Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

University of Bath grundades av Royal Charter 1966. Vårt campus har utsikt över den vackra UNESCOs världsarvsbad Bath och erbjuder en välkomnande, stödjande och inspirerande miljö för forskning eller studier.

Vibransen i vår campus-gemenskap springer från en kultur med hög ambition, företag, kreativitet och mångfald. Våra forsknings- och undervisningsaktiviteter fokuserar på vår akademiska styrka inom vetenskap, teknik, teknik, ledning och samhällsvetenskap. Inom dessa områden har vi skapat en god cirkel av forskning och undervisningspraxis och vårt engagerade, smidiga tillvägagångssätt är anpassat till den snabbt växande globala agendan.

Vår forskning har praktiska tillämpningar med social och ekonomisk nytta och genomförs i en sann anda av internationellt och tvärvetenskapligt samarbete.

Vi är branschledare för att översätta upptäckten till förbättrad praxis, politik, design, effektivitet och effektivitet.

Vi är ett förstahandsval för studenter över hela världen. Vi erbjuder en distinkt blandning av akademiskt rykte, enastående anställd rekord, världsklass sportanläggningar och ett fullt program med sociala, kulturella, rekreations- och personliga utvecklingsmöjligheter.

Vårt partnerskapsteori grundar sig på vår forskning, våra placeringsnätverk och våra anställda för forskarutbildning / forskarutbildning. Tillhandahållandet av placeringsmöjligheter över hela vår disciplinbas är unikt bland ledande brittiska forskningsuniversiteter.

Vi bidrar positivt till kraften i vår regions ekonomi, stödjer en i var tionde jobb och står för cirka 300 miljoner kronor till Bath och North East Somersets BNP. Vårt innovationscenter bidrar till att diversifiera stadens ekonomiska profil genom att inkubera företag med hög avkastning och samordna ett antal regionala nätverk för avancerade teknologisektorer.


Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att leverera forskning och undervisning i världsklass, utbilda våra elever att bli framtida ledare och innovatörer och dra nytta av den bredare befolkningen genom vår forskning, företag och inflytande.


Vår vision

Vår vision är att bli erkänd som ett internationellt forskningscentrum och undervisningsekonomi, uppnå global påverkan genom våra alumner, forskning och strategiska partnerskap.


Våra värderingar

Våra värderingar kan ses i vårt åtagande att

 • leverera kvalitet och excellens;
 • uppmuntra höga förväntningar;
 • stödja friheten att utmana mottagen visdom;
 • strävar efter högsta standard för vetenskaplig och professionell integritet
 • arbetar ansvarsfullt och med respekt för andra
 • främja jämlikhet, mångfald, inklusivitet och tillgänglighet
 • anta den bästa miljöpraxis.

University of Bath - En rundtur i byggnader och anläggningar från University of Bath på Vimeo.


Vår framtid

Under de kommande fem åren bygger vi på detta rika arv av uppfinning, företagande och internationellt engagemang för att:

 • utvidga vår forskningskraft genom att rekrytera dynamiska forskare, vårda deras talanger och driva sin ambition;
 • bekräfta vårt internationella inflytande genom globala partnerskap som erbjuder kreativa svar på forskning och utbildningsmöjligheter;
 • bli en internationell ledare på forskarutbildningen och locka allt fler doktorander genom att förbättra vår befintliga prestigeportfölj med innovativa och globala leveransformer.
 • berika forskarutbildning och grundutbildning genom att engagera sig målmedvetet med vår personal, student, arbetsgivare, partner och alumni samhällen;
 • Utöka vår kapacitet och kapacitet genom att investera i ny infrastruktur, anläggningar och teknik. På det sättet kommer vi också att förbättra de utmärkande egenskaperna hos vår forskning och undervisningspraxis.


Våra strategier

Leverera forskningsexpertis

Att stärka vår forskningskapacitet genom nya akademiska möten och kapitalinvesteringar ökar vår påverkan och påverkan. Att utöka vår doktorandpopulation och stödja forskare i forskarutbildningen kommer att öka vetenskapen i vår forskningskultur och skapa en talangledning. Att utvidga våra forskningssamarbeten ökar vår profil, ger nya perspektiv och skapar nya möjligheter.

Förlovning regionalt, nationellt och internationellt kommer att se till att våra intellektuella resurser har optimal inverkan på ekonomisk acceleration och samhällsinnovation.


Leverera utbildningsexpertis

Innovativ läroplanering och tekniskt förstärkt lärande kommer att behålla den erkända kvaliteten på vår leverans. Att engagera sig meningsfullt med våra doktorander och doktorander kommer att informera den ständiga förbättringen av vår undervisning och lärande. Att engagera sig med arbetsgivare och professionella organ kommer att underlätta vår respons på de förändrade färdigheter som krävs på arbetsplatsen. Att erkänna och utveckla excellens i undervisningspraxis kommer att öka studentnöjdhetsnivåerna och stödja karriärförhoppningarna hos de som ansvarar för leveransen. Analys av karriärdestinationer för kandidater och doktorander kommer att säkerställa att vi lägger till värde för sysselsättningsperspektivet. Investeringar i digital teknik och ny infrastruktur hjälper oss att möta den stora efterfrågan på vår tillhandahållande och anta nya pedagogiska tillvägagångssätt.


Främja internationellt engagemang och partnerskap

Fördjupning av våra formella partnerskap med högkvalitativa internationella universitet och policymakers kommer att stärka våra internationella nätverk och utöka vårt inflytande. Ökad rörlighet och interkulturellt stöd för etablerade och tidiga karriärforskare bidrar till att höja sin internationella profil och utöka sina forskningsnätverk. Att stödja samarbetande bilaterala och multilaterala forskningsmöjligheter, symposier och colloquia kommer att stärka våra internationella nätverk. Utöka möjligheterna till rörlighet och doktorandmobilitet hjälper våra studenter att förbättra deras anställbarhet på den globala rekryteringsmarknaden och skapa framtida nätverk.


Locka till och stödja de bästa studenterna från olika sociala och kulturella bakgrunder

Att tillhandahålla en inkluderande miljö som förutser de varierade stödkraven för vår mångsidiga studentpopulation hjälper enskilda studenter att uppnå sin potential. Att arbeta med partnerskolor och högskolor för att höja ambitionerna hos begåvade ungdomar och se till att de har förutsättningskunskaper och färdigheter för att dra nytta av vår bestämmelse kommer att hjälpa oss att uppnå våra bredare deltagande mål. Förbättra vår riktade och peer, supportnät för studenter med underrepresenterad bakgrund hjälper oss att behålla vår enastående rekord för studentretention och framgång.


Förbättra studentupplevelsen i partnerskap med en förlovad studentkår

Arbeta i partnerskap med Studentkåren kommer att se till att studentens röst informerar beslutsfattande och alla studenter, grundutbildningar och forskarutbildningar får högkvalitativt välfärd, pastoralt och akademiskt stöd. Det kommer också att stödja möjligheterna till personlig, professionell och akademisk kompetensutveckling och engagemang i sociala, fritids- och volontärverksamheter. Förbättra våra induktionsaktiviteter kommer att stödja studentövergång till universitetslivet och genomgå övergången till forskarutbildning. Investering i placeringsstöd kommer att stärka en enastående och särskiljande aspekt av vår bestämmelse.


Utveckla kapaciteten hos vår fysiska infrastruktur och IT för att svara på förändringar i volymen och naturen i vår verksamhet

När vi arbetar nära ett antal lokala myndigheter och partnerskap mellan lokala företag ska vi sträva efter att utveckla vår fysiska infrastruktur för att stödja tillväxten av vår forskningskraft och möta efterfrågan från potentiella kandidatexamen och doktorander. Att anta ny digital teknik och öka motståndskraften i vår IT-infrastruktur kommer att svara på IT: s grundläggande betydelse för alla aspekter av vår verksamhet, samt stödja utbyggnaden av vår online och blandade lärandesleverans.


Utveckla vårt folks förmåga att leverera våra mål och att reagera flexibelt på förändrade behov

Rekrytera de bästa människorna och stödja dem för att inse deras fulla potential kommer att hjälpa oss att leverera excellens. Att investera i ledarskap och ledningskapacitet hjälper oss att hjälpa kollegor att reagera flexibelt på våra studerandes och andra intressenters förändrade behov.


Leverera den ekonomiska kapaciteten till resursförträfflighet inom forskning och utbildning

Genom att leverera finansiella överskott kommer vi att kunna investera i vår framtid, stärka vår forskningskapacitet, utvidga vårt internationella inflytande, öka vår forskarutbildning och behålla kvaliteten på studentupplevelsen. Selektiv investering och resursallokering kommer att optimera effekterna av vår verksamhet. Genom att uppnå vårt 50-årsjubileum för 50-årsjubileums insamlingsmål kommer vi att kunna accelerera leverans av investeringar i forskningskraft och nya anläggningar för att förbättra studentupplevelsen.


Våra egenskaper

De attribut som våra samhällspriser är:

Viljan att utmärka :
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

University of Bath Online

Gå med i en av de snabbast växande branscherna i Storbritannien, med en online MSc i datavetenskap, från University of Bath. Vid år 2022 kommer mer än 500 000 personer at ... [+]

Gå med i en av de snabbast växande branscherna i Storbritannien, med en online MSc i datavetenskap, från University of Bath. Vid år 2022 kommer mer än 500 000 personer att behöva fylla positioner i de tre högkvalificerade grupperna på den digitala arenan. University of Bath känner igen vikten av att utveckla eliten datavetenskapspersonal, och den här kursen ger dig chansen att uppgradera dina kunskaper och växla upp din karriär, oavsett om du vill vara en mjukvaruutvecklare eller en teknisk analytiker.

Världsledande akademiker

University of Bath ger arbetande yrkesverksamma, eller personer med ingen tidigare erfarenhet, med spärrande praktikbaserad undervisning, som syftar till att inspirera dig och göra dig redo för en karriär inom datavetenskap. Genom att studera online-datavetenskapsgraden lär du dig inspirationskunskap, vars arbete leder vägen i AI, Human-Computer Interaction och cybersecurity. Det är på grund av detta att många av kandidaterna på campus har säkrat positioner med stora företag som Electronic Arts, Nokia och KPMG, och du kan följa i deras fotspår.... [-]

Storbritannien Bad
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
27 månader
Internet
Läs mer på svenska
University of Bath Online

Kombinera din egen drivkraft och ambition med den akademiska kompetensen och insikten från University of Baths Entreprenörskap Management and Innovation online MSc. Denna ... [+]

Kombinera din egen drivkraft och ambition med den akademiska kompetensen och insikten från University of Baths Entreprenörskap Management and Innovation online MSc. Denna online-forskarutbildning, som levereras av den EQUIS-ackrediterade Bath School of Management, ger spännande nya perspektiv på traditionella affärsdiscipliner och sätter igång en resa för livslångt företag. Oavsett om du utökar ett familjeföretag, snider ut ett nytt företag eller försöker göra en positiv inverkan från ditt företag, kommer vår världsledande skola att hjälpa dig dit.

Lås upp ett helt nytt sätt att tänka på

Det är genom att vårda både din banbrytande anda och din praktiska affärssans att denna kurs ger dig möjlighet att störa status quo och vara den entreprenörsledare du strävar efter att vara. Med utrymme att experimentera och samarbeta med studenter från hela världen kommer vår Entreprenörskapshantering och innovation online MSc att vårda dina färdigheter, hjälpa dig att expandera ett familjeföretag, starta ett nytt företag eller driva förändring inom ditt nuvarande företag.... [-]

Storbritannien Bad
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
27 månader
Internet
Läs mer på svenska
University of Bath Online

Från politisk osäkerhet för att finansiera och rekrytera krav är ekonomin en del av det dagliga beslutsfattandet. University of Bath erkänner vikten av detta. Online MSc ... [+]

Från politisk osäkerhet för att finansiera och rekrytera krav är ekonomin en del av det dagliga beslutsfattandet. University of Bath erkänner vikten av detta, online MSc tillämpad ekonomi med bank- och finansmarknader tar dig bortom forskningspapirerna och in i den verkliga världen, vilket ger dig insikter som du kan sätta igång från dag ett. Det första universitetet i Storbritannien erbjuder en online-magisterexamen i tillämpad ekonomi och genom att betona praktik över teorin, ger det tidspressade yrkesverksamma möjlighet att vidareutveckla sina karriärmöjligheter inom ekonomi, bank och finans.

Lär dig av branschledande experter

Online-magisterexamen i ekonomi drivs av avdelningen för ekonomi, erkänd globalt för sin forskning inom ekonomisk teori, ekonometri och ekonomi. Kursen leds av aktiva, publicerade forskare med lång erfarenhet av ekonomi som kommer att undervisa, stödja och inspirera dig genom hela ditt studier.... [-]

Storbritannien Bad
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska