University of Aberdeen Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Handelshögskolan

Universitetet i Aberdeen grundades 1495 och är det tredje äldsta universitetet i Skottland och är en del av en elitgrupp av sex gamla brittiska universitet, som inkluderar Oxford och Cambridge.

University of Aberdeen Business School har en prestigefylld akademisk stamtavla och ett avundsvärt rykte för excellens inom forskning inom affärs- och managementstudier. placera den inom de tre bästa universiteten i Storbritannien.

Övergripande är University of Aberdeen konsekvent rankad inom de över 200 universiteten i världen och har 82.500 alumni i 192 länder över hela världen med en 92% anställningsrekord. Alumni inkluderar fem Nobelprisvinnare och ett antal ledande utövare inom sina områden.

Business School för närvarande värd studenter från 45 länder och är stolta över den personliga, student-centrerade inställningen av sin lärare. Eleverna lär sig av innovativa handledare och ledande experter med forskning och professionell managementkompetens som står i spetsen för dagens globala affärspraxis.

Utöver akademisk excellens fokuserar Business School på att skapa starka band med industrin för att säkerställa att eleverna får den specialkunskap som en konkurrenskraftig affärs- och arbetsmarknad kräver.

På University of Aberdeen Business School kommer du att förvärva den kunskap och färdigheter du behöver för att bli en professionell när du stärker dina karriärmöjligheter.

Professionell expertis

Du kommer att lära av några av de främsta handledarna i företagsutbildning och dra nytta av engagerande och innovativa undervisningsmetoder under hela ditt studier, vilket gör att du kan lägga teoretisk kunskap i praktiken på en samtida företagsmarknad. Många av våra akademiker är ledande myndigheter inom sitt område och är aktivt involverade i internationell forskning.

Executive Fellows

Under hela ditt studier kommer du att dra nytta av värdefulla insikter från University of Aberdeens honorärledare som är etablerade yrkesverksamma inom branschen. Deras insats säkerställer att programmet är anpassat till de kompetenser och färdigheter som industrin kräver så att kurser du studerar alltid kommer att vara branschrelevanta.

Lediga

På universitetet i Aberdeen utvecklar och presenterar eleverna ett exceptionellt spektrum av kompetens och beslutsamhet som gör att de kan utmärka sig i dagens konkurrenskraftiga näringsliv. Vi är stolta över våra alumners rekord som har uppnått enastående framgång på den globala arbetsplatsen.

Stöd till online-lärande

Du kan studera ditt program helt online. Vår toppmoderna inlärningsmiljö är helt kompatibel med din bärbara dator, surfplatta och alla mobila enheter. Det innebär att du kan komma åt ditt läromedel, skicka utvärderingsarbete, kommunicera med dina handledare och medstudenter och kontakta vårt supportteam enkelt. var du än befinner dig i världen.

Du behöver inte delta i en campus, och det finns inga uppsatta handledningar eller föreläsningar - du studerar när du vill, var du vill. Och du kommer att examinera med exakt samma kvalifikation och certifiering som studenter som studerar på campus vid universitetet.

LOKAL STUDIESTÖD

Vi kan, om vi kan, ordna tillgång till en rad studiebesök sessioner lokalt. Dessa kommer att underlättas av våra agenter och representanter över hela världen. Dessa sessioner kommer att vara informella drop-ins där du kan träffa medstudenter och delta i diskussions- och grupparbete.

Vi arbetar med Meridian Center for Leadership (MCL) för att erbjuda mötesverkstäder på masternivå i Gulf, Kina och Hong Kong.

Den förra händelsen

Universitetet i Aberdeen är minst två gånger varje år värd för en speciell händelse där du kan träffa handledare, medstudenter och ledande affärsutövare personligen. Att delta i dessa händelser är inte obligatorisk, men om du har tid att göra det är det en bra möjlighet att träffas ansikte mot ansikte.

Stöd till online-lärande

University of Aberdeen Online-program ger den flexibilitet som behövs för att balansera ditt lärande med karriär och personliga åtaganden.

Precis som teknik förvandlar affärspraxis och marknader, så omvandlas det lärande. Vid universitetet i Aberdeen Business School förstår vi att tekniken kan förbättra lärandet på många nivåer och är engagerade för att våra studenter ska kunna dra nytta av detta. Samtidigt tror vi att tekniken ensam inte räcker och att i hjärtat av lärandet ligger kommunikation och interaktion på en personlig nivå - människor pratar med människor. Vi kallar samman de senaste teknikerna med ökade kommunikationsnivåer och interaktion som stöds på nätet.

VAD BETYDER DET HÄR?

  • En lärande erfarenhet som erbjuder dig mer, inte mindre än du förväntar dig att ta emot på campus - mer en till en, mer kommunikation och interaktion. en rikare lärande erfarenhet
  • Obegränsad en till en kommunikation med din personliga handledare - när som helst - och tillgång till säkerhetskopiering från ett supportteam när som helst som hjälper dig med alla aspekter av dina studier
  • Lärande material som är rika, interaktiva och speciellt utformade för att studera online
  • Kontinuerligt engagemang med medstudenter som stimulerar kreativitet, debatterar och berikar allas lärande erfarenhet
  • Inga begränsningar när eller när lärande eller kommunikation sker inget behov av att delta i klasser och inga uppsatta handledning eller föreläsningstider
  • Viktigast av allt är allt detta tillbringat inom en enda inlärningsmiljö som är speciellt utformad för att tillgodose behoven hos online-läraren - en som är lätt att använda och kan nås från vilken enhet som helst, var som helst

Världsklass studieplattform

En innovativ online-lärmiljö som ger nivåer av stöd och interaktion utan matchning av någon annan företagsskola.

Vår studieplats innehåller alla de läromedel som du behöver för dina studier: Logga in för att komma igång. Du kommer att dra nytta av den intuitiva handledningen, samarbetsstudio och bedömningsområden där toppmodern funktionalitet gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt ladda upp ditt arbete, få ovärderlig feedback från handledare och delta i diskussioner med dina medstudenter.

Du kommer också ha tillgång till en rad instrumentpanelfunktioner som hjälper dig att organisera dina studier, som du kan synkronisera med din personliga dagbok för att hålla reda på bedömningsfrister och händelser.

Att välja att studera med University of Aberdeen Online ger dig kontroll över ditt lärande. vår studieplats ger gränssnittet.

Inspirerande interaktivt innehåll

Du kommer att bli utmanad att sätta dina nyförvärvade färdigheter, tekniker och kunskaper i bruk från dag ett.

Våra läromedel har specialdesignats för den moderna affärspersonalen. Deras moderna stil och intuitiva funktionalitet gör att du kan engagera dig med dina studier när som helst och vart du än väljer.

Verksamheten omfattar att undersöka fallstudier, skapa innovativa affärsförslag och slutföra reflekterande övningar, vilket gör att du kan få en fördjupad kunskap om bästa affärspraxis i en global affärsmiljö.

Du kommer också att använda en rad branschstandardteknik, samt delta i spännande teambyggnadsimuleringar. Genom att samarbeta kommer du att komma ut från programmet med en bred förståelse för alla verksamhetsområden från kulturellt olika perspektiv.

I slutändan kommer våra läromedel att ge dig möjlighet att utvecklas som en professionell professionell; utrustad och konfidentiellt kunna ta itu med utmaningarna av modern verksamhet över hela världen.

För en smak av det slags inspirerande, interaktivt innehåll som du kan förvänta dig att se medan du studerar på ett av våra program, se animationen för en översikt av nio teorier om ledarskap på under fem minuter.

Flexibel studie

University of Aberdeen Online erbjuder det bästa alternativet för dig - studera var och när du väljer.

Studier på nätet innebär att det inte finns några uppsatta handledningar, seminarier eller föreläsningar. Du kan arbeta med dina personliga åtaganden, logga in på studieplatsen ibland som passar dig, från vilken enhet du än, på resande fot, på jobbet eller hemma.

Du kommer aldrig att bli skyldig att delta i en undersökning, eftersom alla bedömningar är kurserbaserade.

Eftersom våra program huvudsakligen levereras genom asynkron kommunikation, kommer du att ha frihet att överväga dina frågor och kommentarer helt och din handledare kommer att ha tillräckligt med tid för att ge dig detaljerad och meningsfull feedback. Du kommer också att delta i levande debatter och diskussioner, som kommer att organiseras vid en tid som passar alla i gruppen.

Obegränsat stöd

Att studera online betyder inte att man studerar isolerat.

Som University of Aberdeen Online-student får du obegränsad rådgivning och rådgivning från erfarna handledare och en omfattande student supporttjänst från vårt rådgivargrupper som kommer att ge ytterligare hjälp med administrativa, pastorala och tekniska problem som du kan erfarenhet.

Under hela programmet kommer du att få undervisning från ämnesspecialisthandledare som är experter på deras område. Det finns ingen gräns för antalet meddelanden som du kan skicka och ta emot via vårt inbyggda meddelandesystem, och dina handledare och supportrådgivare svarar inom 24 timmar, måndag till fredag.

Globalt nätverk

I den moderna näringslivet är upprättandet av ett globalt nätverk av professionella kontakter ovärderliga för din framgång.

Under hela programmet kommer du att träffa begåvade proffs från olika branscher, sektorer och kulturer runt om i världen. Genom att samarbeta i gruppprojekt, gruppbyggnadsövningar och levande debatter i din onlinestudio, kommer du att bredda dina synpunkter och förståelse för alla verksamhetsområden från kulturellt olika perspektiv, samt utveckla ett personligt nätverk av globala kontakter som överstiger akademisk erfarenhet.

University of Aberdeen Online är det perfekta sättet att arbeta, ansluta och kommunicera i dagens globala affärsverksamhet: nätverk med studenter internationellt och kommunicera över gränserna med modern affärspraxis.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online MBA » Se Online MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

MBA Global

Online Deltid 2 år October 2018 Storbritannien Aberdeen

MBA (Global) från University of Aberdeen är det enda helt online MBA-programmet som erbjuds av ett av Storbritanniens sex forntida universitet. Utforska framtänkande och störande förhållningssätt till affärer tillsammans med dina internationella kamrater, samtidigt som du får viktiga kunskaper inom ledarskap, innovation, förändringshantering, strategiutveckling, försäljning och marknadsföring. Programmet ger dig också möjlighet att personifiera din MBA för att passa dina egna karriärmål, genom att genomföra forskning och fallstudier på områden som intresserar dig som professionell. [+]

MBA (Global) från University of Aberdeen är det enda helt online MBA-programmet som erbjuds av ett av Storbritanniens sex forntida universitet.

Utforska framtänkande och störande förhållningssätt till affärer tillsammans med dina internationella kamrater, samtidigt som du får viktiga kunskaper inom ledarskap, innovation, förändringshantering, strategiutveckling, försäljning och marknadsföring.

Programmet ger dig också möjlighet att personifiera din MBA för att passa dina egna karriärmål, genom att genomföra forskning och fallstudier på områden som intresserar dig som professionell.

EXPLORE INNOVATION AND DISRUPTION

Få insikt i innovationsprocessen och förbättra din förmåga att tänka störande, utveckla marknadsstrategier och tona dina idéer.... [-]


MSc

MSc Finance

Online Deltid 2 år October 2018 Storbritannien Aberdeen

MSc Finance från University of Aberdeen är den enda helt online-mästare i Finance-programmet som erbjuds av ett av Storbritanniens sex forntida universitet. Få alla viktiga färdigheter för en framgångsrik karriär inom ekonomi, eftersom du utvecklar en djup förståelse av finansiella teorier, antaganden och tekniker - innan du fortsätter att utforska snabbutvecklande specialiteter som Fintech, Big Data, Regulation och International Finance. Programmet ger dig också det unika alternativet att tjäna krediter mot din magisterexamen genom att studera CFA®-referensen, vilket ger dig en extra fördel på en konkurrenskraftig arbetsmarknad. [+]

MSc Finance från University of Aberdeen är den enda helt online-mästare i Finance-programmet som erbjuds av ett av Storbritanniens sex forntida universitet.

Få alla viktiga färdigheter för en framgångsrik karriär inom ekonomi, eftersom du utvecklar en djup förståelse av finansiella teorier, antaganden och tekniker - innan du fortsätter att utforska snabbutvecklande specialiteter som Fintech, Big Data, Regulation och International Finance.

Programmet ger dig också det unika alternativet att tjäna krediter mot din magisterexamen genom att studera CFA®-referensen, vilket ger dig en extra fördel på en konkurrenskraftig arbetsmarknad.

MASTER CORE DISCIPLINES

... [-]