B&20 British School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

B & 20 British School har skapats för att tillgodose behoven hos studenter, yrkesverksamma och företag som vill genomföra en riktad engelskspråklig kurs eller marknadsföringskurser online.

Vi erbjuder kurser för alla nivåer (nybörjare, mellanliggande, avancerad), företagsengelska, och förberedelse för officiella Cambridge ESOL-tentor, IELTS, CV & jobbintervjuförberedelser.

Vi erbjuder för närvarande också en Master online i digital marknadsföringshantering för kandidater och yrkesverksamma på engelska och på italienska som ger dig möjlighet att förbättra digital marknadsföringsfärdigheter för jobb och universitet.

Vi har ett professionellt team med engelska infödda lärare som hjälper dig att få 100% engelskkunskaper direkt från ditt hem.

Kurserna kommer att hållas via Skype / Zoom eller ibland anpassade till dina krav, inklusive under helgen.

cuncon / Pixabay

Vilken skola?

Ibland är det mycket svårt att hitta den mest lämpliga skolan för dina språkbehov. Om du till exempel bor i London, på ena sidan har du ett brett utbud av utbildningsinstitutioner du kan välja mellan, men å andra sidan är det tyvärr inte att kunna bedöma och hitta den bästa engelska skolan i London för dig. en enkel uppgift som det verkar. Den här staden erbjuder ett så varierat och ändå heterogent antal skolor i den utsträckning som vi ibland inte verkar kunna hitta det perfekta för oss.

Hur bestämmer vi oss? Vad letar vi efter? Vilka är de element och tjänster som vi måste tänka på och analysera innan vi bestämmer var vi ska anmäla oss, hur länge och vilken kurs vi ska gå? Inte en lätt uppgift, naturligtvis, men vi kanske kan komma ihåg ordspråket "håll det enkelt" och förmodligen lyckas vi. Här är våra förslag. Din kunskap om språket måste bedömas av engelska, så de måste ha den här anläggningen innan du börjar någonting. De måste vara lättillgängliga var som helst i stan men samtidigt måste de också kunna stödja dig fjärrstyrt (via WhatsApp, Skype, Messenger, till exempel) vid en viss tidpunkt, även om du inte fysiskt delta i sina kurser; de måste förse dig med handledare / lärare vars läroplaner finns på deras webbplats eller någon annanstans lättillgänglig; de borde vara tillgängliga för att diskutera dina behov för att anpassa sina tjänster till dina behov, mestadels. Det skulle också vara ett stort plus om de också skulle kunna lyckas skapa och uppmuntra aktiviteter utanför läroplanen bland eleverna och med sina handledare / lärare som museumsbesök, ad hoc-kurser i det dagliga livet, biografer, teater, etc.

Verktyg är det viktigaste och därför bör du få böcker utan att behöva söka efter dem i bokhandlar eller köpa dem online. I grund och botten skulle den bästa engelska skolan i London kunna ge dig den mest lämpliga tjänsten någonsin för att du ska kunna förbättra dina kunskaper och språkkunskaper utan mycket ansträngning och därmed göra det till ett nöje.

Vad vi gör - på Skype

Dagens livliga livsstil ger dig inte alltid tid att ägna dig åt lärande, dina hobbyer eller dina intressen.

B & 20 British School har hittat rätt lösning för dig. Du kan nu följa onlinekurser och lära dig engelska eller marknadsföring direkt från soffan eller sängen i din avkopplande miljö .

Du får lektioner av hög kvalitet från inhemska engelsklärare. Din lärare kommer att vara tillgänglig tills sent på kvällen, även under helgen.

Perfekt för personer som har begränsad tid och föredrar onlinelektioner när som helst inklusive helgen.

Våra skype-klasser är normalt det första valet för de människor som inte har tid att delta på en engelskkurs under veckodagen. Därför tillhandahåller vi denna tjänst fram till kl. 22 på kvällen.

Våra lektioner lärs av engelska modersmål som har en bred erfarenhet av att hantera olika nivåer och specifika önskemål. Lektionerna är interaktiva med alla ämnen som omfattas, inklusive engelska grammatik, konversation, lyssnande, ordförråd, titta på videor för att förstå bättre sociala situationer. Du blir inte besviken eftersom våra lärare hjälper dig att lära dig engelska snabbt och ge dig den bästa kvaliteten till en konkurrenskraftig takt.

För onlinelektioner behöver du en stark och pålitlig internetanslutning och en stationär eller bärbar dator, bärbar dator eller iPad. Lektioner är möjliga på smartphones, men de är inte idealiska. Hörlurar eller hörlurar och en extern mikrofon kan vara fördelaktiga. Du måste kunna använda Skype eller ett liknande program.

Platser

london

Address
Kemp House, 160 City Road, London
EC1V 2NX london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium