Queen's University Belfast

Faculty of Medicine, Health & Life Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Queen's University Belfast är rankad i topp 200 universiteten i världen(QS World University Rankings 2019)

Som drottningens student kommer du att gå med i ett universitet som verkligen är internationellt. Vi har faktiskt fått namnet det 24: e mest internationella universitetet i världen och har studenter från över 82 länder, vilket bidrar till att skapa en mångkulturell och livlig campus.

Vi är medlem i den prestigefyllda Russell Group, som kombinerar excellence inom forskning och utbildning med en studentcentrerad etos.


Queen's University

150.000 GRADUATES MAKAR MÄRKEN MELLAN GLOBE

Våra inspirerande alumner består av enastående forskare, nobelprisvinnare - som Seamus Heaney och David Trimble - och inflytelserika ledare som påverkar Nordirland och över hela världen.

Över 94% av drottningens kandidater är anställda eller studerar längre sex månader efter examen; Våra kandidater dominerar ledande befattningar inom 80 av Nordirlands 100 företag och gör skillnad i över 120 länder.

En av Storbritanniens största campusuniversiteter, och den nionde äldsta, blandar vi vårt stolta arv med avancerade faciliteter för den bästa upplevelsen av universitetets liv.

VI ÄR EN GLOBAL UNIVERSITET

Över 23 000 studenter bor och studerar vid drottningens. Av dessa är mer än 1 900 från över 82 länder; inklusive Malaysia, Kina, Indien, Mellanöstern och USA. Vi sysselsätter också mer än 600 internationella medarbetare från över 70 nationaliteter.

EN EXTRAORDINÄR UNIVERSITETARFARENHET

Vi erbjuder ett nätverk av supporttjänster som är dedikerade till att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid hos drottningens, ta hand om din hälsa, känslomässigt välbefinnande, utbildning, studiebehov, ekonomisk säkerhet och karriärmöjligheter.

WORLD CLASS FACILITIES

Världsklass studenter kräver ledande faciliteter. Vi har investerat £ 350m under de senaste 10 åren, med nya tillägg som öppnas hela tiden.

En av Storbritanniens största campusuniversiteter, och den nionde äldsta, blandar vi vårt stolta arv med avancerade faciliteter för den bästa upplevelsen av universitetets liv.

Queens102

BELFAST - NUMMER 1 REGION I VÄRLDEN ATT BESÖKA 2018

(LONELY PLANET, 2017)

En huvudstad med egen kultur. Njut av det vardagliga livet bland några av de vänligaste folket i världen. Fördjupa dig i det bästa av moderna klubbar, mat, kultur och konst.

Drottningens särdrag är i hjärtat av Belfasts kultur, såväl som dess konst och sociala scener. Vi är stolta över att vara en del av en livlig, kosmopolitisk stad med ett livligt socialt liv och ett rikt kulturarv.

GARANTIERAD BOENDE

Att erbjuda en levnadsstil som återspeglar övergången från hem till universitetsliv. Vårt säkra, moderna boende erbjuder också stöd, hjälp och råd om att bosätta sig i studentlivet i Belfast samt det allomfattande utrymme att leva och njuta av studentlivet till fullo.

Vårt studenthem och Studentkåren hjälper dig att träffas och träffa andra studenter och känna dig som en del av campuslivet. Över 200 klubbar och samhällen är ett bra sätt att träffa vänner, upptäcka nya talanger och få en paus från att studera.

Queens103a

FAKULTET AV LÄKEMEDEL, HÄLSA

Q Medicinska fakulteten vid drottningens högskola levererar högkvalitativ, avancerad utbildning, genom personal i världsklass, fokuserad på samhällets behov. Vi tillhandahåller en pedagogisk erfarenhet som är forskningsledd och berikar våra studenter intellektuellt, socialt och kulturellt.

Vårt hopp är att studenter från hela världen kommer att gå med oss ​​för att både lära sig och också ta med nya idéer och strategier för att hjälpa till att driva fram våra ambitioner för att förbättra och utveckla livet. Livingens är kärnan i Belfasts kultur, såväl som dess konst och sociala scener. Vi är stolta över att vara en del av en livlig, kosmopolitisk stad med ett livligt socialt liv och ett rikt kulturarv.

Adressera globala utmaningar

Genom vår utbildning och forskning strävar vi efter att ta itu med några av världens största utmaningar, vår akademiska personal genomför världsledande forskning genom våra skolor och globala forskningsinstitut inom hälsovetenskap och global livsmedelssäkerhet. Detta har resulterat i nya behandlingar för patienter och högre skyddsnivå för maten vi äter.

FAKULTURSKOLOR

Skolan för biologiska vetenskaper

Skolan för medicin, tandläkare och biomedicinska vetenskaper

Skolan för omvårdnad och barnmorska

Pharmacy School

FAKTA RANKNINGAR

Ämnen i världens topp 200 (QS World Rankings efter ämne 2017)

 • Apotek och farmakologi (51-100)
 • Sjuksköterska (51-100)
 • Medicin (151-200)
 • Jordbruk och skogsbruk (151-200)

Ämnen i Storbritanniens topp 20 (Times and Sunday Times Good University Guide 2017)

 • 2: a i Storbritannien för farmakologi och apotek
 • 2: a i Storbritannien för tandläkare
 • 4: a i Storbritannien för matvetenskap
 • 6: e i Storbritannien för jordbruk och skogsbruk
 • 10: e i Storbritannien för anatomi och fysiologi
 • 20: e i Storbritannien för medicin

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Online Postgraduate Certificates » Se Online MSc » Se Health MSc » Se Health PhD:er » Se Health Magisterexamen » Se MSc:er » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

MSc Global Food Security (Food Safety) – Online

Online Deltid 3 år September 2019 Storbritannien Belfast

[+]

det krävs bevis på en IELTS * resultat på 6,0, med inte mindre än 5,5 i någon komponent eller motsvarande kvalifikationer som är godtagbara till universitetet (* fattas inom de senaste 2 åren).

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Detta program kommer att vara lämpligt för alla som vill veta mer om detta allt viktigare område, de som arbetar inom den bredare agri-livsmedelsindustrin, inklusive livsmedelsproduktion, bearbetning och detaljhandel, reglerings- och kontrollorgan och forskningsorganisationer.

Ett forskarutlåningssystem i Storbritannien erbjuder statligt stödda studielån på upp till £ 10 280 för lärda och forskarutbildningskurser inom alla ämnesområden. Kriterier, behörighet, återbetalning och ansökningsinformation finns på den brittiska regeringens webbplats.... [-]


Postgraduate Certificate

PgCert Pathology Informatics and Business Application - Distance Learning

Online Deltid 5 månader September 2019 Storbritannien Belfast

[+]

Lärande och lärande

Vid drottningens strävar vi efter att leverera en högkvalitativ inlärningsmiljö som bäddar intellektuell nyfikenhet, innovation och bästa praxis för lärande, undervisning och student stöd för att eleven att uppnå sin fulla akademiska potential.

Kursen ges som distansutbildningsprogram. Undervisningen levereras online med hjälp av en skräddarsydd virtuell inlärningsmiljö.

Detta program levereras av distansundervisning under andra terminen mellan februari och juni.

INGÅNGSKRAV

Minst 2,2 Honours examen eller motsvarande kvalifikation acceptabelt för universitetet i ett relevant biologiskt ämne krävs.

[-]

Videoklipp

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Kontakt

Queen's University Belfast

Adress, rad 1 Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Northern Ireland, Storbritannien
Hemsida http://www.qub.ac.uk/
Telefonnummer +44 785 1880522