Läs den officiella beskrivningen

Globala kvalifikationer för globala positioner

Shipping College Är en global college med kontor i London. Vi erbjuder Globala kvalifikationer för globala positioner. Gå med i Spännande sjöfart, frakt, logistik Och multinationell handel genom våra internationella webbaserade kurser. Våra kurser ger dig med praktisk kunskap För att vidareutveckla din karriär eller gå med i världen av global handel i bekvämligheten av ditt hem eller kontor. Vår Specialiserade handledare är högkvalificerade I sina fält med mer än 20 års erfarenhet. Varje elev tilldelas en Personlig e-handledare Att vägleda och hjälpa dem med sina studier.

Varför välja oss

1. Våra kurser

Kurserna är anpassade och anpassade för att passa dina behov och livsstil och är av högsta kvalitet. Våra kurser är praktiska och lätta att förstå och att genomföra i arbetsmiljön. Din online kurs underlättas av din personliga e-handledare och en personlig kursplan skickas till dig varje vecka av din e-handledare för att hjälpa dig att uppfylla din studieplan.

2. Våra studerandes framgångar

Våra studenter fortsätter att uppnå sina personliga affärsmål genom att berika sin kunskapsbas genom våra kurser. Detta ger dem förtroende för att driva sina karriärambitioner och påskynda karriärutvecklingen.

3. Global ackreditering och medlemskap

Våra kurser är ackrediterade och erkända av World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege är på Storbritannien Register of Learning Providers (UKRL). Vårt UKRL-leverantörens referensnummer är: 10053609.

4. Unik läromiljö

På ShippingCollege erbjuder vår unika inlärningsmiljö dig möjlighet att uppfylla dina inlärningsambitioner och göra det i din tid och i din takt. Detta skulle vara i bekvämligheten av ditt hem eller kontor där du har enkel tillgång till våra moduler på nätet. Vi är tillgängliga för alla elever över hela världen.

5. Vår e-Campus och Global Network

Eleverna har 24/7 tillgång till information via vår online-campus med tillgång till vår kursportal och bibliotek. Vi har nyligen lagt till ett studentforum för frågor och nätverk. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk som vi skapat genom vårt online Studentforum.

6. Utbildningspersonal

Våra kursförfattare är internationella experter med 20+ års erfarenhet inom denna specialiserade bransch. Vi är erkända som yrkesutbildare. Våra professionella licenser, föreningar och medlemskap hjälper oss att hålla kontakten med fraktsamfundet, samma sjöfartssamfund som vi utbildar dig för att gå med eller hjälpa till med din tillväxt inom den.

Vår mission och vision

Att lära sig är mer empowering än att bli undervisad

Shippin College MV

Vår mission

MissionCollege uppdrag är att ge studenterna en dynamisk utbildning baserad på excellens och flexibilitet som skapar varaktigt värde och relevans för utvecklande karriärer.

Att lära sig är mer empowering än att undervisas, varför vi fokuserar på praktiskt tillämpbar kunskap. Vi förmedlar kompetens i strävan efter tillämpliga resultat.

Vår vision

ShippingCollege kommer att bli den erkända ledaren inom utvecklingen av online-lärande för shipping, clearing och forwarding och global logistik.

Att leva våra värderingar

Vi uppnår vårt uppdrag genom att leva våra värderingar, som syftar till att uppnå högsta nivåer av:

 • Respekt: ​​Fakultet och personal i ShippingCollege håller högsta hänsyn till varandra, våra studenter, våra samhällen och vår miljö.
 • Innovation: Vi värdesätter nya, livsdugliga idéer och strävar efter dem för att säkerställa att kursinnehåll är relevant och engagerande.
 • Serviceorienterad: Genom undervisning och vägledning tjänar vi våra elever med kunskaper och färdigheter, sätter andra inför oss själva.
 • Samarbete: Genom att stödja varandra uppnår vi mer än vad som är möjligt individuellt.
 • Integritet: Vårt personliga och professionella beteende styrs av ärlighet, etik och samvete.

Uppnå vårt syfte

Vårt syfte är att ge kunskaper och färdigheter som hjälper eleverna att uppnå sina drömmar. Vi gör träning tillgänglig, stimulerande och bekväm för angelägna sinnen globalt.

Dedikerad att upprätthålla ShippingCollege s syfte och värderingar, vår fakultet:

 • Strävar efter kontinuerlig förnyelse och innovation
 • Skapar en deltagande och samarbetskultur
 • Engagerar sig i pågående akademisk och professionell utveckling
 • Värderar mångfald och uppmuntrar respekt för bidrag från alla kulturer
 • Uppmuntrar framgång och upprätthåller kvalitet

Kvalité på service och flexibilitet i studien

 • Tillhandahåller flexibelt kvalitetskursinnehåll som praktiskt krävs inom det aktuella studiet.
 • Fokusera på att behärska praktiska färdigheter och tekniker
 • Tillhandahåller online kurser för flexibelt lärande

Service kvalitet

Man kan tro att kvaliteten på tjänsten borde vara synlig förberedelse, klassrumsinställning, grundläggande hygien, klassrumsstorlek eller väl förberedd kursstruktur.

Men vi tror att den verkliga kvaliteten på tjänsten är osynliga kvaliteter - lärares förmåga, generositet av stöd och vård, högskolans hjärta för studenter trots att dessa två egenskaper borde ha balans.

På ShippingCollege levererar vi på dessa osynliga kvaliteter.

Flexibilitet att studera alternativ

Vår flexibla inlärningsmetod visar vår omsorg och stöd för våra elever och elever.

Personliga e-handledare som förstår och lyssnar på sina elever.

Vi förstår att våra studenter ofta arbetar heltid och kräver flexibilitet och förståelse för att uppnå sina mål.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

ShippingCollege

Dessa kurser kommer att täcka clearing och vidarebefordran industrin med ett särskilt fokus på internationella kontrakt och betalningar, sjöfrakt och tull. ... [+]

Vi är en global college därför är alla våra kurser online kurser. Vi erbjuder:

- Clearing och vidarebefordran av pilotcertifikatkurser

- Färdskonferensens grundkursbevis

- Clearing och vidarebefordran Diplom Course

Mer information om dessa kurser finns nedan.

Clearing och vidarebefordran av pilotcertifikatkurser

Dessa kurser kommer att täcka clearing och vidarebefordran industrin med ett särskilt fokus på internationella kontrakt och betalningar, sjöfrakt och tull. Alla våra kurser är online kurs.

Fyll i alla 11 pilotscertifikat och du kan skriva ditt clearing- och vidarebefordringsbevis.

Du kan antingen slutföra ditt examensbevis som en enstaka kurs (till en lägre kostnad) eller slutföra Pilot Certificate-kursen individuellt för att samla alla dina krediter för att uppnå ditt Diplom under en längre period. Om du har för avsikt att få ditt Diplom rekommenderar vi att du försöker Pilot Certifikat kurser i den ordning de anges nedan.... [-]

Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Heltid
Deltid
2 - 6 månader
Online
Läs mer på svenska
ShippingCollege

Dessa kurser kommer att omfatta Global Logistics-industrin med ett särskilt fokus på Supply Chain och International Trade och pPayments. Vi har ett månatligt intag av nya ... [+]

Vi är ett globalt college, därför är alla våra kurser onlinekurser

Vi erbjuder:

- Global Logistics Pilot Certificate Courses

- Global Logistics Diploma Course

Mer information om dessa kurser finns nedan.

Global Logistics Pilot Certificate Courses

Dessa kurser kommer att omfatta Global Logistics-industrin med ett särskilt fokus på försörjningskedjan och internationell handel och betalningar.

Fyll i alla 11 pilotscertifikat och du kan skriva ditt Global Logistics Diploma.

Du kan antingen slutföra ditt Diplom som en kurs (till en lägre kostnad) eller slutföra Pilot Certificate kurser individuellt för att samla alla dina krediter för att uppnå ditt Diplom under en längre period. Om du har för avsikt att få ditt Diplom rekommenderar vi att du försöker Pilot Certifikat kurser i den ordning de anges nedan.... [-]

Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Heltid
Deltid
2 - 6 månader
Online
Läs mer på svenska
ShippingCollege

Dessa kurser kommer att omfatta frakt och försäljning för att förbereda en försäljningschef i denna bransch. Diplomet är också lämpligt för försäljningsrepresentanter som ... [+]

Vi är en global college därför är alla våra kurser online kurser. Vi erbjuder:

- Clearing och vidarebefordran av pilotcertifikatkurser

- Färdskonferensens grundkursbevis

- Clearing och vidarebefordran Diplom Course

Mer information om dessa kurser finns nedan.

Maritime Shipping Försäljning Pilot Certifikat Kurser

Dessa kurser kommer att omfatta frakt och försäljning för att förbereda en försäljningschef i denna bransch.

Fyll i alla 8 pilotscertifikat och du kan skriva ditt sjöfartsförsäljningsdiplom.

Du kan antingen slutföra ditt examensbevis som en enstaka kurs (till en lägre kostnad) eller slutföra Pilot Certificate-kursen individuellt för att samla alla dina krediter för att uppnå ditt Diplom under en längre period. Om du har för avsikt att få ditt Diplom rekommenderar vi att du försöker Pilot Certifikat kurser i den ordning de anges nedan. Kurskrav... [-]

Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Heltid
Deltid
2 - 5 månader
Online
Läs mer på svenska
ShippingCollege

Dessa kurser kommer att omfatta global frakt med särskild inriktning på containerisering och linjelindustrin, grunderna för global sjöfart, med särskild inriktning på con ... [+]

Vi är en global college därför är alla våra kurser online kurser. Vi erbjuder:

- Sjöfartsfartygs certifikatkurser

- Maritime Shipping Foundation Certificate Course

- Maritime Shipping Diploma Course

Mer information om dessa kurser finns nedan.

Sjöfartsfartygs certifikatkurser

Dessa kurser kommer att omfatta global frakt med särskilt fokus på containerisering och linjelindustrin. Alla våra kurser är online kurs.

Fyll i alla 7 pilotscertifikat och du kan skriva ditt sjöfartsbevis.

Du kan antingen slutföra ditt examensbevis som en enstaka kurs (till en lägre kostnad) eller slutföra Pilot Certificate-kursen individuellt för att samla alla dina krediter för att uppnå ditt Diplom under en längre period. Om du har för avsikt att få ditt Diplom rekommenderar vi att du försöker Pilot Certifikat kurser i den ordning de anges nedan.... [-]

Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Heltid
Deltid
1 - 5 månader
Online
Läs mer på svenska
ShippingCollege

Kursen kommer att omfatta grunderna för global sjöfart med ett särskilt fokus på containerisering och linjeskipning. ... [+]

Kursen täcker Grunderna för global sjöfart Med särskild inriktning på containerisering och linjetrafik. Alla våra kurser är online kurs Den här kursen är Riktad mot en person som vill komma in i sjöfartsindustrin i en förvaltningsroll, En ny rekrytering som börjar i branschen, en receptionist eller assistent inom sjöfartsindustrin eller någon som vill komplettera sin befintliga kunskapsbas.

Detta är en fristående certifikatkurs.

Kursupplägg

Sjöfartsstiftelsen certifikat

Internationella sjöfartshandeln Fartyg och lasttyper Container Export och Import Transaktioner Typer av frakttjänster Nyckelrollspelarna inom sjöfart Översikt över sjöfartsdokument Fraktterminologi - Ordlista om industrivillkor ... [-]
Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Heltid
Deltid
4 - 14 dagar
Online
Läs mer på svenska
ShippingCollege

Dessa kurser kommer att omfatta grunderna för Freight Forwarding Business. ... [+]

Kursen täcker Grunderna för fraktväxeln.

Alla våra kurser är online kurs. Kursen är Riktad mot en person som vill komma in i fraktgodsindustrin i en förvaltningsroll, En ny rekrytering som börjar i branschen, en receptionist eller assistent inom vidarebefordringsbranschen eller någon som vill komplettera eller certifiera sin befintliga kunskapsbas.

Detta är en fristående certifikatkurs.

Kursupplägg

Speditörens roll Tidiga dagarna av fraktöverföring Forwarders Business Structure Rutter och transportlägen Intermodal frakt mot multimodal frakt Exportera dokument Importera dokument

Kurskrav

Engelska, alla kurser är skrivna på engelska eftersom detta är det primära språket för global verksamhet. Dator, internetanslutning och skrivare (om du vill skriva ut kursen). En giltig e-postadress. Tid avsatt för att studera enligt kursens krav ... [-]
Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Heltid
Deltid
4 - 14 dagar
Online
Läs mer på svenska
Location address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

UK Online, N1 7GU GB