Elizabeth Johnson Organization

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Online-språkkurser för äldre tonåringar och vuxna

Online självstudiekurser och undervisade onlinekurser

Online självstudie
EJO erbjuder 9 olika online-kurspaket för äldre tonåringar och vuxna. Alla studenter behöver är en internetanslutning och en enhet (de flesta är mobilvänliga och de skulle bara ladda ner appen).
Paketen som erbjuds sträcker sig från en tvåkomponent akademisk engelskkurs till en femkomponent kurs i engelska. Exempelvis består paketet Down to Business Achiever av Business Speaking, Business Vocabulary och tre Business Writing-komponenter på B2-nivå. Den praktiska engelskkursen på A2-nivå och högre börjar med ett diagnostiskt test och sedan väljer programmet lektionsvägen som eleven ska följa. Kursen på A1-nivå lektionerna är förval.

Undervisade onlinekurser

EJO erbjuder akademiska engelska och allmän engelska undervisade onlinekurser. Kurser kommer i 15 timmars block och studenter kan ta så många block som de vill. En rabatt erbjuds för flera blockköp. Alla lärare är kvalificerade EFL-lärare som arbetar med EJO. Förutom lektiden kommer eleverna att få ytterligare uppgifter att genomföra. Alla deltagare får en ceettifcate efter genomförd kurs. Lektioner kommer att genomföras med zoom eller en liknande plattform.


Varför välja oss?

Att välja den mest lämpliga språkkursen är verkligen viktigt eftersom det handlar om att göra en investering för framtiden. Oavsett om du letar efter en undervisad onlinekurs eller ett kurspaket som bara är online och självstudie för dig själv, en familjemedlem eller en av dina anställda, är vi säkra på att svaret är att lära oss engelska hos oss!

Platser

Alton

Address
GU34 Alton, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium