Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till en ny ålder av undervisning i London

Vi är en brittisk leverantör av online-utbildning, tillgänglig över hela världen på 3 olika språk.


VAD?

London School Of Design And Marketing - LSDM - är en specialskola inom design och marknadsföring som syftar till att förändra undervisningsparadigmet med en innovativ och kreativ utbildning, 100% online och tillgänglig på engelska, spanska och portugisiska. Vi erbjuder en inlärningserfarenhet med praktiska resultat genom systematisk orientering, som kombinerar elevernas yrkesfunktioner med avancerad design av tekniska färdigheter. Vi är engagerade i att erbjuda exklusiva online kurser, ackrediterade av universitetet för Creative Arts, genom förvärv av ny kunskap anpassad till utmaningarna i en alltmer krävande arbetsmarknad.


London School Of Design And Marketing

Där passionen blir ett yrke


VEM?

LSDMs kurser har utvecklats för studenter, yrkesverksamma och entreprenörer som försöker förvärva kunskaper och tekniska färdigheter inom kreativ konst inom Design eller Marknadsföring, med beaktande av den senaste tekniken och innovationerna kring E-learning. Varje kurs är tillgänglig på engelska, spanska och portugisiska.


HUR?

LSDMs E-lärande erfarenhet kännetecknas av högkvalitativt akademiskt innehåll som utvecklats av doktorslärare, tillsammans med andra resurser, bland annat videor, infographics, vetenskapliga artiklar, digitala bibliotek. Varje elev övervakas varje vecka genom ett handledare som består av ett team av specialiserade handledare som säkerställer innehållets assimilering genom att främja interaktivitet, intresse och nyfikenhet. Varje LSDM-kurs är uteslutande online och flexibel; Därför kan eleverna när som helst delta i klasser.


Obs! LSDM - London School Of Design And Marketing är en del av Talent - Individuality Through Education, ett internationellt nätverk av skolor med över 20 års erfarenhet av undervisning. Den har ett universum av utbildare och anställda redo att hjälpa och utveckla talang i högskolor i Europa och Latinamerika.


UPPDRAG

London School Of Design And Marketing associerar sin kreativitet och tekniska noggrannhet med arbetslivserfarenhet, vilket ger dig praktiska och dynamiska 100% online kurser inom Design och marknadsföring, som möter den nuvarande arbetsmarknadens krav. De kurser som LSDM lär ut består av högt specialiserat innehåll genom användning av avancerade inlärnings- och utvärderingsprogram.


SYN

Ledande skola på europeisk nivå när det gäller onlineundervisning inom design och marknadsföring.


VÄRDEN

Vi tror att kreativitet, innovation och utveckling av tekniska färdigheter är de drivande drivkrafterna för en framgångsrik karriär. I LSDM förbereder vi eleverna för de mest krävande utmaningarna på arbetsmarknaden, vilket kombinerar inte bara den kunskap som förvärvas utan också en passion för vad de gör.


ACCREDITERING AV UCA

Högskolan för kreativ konst (UCA) godkänner LSDM kurser: Bachelor i marknadsföring - (BA Hons), Bachelor i Design - (BA Hons), Magister I Marknadsföring (MA) och Master i Design (MA).

UCA har omkring 160 års historia och har ansetts vara nummer 1 Specialistuniversitetet för Creative Industries i Storbritannien enligt Complete University Guide 2018.

För närvarande ligger det också i topp 40 av universitetets ranking i Storbritannien och på 11: e plats i det moderna universitetets ranking, som omfattar 70 institutioner. Bland detta universitets kandidater är Oscars prisvinnare, proklamerade världsomspännande filmskapare, underhållare och modedesigners.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk
  • Portuguese (Portugal)
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

BA

London School Of Design And Marketing

Designen har aldrig varit så viktig. Det är en del av vårt vardag, eftersom vi kan snubbla på det i varje produkt vi använder, de webbplatser vi surfar eller de appar som ... [+]

Vi är en brittisk baserad leverantör av onlineutbildning, tillgänglig över hela världen på 3 olika språk (engelska, spanska)

Varför en kandidatexamen i design?

Designen har aldrig varit så viktig. Det är en del av vårt vardag, eftersom vi kan snubbla på det i varje produkt vi använder, de webbplatser vi surfar eller de appar som vi installerar på våra smartphones.

London School Of Design And Marketing : s bachelor i Design hjälper dig att bygga en karriär i den kreativa världen och kanske det ökade du behöver för att nå nya mål, släppa din kreativa sida och skapa kraftfulla projekt som inspirerar och motiverar människor. Vår kandidatexamen i Design bygger på tre huvudpunkter:... [-]

Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk,Portugisiska
Heltid
30 månader
Internet
Läs mer på svenska
London School Of Design And Marketing

I en global och mycket konkurrenskraftig ålder måste företagen sätta sig ifrån och förvärva specialiserade personalresurser. Detta behov ökar sökandet efter högkvalificer ... [+]

Vi är en brittisk baserad leverantör av onlineutbildning, tillgänglig över hela världen på 3 olika språk.

Varför en kandidatexamen i marknadsföring?

I en global och mycket konkurrenskraftig ålder måste företagen sätta sig ifrån och förvärva specialiserade personalresurser. Detta behov ökar sökandet efter högkvalificerade experter med avancerad marknadsföringskunskap, starka kunskaper i problemlösning och strategiskt och kreativt tänkande.

London School Of Design And Marketing Bachelor i marknadsföring kommer att vara ett viktigt steg i din karriär och ge dig tre nyckelverktyg:

Kunskap: Att förvärva stark kunskap om begrepp, verktyg, modeller och metoder.Färdigheter: förmåga att skapa, planera, genomföra och leda framgångsrika projekt;Attityd: utveckling av personliga nyckelfunktioner, såsom strategiskt tänkande, metodik, autonomi, flexibilitet och självförtroende.... [-]
Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk,Portugisiska
Heltid
30 månader
Internet
Läs mer på svenska

MA

London School Of Design And Marketing

I en komplex och konkurrenskraftig miljö, som den ena bolagen idag integrerar, har designen blivit en viktig konkurrenskraftig och strategisk fördel, eftersom den ger inn ... [+]

Vi är en brittisk leverantör av online-utbildning, tillgänglig över hela världen på 3 olika språk.

Varför en kandidatexamen i design?

I en komplex och konkurrenskraftig miljö, som den ena bolagen idag integrerar, har designen blivit en viktig konkurrenskraftig och strategisk fördel, eftersom den ger innovation och differentiering.

London School Of Design And Marketing s master i design representerar möjligheten att vända yrkesverksamma till experter på flera designområden genom att förbättra sina grundläggande, kritiska och processuella färdigheter, inte bara för att förstå företagets verklighet utan också att bidra till värdet av värde skapande.

LSDMs MA Design är uteslutande online och finns på engelska, spanska och portugisiska.... [-]

Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk,Portugisiska
Heltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska
London School Of Design And Marketing

Marknadsföring spelar en viktig roll i företagsstrukturen, som befinner sig alltmer krävande och konkurrenskraftig. Arbetsmarknaden söker högkvalificerade, kreativa och i ... [+]

Vi är en brittisk leverantör av online-utbildning, tillgänglig över hela världen på 3 olika språk.

Varför en magisterexamen i marknadsföring?

Marknadsföring spelar en viktig roll i affärsstrukturen, som befinner sig alltmer krävande och konkurrenskraftig. Arbetsmarknaden söker högkvalificerade, kreativa och innovativa proffs, begåvad med effektiva strategier i internationella sammanhang. Dessa yrkesverksamma förväntas kunna framgångsrikt lösa hanterings- och strategiproblem på flera affärsområden.

London School Of Design And Marketing s magisterexamen i marknadsföring kommer att bredda och utveckla ny kunskap, kompetens och effektiva metoder så att marknadsföringspersonal blir högkvalificerade experter och når höga karriärmål.... [-]

Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk,Portugisiska
Heltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska

London School of Design and Marketing

London School Of Design And Marketing

Address
9 Devonshire Square
EC2M 4YF london, england, Storbritannien