Läs den officiella beskrivningen

QMUL Online erbjuder världsklass undervisning levereras av ledande forskare och yrkesverksamma på toppen av sitt spel.

  • Återkoppling: levande sessioner med handledare och kollegor
  • Anpassad: alla bedömningar tas och skickas in online
  • Intuitivt: Allt du behöver är tillgängligt via vår online-lärplattform
  • Status: alla utmärkelser är lika i titel och prestige med reglerna för campus studie

Russell Group institution - Vi är en av 24 ledande brittiska universitet åtagit sig att upprätthålla den bästa forskningen, en enastående undervisning och lärande, utmärkt examen anställningsbarhet och oöverträffade kontakter med näringslivet och den offentliga sektorn.

National Student Survey 2016 - Vi gradera topp i London bland Russell Group universitet för tillfredsställelse student.

pristagarna - Vi har sju nobelpristagare bland våra tidigare medarbetare och studenter och över 55 akademi och samhälle medmänniskor bland nuvarande akademisk personal.

Public engagemang - Vi var den första institutionen som ska tilldelas Engage vattenstämpel Gold Award för hög kvalitet inom den offentliga engagemang.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Queen Mary Online

Vill du öka det offentliga gottet, påverka den offentliga politiken och starta en karriär i en internationell organisation, icke-statlig organisation eller privat sektor? ... [+]

Vill du öka det offentliga gottet, påverka den offentliga politiken och starta en karriär i en internationell organisation, icke-statlig organisation eller privat sektor? Då kommer kursen att ge dig en djupgående analys av de begrepp, intressenter och processer som är inblandade i den internationella offentliga politiken.

Kursöversikt

Den internationella offentliga politiken kursen kan studeras flexibelt online på Masters, Postgraduate Diploma (PGDip) eller Postgraduate Certificate (PGCert) nivå.

Den kombinerar specifika teorier, begrepp och fall av allmän ordning med internationella relationer studier för att säkerställa att du får ett bestämt grepp om beslutsfattande och genomförandeprocesser som är inblandade i den internationella allmänna politiken.... [-]

Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Queen Mary Online

Detta masterprogram fokuserar på de traditionella geografiska områdena av internationella relationer samt nya områden av intresse i utvecklingsländerna. Den diskuterar de ... [+]

Varför studera internationella relationer? Vilka är de viktigaste egenskaperna hos den internationella ordningen? Hur har globaliseringen förändrat internationella relationer? I vilken utsträckning är världsordning grundad på konflikt eller samarbete? Hur den globala finanskrisen påverkar den internationella politiken? Gör utländska militära interventioner i inbördeskrig hjälp eller hindra fredsskapande? Varför ekonomiska resurser sprids så ojämnt över hela världen, och vilka är utsikterna för global rättvisa?

Om du är intresserad av dessa frågor och är glada över att få utforska dem med likasinnade individer, men dina omständigheter eller åtaganden gör det svårt för dig att gå på universitet, då vår online internationella relationer MA är för dig. ... [-]

Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Location address
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, england, GB