University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Varje år väljer mer än 6000 internationella studenter att studera hos oss, vilket gör vår campus till en av de mest mångfacetterade och mångkulturella i Storbritannien. Anmäl dig med oss ​​och du kommer att gå med i en grupp av enastående akademiker. Vi är bland de 100 bästa universiteten i QS World University Rankings 2019. Vi är också en del av Worldwide Universities Network som omfattar 16 forskningsintensiva institutioner och tar upp frågor av global betydelse.

Välkommen till fakulteten för utbildning, samhällsvetenskap och juridik.

Denna fakultet samlar experter inom utbildning, sociologi och socialpolitik, politik, internationella relationer, internationell utveckling, lag och kriminologi för att leverera undervisning och forskning genom följande skolor.

Vi erbjuder högkvalitativ grundutbildning, mastere och forskarutbildning, vilket återspeglas i universitetet som får ett Guldbetyg i Teaching Excellence Framework (TEF), den högsta utmärkelsen möjlig.

Utbildningsskolan

Vi är stolta över vår ställning som en av de bästa skolorna i Storbritannien för utbildningsforskning och undervisningspraxis.

Som student i utbildningsskolan blir du en del av vårt blomstrande akademiska samhälle. Vi erbjuder över 30 specialprogram för grundutbildning, lärarutbildning, doktorsexamen och forskarutbildning.

Juridiska institutionen

Juridiska skolan vid University of Leeds är ett samhälle där vi genom vår undervisning, forskning och offentligt engagemang försöker göra en skillnad i världen.

Vår skola är hem till världsledande forskare och inspirerande lärare som är engagerade i att utforska samtida problem inom sitt område och stödja våra studenter för att bli högt anställda akademiker. Det är ett sådant engagemang som har gjort det möjligt för oss att bygga ett internationellt rykte som en ledande lagskola.

Skolan för politik och internationella studier

Skolan för politik och internationella studier (POLIS) är en livlig skola där akademisk forskning informerar och antändar vår undervisning. Vi tillhandahåller den akademiska undervisningen och teoretisk träning för att utforska dagens utmaningar i vårt globala samhälle.

Skolan för sociologi och socialpolitik

Skolan för sociologi och socialpolitik (SSP) är en gemenskap där vi genom vår undervisning, forskning och offentligt engagemang försöker göra en skillnad för samhället.

Vi lever i tider av dramatisk social, politisk och ekonomisk förändring, nationellt, internationellt och globalt. Att studera en samhällsvetenskaplig grad kan inte vara mer spännande eller aktuell.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online MA » Se Humanistiska kandidatexamina » Se Law LLB » Se MA:er » Se MSc:er » Se Law LLM »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Online MA i digital utbildning

Online Heltid Deltid 24 månader September 2019 Storbritannien Leeds + 1 fler

MA Digital Education är en tvåårig online distansutbildningskurs som är utformad för yrkesverksamma (till exempel lärare eller lärande tekniker) som vill vidareutveckla sin kompetens inom området eller ändra karriärriktningen. [+]

ÖversiktKursen kommer att låta dig förstå teorier om lärande som underbygger effektiv användning av digitala verktyg samt utveckla färdigheter att använda och utvärdera teknik som för närvarande finns och titta på framtida utveckling inom området.Som en digital lärare själv kommer du att dra nytta av att lära dig om teorier och metoder för digital utbildning samtidigt som du kan relatera dem till din egen erfarenhet.Som en online-elev får du regelbundna gruppdiskussioner som kan koppla dig till proffs i andra länder med nya perspektiv. Under hela kursen kommer du att dra nytta av den akademiska personalens kompetens och också att lära av medarbetare.I ett fält där forskning ofta kan överdriva slutsatser från kortsiktiga insatser kommer du att lära dig att kritisera forskningen och utveckla färdigheter för att genomföra forskning och utvärderingar i dina egna yrkesinställningar både under och efter programmet.Kursinnehåll... [-]

Kontakt
Besöksadress
Beech Grove House
University of Leeds

Leeds, England, LS2 9JT GB