University of Essex Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till University of Essex Online . Om du vill förbättra din professionella karriär är våra online distansutbildningsgrader och forskarutbildningskurser några av de mest kostnadseffektiva, praktiska och flexibla sätten att göra det. Förbättra både din utbildning och din karriär oavsett geografisk plats, arbete eller personliga åtaganden.

Genom att studera vid en University of Essex Online kurs får du din kvalifikation från ett högskoligt brittiskt universitet och har tillgång till allt akademiskt stöd du förväntar dig att ta emot på campus.

Varför studera med University of Essex Online ?

  • Förbättra din karriär och lönsamhet med färdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.
  • Kvalitetsundervisning från yrkesverksamma i kombination med den senaste online-pedagogiska tekniken.
  • Vi har konsekvent fått enastående övergripande studenttillfredsställande betyg från den oberoende nationella studieundersökningen, som fick en poäng på 89% för den totala studentnöjdheten år 2019.

Om oss

Vi erbjuder bachelor- och forskarutbildningskurser online till både brittiska och internationella studenter som gör det möjligt för dem att dra nytta av ett flexibelt studieätt samtidigt som de behåller den kvalitet och det stöd du förväntar dig från ett brittisk universitet.

Våra strukturerade distansutbildningskurser gör det möjligt för dig att arbeta mot din examen med hjälp av en unik virtuell inlärningsmiljö och fortfarande ha tillgång till allt stöd och faciliteter du kan förvänta dig att få på campus. Oavsett om du är en student som vill förbättra din yrkeskarriär eller en lärare som har valt en inkomst och värdefull arbetslivserfarenhet medan du studerar för en examen, är online-studier ett kostnadseffektivt, bekvämt och flexibelt sätt att göra det.

Platser

Colchester

Address
University of Essex Online,
West Gate,
6 Grace Street

LS1 2RP Colchester, england, Storbritannien

Program