B&20 British School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

B & 20 British School har skapats för att tillgodose behoven hos studenter, yrkesverksamma och företag som vill genomföra en riktad engelska.

Vi erbjuder kurser för alla nivåer (nybörjare, mellanliggande, avancerad), företagsengelska, och förberedelse för officiella Cambridge ESOL-tentor, IELTS, CV & jobbintervjuförberedelser.

Vi har ett professionellt team med engelska infödda lärare som hjälper dig att få 100% engelskkunskaper direkt från ditt hem.

Kurserna kommer att äga rum via Skype eller hemma ibland som passar dina behov, inklusive under helgen.

cuncon / Pixabay

Vilken skola?

Ibland är det mycket svårt att hitta den mest lämpliga skolan för dina språkbehov. Om du till exempel bor i London, på ena sidan har du ett brett utbud av utbildningsinstitutioner du kan välja mellan, men å andra sidan är det tyvärr inte att kunna bedöma och hitta den bästa engelska skolan i London för dig. en enkel uppgift som det verkar. Den här staden erbjuder ett så varierat och ändå heterogent antal skolor i den utsträckning som vi ibland inte verkar kunna hitta det perfekta för oss.

Hur bestämmer vi oss? Vad letar vi efter? Vilka är de element och tjänster som vi måste tänka på och analysera innan vi bestämmer var vi ska anmäla oss, hur länge och vilken kurs vi ska gå? Inte en lätt uppgift, naturligtvis, men vi kanske kan komma ihåg ordspråket "håll det enkelt" och förmodligen lyckas vi. Här är våra förslag. Din kunskap om språket måste bedömas av engelska, så de måste ha den här anläggningen innan du börjar någonting. De måste vara lättillgängliga var som helst i stan men samtidigt måste de också kunna stödja dig fjärrstyrt (via WhatsApp, Skype, Messenger, till exempel) vid en viss tidpunkt, även om du inte fysiskt delta i sina kurser; de måste förse dig med handledare / lärare vars läroplaner finns på deras webbplats eller någon annanstans lättillgänglig; de borde vara tillgängliga för att diskutera dina behov för att anpassa sina tjänster till dina behov, mestadels. Det skulle också vara ett stort plus om de också skulle kunna lyckas skapa och uppmuntra aktiviteter utanför läroplanen bland eleverna och med sina handledare / lärare som museumsbesök, ad hoc-kurser i det dagliga livet, biografer, teater, etc.

Verktyg är det viktigaste och därför bör du få böcker utan att behöva söka efter dem i bokhandlar eller köpa dem online. I grund och botten skulle den bästa engelska skolan i London kunna ge dig den mest lämpliga tjänsten någonsin för att du ska kunna förbättra dina kunskaper och språkkunskaper utan mycket ansträngning och därmed göra det till ett nöje.

Vad vi gör - på Skype

Dagens livliga livsstil ger dig inte alltid tid att ägna dig åt lärande, dina hobbyer eller dina intressen.

B & 20 British School har hittat rätt lösning för dig. Du kan nu följa online-lektioner och lära dig engelska direkt från soffan eller sängen i din avkopplande miljö.

Du får lektioner av hög kvalitet från inhemska engelsklärare. Din lärare kommer att vara tillgänglig tills sent på kvällen, även under helgen.

Perfekt för människor som har begränsad tid och föredrar engelska lektioner online när som helst inklusive helgen.

Våra skype-klasser är normalt det första valet för de människor som inte har tid att delta på en engelskkurs under veckodagen. Därför tillhandahåller vi denna tjänst fram till kl. 22 på kvällen.

Våra lektioner lärs av engelska modersmål som har en bred erfarenhet av att hantera olika nivåer och specifika önskemål. Lektionerna är interaktiva med alla ämnen som omfattas, inklusive engelska grammatik, konversation, lyssnande, ordförråd, titta på videor för att förstå bättre sociala situationer. Du blir inte besviken eftersom våra lärare hjälper dig att lära dig engelska snabbt och ge dig den bästa kvaliteten till en konkurrenskraftig takt.

För onlinelektioner behöver du en stark och pålitlig internetanslutning och en stationär eller bärbar dator, bärbar dator eller iPad. Lektioner är möjliga på smartphones, men de är inte idealiska. Hörlurar eller hörlurar och en extern mikrofon kan vara fördelaktiga. Du måste kunna använda Skype eller ett liknande program.

Vad vi gör - hemma

Om du behöver din lärare för att besöka dig hemma för en engelskkurs kan vi erbjuda dig den här tjänsten.

Du har inte problemet med att resa till centrala London.

Du kan stanna hemma och ha en-till-en-lektioner med din lärare som leder dig genom varje steg i din kurs. Du kan få ett certifikat hemma utan problem.

"Du kan få ett certifikat hemma utan problem"

Om du inte känner London särskilt bra eller om du vill att din lärare hemma ska vi gärna hitta en skräddarsydd lösning åt dig.

Numera har de flesta inte tid och pengar att flytta till centrala London för att gå på en engelskkurs. Så det är därför B & 20 British School ger dig denna utmärkta hemtjänst för att lära dig engelska.

Jämfört med Skype-klasser är hemmakurser det bästa valet för de människor som vill ha en fysisk närvaro av läraren för att förstå engelska bättre och lära sig effektivt.

Våra hemmakurser leds av engelska modersmål som ger dig interaktiva lektioner med olika verktyg och metoder (som att prata om sociala situationer) och du kommer också att lära dig mer om grammatik, allmän konversation, företagsengelska och examensförberedelser. Du kommer också att få ditt närvarointyg direkt till ditt hem utan krångel.

Varje lektion planeras med dig vecka för vecka för att uppfylla dina tidsfrister och mål.

Platser

london

Address
2, Regent House – Pepper Street, Muirfield Crescent
E149SZ london, england, Storbritannien