London School of Design and Marketing (PT)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till en ny era av undervisning i London.

Vi är en online-undervisningsinstitution tillgänglig på 3 språk (engelska, spanska och portugisiska) baserat i London men med online-kurser tillgängliga över hela världen.

VAD?

London School of Design and Marketing - LSDM, är en skola specialiserad på design och marknadsföring som föreslår att lärandeparadigmet förändras genom en innovativ och kreativ träning, 100% online och tillgänglig på engelska, spanska och portugisiska. Vi ger en lärande upplevelse med praktiska resultat genom en systematisk orientering, som kombinerar de studerandes yrkeskarakteristik med avancerad design av tekniska färdigheter. Vi är förpliktade att erbjuda unika online kurser ackrediterade av universitetet för Creative Arts genom förvärv av ny kunskap anpassad till utmaningarna på arbetsmarknaden som alltmer krävande.

London School of Design and Marketing

Där passionen blir ett yrke

WHO?

LSDM-kurser har utvecklats för studenter, yrkesverksamma och företagare som vill förvärva kunskaper och tekniska färdigheter inom de kreativa områdena Design eller Marknadsföring, som deltar i den senaste tekniken och innovationen när det gäller undervisning i E-learning. Alla kurser finns på engelska, spanska och portugisiska.

HUR?

LSDMs e-learning kännetecknas av högkvalitativt akademiskt innehåll som utvecklats av doktorsexamen tillsammans med andra resurser som video, infographics, vetenskapliga artiklar, digitala bibliotek och andra. Alla elever följer varje vecka genom handledare som består av ett team av specialiserade handledare som garanterar assimilering av innehållet som främjar deras interaktivitet, intresse och nyfikenhet. Alla LSDM-kurser är uteslutande online och flexibla, så studenterna kan delta i klasser var som helst och när som helst.


Obs! LSDM - London School of Design and Marketing är en del av Talent - Individuality Through Education , ett nätverk av skolor med internationellt yrke med mer än 20 års erfarenhet av undervisning. Det har ett universum av utbildare och medarbetare som är beredda att bidra till att utveckla talanger i högskolor i Europa och Latinamerika.

MISSION

London School of Design and Marketing kombinerar din kreativitet och tekniska rigor med yrkeserfarenhet, vilket ger praktiska och dynamiska 100% online kurser inom design och marknadsföring, som svarar mot kraven på den nuvarande arbetsmarknaden. Kurser som lärs ut vid LSDM består av högt specialiserat innehåll genom användning av avancerade inlärnings- och utvärderingsprogram.

VISION

Referensskola på europeisk nivå i online-utbildning inom design och marknadsföring.

VÄRDEN

Vi tror att kreativitet, innovation och utveckling av tekniska färdigheter ligger till grund för en framgångsrik karriär. På LSDM förbereder vi eleverna för de mest krävande arbetsmarknadens utmaningar, som kombinerar inte bara förvärvad kunskap utan också passion för vad de gör.

ACCREDITERING AV IICA

Alla LSDM-kurser är ackrediterade av universitetet för Creative Arts

(UCA): Grad I Marknadsföring - (BA Hons), Grad I Design - (BA

Hons), MA i marknadsföring (MA) och master i design (MA).

UCA har ca 160 års historia och anses vara det bästa universitetet specialiserat på kreativ konst i Storbritannien, i Complete University Guide 2018.

Det rankas för närvarande topp 40 i Storbritannien och rankas 11: e i rankningen av moderna universitet, rankning 70 institutioner. Bland utexaminerade av detta universitet är Oscars vinnare, filmskapare, animatörer och modedesigners internationellt erkända.

Platser

london

London School of Design and Marketing (PT)

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium