London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative) , ett av de främsta samhällsvetenskapliga universiteten i världen, försöker förbättra samhället genom att ta itu med verkliga frågor och förstå orsakerna till saker. Med ett dynamiskt och mångsidigt tillvägagångssätt för inlärning tillhandahåller LSE banbrytande forskning och arbetar med kända akademiska experter.

För att utöka sitt uppdrag och göra lärande tillgängligt för en global publik presenteras dessa LSE-certifikatkurser helt online, i samarbete med ledaren inom digital utbildning, GetSmarter, ett varumärke som tillhör 2U, Inc. Dessa program, ledda av LSE-ämnet experter och tankeledare, ge företagare och chefer möjlighet att förbättra sina färdigheter med hjälp av en mycket stödjande och interaktiv plattform. Teknik möter akademisk strikthet i GetSmarter's folkmedierade modell, som ger dig tillgång till en dedikerad Success Manager, såväl som tekniskt och akademiskt stöd dygnet runt. Denna personliga och engagerande strategi gör att du kan studera i din egen tid, var som helst i världen.

"Online-utbildning gör det möjligt för London School of Economics and Political Science att göra vår modernaste samhällsvetenskapliga forskning tillgänglig för största möjliga publik, i ett format som är praktiskt och kommer att ha verklig tillämpning och inverkan." - Professor Saul Estrin, akademisk chef, onlinecertifikatkurser, LSE

Läs mer på LSE: s webbplats

Kontakta

+44 2038 568 850

lseonline@getsmarter.com

Platser

Holborn

Address
Houghton Street
WC2A 2AE Holborn, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium