University of Birmingham Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

116285_logos3.png

Utmanande stora känslor och forma deras framtid

Bli ledare inom ditt område med en doktorsexamen från University of Birmingham . En av Storbritanniens högsta akademiska institutioner , den kombinerar en lång historia av rigorösa akademiker och den informerade kompetensen hos vår fakultet med innovativa pedagogiska metoder.

University of Birminghams flexibla online-inlärningskurser kopplar dig till internationella fakulteter och kamrater, så du får avgörande karriärkunskaper och ett välgrundat globalt perspektiv. Som medlem i Russell-koncernen omger universitetet i Birmingham också studenter med den högsta vetenskapliga forskningen och professionella länkar i både privat och offentlig sektor.

En av världens topp 100-institutioner (QS World University Rankings 2020) och Russell Group-medlem. University of Birmingham har utmanat och utvecklat ledande sinnen i mer än ett sekel. Denna tradition fortsätter idag och omger studenter med högsta vetenskaplig forskning och professionella länkar inom både privat och offentlig sektor - oavsett var eller hur du studerar.

"Universitetet i Birmingham tillämpar en bra" hands-on "-strategi för att lära sig online - oavsett om det är online-sessioner, via e-post eller till och med Skype. Det finns också bra nätverksmöjligheter - det mest effektiva jag tror är genom olika gruppprojekt."

Safiya Carroll, nuvarande MSc International Management-student (Jamaica)

Vi är glada att kunna erbjuda följande 100% online doktorsexamen:

Ta tag i din framtid med online-inlärning utformad för den moderna forskarstuderanden.

Få reda på mer

Platser

UK Online

Address
UK Online, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium