The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Högskolan för medicin och veterinärmedicin består av två skolor. Dessa är Edinburgh Medical School och Royal (Dick) School of Veterinary Studies.

Tillsammans bildar vi en unik gruppering i Storbritannien där vets, medics och biomedicinska forskare arbetar tillsammans och studerar de gemensamma orsakerna till sjukdom som påverkar våra befolkningar. Våra campus, vår struktur och vår graders organisation säkerställer att vi har personer från Royal Dick School of Veterinary Studies och Edinburgh Medical School andas samma luft, utformar projekt tillsammans och undervisar inom sina specialistområden.

Veterinär

Royal (Dick) School of Veterinary Studies

Den högst rankade veterinärskolan i Storbritannien i Research Excellence Framework 2014, The Royal (Dick) School of Veterinary Studies är världsledande inom veterinärutbildning, forskning och praktik. Vi tillhandahåller enastående veterinärutbildning med hjälp av ett prisbelönt läroplan, innovativa undervisningsmetoder och en tvärvetenskaplig miljö. Vi placerades först bland de sju brittiska veterinärskolorna för forskningens kvalitet i 2008 års granskningsövning, vilket bekräftar skolans enastående internationellt rykte. Våra kliniska tjänster - Sjukhus för små djur och stor djurpraxis - är bland de mest inflytelserika centra för klinisk vård i Storbritannien.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical School är värd tre Deaneries. Dessa är biomedicinska vetenskaper, kliniska vetenskaper och molekylär, genetisk och befolkningshälsovetenskap.

Undervisning för MBChB-programmet och andra biomedicinska grund- och forskarutbildningar sker över de tre dekanerna. Genom att samla de rätta personerna, både kliniska och icke-kliniska, katalyserar vi och skapar möjligheterna att utveckla spännande arbete som gör skillnad i människors liv. Edinburgh Medical School ger en förstklassig utbildning i förstklassiga lokaler av upphetsade människor som står i framkant.

Vi erbjuder en utmärkt upplevelse i en miljö där forskning vårdas och åtalas. Forskning är en viktig del av varje elevs liv som ett sätt att förstå ett sätt att tänka som kommer att utrusta dem för att leverera positiv förändring för mänskligheten.

Edinburgh Medical School: Biomedicinska vetenskaper

Genomförande banbrytande forskning, biomedicinska vetenskaper värd centrum för kognitiva och neurala system, centrum för integrativ fysiologi, centrum för neuroregeneration och division av infektion och vägmedicin.

Vi bidrar också till tvärvetenskaplig forskning med dessa anknutna centra: Edinburgh Infektionssjukdomar, Edinburgh Neurovetenskap, Muir Maxwell Epilepsy Center, Patrick Wild Center och Farmakologi, Toxikologi och Terapeutik.

Forskningsämnen inom dekanen omfattar:

  • Gener och utveckling
  • Membranbiologi
  • Neurala kontrollsystem
  • Kognition, lärande och synaptisk plasticitet
  • Neuropharmacology
  • Grundläggande och klinisk virologi
  • Bakteriell patogenes och kemoterapi

Även inom dekanal är Biomedicinsk undervisningsorganisation (BMTO) som spelar en viktig roll för administration, samordning och genomförande av grundutbildning.

BMTO är ansvarig för BSc Medical Sciences programmet, tillsammans med många hedersprogram i biologiska vetenskaper, medicinska vetenskaper och veterinärvetenskaper, plus fjorton biomedicinska vetenskap kurser för doktorander.

Veterinär

Edinburgh Medical School: kliniska vetenskaper

Med en långvarig internationell forskningsprofil är kliniska vetenskaper värd för Centrum för hjärt- och kärlsvetenskaper, Centrum för klinisk hjärnvetenskap, Centrum för inflammationsforskning, Centrum för regenerativ medicin, Centrum för reproduktiv hälsa, Edinburgh Postgraduate Dental Institute och Division av hälsovetenskap.

I den senaste brittiska forskningsbedömningsövningen rankades klinisk medicin topp av 28 inlagor i hela Storbritannien.

Dekanen är huvudsakligen baserad på Little France.

