Immerse Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

110930_Social_Media-8.jpg

Översikt

En oöverträffad pedagogisk erfarenhet hölls i den historiska universitetsstaden Cambridge

 • Session 1: 28 juni - 11 juli
 • Session 2: 5 juli - 18 juli
 • Session 3: 12 juli - 25 juli
 • Session 4: 19 juli - 1 augusti
 • Session 5: 26 juli - 8 augusti
 • Session 6: 2 augusti - 15 augusti
 • Session 7: 9 augusti - 22 augusti

Immerse Education är ett två veckors akademiskt program för bostäder med en mångfaldig och berikande läroplan, utformad för 13-18-åriga studenter - vilket ger en försmak på hur det är att studera ett ämne på en högre nivå.

Handledning och seminarier är utformade och undervisade av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning. Och vårt noggrant planerade schema säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov utan också ger en unik upplevelse av universitetsstaden genom ett överflöd av fritidsaktiviteter.

Studenter bor i en av centrala Cambridge största och vackraste högskolor. Inom högskolans historiska murar är vi stolta över att ge unika erfarenheter av ledarskap och akademisk kompetens genom ett inspirerande program för deltagarna.

Med sin mångsidiga och berikande läroplan ger studenterna möjlighet att utforska och vidareutveckla sin kunskap om ett valt ämne i en oöverträffad akademisk miljö.

Studenter framträder mer självsäkra och redo att formulera vad de har lärt sig, med kunskap om sina valda fält som ger enastående akademisk insikt - och, naturligtvis, många oförglömliga minnen på vägen.

Exceptionell undervisning

Cambridge Immerse teaching

Vi erbjuder deltagarna ett urval av ämnen, från konsten till vetenskapen. Alla ämnen som lärs ut på Immerse lärs av nuvarande eller tidigare lärare vid Cambridge University eller Oxford University. Vår strikta vettingprocess säkerställer att alla elever lärs av handledare som är engagerande och stödjande - och framför allt entusiastiska att dela med sig av sin kompetens.

Vår filosofi är att våra deltagare ska utmanas med intressanta akademiska koncept; medan våra handledare skapar en välkomnande och stödjande miljö där våra deltagare känner sig bekväma och trivs.

Du kommer att uppmuntras att fördjupa och utforska de aktuella debatterna och frågorna inom din valda disciplin i noggrant planerade självstudier som emulerar det unika Oxbridge-systemet för engagemang och debatt för lärarstudenter. Detta är en metod som går utöver det ytliga och ger unik insikt som är både uppfriskande och intellektuellt stimulerande.

Det som är säkert är att du utan tvekan kommer att bli mycket mer självsäker och kunnig i din valda disciplin, tack vare utmanande men ändå intressanta ämnen som vi hoppas kommer att öka dina akademiska lustar. Studenter kan nu välja att studera upp till två ämnen under programmet. Ämnen som vi erbjuder är:

 • Medicin
 • Lag
 • Teknik
 • Fysik
 • Matematik
 • Kemi

Cambridge Assessments

Deltagare bedömningar

Under hela programmet övervakar våra handledare studenter engagemang med de ämnen som de har blivit lärda. Efter programmet skrivs en deltagarbedömning av handledaren, utvärderar deltagarnas framsteg och ger också rekommendationer om hur man effektivt kan främja deltagarens förståelse och intresse för de ämnen som har undersökts.

Workshops för intervjufärdigheter (valfritt)

Cambridge interviews

Inom våra omsorgsfullt utformade intervjufärdighetsverkstäder kommer studenterna att få inblick i de grundläggande färdigheter som krävs för att framgångsrikt formulera sina synpunkter i en pressad miljö. Dessa workshops fokuserar på att utveckla det förtroende och den intellektuella täthet som krävs för att ta itu med några av de viktigaste frågorna som kan ställas under intervjun, förutom att ta itu med debatter kring några av de mest relevanta frågorna inom ämnet för närvarande. Workshops för intervjufärdigheter ingår i programavgiften, men närvaro är frivilligt.

Personligt uttalande samråd (valfritt)

Under hela programmet, kommer studenterna att få möjlighet att utveckla utkast till sina personliga uttalanden som krävs för att få tillgång till universiteten över hela världen med expertis och assistans från högt ansedda handledare. Eleverna lär sig tekniker för att uttryckligt uttrycka sitt intresse för en viss disciplin och skapa ett övertygande personligt uttalande som visar prestationer och intresse för ett ämne. Personligt uttalande samråd ingår i programavgiften, men närvaro är frivilligt.

Extracurricular mångfald

Cambridge extracurricular

Immerse ger en verkligt nedsänkt upplevelse av universitetslivet. Inte bara kommer du att upptäcka och vidareutveckla dina akademiska intressen, du kommer också att dyka in i det spännande och ofta fascinerande spektrumet av kulturella aktiviteter som finns i Cambridge. Möjligheten att uppleva dagliga organiserade utflykter möjliggör också chansen att umgås med likasinnade kollegor från ett varierat utbud av bakgrunder och för att snabbt bekanta sig med staden.

Aktiviteter som organiseras som en del av programmet inkluderar:

 • En sommar eftermiddag som dunker nerför floden Cam, en avgörande Cambridge affair.
 • En dagstur till Oxford, hemmet för Cambridge University's arch "rival".
 • Formell middag i Cambridges berömda medeltida bankettsalar.
 • Besök vår aktivitetssida för att se hela ämnet som vi erbjuder.

Tidtabell

The Immerse schema är fylld med ett brett utbud av unika akademiska och extracurricular aktiviteter.

Deltagarna börjar dagen med frukost i huvudskolens matsal, med en mängd olika kontinentala och varma frukostalternativ tillgängliga. Detta följs av dagens första akademiska session, som äger rum i ett seminarium eller föreläsningsformat.

Deltagarna guidas sedan till lunch på några av Cambridge finaste smörgåsbarer och kaféer och är välkomna att utforska staden i små grupper. Efter lunch fortsätter akademiska sessioner i form av små lektionsgrupper eller workshops.

Efter att alla akademiska kärnmöten har avslutats, behandlas studenterna till en av ett brett utbud av utflykter och kulturaktiviteter, inklusive poäng, museumsbesök och idrottsaktiviteter. En trerätters middag i universitetsmatsalen följs sedan av ett socialt evenemang på kvällen för att hjälpa deltagarna att avveckla och umgås efter en fullsatt dag.

Tidsplanen som visas på sidan ger en inblick i det typiska dagliga schemat, även om det kan variera beroende på de planerade händelserna på den angivna dagen.

En typisk dag...

Börja dagen med antingen en kontinental eller kokt frukost i collegehallen. Ett brett utbud av frukostartiklar hjälper deltagarna att förbereda sig för den utmanande dagen framåt.

Cambridge a typical day

Oöverträffat supportsystem

Cambridge Immerse

Vi lägger stor vikt vid att skapa en stödjande och lättillgänglig miljö hos Immerse. Våra mentorer är ett team av vänliga, specialutbildade kandidater och studenter från Cambridge University, som hjälper våra deltagare att snabbt slå sig in i programmet.

Mentorerna har den första erfarenheten av olika akademiska och icke-akademiska frågor och är därför i bästa läge att erbjuda vänliga, konfidentiella en-till-en-råd. Det är ett oöverträffat supportnätverk som vi är oerhört stolta över.

Mentorer har studerat en rad discipliner, så att de kan dela sina egna insikter och erfarenheter av sina akademiska karriärer. Varje deltagare tilldelas också en mentor, i ett förhållande mellan sex studenter till en mentor, som alla är entusiastiska för att hjälpa deltagarna att hjälpa till att skapa ett "hem hemifrån".

boende

Cambridge Mentors

Immerse äger rum i Cambridge Universitys mest fantastiska och historiska centralt belägna högskolor. För att ta reda på vilken högskola du kommer att ta emot i, kontakta oss.

Alla deltagare kommer att vara inrymda i sina egna individuella sovrum, utrustade med höghastighetsinternet. Korridorer eller trappor skiljer manliga och kvinnliga studenter, och badrummen är badrum eller delas mellan bara några deltagare. Högskolan är säkerställd och övervakad hela tiden. Besök vår "Campus" sida för mer information.

Praktisk information

Reseinformation:

Avgiften för Immerse är inte inklusive resor till Cambridge. Det finns flera transportmöjligheter, inklusive att anlända till Cambridge med järnväg, buss eller flyg. Kontakta oss om du behöver hjälp med att planera din resa till Cambridge.

För internationella deltagare arrangerar vi en gemensam transfer från London Heathrow Airport till Cambridge. Dedikerade medarbetare möter deltagarna vid flygplatsens terminal vid ankomst. Deltagarna kan boka denna tjänst när de har säkrat sin plats i programmet.

Medicinska och dietskrav:

Vi kan tillgodose de flesta kostbehov (vegetarisk, vegan, nut allergier, halal, kosher); tveka inte att kontakta oss om du är osäker om vi kan tillgodose dina kostbehov. Frukost och kvällsmåltider ingår i Immerse, och deltagarna förväntas göra egna bestämmelser för lunch på olika utsökta matställen runt Cambridge.

Annan information:

Eleverna ska vara mellan 13-18 vid deltagande i 2019. Eleverna förväntas vara flytande / flytande på engelska.

Delta i 2019

Immerse är en bostads sommarkurs som består av enastående akademiska klasser, utmärkta kompetensverkstäder och spännande extracurricular aktiviteter i den historiska universitetsstaden Cambridge. Fördjupa körningar i följande 2 veckors sessioner:

 • Session 1: 7 juli - 20 juli 2019
 • Session 2: 21 juli - 3 augusti 2019
 • Session 3: 28 juli - 10 augusti 2019
 • Session 4: 4 augusti - 17 augusti 2019
 • Session 5: 11 augusti - 24 augusti 2019

Vi hjälper dig gärna om du har några frågor innan du bokar din plats.

Platser

cambridge

Cambridge Immerse

Address
Cambridge Immerse
23 King Street
Cambridge
CB1 1AH

United Kingdom

cambridge, england, Storbritannien

london

Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium