Läs den officiella beskrivningen

Globala kvalifikationer för globala positioner

Shipping College är en global college med kontor i London.

Vi erbjuder globala kvalifikationer för globala positioner .

Delta i den spännande världen av frakt, spedition, logistik och multinationell handel genom våra internationella webbaserade kurser.

Våra kurser ger dig den praktiska kunskapen för att främja din karriär eller gå med i världen av global handel i ditt hem eller kontor.

Våra specialiserade handledare är högkvalificerade inom sina områden med mer än 20 års erfarenhet.

Varje elev tilldelas en personlig e-handledare för att vägleda och hjälpa dem med sina studier.

varför välja oss116096_FoundationCertificateCourses.jpg

1. Våra kurser

Banorna är anpassade och anpassade för dina behov och livsstil och är av högsta kvalitet. Våra kurser är praktiska och lätta att förstå och att genomföra i arbetsmiljön. Din online-kurs underlättas av din personliga e-handledare och en personlig kursplan skickas till dig varje vecka av din e-handledare för att hjälpa dig att uppfylla din studieplan.

2. Våra studerandes framgångar

Våra studenter fortsätter att uppnå sina personliga affärsmål genom att berika sin kunskapsbas genom våra kurser. Detta ger dem självförtroendet att driva sina karriärambitioner och påskynda karriärutvecklingen.

3. Global ackreditering och medlemskap

Våra kurser är ackrediterade och erkända av World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege finns på Storbritannien Register of Learning Providers (UKRL).

4. Unik läromiljö

På ShippingCollege vår unika inlärningsmiljö dig möjlighet att uppfylla dina inlärningsambitioner och göra det i din tid och i din takt. Detta skulle vara bekvämt i ditt hem eller kontor där du har enkel tillgång till våra moduler på nätet. Vi är tillgängliga för alla elever över hela världen.

5. Vår e-Campus och Global Network

Eleverna har 24/7 tillgång till information via vår online-campus med tillgång till vår kursportal och bibliotek. Vi har nyligen lagt till ett studentforum för frågor och nätverk. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk som vi skapat genom vårt online Studentforum.

6. Utbildningspersonal

Våra kursförfattare är internationella experter med 20 års erfarenhet inom denna specialiserade bransch. Vi är erkända som träningsarbetare. Våra professionella licenser, föreningar och medlemskap hjälper oss att hålla kontakten med fraktsamfundet, samma sjöfartssamfund som vi utbildar dig för att gå med eller hjälpa till med din tillväxt inom den.

Vårt uppdrag och Vision

Att lära sig är mer empowering än att lära sig116144_intro.jpg


Vårt uppdrag

Uppdraget för ShippingCollege är att ge studenterna en dynamisk utbildning baserad på kompetens och flexibilitet som skapar bestående värde och betydelse för utvecklande karriärer.

Att lära sig är mer empowering än att undervisas, varför vi fokuserar på praktiskt tillämplig kunskap. Vi ger kompetens i strävan efter tillämpliga resultat.

Vår vision

ShippingCollege kommer att bli den erkända ledaren inom utvecklingen av online-lärande för shipping, clearing och forwarding och global logistik.

Att leva våra värderingar

Vi uppnår vårt uppdrag genom att leva våra värderingar, som syftar till att uppnå högsta nivåer av:

 • Respekt: Fakultet och personal i ShippingCollege håller högsta hänsyn till varandra, våra studenter, våra samhällen och vår miljö.
 • Innovation: Vi värdesätter nya, livsdugliga idéer och strävar efter dem för att säkerställa att kursinnehåll är relevant och engagerande.
 • Serviceorienterad: Vi hjälper våra elever med kunskaper och färdigheter, genom att undervisa och vägleda, att sätta andra inför oss själva.
 • Samarbete: Genom att stödja varandra uppnår vi mer än vad som är möjligt individuellt.
 • Integritet: Vårt personliga och professionella beteende styrs av ärlighet, etik och samvete.

Uppnå vårt syfte

Vårt syfte är att ge kunskaper och färdigheter som hjälper eleverna att uppnå sina drömmar. Vi gör träning tillgänglig, stimulerande och bekväm för angelägna sinnen globalt.

