International Open Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Det är aldrig för sent att investera i dig själv

IOA är din one-stop-butik för professionell utveckling, personlig tillväxt och måluppfyllelse. Vi ger eleverna möjlighet att leva livet de älskar genom att leverera olika och lätta att använda kurser direkt till din skärm. Från att göra en karriärbyte för att utforska nya hobbyer eller intressen, har vi kurser för att ta itu med ett brett spektrum av livets utmaningar. Titta på videon för att se hur vi kan stödja dina mål!

Börja ditt lärande äventyr idag!

Ackreditering

Toppkvalitetsutbildning. Internationell certifiering.

Vi är ackrediterade av International Council for Online Educational Standards och CPD Certification Service.

  • Alla kurser, tjänster och förfaranden uppfyller högsta standard för online-utbildning
  • Kurser CPD / CE godkänd räknas mot kontinuerlig professionell utveckling för att hjälpa dig att utvecklas i din karriär

Varför studera med IOA?

  • 390000 STUDENTER
  • 139 LÄNDER
  • 105 KURSER

Verklig information

"Det var både en stor uppdatering av information som jag redan hade lärt mig och en källa till värdefull ny information som kommer att vara tillämplig oavsett vilket jobb jag går in i."

Lindsay D'Angelo, USA

Prisvärd och tillgänglig

"Jag njöt av designen och utformningen av IOA-webbplatsen och materialet. När jag behövde hjälp svarade akademin inom en dag som var så bra. Och naturligtvis är rabatterna till hjälp för fortbildning."

Nadin Tataryn, Kanada

Lätt att använda

"Jag tyckte om användarvänligheten och betygssystemet. Allt är enkelt att använda och examen graderas genast, oroar sig för att inte vänta på resultat."

Renae Rees, Australien

Tydlig och logisk framsteg

"Jag tycker om hur IOA gör saker lätt att förstå och deras kurser får rätt till den viktigaste och användbar informationen. Den kunskapen kan användas direkt i den relevanta arbetslinjen. Jag lärde mig så mycket av kursen. Kurserna är utformade för att presentera den mest användbara informationen på ett kortfattat sätt. "

Peter Rowbottom, Kanada

Vänlig kundsupport

"Supportteamet har hjälpt mig och till och med gratulerat mig när jag avslutat kursen vilket var något jag inte förväntade mig, men det var trevligt att känna att du hade en vän som hjälpte dig att uppnå någonting som du har velat göra."

Kiya Childers, Förenta staterna

Industriexperter

"Kursmoduler är väldigt informativa Jag håller för närvarande på en specialbehovskurs (jag arbetar som en del i mitt lokala skoldistrikt för studenter i SEN). Jag lärde mig så mycket mer än vad jag skulle för att bara arbeta med studenterna. Jag vet hur man ska närma sig dem och lär dem bättre. "

Alyssa Lopez, Australien

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Certifikater »

Program

Skolan erbjuder ocksÄ:

Kontakt

Adress, rad 1 London, England, Storbritannien