Ducere Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Världens mest industriella relevanta kvalifikationer

Ducere har samarbetat med University of Wales Trinity Saint David för att leverera grader som innehåller de unika affärsresurserna som Ducere är känd för samt den akademiska rigor som tillhandahålls av det äldsta Royal Chartered University i Wales och England efter universiteten i Oxford och Cambridge .

Detta partnerskap har resulterat i att Ducere och University of Wales Trinity Saint David erbjuder stolt de mest innovativa graderna - ett unikt grundutbildningsprogram som gör det möjligt för studenter att arbeta på verkliga projekt med ledande företagsorganisationer i Storbritannien.

Dūcere är ett modernt edtekniskt socialt företagande som ger världens mest inspirerande sinnen och avancerad teknik till högre utbildning. Våra högre utbildningsprogram finansierar den banbrytande utgivningen och läskunnighetutvecklingen i 24 afrikanska länder. Hittills har stiftelsen publicerat över 700 studentförfattare inom 50 samlingar av afrikanska barns berättelser.

Universitetsgrad för 21: a århundrades innovationsekonomi

I samarbete med universitet och stora företag levererar Ducere grader som är utformade för att tillgodose behoven hos den moderna eleven genom flexibel online studie, verkliga affärsprojekt och oöverträffat studentstöd.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Praktisk och industriell relevant högskoleutbildning

Ducere-kurser levereras i samarbete med ledande organisationer för att ge universitetsutbildning som verkligen förbereder akademiker för att ta sina nästa karriärsteg. Ducers branschpartnerskap stöder skapandet av praktisk och relevant kursinnehåll. verkliga industriprojekt som förbinder eleverna med den verkliga näringslivet.

Att slutföra en examen med Dūcere och UWTSD är en unik, värdefull upplevelse som du inte kan få någon annanstans. Oavsett om du väljer att starta ett eget företag, skapa ett socialt företagande eller arbeta inom en organisation, lär du dig genom att använda kompetens till verkliga affärsutmaningar. En tillämpad examen med de färdigheter arbetsgivarna söker, kommer att se till att du lyckas i vilken väg du väljer.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Real Insights From Global Leaders och Business Innovators

Ducere Global Leaders Fakultet består av över 250 branschledare från det högsta echelons av det offentliga livet, inklusive tidigare presidenter, premiärministrar, vd, entreprenörer och filantroper.

Videoinsikten från dessa ledare är vävda i hela Ducers kursinnehåll och läroplan, som överbryggar klyftan mellan akademiska studier och praktiskt, branschrelaterat lärande.

"En grad som hanterar problemet med att vara effektivt och tillämpas på arbetsplatsen"

Sky News Live (Switzer Daily)

"Globala ledare ... levererar kurser i Real Life Leadership"

Business Review Weekly Magazine

Platser

Swansea

Address
Swansea, wales, Storbritannien