Dedikerad att upprätthålla ShippingCollege s syfte och värderingar, vår fakultet:

 • Strävar efter kontinuerlig förnyelse och innovation
 • Skapar en deltagande och samarbetskultur
 • Engagerar sig i pågående akademisk och professionell utveckling
 • Värderar mångfald och uppmuntrar respekt för bidrag från alla kulturer
 • Uppmuntrar framgång och upprätthåller kvalitet

Kvalité på service och flexibilitet för studerandealternativ


116095_customerservices.jpg

 • Tillhandahåller flexibelt kvalitetskursinnehåll som praktiskt taget krävs inom det särskilda studiet.
 • Fokusera på att behärska praktiska färdigheter och tekniker
 • Tillhandahåller online kurser för flexibelt lärande

Service kvalitet

Man kan tro att kvaliteten på tjänsten borde vara synlig förberedelse, klassrumsinställning, grundläggande hygien, klassrumsstorlek eller väl förberedd kursstruktur.

Men vi tror att den verkliga kvaliteten på tjänsten är osynliga kvaliteter - Tutors förmåga, generositet av stöd och vård, högskolans hjärta för studenter, trots att dessa två egenskaper borde ha balans.

På ShippingCollege levererar vi på dessa osynliga kvaliteter.

Flexibilitet att studera alternativ

Vår flexibla inlärningsmetod visar vår omsorg och stöd till våra elever och elever.

Personliga e-handledare som förstår och lyssnar på sina elever.

Vi förstår att våra studenter ofta arbetar heltid och kräver flexibilitet och förståelse för att uppnå sina mål.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

ShippingCollege

Kursen kommer att täcka grunderna för global sjöfart med särskilt fokus på containerisering och linjeskipning. USD140 ... [+]

Denna kurs kommer att täcka grunderna för global sjöfart med ett särskilt fokus på containerisering och linjeskipning. Alla våra kurser är onlinekurs. Kursen riktar sig till en person som vill komma in i sjöfartsbranschen i en administrativ roll , en ny rekrytering som börjar i branschen, en receptionist eller assistent inom sjöfartsindustrin eller någon som vill komplettera sin befintliga kunskap bas.

Detta är en fristående certifikatkurs.

Kurslista Sjöfartsstiftelsens certifikat

Internationella sjöfartshandelnFartyg och lasttyperContainer Export och Import TransaktionerTyper av frakttjänsterNyckelrollspelarna inom sjöfartÖversikt över sjöfartsdokumentLeverans Terminologi - Ordlista om Industri Villkor... [-]
Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
4 - 14 dagar
Internet
Läs mer på svenska
ShippingCollege

Denna kurs kommer att omfatta grunderna för Freight Forwarding Business. USD140 ... [+]

Denna kurs kommer att omfatta grunderna för Freight Forwarding Business. Alla våra kurser är online kurser.

Kursen riktar sig till en person som vill komma in i fraktgodsindustrin i en administrativ roll , en ny rekrytering som börjar i branschen, en receptionist eller assistent inom vidarebefordringsbranschen eller någon som vill komplettera eller certifiera sin befintliga kunskapsbas.

Detta är en fristående certifikatkurs.

Kursplan

Fartygsleverantörernas rollTidiga dagarna av fraktöverföringForwarders Business StructureRutter och transportlägenIntermodal frakt mot multimodal fraktExportera dokumentImportera dokument

Kurskrav

Engelska språket, alla kurser skrivs på engelska eftersom detta är det primära språket för global verksamhet.Dator, internetanslutning och skrivare (om du vill skriva ut kursen).En giltig e-postadress.Tid avsatt för att studera enligt kursens krav... [-]
Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
4 - 14 dagar
Internet
Läs mer på svenska
ShippingCollege

Online Diploma och certifikat kurser som täcker clearing och vidarebefordran industrin med ett särskilt fokus på internationella kontrakt och betalningar, sjöfrakt och tu ... [+]

Vi är en global college, därför är alla våra kurser online kurser. Vi erbjuder:

- Clearing och vidarebefordran av pilotcertifikatkurser - USD70 per certifikatkurs

- Clearing och vidarebefordran Diplom Course - USD540

- Fraktsändnings Foundation Certificate Course - USD140

Mer information om dessa kurser finns nedan.

