Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

Financial ELearning är världens första online brittiska regering Ofqual ( href = "Ofqual.gov.uk ) ackrediterad utbildningsleverantör som erbjuder insikt i världen av finans och handel,

Vi är högkvalificerade innovatörer som arbetar inom träningsindustrin och skapar och levererar flexibla flerspråkiga eLearning-lösningar som gör det möjligt för konsumenten att få tillgång till vårt material i sin egen takt överallt i världen.

På Financial ELearning förstår vi finans och handel, våra omfattande Ofqual ackrediterade och reglerade djupgående ekonomiska kurser skapas av ex-finansiella marknadshandlare och branschexperter.

avsikter

Att erbjuda brittisk regering ackrediterade kurser för finansiell tjänstesektor avseende överensstämmelse, risk och handel.

Att tillhandahålla omfattande rådgivande finansiell utbildningskonsult för att maximera LMS-effektivitet och kostnadsbesparingar.

Att anta befintligt / traditionellt kursmaterial som för närvarande används och omvandla till 100% online-tillgänglighet.

Hur det fungerar

Vi ger våra kunder en säker individuell tillgång till våra online kurser.

Erbjud fullt stöd vid antagning till kursmaterial, språkinställningar och studieplan.

Hur får jag tillgång till online-blandat lärande när jag har köpt det?

Första gången du gör ett köp skickas du till en länk för att komma åt din Blended Learning Portal, var god bokmärk detta i din webbläsare eller spara e-postmeddelandet med länken. När du loggar in på din Blended Learning Portal med användarnamnet och lösenordet du skapade vid registrering registreras dina inköp för att visa.

Behöver jag en åtkomstkod för att logga in på Blended Learning Portal?

Nej, normalt kan alla chefer och elever logga in med sin e-postadress och ett lösenord. Den enda gången du behöver en åtkomstkod skulle vara om din chef har skapat ditt konto för dig och inte visste din e-postadress. I det här fallet kommer systemet att generera en åtkomstkod för chefen att ge dig för att du ska kunna använda.

Jag köper online Learning på uppdrag av min organisation, hur hanterar jag mina elever och följer deras framsteg?

Om du gör ett första köp för mer än ett objekt online lärande skapas ett konto för dig som chef och du kommer bli mailad en länk för att komma åt din Blended Learning Portal.

  • Vi har de säkrade verktygen
  • Certifierade produkter
  • Konkurrenskraftig prissättning
  • Regulatorisk godkännande
  • Etablerad träningserfarenhet
  • Bra stöd
Programmen undervisas på:
Engelska
Tysk
Spanish (Spain)
Italienska
Indonesisk
Portuguese (Brazil)
Franska
Holländska
Ryska
Arabiska
Kinesisk
Bulgarisk
Vitryska
Spanish (Colombia)
Tjeck
Danska
Estniska
Perser
Finsk
Georgiansk
Ungerska
Hindi
Hebreiska
Japansk
Korean
Litauisk
Makedonska
Malay
Spanish (Mexican)
Norsk
Rumänska
Serb
Svenska
Thai
Turkiska
Ukrainare
Vietnames
Arabic (Algeria)
Arabic (Egypt)
Arabic (Jordan)
Arabic (Kuwait)
Arabic (Lebanon)
Arabic (Morocco)
Arabic (Qatar)
Arabic (Saudi Arabia)
Arabic (Tunisia)
French (Canada)
English (UK)
Spanish (Argentina)
Portugisiska
Grekisk
Polska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Financial ELearning

Nivå 5 är utformad för att förbättra kandidatens förståelse för finansiering och att visa dem till proprietära handelspersonal. Trainees kommer att introduceras till glob ... [+]

Advanced Diploma är ackrediterat på Regulated Qualification Framework (RQF), reglerad av Ofqual.

Vår kurs ger den nödvändiga kunskapen, kompetensen och förståelsen för dem som vill arbeta som professionella finansiella tjänster. Typiska arbetsroller inkluderar; Trader, Säljare, Mäklare, Portföljchef, Riskchef, Finansanalytiker, Compliance Officer, samt många mellanrättsliga rollroller.

Attanimentet motsvarar en tvåårig grundnivå, eller ett högre nationellt diplom (HND), som innehar 32 (RQF) kvalifikationskrediter, överförbara till ytterligare kompetensutveckling.

Vidare har vår kvalifikation fördel av möjligheten att få ett Europass-certifikatstillägg och också sitter som nivå 5 i den europeiska kvalifikationsramen (EQF). Således ger vår kvalifikation möjlighet att transcendera på internationella system.... [-]

Storbritannien London
Öppen antagning
Deltid
9 - 18 månader
Internet
Läs mer på svenska

Diploma

Financial ELearning

Financial ELearning Fast Track Introduktion till Financial Trading kurs ger dig de färdigheter som krävs för att initiera handel på finansmarknaderna. ... [+]

Diplom är ackrediterad på Regulated Qualification Framework (RQF), reglerad av Ofqual.

Kvalificeringen ger förståelse för de viktigaste egenskaperna, mekanismerna och påverkan på de finansiella marknaderna, vilket ger eleven ett brett spektrum av överförbara färdigheter, kunskaper och förståelse genom tillämpad undervisning.

Typiska arbetsroller inkluderar; Trade Support, Sales Trade Support, Återförsäljare Support, Back Office Administration, Portfolio Manager Support, Risk Manager Support, Junior Financial Analyst, Compliance och Regulatory Administration.

Kvalificeringen innehar 18 högskolepoäng på RQF, och vi väntar på associerade UCAS-poäng för dem som vill fortsätta med högre utbildning.... [-]

Storbritannien London
Öppen antagning
Deltid
3 - 6 månader
Internet
Läs mer på svenska

Kurser

Financial ELearning

Vår kurs 1 Cryptocurrency kurs är utformad för att ge eleven en grundläggande förståelse för hur och varför Cryptos har sitt ursprung, hur / var de utvecklas och hur man ... [+]

Vår kurs 1 Cryptocurrency kurs är utformad för att ge eleven en grundläggande förståelse för hur och varför Cryptos har sitt ursprung, hur / var de utvecklas och hur man lär sig att handla dem och upptäcka marknadsmöjligheter. En cryptocurrency (eller cryptocurrency) är en digital tillgång som är utformad för att fungera som ett bytesmedium med kryptografi för att säkra transaktionerna. Ett definierande kännetecken för en kryptokurrency och förmodligen dess mest uppriktiga drag är dess organiska karaktär: den utfärdas inte av någon central myndighet, vilket gör att den teoretiskt är immun mot regeringstörningar eller manipulation.

Så varför behöver jag veta om dessa?... [-]

Storbritannien London
Öppen antagning
Deltid
1 - 1 vecka
Internet
Läs mer på svenska
Financial ELearning

Vår nivå 1 Finance Essentials kurs är ett innovativt startprogram som täcker de grundläggande aspekterna av personalkrav. ... [+]

Vår nivå 1 Finance Essentials kurs är ett innovativt startprogram som täcker de grundläggande aspekterna av personalkrav.

Den här omfattande initiativkursen ger läraren den nödvändiga kompetensen och förståelsen för att navigera genom det överväldigande valet av banker och hur man öppnar ett konto, till mer djupgående aspekter av finansiering som inteckningar och pensioner.

Budgetering, kontroll av pengarbankavgifterKreditbetygBesparingar och upplåning

alla presenteras i kursen och stöds av en serie korta videoklipp med hög effekt, supportdokument och quizzer.

Finance Essentials-målet är att hjälpa till i elevernas utveckling av ekonomisk förvaltning, så att de kan få bättre erbjudanden och få pengarna att gå vidare.... [-]

Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Deltid
1 - 5 dagar
Internet
Läs mer på svenska