Cass Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

En av City, University of Londons fem specialskolor, Cass Business School är en av Europas ledande handelshögskolor. Att hålla den prestigefyllda guldstandarden "triple-crown" ackreditering är också en av världens bästa handelshögskolor.

Ett världsklass rykte

En integrerad del av City, University of London, Sir John Cass Business School är en del av en global elitgrupp av handelshögskolor. Skolan och dess kurser är konsekvent rankad bland de bästa i världen.

Cass håller guldstandarden "triple-crown" ackreditering från tre av världens största och mest inflytelserika företagskredit ackrediteringsorganisationer:

  • Förening till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
  • Association of MBAs (AMBA)
  • Europeiskt kvalitetsförbättringssystem (EQUIS)

Tack vare sitt etablerade över 50 års rykte för excellens inom utbildning och företagsforskning lockar Cass utmärkta akademiker, studenter och företag från hela världen till sitt blomstrande samhälle.

Uppdragsbeskrivning

På Cass hjälper vi individer att trivas i dagens ständigt föränderliga, sammanlänkade affärsmiljö. Vi kombinerar nyskapande teori och praktik för att både inspirera studenter i vårt livliga London-hem, samt engagera vårt växande globala studentnätverk.

Som en av världens ledande handelshögskolor är vårt sätt att utbilda sig unikt personligt, intellektuellt och passionerat - samtidigt som det är globalt, praktiskt och disciplinerat. Detta gör det möjligt för oss att utveckla bemyndigade företagsledare som främjar smidighet, distinktion och hållbarhet i sitt arbete.

Kunskap - vi bygger kunskap som inspirerar tillslagskraftigt och inflytande tanke ledarskap

Utbildning - vi personifierar lärande erfarenheter för att bygga kompetens och kompetens och främja skillnad och smidighet

Gemenskapen - vi utmärker oss som ett samhälle, vilket hjälper våra anställda, alumner, partners och studenter runt om i världen att trivas

Ett globalt perspektiv

Vår globala räckvidd är en viktig del av vår framgång och stöder vårt engagemang för mångfald.

På Cass tillämpar vi ett globalt tillvägagångssätt för allt vi gör. Detta inkluderar vår verksamhet av en dubbel campus i Dubai för att betjäna Mellanöstern, genom att leverera moduler och organisera studieresor runt om i världen och rekrytera studenter och akademiker från olika kulturella bakgrunder och nationaliteter.

Genom vårt globala perspektiv inser vi och omfamnar den kraftfulla potentialen i mångfald och samarbete.

En praktisk utbildning

Oavsett om du går med i Cass som kandidatexamen, en masters- eller MBA-student, för att få doktorsexamen eller förbättra din utveckling genom ledarskap, kommer du att bli utsatt för en inspirerande mix av spetskompetens och praktik.

Vid Cass tror vi inte på att fungera i silor. Vår världsledande handelshögskola möjliggör djup kunskap genom nära samspel med branschledare.

Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för oss att utrusta dig med de insikter, praktiska färdigheter och självförtroende du behöver för att trivas i den ständigt växande verkliga verksamheten.

Gå med i Cass och bli en del av ett växande, kraftfullt globalt samhälle där du kan skapa ditt eget varumärke som tanke ledare och skapa din egen framgångshistoria.

Sir John Casss Foundation

Sedan den berömda entreprenören Sir John Cass etablerat en skola i Aldgate 1710, har Sir John Cass Foundation stödt världsklass utbildning i London.

I maj 2001 beviljade stiftelsen en generös donation till Cass Business School nya byggprojekt. Idag fortsätter det att tillhandahålla löpande stöd till Cass och dess globala gemenskap med över 35 000 nästa generations företagsledare.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

MSc i Global Finance (online)

Online Deltid 24 månader January 2019 Storbritannien London

Vår online-MSc i Global Finance är ett världsklass mastersprogram, som erbjuds genom en av världens bästa tre-krona-ackrediterade handelshögskolor. [+]

Vår online-MSc i Global Finance är ett världsklass mastersprogram, som erbjuds genom en av världens bästa tre-krona-ackrediterade handelshögskolor.

Med sitt flexibla onlineformat är denna kurs utformad för att passa dina behov om du är:

Vill du vidareutveckla din karriär inom ekonomi, utan att behöva sätta dina arbetsförpliktelser på plats eller begå dig på campusstudierBaserat var som helst runt om i världen och letar efter att studera en världsklass MSc i Global Finance utan att behöva flytta till Storbritannien eller flytta någon annanstansNy för finansbranschen, erfarna men letar efter att flytta till en annan sektor, eller bara letar efter att utöka och fördjupa din globala ekonomisk kunskap.... [-]