Clearing och vidarebefordran av pilotcertifikatkurser

Dessa kurser kommer att täcka clearing och vidarebefordran industrin med ett särskilt fokus på internationella kontrakt och betalningar, sjöfrakt och tull. Alla våra kurser är online kurser.

Fyll i alla 11 pilotscertifikat och du kan skriva ditt clearing- och vidarebefordringsbevis.... [-]

Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 6 månader
Internet
Läs mer på svenska
ShippingCollege

Online Diploma och certifikat kurser som täcker Global Logistics industrin med ett särskilt fokus på Supply Chain och International Trade and Payments. Vi har ett månatli ... [+]

Vi är ett globalt college, därför är alla våra kurser onlinekurser

Vi erbjuder:

- Global Logistics Pilot Certificate Courses - USD70 per certifikatkurs

- Global Logistics Diploma Course - USD540

Mer information om dessa kurser finns nedan.

Global Logistics Pilot Certificate Courses

Dessa kurser kommer att omfatta Global Logistics-industrin med ett särskilt fokus på försörjningskedjan och internationell handel och betalningar.

Fyll i alla 11 pilotscertifikat och du kan skriva ditt Global Logistics Diploma.

Du kan antingen slutföra ditt Diplom som en kurs (till en lägre kostnad) eller slutföra Pilot Certificate kurser individuellt för att samla alla dina krediter för att uppnå ditt Diplom under en längre period. Om du har för avsikt att få ditt Diplom rekommenderar vi att du försöker Pilot Certifikat kurser i den ordning de anges nedan.... [-]

Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 6 månader
Internet
Läs mer på svenska
ShippingCollege

Online Diploma och certifikat kurser som täcker Global Shipping med ett särskilt fokus på Containerization och Liner industrin, grunderna för global sjöfart med ett särsk ... [+]

Vi är en global college, därför är alla våra kurser online kurser. Vi erbjuder:

- Sjöfartsfartygs certifikatkurser - USD70 per certifikatkurs

- Sjöfartsdiplomkurs - USD390

- Certifikatkurs för sjöfartsstiftelsen - USD140

Mer information om dessa kurser finns nedan.

Sjöfartsfartygs certifikatkurser

Dessa kurser kommer att omfatta global frakt med särskilt fokus på containerisering och linjelindustrin. Alla våra kurser är online kurser.

Fyll i alla 7 pilotscertifikat och du kan skriva ditt sjöfartsbevis.

Du kan antingen fullfölja ditt diplom som en enskild kurs (till en lägre kostnad) eller slutföra Pilot Certifikat kurser individuellt för att samla alla dina krediter för att uppnå ditt Diplom under en längre period. Om du har för avsikt att få ditt Diplom rekommenderar vi att du försöker Pilot Certifikat kurser i den ordning de anges nedan. Kurskrav... [-]

Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 5 månader
Internet
Läs mer på svenska
ShippingCollege

Online Diploma och certifikat kurser som täcker leverans och försäljning för att förbereda en försäljningschef i denna specialiserade bransch. Detta examensbevis är också ... [+]

Vi är en global college, därför är alla våra kurser online kurser. Vi erbjuder:

- Sjöfartsförsäljning Pilot Certifikatkurser - USD70 per certifikatkurs

- Maritime Shipping Sales Diploma Course - USD520

Mer information om dessa kurser finns nedan.

Maritime Shipping Försäljning Pilot Certifikat Kurser

Dessa kurser kommer att omfatta frakt och försäljning för att förbereda en försäljningschef i denna bransch.

Fyll i alla 8 pilotscertifikat och du kan skriva ditt sjöfartsförsäljningsdiplom.

Du kan antingen slutföra ditt Diplom som en kurs (till en lägre kostnad) eller slutföra Pilot Certificate kurser individuellt för att samla alla dina krediter för att uppnå ditt Diplom under en längre period. Om du har för avsikt att få ditt Diplom rekommenderar vi att du försöker Pilot Certifikat kurser i den ordning de anges nedan.... [-]

Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 5 månader
Internet
Läs mer på svenska
Location address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

UK Online, N1 7GU GB