Läs den officiella beskrivningen

Varför King's Online?

Samma kvalitet. Samma akademiska rigor. Levereras flexibelt.

King's College London är rankad bland världens mest prestigefyllda universitet.

Vår världsledande forskning ligger i centrum för vårt tillvägagångssätt för undervisning, och det gäller även våra online-kurser.

Våra online kurser undervisas av samma enastående akademiker som våra kurser på campus - den enda skillnaden är flexibelt leveranssätt. Lärande sker vid en tidpunkt och plats som är lämpligast för våra studenter.

Kurser är utformade speciellt för en online publik, med hjälp av en rad aktiviteter, inklusive videor, online-frågesporter, diskussionsforum, online-läsning.

Kings Online-studenter drar nytta av samma studentresurser och stöd i hela sina studier, inklusive tillgång till bibliotekstjänster, akademisk skrivförmåga, rådgivning och karriärrådgivning.

Kings Online-studenter har också möjlighet att samarbeta med ett nätverk av andra kungens online-studenter från hela världen. Vid examen ingår King's Online-studenter i vårt välanslutna och aktiva globala alumni nätverk.

King sitter högt i sin grad av anställbarhet och har en dedikerad karriärservice för att hjälpa studenter att hitta rätt karriärväg för dem. Dessutom visar en online-kurs viktiga anställningsförmåga som är i hög efterfrågan av organisationer runt om i världen.

Om Dickson Poon School of Law

Dickson Poon School of Law, King's College London är en av de äldsta lagskolorna i England och erkändes globalt som en av de 10 största lagstadgade skolorna i världen. Skolan grundades 1831 och har spelat en viktig roll i Kings liv sedan universitetet bildades för nästan 200 år sedan.

King har varit i tjänst för samhället sedan grunden och vi är stolta över att fortsätta den traditionen till denna dag. Vår forskning och undervisning tar upp några av de mest angelägna frågorna om vår tid som gäller jämställdhet och mänskliga rättigheter, de juridiska konsekvenserna av klimatförändringar, globalisering, internationella relationer, handel, konkurrens och global finansiering, för att bara nämna några. Medlemmarna av The Dickson Poon School of Law uppmanar regeringar, tjänar på provisioner och offentliga organ och utstationeras till nationella och internationella organisationer, som bidrar till att forma politik och praktik nationellt och internationellt.

Våra forskarutbildningar, forskarutbildning och utbildningsnivåer informeras av vår forskningskompetens. Vi har ett livligt studentmiljö som arbetar med pro bono, yrkesutveckling och mooting aktiviteter utöver deras kärnstudier.

Nuvarande verkställande dekan är professor Gillian Douglas.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

King's College London Online

Våra internationella frågor MA / PG Dip / PG Cert, med specialiteter inom Cyber Security och Spionage ... [+]

Det internationella politiska systemet upplever nu sin mest betydelsefulla period av omvälvningar sedan slutet av det kalla kriget. Våra internationella frågor MA / PG Dip / PG Cert, med specialiteter inom Cyber Security och Spionage

Med MA Pathways , kommer du vidare kursresultat som underlättar din resa mot specifika karriärvägar. Våra kursmoduler har beskrivits som "transformativ" och "sektorledande"; fundamentalt ändra sättet att eleverna förstår det globala säkerhets- och försvarslandskapet. Beväpnad med dessa toppstudier och forskningsresultat förutser vi att våra kandidater kommer att genomföra kritiska ledarskapspositioner inom säkerhetsrelaterade områden.... [-]

Storbritannien london
Oktober 2019
Engelska
Deltid
2 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska

MSc

King's College London Online

Den 100% online MSc, PG Dip ... [+]

Den 100% online MSc, PG Dip

King's Business School är det nya navet i London för att engagera sig med företag, finans och regering. där spelforskningsforskning informerar om ett samtida tillvägagångssätt för företagsutbildning, skapande av socialt ansvariga ledare för framtiden. Lär dig av ledande akademiker och aktiva seniorekonomiska yrkesverksamma som ger dig rätt kunskap och verktyg för att effektivt hantera affärsutmaningar och stödja dina karriärmöjligheter.

Det kommer att vara ett starkt fokus på praktiska färdigheter, vilket ger dig rätt kunskap och verktyg för att effektivt hantera utmaningar i de globala finans- och banksektorerna, och stödja dina karriärförhoppningar.... [-]

Storbritannien london
Oktober 2019
Engelska
Deltid
2 - 4 år
Internet
Läs mer på svenska
King's College London Online

Lär dig en färdighet som är oumbärlig för organisationer runt om i världen, oavsett bransch eller marknad. Vår marknadsföring MSc (online) ger dig den strategiska och pra ... [+]

Lär dig en färdighet som är oumbärlig för organisationer runt om i världen, oavsett bransch eller marknad. Vår marknadsföring MSc (online) ger dig den strategiska och praktiska kunskap du behöver för att lyckas i detta kritiska affärsområde.

Kursen är utvecklad av King's Business School, ett brittiskt topp 10 centrum för företags- och managementstudier. De arbetar i partnerskap med ett brett spektrum av privata och offentliga organisationer, däribland statliga myndigheter, företag, yrkesorganisationer och icke-statliga organisationer. Förhållanden smidda i samhället av lärande senast efter att kursen är klar, ger studenter och examinerar ett färdigt nätverk av likasinnade, ambitiösa yrkesverksamma runt om i världen.... [-]

Storbritannien london
Oktober 2019
Engelska
Deltid
2 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Location address
Strand
London, england, WC2R 2LS GB
Social Media