King's College London Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför King's Online?

Samma kvalitet. Samma akademiska rigor. Levereras flexibelt.

King's College London är rankad bland världens mest prestigefyllda universitet.

Vår världsledande forskning ligger i centrum för vårt tillvägagångssätt för undervisning, och det gäller även våra online-kurser.

Våra online kurser undervisas av samma enastående akademiker som våra kurser på campus - den enda skillnaden är flexibelt leveranssätt. Lärande sker vid en tidpunkt och plats som är lämpligast för våra studenter.

Kurser är utformade speciellt för en online publik, med hjälp av en rad aktiviteter, inklusive videor, online-frågesporter, diskussionsforum, online-läsning.

Kings Online-studenter drar nytta av samma studentresurser och stöd i hela sina studier, inklusive tillgång till bibliotekstjänster, akademisk skrivförmåga, rådgivning och karriärrådgivning.

Kings Online-studenter har också möjlighet att samarbeta med ett nätverk av andra kungens online-studenter från hela världen. Vid examen ingår King's Online-studenter i vårt välanslutna och aktiva globala alumni nätverk.

King sitter högt i sin grad av anställbarhet och har en dedikerad karriärservice för att hjälpa studenter att hitta rätt karriärväg för dem. Dessutom visar en online-kurs viktiga anställningsförmåga som är i hög efterfrågan av organisationer runt om i världen.

Om Dickson Poon School of Law

Dickson Poon School of Law, King's College London är en av de äldsta lagskolorna i England och erkändes globalt som en av de 10 största lagstadgade skolorna i världen. Skolan grundades 1831 och har spelat en viktig roll i Kings liv sedan universitetet bildades för nästan 200 år sedan.

King har varit i tjänst för samhället sedan grunden och vi är stolta över att fortsätta den traditionen till denna dag. Vår forskning och undervisning tar upp några av de mest angelägna frågorna om vår tid som gäller jämställdhet och mänskliga rättigheter, de juridiska konsekvenserna av klimatförändringar, globalisering, internationella relationer, handel, konkurrens och global finansiering, för att bara nämna några. Medlemmarna av The Dickson Poon School of Law uppmanar regeringar, tjänar på provisioner och offentliga organ och utstationeras till nationella och internationella organisationer, som bidrar till att forma politik och praktik nationellt och internationellt.

Våra forskarutbildningar, forskarutbildning och utbildningsnivåer informeras av vår forskningskompetens. Vi har ett livligt studentmiljö som arbetar med pro bono, yrkesutveckling och mooting aktiviteter utöver deras kärnstudier.

Nuvarande verkställande dekan är professor Gillian Douglas.

Platser

london

Address
Strand
WC2R 2LS london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium