University of Bolton - Online Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Western International College Online erbjuder utbildningsprogram inom specialområden som Business and Accounting. Studenter med olika akademiska bakgrunder och nivåer kan gå med i WINC Online som ett sätt att förvärva sina grundläggande, grundläggande och postgraduate kvalifikationer.

WINC Online är en del av den multinationella gruppen av institutioner för Knowledgucate med huvudkontor i Förenade Arabemiraten.

Knowledgebase äger och driver en kedja av lekskolor, K-12-skolor, förhögskolor, grund- och forskarskolor samt ett universitet i Indien. Det äger och driver även utbildningsinstitutioner i Förenade Arabemiraten och Storbritannien samt erbjuder program i online-utrymmet.

WINC Online är online- / distansutbildningsvingen i WINC, Storbritannien, som uteslutande är inrättad för att ge studenter möjlighet att följa ackrediterade kvalifikationer utan att kompromissa med deras arbets- eller familjeplaner. Program som erbjuds via WINC Online samarbetar med ackrediterade institutioner eller universitet och undervisas och bedöms enligt samma standard som de som erbjuds i den traditionella modellen.

128896_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Varför studera med Western International College Online?

På grundval av upprättandet av Western International College, RAK, har vi etablerat en BAC: s ackrediterade högskola i Tottenham Hale, London, England. WINC London är navet i vår verksamhet i Storbritannien och vi är glada att kunna erbjuda undervisade och onlinekurser i samarbete utan brittiska partners.

Kursleverans

Till skillnad från de flesta online-program, där de flesta interaktioner mellan lärare och studenter sker asynkront, tillåter WINC OL-leveranssystemet regelbundna kontakter på synkrona.

Lärande faciliteter

De flesta kurser kommer att kombinera tilldelade läsningar från läroböcker och annat material, onlineövningar, problem eller aktiviteter sammansatta av instruktören, interaktiva diskussioner om fall, situationer.

Onlinebedömning

Bedömningarna är utformade för att reflektera och utveckla de färdigheter som ledare använder i sin professionella miljö, så du kommer att utvärderas på skriftliga uppdrag, presentationer, reflekterande portföljer och planer för personlig utveckling.

Höjdpunkter i online-lärande

Dina klasser kommer att äga rum i en online-miljö. Du kan när som helst logga in på LMS. När du är online kommer du att kommunicera med dina instruktörer och medstudenter.

Platser

london

Address
Western International College,
Berol House Unit 3K, 25 Ashley Road

london, england, Storbritannien