Läs den officiella beskrivningen

Arbeta smartare med Red Smart Academys korta, online-kurser

Oavsett om du vill uppgradera, bygga ditt självförtroende, få en kampanj eller starta ditt eget företag, kommer våra online kortkurser att se till att du har de färdigheter och know-how du behöver sticka ut från publiken.

Utvecklat genom ett partnerskap mellan Red Magazine och ett av Storbritanniens ledande kreativa universitet, Falmouth University, kombinerar kurserna det bästa av båda världarna, engagerande innehåll och branschledande undervisning tillsammans med en jordnärlig tillvägagångssätt och up-to-date trender och insikter.


Korta kurser som hjälper dig att sticka ut från mängden

Gå med i en av våra kurser och dra nytta av:

Kvalitet
En utmanande och spännande lärandeupplevelse

Flexibilitet
Studera online, var och när det passar dig

Prestige
Certifikat från ett världsberömt universitet


Gör dig redo att lära och växa

Våra online kortkurser ger dig en unik engagerande och spännande inlärning, genom en kombination av expertrådgivning och regelbunden feedback från din handledare, samt möjligheten att samarbeta och dela med dig av idéer med kamrater från hela landet och även över hela världen .

Kursinnehållet innehåller presentationer, intervjuer och fallstudier för att säkerställa att du förstår och kan tillämpa det du lär dig i en verklig miljö med ämnen som delas upp i hanterbara bitar och görs tillgängliga för dig varje vecka.

Du lär dig, interagera och samarbeta med dina klasskamrater för att öppna dina kunskaper och färdigheter till en rad perspektiv och nya möjligheter.

Du kan förvänta dig en timmes presenterat onlineinnehåll med cirka 4 timmars självstudie varje vecka som krävs för att slutföra innehållet.


Vid en blick

Ditt online klassrum

Ett lättanvänt intuitivt gränssnitt blir ditt online klassrum. Här har du tillgång till det varierande utbud av material som kommer att stödja och leverera ditt lärande. allt du guidas igenom av din experthandledare.

Du kommer aldrig känna dig ensam i ditt online-klassrum. Du kommer att interagera, ifrågasätta och engagera dig regelbundet med dina kamrater på kursen och med din handledare.

Fråga de frågor du behöver när du vill, och få värdefulla insikter och perspektiv från dina kamrater när du delar erfarenheter, idéer och tankar.


Komma igång

Bli en del av en unik online-lärande och öppna nya möjligheter för dig och ditt företag.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Red Smart Academy With Falmouth University

Oavsett om du hanterar ditt personliga eller varumärkes online-närvaro, använder du rätt bilder en viktig del av att berätta din historia genom sociala medier. Denna fyra ... [+]

Växa ditt varumärke online

Oavsett om du hanterar ditt personliga eller varumärkes online-närvaro, använder du rätt bilder en viktig del av att berätta din historia genom sociala medier.

Medan många av oss idag bär en kamera, våra telefoner, i våra fickor varje dag, hur många av oss vet verkligen hur man använder den för att skapa och dela bilder som påverkar sociala medier?

Varför den här kursen

Denna fyra veckors online kurs är din viktigaste guide till visuell berättelse, lär dig hur du optimerar de bildverktyg som är tillgängliga för dig och tillämpar dem korrekt för att skapa intressanta historier över sociala medier.

Du lärs av branschledande experter inom digital marknadsföring och samarbetar med dina kamrater och får konstruktiv feedback från dina handledare under hela kursen för att se till att du är på rätt spår.... [-]

Storbritannien Falmouth
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 veckor
Internet
Läs mer på svenska
Red Smart Academy With Falmouth University

Dessa dagar är innehållsskapande, inklusive blogging och vlogging, inte bara en hobby, det är ett stort företag, till och med utmanande TV-serier när det gäller underhåll ... [+]

Hur man är en innehållsskapare

Dessa dagar är innehållsskapande, inklusive blogging och vlogging, inte bara en hobby, det är ett stort företag, till och med utmanande TV-serier när det gäller underhållningsvärde.

Stjärnor för innehållsskapande beordrar tusentals lojala anhängare och i sin tur stora sponsringsavtal tack vare en relativt ny industri som stöder publikernas aptit för kvalitetsinnehåll. om det presenteras via bloggar, webbsidor, sociala medier, nyhetsbrev eller videobloggar.

Vem som helst kan skapa innehåll med en mobiltelefon och dator, men få nå följare utöver sina egna sociala kretsar. Vilka är hemligheterna för framgångsrik innehållsskapande? Hur står du ut från tävlingen för att få stor inverkan? Hur kan du se till att det du publicerar är effektivt och hur kan du skapa engagerande innehåll som lockar nya anhängare?... [-]

Storbritannien Falmouth
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 veckor
Internet
Läs mer på svenska
Red Smart Academy With Falmouth University

Tänker du att starta ditt eget företag, eller kanske har du redan tagit stödet och behöver bara en hjälpande hand som hjälper dig att ta ditt nya företag ännu längre? Den ... [+]

Lär dig hur du driver ett framgångsrikt litet företag

Tänker du att starta ditt eget företag, eller kanske har du redan tagit stödet och behöver bara en hjälpande hand som hjälper dig att ta ditt nya företag ännu längre?

Det finns många saker att tänka på när du startar ditt eget företag, från att förstå dina kunder direkt till budgetar, affärsplaner och lagstiftning.

Varför den här kursen

Den här åtta veckors online-kursen hjälper dig att unravel och navigera dig igenom alla väsentliga delar för att starta ditt eget företag.

Du får de väsentliga färdigheter och företagskunskap du behöver för att driva ett framgångsrikt företag och fokusera på billiga strategier för snabb implementering som gör det möjligt för dig att utnyttja nya trender och tekniker och lära dig genom att göra.... [-]

Storbritannien Falmouth
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
8 veckor
Internet
Läs mer på svenska