Läs den officiella beskrivningen

Central Law TrainingÄr den ledande leverantören av professionella paralegal utbildning och kompetens i Storbritannien. De ger ämnesspecifika Paralegal utbildning för att förbättra din profil för arbetsgivare och bidra till att ytterligare din karriär. Kvalificerade paralegals är i hög efterfrågan och tidigare studenter har utvecklats för att få anställning, främja deras karriärer och etablera framgångsrika företag.

Central Law Utbildning (Skottland) Ltd tillsammans med den University of StrathclydePionjärer begreppet paralegal utbildning nästan 20 år sedan. De är nu en ledande leverantör av praktiska paralegal kvalifikationer på forskarnivå i hela UK.

Den flexibla, hem studie format kan deltagarna att studera i sin egen takt tillsammans med heltidsarbete och familjeliv. Omfattande kursmaterial tillhandahålls vid kursstart, inklusive riktlinjer, kursplan och uppdrag. Kursen är helt fristående och studenter kräver inte några ytterligare material. Vår personal och branschbaserade lärare är kontaktbar hela för att ge stöd och vägledning. Framgångsrika studenter uppmanas att examen vid en årlig prisutdelning på University of Strathclyde, Glasgow.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Central Law Training

CLT Skottland är också glada att kunna erbjuda Online Certificate i Projektledning för advokater som introducerar beprövade tekniker förvaltning och anpassar dessa för at ... [+]

CLT Skottland är också glada att kunna erbjuda Online Certificate i Projektledning för advokater som introducerar beprövade tekniker förvaltning och anpassar dessa för att göra dem relevanta och som gäller för den juridiska sektorn. Du kommer att införas för strukturerade metoder som säkerställer du möter affärsmål samtidigt öka kundnytta och att nå lönsamhet. Ett antal mallar tillhandahålls och du kommer att vägledas i deras användning för att få dem att fungera bäst för dig. Kursen avslutas flexibelt nätet runt andra åtaganden. Efter avslutad kommer du att få ett certifikat i projektledning för advokater som utfärdats av CLT Scotland i samarbete med University of Strathclyde.... [-]

Storbritannien Glasgow
Augusti 2020
Engelska
Deltid
6 timmar
Internet
Läs mer på svenska