På Little France har kanslerens byggnad, drottningens medicinska forskningsinstitut och centrum för regenerativ medicin tillgång till toppmoderna undervisnings- och forskningsanläggningar i anslutning till Edinburgh Royal Infirmary och den biomedicinska forskningsparken Edinburgh BioQuarter.

Andra Deanery-platser är Edinburghs sjukhus, Western General Hospital, Royal Edinburgh Hospital och Lauriston Place.

Edinburgh Medical School: Molecular, Genetic and Population Health Sciences

Molecular, Genetic and Population Health Sciences omfattar MRC Institute of Genetics and Molecular Medicine, Usher Institute of Population Health Sciences och Informatics, Edinburgh Clinical Trials Unit och Division of Patology.

MRC-institutet för genetik och molekylärmedicin omfattar MRC Human Genetics Unit, Edinburgh Cancer Research Center och Center for Genomics and Experimental Medicine.

Usher Institute of Population Hälsovetenskap och Informatik omfattar Centrum för befolkningshälsovetenskap, Centrum för medicinsk informatik och Centrum för global hälsovetenskap.

Dekanalen är också värd för Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), som nyligen var fullständig registrerad hos UK Clinical Research Consortium och tilldelades MRC-kliniska prövningsmetodiknavstatus och Division of Pathology.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online MSc » Se Health MSc » Se Health Diplom » Se Health Certificates » Se Health Magisterexamen » Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Applied Poultry Science (MSc, Pg Dip, Pg Cert, PG Prof Dev - Online Learning)

Online Deltid 1 - 6 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Programmet erbjuder en unik forskningsledande möjlighet att studera olika aspekter av tillämpad fjäderfävetenskap och syftar till att utrusta nuvarande och framtida proffs med kunskaper, kunskaper och förståelse för att ta itu med lokala och globala utmaningar inom hållbar fjäderfäproduktion. Den är utformad för att passa de fortsatt anställning eller med andra åtaganden. [+]

Programbeskrivning

Programmet erbjuder en unik forskningsledande möjlighet att studera olika aspekter av tillämpad fjäderfävetenskap och syftar till att utrusta nuvarande och framtida proffs med kunskaper, kunskaper och förståelse för att ta itu med lokala och globala utmaningar inom hållbar fjäderfäproduktion. Den är utformad för att passa de fortsatt anställning eller med andra åtaganden.

Deltagare kommer vanligtvis från ett brett utbud av bakgrunder, inklusive näringsämnen, uppfödare, veterinärer och andra arbetstagare inom fjäderfä, som alla vill utveckla sin karriär och verksamhet.

Den erbjuds av deltid, distansutbildning och är en helt flexibel blandning av tekniska, vetenskapliga, näringsrika och miljö- och ledarskapsutvecklingsmoduler, så att du kan passa dina studier i och runt ditt arbete och andra åtaganden. Dess leverans till stor del av fjäderfä specialister från Skottlands Rural College (SRUC), och St Davids fjäderfä Team (veterinärer).... [-]


Biologisk mångfald, vilda djur

Online Deltid 1 - 6 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Detta online-lärande program ger ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till bevarandehantering. Det samlar expertis inom Universitetet i Edinburghs globala hälsoakademi och partner globala samarbetspartners, för att leverera förstklassig undervisning och forskning inom området biologisk mångfald, vilda djur och ekosystemhälsa. [+]

Programbeskrivning

Detta online-lärande program ger ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till bevarandehantering.

Det samlar expertis inom Universitetet i Edinburghs globala hälsoakademi och partner globala samarbetspartner, för att leverera förstklassig undervisning och forskning inom området biologisk mångfald, vilt och ekosystemhälsa.

Du kommer att utvärdera alla aspekter av ekosystemen, som syftar till att bevara och bibehålla sin hållbarhet i både utvecklings- och utvecklingsvärlden.

Detta program är anslutet till universitetets globala akademier.

Online-lärande

Vår online inlärningsteknik är helt interaktiv, prisbelönad och gör att du kan kommunicera med vår högkvalificerade lärare från ditt eget hem eller arbetsplats.... [-]


En hälsa (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Online Learning)

Online Deltid 2 - 6 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

One Health-programmet är en del av Global Health Academy och vi delar många valbara kurser med andra program i akademin. Detta ger en stor flexibilitet så att du kan anpassa dina studier för att återspegla dina professionella intressen och karriärförhoppningar. Förutom att lära av våra experthandledare kommer du att gå med studenter från hela världen på ett antal olika masterprogram för att dela erfarenheter och kunskaper. [+]

Programbeskrivning

En hälsa sitter vid gränssnittet mellan människors, djurs och ekosystemhälsa. Som sådan är det ett snabbt utvecklat ämnesområde, väl lämpat för att förbereda proffs som vill ta itu med det brett utbud av ouppbyggliga och mycket komplexa hälsoutmaningar från det 21: a århundradet. Detta program är lämpligt för ett brett spektrum av yrkesverksamma, vars disciplinära bakgrund kan omfatta hälso-, biologiska, miljö- och samhällsvetenskapliga ämnen. Programmet levereras helt online, som gör det mesta av universitetets banbrytande, prisbelönta online-läromiljöer.

Universitetet i Edinburgh var det första brittiska universitetet för att ta itu med behovet av en utbildning inom hälso-och sjukvården genom att tillhandahålla ett särskilt masterprogram. Lanserades 2014, detta MSc-program kapitaliserar på de många styrkorna vid University of Edinburgh över flera discipliner för att leverera världsklass undervisning i One Health och tillhandahålla den viktigaste utbildningen och färdigheter som krävs för en framgångsrik karriär inom detta nya område. I den nationella utbildningen för utbildad erfarenhet av erfarenheter (2018) fick vi en 92% studenttillfredsställelse, vilket återspeglar det hårda arbete laget lägger in för att bygga och stödja lärande samhället som kommer tillsammans för att lära och lära sig om detta program.... [-]


Equine Science (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Online Learning)

Online Deltid 2 - 6 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Detta program innefattar en djupgående vetenskaplig metod för att hantera hälsa och välfärd, reproduktion, beteende, näring och motion för hästar. Du kommer också att lära dig hur man praktiskt tillämpar ett vetenskapligt förhållningssätt som gagnar hästens hälsa, välfärd och prestanda. [+]

Programbeskrivning

Detta program innefattar en djupgående vetenskaplig metod för att hantera hälsa och välfärd, reproduktion, beteende, näring och motion för hästar. Du kommer också att lära dig hur man praktiskt tillämpar ett vetenskapligt tillvägagångssätt för att gynna hästens hälsa, välfärd och prestanda.

Vårt onlineprogram är det första och enda Equine Science-programmet som ska vara värd inom ett internationellt centrum för veterinärkvalitet. Det ger eleverna detaljerad kunskap och förståelse för equine science och dess tillämpningar och är utmärkt förberedelse för att förbättra din equine karriär eller framtida självständig forskning som en doktorand.... [-]


Global Food Security and Nutrition (MSc / PgDip / PgCert - Online Learning)

Online Deltid 1 - 6 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Livsmedelssäkerhet handlar om tillgången, tillgången och användningen av säker, näringsrik och hållbar mat till alla, särskilt utsatta grupper inom samhället. [+]

Programbeskrivning

Livsmedelssäkerhet handlar om tillgången, tillgången och användningen av säker, näringsrik och hållbar mat till alla, särskilt utsatta grupper inom samhället. Utmaningarna relaterade till mat är inte bara förekomsten av cirka 795 miljoner undernärda människor i världen (FAO) men också den ökande närvaron av dietrelaterade icke-smittsamma sjukdomar (t.ex. diabetes och hjärtsjukdom). jordbrukets bidrag till växthusgasutsläpp och förändring av markanvändningen. Förstå sammankopplingen av mat, hälsa och miljö samt deras avvägningar är avgörande för att formulera policyer som gör det möjligt för oss att uppnå livsmedelssäkerhet på ett hållbart sätt.... [-]


International Animal Welfare, Ethics and Law (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Online Learning)

Online Deltid 1 - 6 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Det övergripande målet med detta online distansutbildningsprogram är att ge kunskap och förståelse för djurs välfärdsvetenskap med fokus på de internationella problem som uppstår genom djuranvändning i alla dess former. Programmet levereras av forskare och lärare från både Jeanne Marchig International Center för djursvårdsutbildning (inom Royal School of Veterinary Studies) och Skottlands Rural College (SRUC) med en serie gästlärare från hela världen. [+]

Programbeskrivning

Det övergripande målet med detta online distansutbildningsprogram är att ge kunskap och förståelse för djurs välfärdsvetenskap med fokus på de internationella problem som uppstår genom djuranvändning i alla dess former.

Programmet levereras av forskare och lärare från både Jeanne Marchig International Center för djursvårdsutbildning (inom Royal School of Veterinary Studies) och Skottlands Rural College (SRUC) med en serie gästlärare från hela världen.

Programmet erbjuder kurser på olika områden, bland annat:

historia, kultur och begrepp om djurskydddjurbeteendedjurskydd bedömningdjuretikrekommendationer och policylagstiftning, reglering och verkställighetvetenskaplig kommunikationtillämpad djurskydd - produktion, följeslagare och fångenskap vilda djur... [-]

Klinisk djurbeteende (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Online Learning)

Online Deltid 1 - 6 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Detta program ger en flexibel forskarutbildning som utformats för att specifikt tillgodose efterfrågan på online kliniskt djurbeteendeundervisning inom en stödd läromiljö. Programmet kommer att använda ett bevisbaserat tillvägagångssätt för att undersöka potentiella motivationer, hanterings- och behandlingsalternativ för abnorma och / eller problembeteenden som vanligen uttryckts av följeslagare som lever inom en inhemsk miljö. [+]

Programbeskrivning

Detta program ger en flexibel forskarutbildning som utformats för att specifikt tillgodose efterfrågan på online kliniskt djurbeteendeundervisning inom en stödd läromiljö. Programmet kommer att använda ett bevisbaserat tillvägagångssätt för att undersöka potentiella motivationer, hanterings- och behandlingsalternativ för abnorma och / eller problembeteenden som vanligen uttryckts av följeslagare som lever inom en inhemsk miljö.

Ämnet omfattar ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt som bygger på kunskaper och tekniker inom psykologi, etologi, neurobiologi, farmakologi och veterinärvetenskap. Detta program kommer att innehålla undervisning och inlärning som syftar till din akademiska förberedelse för en professionell karriär som arbetar med följeslagna djur i en rad olika inställningar, inklusive kliniskt djurbeteende rådgivning.... [-]


Klinisk mikrobiologi

Online Deltid 1 - 6 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

En treårig, deltid, online-forskarutbildningsprogram lärt sig helt online. Inriktad på juniorläkare som för närvarande genomgår eller kommer att genomföra specialutbildning i en infektionsdisciplin, är programmet tillgängligt för praktikanter i Storbritannien och hela världen. [+]

Programbeskrivning

Denna nya treåriga, deltid, online forskarutbildning leder till graden av Masters of Science i klinisk mikrobiologi och infektionssjukdomar (CMID).

Inriktad på juniorläkare som för närvarande genomgår eller kommer att genomföra specialutbildning i en infektionsdisciplin, är programmet tillgängligt för praktikanter i Storbritannien och hela världen.

Denna grad kommer också att vara attraktiv för dem som har fullgjort sin utbildning men önskar uppfylla fortlöpande medicinska utbildningsbehov eller de som vill få en formell kvalifikation i klinisk mikrobiologi och infektionssjukdomar.

Programmet är anpassat till JRCPTB och RCPath-utbildning i infektionsområden: Kombinerad infektionsutbildning och högre specialutbildning i smittsamma sjukdomar, medicinsk mikrobiologi och medicinsk virologi.... [-]


Klinisk utbildning (MSc, Pg Dip, Pg Cert - Online Learning)

Online Deltid 1 - 6 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Vårt online kliniska utbildningsprogram utnyttjar vår världsberömda kompetens för att förbättra dina förmågor att undervisa och bedöma studenter i en klinisk miljö. Detta är ett idealiskt program för dem med en pedagogisk roll i förhållande till vårdpersonal och veterinärmedicinska läkare, inklusive läkare, sjuksköterskor, tandläkare, personer som är involverade i veterinärutbildning eller tillhörande forskare (biomedicinska eller sociala). [+]

Programbeskrivning

Vårt online kliniska utbildningsprogram utnyttjar vår världsberömda kompetens för att förbättra dina förmågor att undervisa och bedöma studenter i en klinisk miljö.

Detta är ett idealiskt program för dem med en pedagogisk roll i förhållande till vårdpersonal och veterinärmedicinska läkare, inklusive läkare, sjuksköterskor, tandläkare, kliniska psykologer, ergoterapeuter, personer som är involverade i veterinärutbildning eller tillhörande forskare (biomedicinska eller sociala).

Vårt mål är att hjälpa dig att reflektera över och dela tankar om din övning samtidigt som du förstår din förståelse för hur man tillämpar pedagogiska teorier och bevis från litteraturen. Som ett resultat kommer du att lära dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att leverera, utveckla och undersöka högkvalitativ klinisk utbildning i din egen disciplin.... [-]


Livsmedelssäkerhet (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Online Learning)

Online Deltid 1 - 6 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Detta är ett online-lärande program riktat till studenter med relevant jordbruks- och matrelaterad bakgrund som är angelägna om att förvärva djup kunskap om livsmedelssäkerhet. MSc är speciellt utformad för att tillhandahålla en helt holistisk livsmedelssäkerhetsinriktning till livsmedelskedjan som införlivar före och efter skördstadiet av livsmedelsproduktion, grödsäkerhet, djurskydd och ekonomi i försörjningskedjan. Detta program skulle vara lämpligt för dem med en grundutbildning i jordbruksvetenskap, biovetenskap, livsmedelssystem, veterinärmedicin och humanmedicin, samt yrkesverksamma från jordbruk, landsbygdsindustrin, livsmedelsindustrin, statstjänstemän, internationella organisationer, forskare i mat säkerhet och den tredje sektorn. [+]

Programbeskrivning

Livsmedelsburna sjukdomar är ett växande folkhälsoproblem världen över. Föroreningen av livsmedel med mikroorganismer eller kemikalier kan ske i vilket skede som helst från livsmedelsproduktion till konsumtion ("gård till gaffel") och till följd av miljöförorening, inklusive förorening av vatten, mark eller luft. Den globala bördan av livsmedelsburna sjukdomar över hela världen påverkar varje år cirka 600 miljoner människor med 420.000 dödsfall. Därför framhöll Världshälsoorganisationen (WHO) vikten av att producera säker mat som sparar människoliv, sparar resurser och har en positiv inverkan på ekonomin i varje land.

Detta är ett online-lärande program riktat till studenter med relevant jordbruks- och matrelaterad bakgrund som är angelägna om att förvärva djup kunskap om livsmedelssäkerhet. Civilingenjören är speciellt utformad för att ge en verkligt holistisk livsmedelssäkerhetsinriktning till livsmedelskedjan som inkorporerar före och efter skördstadiet av livsmedelsproduktion, växtskydd, djurskydd och ekonomi i försörjningskedjan.... [-]


MSc Globala utmaningar: Hälsa, miljö, utveckling (online-lärande)

Online Deltid 3 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Utmaningen om hur sju miljarder kan leva bra på en planet kan bara förstås och hanteras effektivt genom att ta flera perspektiv och dra på en rad olika discipliner. [+]

Programbeskrivning

Utmaningen om hur sju miljarder kan leva bra på en planet kan bara förstås och hanteras effektivt genom att ta flera perspektiv och dra på en rad olika discipliner.

Våra MSc Globala Utmaningar är ett multi-level online-program som erbjuder tydliga kvalifikationer efter framgångsrik avslutning av var och en av de tre stegen.

Varje etapp, ett doktorsexamen i sin egen rätt, tar ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till globala utmaningar ur sitt eget distinkta perspektiv.

Genom att studera alla tre etapper får du en omfattande inblick i de globala utmaningarna och utvecklar och breddar dina färdigheter och kunskaper för att hantera dem effektivt. När du går igenom programmet integrerar du din inlärning från varje certifikat du studerar och lägger djup och rikedom i din upplevelse.... [-]


Patientsäkerhet

Online Deltid 1 - 3 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Detta 3-åriga deltid online MSc-program inom patientsäkerhet och kliniska mänskliga faktorer syftar till att stödja alla utbildade vårdpersonal (allt från sjuksköterskor till kirurger och narkosläkare) med hjälp av bevisbaserade verktyg och tekniker för att förbättra tillförlitligheten och säkerheten i vardagen sjukvårdssystem och processer. [+]

Programbeskrivning

Detta 3-åriga deltid online MSc-program inom patientsäkerhet och kliniska mänskliga faktorer syftar till att stödja alla utbildade vårdpersonal (allt från sjuksköterskor till kirurger och narkosläkare) med hjälp av bevisbaserade verktyg och tekniker för att förbättra tillförlitligheten och säkerheten i vardagen sjukvårdssystem och processer.

Sökande för denna grad kommer att se ut att skilja sig från att vara erfarna i patientsäkerhet och, i vissa fall, letar efter att gå in i specialisering eller ta ledningsledare inom detta område. Programmet kommer att dra på lärmaterial från ett globalt nätverk av entusiaster.

År ett kommer att ge en bred introduktion till det nuvarande säkerhetsläget inom sjukvården, hur skadan kommer till patienter och en detaljerad förståelse av kliniska mänskliga faktorer, ergonomi.... [-]


Tillämpad konserveringsgenetik med Wildlife Forensics (MSc, Pg Dip, Pg Cert, PG Prof Dev - Online Learning)

Online Deltid 1 - 6 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Programmet är utformat som ett institutionellt samarbete mellan University of Edinburgh och SASA (Science and Advice for Scottish Agriculture), en statlig anläggning som rymmer brittiska wildlife DNA forensics laboratorium. Studenterna kommer att ha en unik möjlighet att lära av internationellt erkända specialister i tillämpningen av genetisk analys till bevarandehantering och djurlivskriminalitet. [+]

Programbeskrivning

Inom bevarandevetenskapen finns det ett ökat erkännande av värdet av genetiska data för att stödja förvaltningsbeslut, men forskare och chefer med kunskaper och kunskaper för att tillämpa populationsgenetisk teori för bevarandepraxis saknas. Inom denna arena är vildmarkmedicin ett spännande nytt fält som lockar ökande global uppmärksamhet i kampen mot olaglig vildmarkshandel.

Den PPD / Cert / Dip / MSc i tillämpad konserveringsgenetik med Wildlife Forensics syftar till att ge en blandning av teoretisk och praktisk utbildning i tillämpningen av genetiska data till djurliv ledning och bevarande brottsbekämpning. Programmet kommer att täcka alla väsentliga aspekter, från populationsgenetisk teori, genom dataanalys, till de överväganden som är inblandade i tolkning och överföring av vetenskapliga resultat till ledning, politik och brottsutredning.... [-]


Vetenskaplig kommunikation

Online Deltid 1 - 3 år September 2019 Storbritannien Edinburgh

Vårt deltidsprogram för distansutbildning på nätet ger dig möjlighet att få en formell kvalifikation i vetenskaplig kommunikation utan att behöva lämna ditt jobb eller flytta till en annan plats. Du kan välja att börja med Post-Graduate Certificate i första hand och sedan bestämma dig för att studera för ett examensbevis och / eller en magisterexamen. Du kommer att engagera dig med andra studenter från hela världen, från en rad olika akademiska och professionella bakgrunder och du kommer att ha en rik inlärningsupplevelse när du studerar på programmet. [+]

Programbeskrivning

Fältet för vetenskaplig kommunikation och offentligt engagemang njuter för närvarande av oöverträffad tillväxt. Detta drivs av ett större behov av att demonstrera effekterna av offentligt finansierad forskning, behovet av vetenskap att värderas, ökad regeringsinspektion och en önskan om en starkare bevisbas för beslutsfattande. Många karriärmöjligheter dyker upp på gränssnittet mellan vetenskap och olika intressegrupper och allt mer kreativa metoder för vetenskaplig engagemang utforskas.

Vårt deltidsprogram för distansutbildning på nätet ger dig möjlighet att få en formell kvalifikation i vetenskaplig kommunikation utan att behöva lämna ditt jobb eller flytta till en annan plats. Du kan välja att börja med Post-Graduate Certificate i första hand och sedan bestämma dig för att studera för ett examensbevis och / eller en magisterexamen. Du kommer att engagera dig med andra studenter från hela världen, från en rad olika akademiska och professionella bakgrunder och du kommer att ha en rik inlärningsupplevelse när du studerar på programmet.... [-]


Kontakt
Besöksadress
47 Little France Cres, Edinburgh EH16 4TJ, United Kingdom
Edinburgh, Scotland, GB
Sociala medier