RED Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

RED Academy är en ledande digital media-, design- och teknikskola med campus i London, Vancouver och Toronto. Vi erbjuder personliga kurser inom Digital Marketing, UX

REDefining Education

Vi finns så att våra studenter och personal är inspirerade att lära sig färdigheter och utvecklas som människor. Ledande mer meningsfulla, uppfyllande och givande liv - det här är vår gemensamma strävan efter lycka. Detta är vårt evolutionära syfte.

Bridging The Skills Gap

Allt fler akademiker är arbetslösa inom sitt område. Varför? Kunskaperna i traditionella utbildningsinstitutioner blir irrelevanta i dagens digitala arbetsmarknad. RED finns för att ge grader med rätt kompetens som behövs för den digitala ekonomin. Vår läroplan är utformad för att svara på frågan: Hur kan vi ge våra studenter både en relevant utbildning OCH arbetslivserfarenhet? RED är både en skola och en teknisk byrå.

Verkliga projekt för verkliga konsekvenser

Våra elevernas projekt är noga utvalda och genomtänkta. Vi försöker anpassa oss till konsekvensbedrivna företag och företagare så att våra elever kan göra verklig förändring i samhället. Vi är stolta över att se våra studenter göra en skillnad genom varje projekt som de kompletterar och växa sitt nätverk med meningsfulla kontakter.

Ett förändrat globalt landskap

Den digitala ekonomin växer snabbt. Vetenskap och teknik störa traditionella former av transport, produktion, boende och i vårt fall utbildning. Branscherna förändras och de färdigheter som behövs för att anpassa sig till dessa förändringar är inbyggda i vår läroplan. RÖDA elever utvecklar de mjuka färdigheter som behövs för att utvecklas och trivas i sina nya tekniska karriärer.

Platser

london

Address
RED Academy London
Aldwych House
71-91 Aldwych
WC2B 4HN

london, england, Storbritannien

Toronto

Address
RED Academy Toronto
462 Wellington St West

M5V 1E3 Toronto, Ontario, Kanada

Vancouver

Address
RED Academy Vancouver
1490 W Broadway

V6H 4E8 Vancouver, British Columbia, Kanada

Program

Skolan erbjuder också: