016/17 publicerad av Higher Education Statistics Agency 2018.

Ta nästa steg i din karriär

Letar du efter inspiration och utmaning att lyckas med din examen? University of Hull Online är det perfekta valet. Du får lärandekompetens och karriärförbättrande möjligheter som vi är kända för. Plus flexibiliteten i att studera online.

Här är några av anledningarna till att gå med oss.

 • Få ett försprång på din karriärresa. Alla våra kurser har utformats med tanke på anställningsbarhet. Under hela dina studier lär du dig relevanta och överförbara färdigheter som arbetsgivarna värderar.
 • Få ditt CV att sticker ut. Vi har nära relationer med industrin, regeringen och andra partners. Detta ger dig möjlighet att få tillgång till verklighetskunskap för att förbättra ditt CV.
 • Var väl ansluten. Våra onlinekurser ansluter dig till en global gemenskap av likasinnade studenter. Du kan dela värdefull kunskap och perspektiv med dina kamrater när du studerar.
 • Gör livslånga vänner. De relationer du bygger när du studerar med oss slutar inte när du är klar med din kurs. Hos oss har du livslång karriärvägledning. Och tillgång till vårt 85 000 starka globala alumninätverk.
 • Gå med i vår lista över uppnådare, ledare, influenser och experter. Våra alumner inkluderar Tom Watson, biträdande ledare för arbetarpartiet; Jeremy Darroch, verkställande direktör för Sky UK; och Dame Eleanor King, domare vid hovrätten i England och Wales.
 • Hjälp till att förändra världen. Vid University of Hull är vi engagerade i att ge dig den expertkunskaper som du behöver för att bygga en bättre värld. Det är därför vårt motto är 'Lampadas Ferens' , översatt till 'Carrying the Light of Learning'. Kom och gör oss sällskap!Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Flexibelt lärande online

Vid University of Hull Online uppmuntrar våra expertledare dig att uppnå dina mål.

Du behöver inte ta en paus från jobbet eller personliga åtaganden medan du studerar våra online-kurser på deltid.

Skäl att studera online hos oss

 • Studera på dina egna villkor. Du har enkel online-åtkomst till alla dina kursmaterial från skrivbordet eller surfplattan utan extra kostnad.
 • Håll ditt arbete och ditt liv balans. Med hanterbara veckovisa kan du schemalägga dina studier kring ditt arbete och personliga åtaganden.
 • Var en del av ett globalt samhälle. Dela kunskap och perspektiv med kamrater runt om i världen och bygg globala professionella nätverk.
 • Dedikerat stöd. Du har tillgång till en dedikerad studentrådgivare för att ge dig stöd med dina studier när du behöver det.

Hur det fungerar

 • Engagera medan du lär dig. Dina studier inkluderar en interaktiv blandning av diskussionsforum på nätet, on-demand föreläsningar och live webbseminarier.
 • Få hjälp av dina handledare när du behöver det. Genom vår online inlärningsplattform har du enkel tillgång till support och feedback från din handledare.
 • Skicka dina uppdrag online. Det finns ingen anledning att oroa dig för resekostnader, viseringar eller ledigt arbete. Alla uppgifter skickas in och betygsätts online.
 • Kom igång med grundläggande hårdvaru- och programvarukrav. Vi gör din online inlärningsupplevelse så problemfri som möjligt.
 • Betala som du går eller betala på förhand. Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ så att du kan hantera din ekonomi.

Platser

Skrov

Address
Skrov, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium