Harley Oxford

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Studera en otrolig kurs med en toppmodern skola

Vi gör kunskapens gränser. Få tillgång till vår toppmodern plattform var som helst och överallt, dygnet runt, vi är alltid där för dig.

800+ onlinekurser tillgängliga

Ta dig in i en helt ny värld av kunskap.

Kunskap till hands

Lär dig en kurs var som helst från din mobil, surfplatta, dator eller bärbar dator.

För att du förtjänar det bästa

Tjäna provision för att hänvisa din familj och vänner till vår skola.

Var en del av magin med Harley Oxford

"Vårt uppdrag är att inspirera dig att leva ditt drömliv"

Oavsett om du vill lära dig nya färdigheter, få kvalifikationer eller starta företag kan Harley Oxford hjälpa dig. Vår skolas rykte har blivit blomstrande; för oss kunde vi inte be om ett bättre sätt att informera var och en av de många fördelarna som onlineutbildning kan ge.

"Dröm tro uppnå"

Harley Oxford | Skoledirektör

Välkommen till Harley Oxford

Vårt uppdrag är det som driver oss att göra allt för att utveckla mänsklig potential. Vi uppnår detta genom att skapa en banbrytande digital utbildningsmiljö, genom att göra en kurs mer flexibel, genom att bygga ett fantasifullt och mångfaldigt team och genom att göra en positiv inverkan i samhällen där vi arbetar och bor.

Med över 40 000 studenter över hela världen och över 1000 kurser, är Harley Oxford en av de största online-lärarsamhällena hittills.

Intresserad av att lära sig en ny kurs, få kunskaper eller hobby, våra kurser är tillgängliga var som helst i världen och är kompatibla med datorer, surfplattor och smartphones.

Varje kurs har tutorstöd, tillgång till GRATIS cv-support och jobbtips.

Studera en kurs i din egen takt, från bekvämligheten i ditt eget hem och arbeta mot branschutmärkelser som kommer att ge kraften till ditt CV. Harley Oxford har de verktyg du behöver för att utvecklas som expert på ditt valda yrke.

Med hjälp av vår uthållighet strävar vi kontinuerligt efter att genomföra de kritiska initiativ som krävs för att uppnå vår vision. Genom att göra det kommer vår skola att förmedla operationell kompetens i alla hörn i organisationen och uppfylla eller överträffa våra åtaganden till de många elever vi tjänar. Alla våra långvariga strategier och kortsiktiga åtgärder kommer att utformas av ett urval av kärnvärden som delas av vår elev och vårt team.

Ändra dig. Förändra ditt liv.

En mängd olika val är bara början, vi drömmer om så mycket mer för våra studenter med gratis CV-stöd och alla verktyg som behövs för att hjälpa dig att gå vidare i ditt valda yrke. Vi tycker om att erbjuda eleverna flexibilitet att lära sig en kurs när som helst och var som helst.

De två största hindren när man går på kurs och kvalificering kan ofta vara tiden och kostnaden. Av denna anledning ger Harley Oxford eleverna flexibiliteten att få tillgång till kurser online var som helst medan de fortfarande arbetar och till en överkomlig kostnad. Våra kurser kan nås från datorer, mobiltelefoner och surfplattor; detta innebär att du kan lära dig var du än är på språng.

När du har fått tillgång till en kurs hos oss erbjuds du flera fördelar från gratis CV-stöd till experthandledarsupport och mycket mer.

137724_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Ackrediteringar och utmärkelser

Våra studenters rykte räknas, därför har våra kurser utvärderats och certifierats av partnerorganisationer med kvalificerad branschpersonal.

Ett antal av våra kurser har godkänts av CPD, ICQAS och CMA. Vi uppskattar dessa partnerskap och deras uppmärksamhet på detaljer när vi tror på våra studenters passion, önskningar och deras förmåga att bedriva och lära sig alla nya kurser, färdigheter som de anser nödvändiga.

Studentuttalanden

"Jag har nyligen avslutat Reiki-kurs 1 och 2. Jag var orolig för hur jag skulle passa den när jag arbetade på heltid, med en familj, men jag fick bra stöd med moduler som du kan passa i ditt liv. Alla frågor besvarades snabbt av erfaren personal. Om Reiki är något som du har tänkt på att lära dig om och du har begränsad tid är detta definitivt kursen för dig! "

-Lisa - Reiki Student

"Tack vare Harley Oxford jag nu passerat min reiki nivå 1 och 2. Kursen var lätt att förstå och lätt att följa. När jag kom igenom någon var det bra kommunikation med lärarna jag ser nu fram emot att göra reiki nivå 3."

Jamie - Reiki Student

"Jag tyckte att Reiki 1 & 2-kursen var riktigt intressant och omfattande alla aspekter som jag ville lära mig. Webbplatsen var väldigt användarvänlig och lätt att navigera och jag hittade alternativen för att markera så kompletta ganska användbara som ibland skulle jag ringa bort av barnen under min studietid. De praktiska uppgifterna var också riktigt användbara för att uppleva Reiki i praktiken under hela kursen som jag kände höll motivationen uppe. Stort stöd från hjälpteamet och jag skulle starkt rekommendera en kurs med Harley Oxford . "

Samantha - Reiki Student

Platser

london

Address
Harley Oxford.
158 City Rd

london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium