Red Smart Academy With Falmouth University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Arbeta smartare med Red Smart Academys korta, online-kurser

Oavsett om du vill uppgradera, bygga ditt självförtroende, få en kampanj eller starta ditt eget företag, kommer våra online kortkurser att se till att du har de färdigheter och know-how du behöver sticka ut från publiken.

Utvecklat genom ett partnerskap mellan Red Magazine och ett av Storbritanniens ledande kreativa universitet, Falmouth University, kombinerar kurserna det bästa av båda världarna, engagerande innehåll och branschledande undervisning tillsammans med en jordnärlig tillvägagångssätt och up-to-date trender och insikter.


Korta kurser som hjälper dig att sticka ut från mängden

Gå med i en av våra kurser och dra nytta av:

Kvalitet
En utmanande och spännande lärandeupplevelse

Flexibilitet
Studera online, var och när det passar dig

Prestige
Certifikat från ett världsberömt universitet


Gör dig redo att lära och växa

Våra online kortkurser ger dig en unik engagerande och spännande inlärning, genom en kombination av expertrådgivning och regelbunden feedback från din handledare, samt möjligheten att samarbeta och dela med dig av idéer med kamrater från hela landet och även över hela världen .

Kursinnehållet innehåller presentationer, intervjuer och fallstudier för att säkerställa att du förstår och kan tillämpa det du lär dig i en verklig miljö med ämnen som delas upp i hanterbara bitar och görs tillgängliga för dig varje vecka.

Du lär dig, interagera och samarbeta med dina klasskamrater för att öppna dina kunskaper och färdigheter till en rad perspektiv och nya möjligheter.

Du kan förvänta dig en timmes presenterat onlineinnehåll med cirka 4 timmars självstudie varje vecka som krävs för att slutföra innehållet.


Vid en blick

Ditt online klassrum

Ett lättanvänt intuitivt gränssnitt blir ditt online klassrum. Här har du tillgång till det varierande utbud av material som kommer att stödja och leverera ditt lärande. allt du guidas igenom av din experthandledare.

Du kommer aldrig känna dig ensam i ditt online-klassrum. Du kommer att interagera, ifrågasätta och engagera dig regelbundet med dina kamrater på kursen och med din handledare.

Fråga de frågor du behöver när du vill, och få värdefulla insikter och perspektiv från dina kamrater när du delar erfarenheter, idéer och tankar.


Komma igång

Bli en del av en unik online-lärande och öppna nya möjligheter för dig och ditt företag.

Platser

Falmouth

Address
Woodlane
TR11 4RH Falmouth, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium