Queen Mary Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

QMUL Online erbjuder dig undervisning i världsklass levererad av ledande akademiker och proffs högst upp i sitt spel.

Vi rankas i de 50 bästa universiteten i Europa och bland de 20 bästa i Storbritannien (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Queen Mary Online erbjuder fyra deltid, 100% online-program levererade av Queen Mary University of London - ett världsledande Russell Group-universitet. Få tillgång till banbrytande forskning, ett globalt samhälle och undervisning i världsklass som ger dig möjlighet att göra en global inverkan.

QMUL Online

Genom att välja att studera online med Queen Mary åtnjuter du fortfarande samma status och tillgång till exemplarisk undervisning som våra campusstudenter. Fördelen du har är flexibiliteten att fortsätta din framtida karriär i en tid och intensitet som passar dina egna unika omständigheter och utan att avbryta din inkomst och karriärutveckling.

136510_pexels-photo-3759089.jpeg

Nyckelfunktioner för onlineinlärning

 • Flexibilitet: Lär dig hemifrån, från arbetsplatsen eller på resande fot, var som helst i världen
 • Plats: Du behöver inte flytta, ta en karriärpaus eller ansöka om visum
 • Global: Studera tillsammans med och nätverk med studenter från hela världen
 • Kvalitet: Kortfattade föreläsningar och digitala resurser utvecklade av våra kända akademiker
 • Stöd: Akademiska handledare är lätt och lättillgängliga för vägledning och feedback
 • Engagerande: Aktiviteter som hjälper dig att tillämpa teori på praktiken
 • Feedback: Live sessioner med handledare och kamrater
 • Tillgänglig: Alla bedömningar tas och skickas online
 • Intuitivt: Allt du behöver är tillgängligt via vår online inlärningsplattform
 • Status: Alla priser är lika i titel och prestige som de som ges för campusstudier
 • Råd: Tillgänglig karriärsupport tillgängligt under hela kursen.

Icke-akademiskt stöd

Studentliv handlar inte bara om att studera. Som en del av drottning Marias onlinemiljö finns det ett team av människor som är dedikerade till att göra din upplevelse med oss så positiv som möjligt och vår introduktion välkomnar dig och introducerar dig för att studera online.

Studenterrådgivare online är din första kontaktpunkt för praktiska frågor oavsett om det handlar om tips om effektivt lärande online, råd om balans mellan arbetsliv och liv eller för att leda dig till våra universitetstjänster.

Om tekniken gör dig nervös kommer vårt tekniska supportteam att finnas för att erbjuda råd och hjälp om användningen av vår online inlärningsplattform.

work flow

Rankning

Drottning Mary är en del av det internationellt erkända University of London. Vi rankas i de 50 bästa universiteten i Europa och bland de 20 bästa i Storbritannien (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Vi är stolta över vår undervisning och forskning och har gjort ett strategiskt åtagande för den högsta kvaliteten på forskning inom ett brett spektrum av ämnen. Vi har investerat i denna princip genom att systematiskt rekrytera de bästa akademikerna inom deras discipliner från hela världen.

Rekord av spetskompetens

 • Framgångsrätthet för forskning (REF 2014) - Den senaste nationella bedömningen av forskning bekräftade vår plats i den översta gruppen av forskningsledda universitet i Storbritannien. Vi rankade totalt nionde i Storbritannien bland universitet med flera fakulteter och femte i Storbritannien för andelen 3 och 4 forskningsresultat.
 • Russell Group institution - Vi är ett av 24 ledande brittiska universitet som är engagerade i att upprätthålla bästa forskning, en enastående undervisnings- och inlärningsupplevelse, utmärkt anställbarhet på forskarnivå och oöverträffade kontakter med näringslivet och den offentliga sektorn.
 • National Student Survey 2016 - Vi rankar topp i London bland Russell Group universitet för studenttillfredsställelse.
 • Prisvinnare - Vi har sju nobelprisvinnare bland våra tidigare anställda och studenter, och över 55 akademiska och samhällsstipendiater bland nuvarande akademiska personal.
 • Offentligt engagemang - Vi var den första institutionen som tilldelades Engage Watermark Gold Award för utmärkt inom offentligt engagemang.

Platser

london

Address
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium