Läs den officiella beskrivningen

Om Arden University

Här på Arden University tror vi att alla överallt borde ha tillgång till högre utbildning de förtjänar. Oavsett om du redan har en gymnasieskola eller bara börjar din resa till högre utbildning, har Arden verktyg och passion som hjälper dig att ge dig en riktigt engagerande och fördelaktig lärandeupplevelse.

På Arden anser vi att geografiska begränsningar och personliga och professionella åtaganden är hinder som inte bör hindra ambitiösa personer från att bedriva högkvalitativ utbildning för att förbättra sina karriärer. Vi erbjuder ett brett sortiment av program via online distansutbildning och Blended Learning för att ge dig den utbildning som du kan passa din livsstil. Vår tillgängliga online-lärplattform och experthandledare ger stöd och vägledning under hela ditt studier och för att du ska kunna få ut det mesta av dina studier.

116439_employment-1280-740.jpg

Vad sätter oss ifrån varandra

Studera din brittiska examen, var du än är

Distans- och blended learning-utbildning Pathways blir allt vanligare tack vare tillgängligheten på nätet levererar studenter. Här på Arden har vi 25 års erfarenhet av att skapa vår kompetens för att utveckla engagemang och högkvalitativa program, tillsammans med vår innovativa online-lärplattform. Vi är stolta över att ha hjälpt 50 000 studenter i alla åldrar och professionella bakgrunder genom våra online-program och fortsätter att vara dedikerade till att maximera våra elevernas framgång genom att förbereda dem för att belöna karriär inom sitt utvalda yrke.

Arden University erbjuder över 50 grund-, forskar- och examensprogram online. Många av våra program är ackrediterade av professionella organ som Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) och Association of Project Managers (APM). Vi är också en av endast fem utbildningsinstitutioner i Storbritannien som erbjuder LLB (Hons) -grader med kvalificerad status via distansutbildning.

119062_logos3.png

Fokusera på anställbarhet

Våra onlineprogram är utformade med din karriär i åtanke. Våra handledare satsar på din framgång både inom och utanför våra kurser, och våra program inkluderar möjligheter att tillämpa praktiska färdigheter i enskilda moduler och slutföra ett självständigt forskningsprojekt. När du har genomfört ett av våra program kommer du att kunna visa en tydlig förståelse för ditt studieområde och ha de färdigheter som behövs för att utvecklas på din karriärväg.

Många av våra online-studenter har redan börjat sin karriär, ser ut att flytta till mer ledande roller, och några är redo att utforska ett helt nytt fält. Om du är intresserad av att studera ett av våra program men inte uppfyller de vanliga akademiska kraven kan du vara berättigad att ansöka via vår icke-standardiserade inresa, vilket ger en mer holistisk syn på dina kvalifikationer och yrkeserfarenhet under din ansökningsgranskning bearbeta.

Finansieringsalternativ

Hos Arden tror vi att kostnaden inte borde hindra dig från att tjäna en värdefull utbildning. Våra utbildningar kostar mindre än den genomsnittliga brittiska kvalifikationen, men vi behåller en konkurrenskraftig akademisk standard för högre utbildning.

Vi erbjuder flexibla finansieringsmöjligheter för våra program för att säkerställa att studenterna kan fokusera på sina studier, snarare än att spänna över finanserna. Din kursavgift bestäms utifrån din bostad, och typ av program du studerar.

Du har möjlighet att antingen betala hela kursen för din kurs i förskott, vilket vanligtvis innehåller en 10% minskning av det totala priset eller betala i hanterbara avbetalningar. Vår avbetalningsplan gör att du kan betala när du når nästa kurs i din kurs, snarare än att betala månadsavgifter.

Vad våra studenter säger

116278_UaNCSiuo.png

"Jag började dra nytta av min MBA redan innan jag hade fullgjort examen. Jag kände ökad respekt och värde på jobbet från mina kamrater och överordnade, medan löneökningen följde mycket snart som jag hade hoppats."

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Distansundervisning har gett mig mycket flexibilitet, vilket har varit viktigt. Det var väldigt tufft och krävde fullständig engagemang och bra tidshantering, men det var något jag uppnådde och är väldigt stolt över."

Laura Benson,

BA (Hons) Business (Marknadsföring)

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Arden University

Arden University online BA (Hons) Criminal Justice-program kommer att ge dig en detaljerad förståelse av kriminellt beteende och rättssystemet. Utveckla din förståelse fö ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BA (Hons) Criminal Justice- program kommer att ge dig en detaljerad förståelse av kriminellt beteende och rättssystemet. Utveckla din förståelse för orsakerna till och konsekvenserna av brott och de förebyggande metoder som för närvarande används.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din sociala, psykologiska och juridiska kunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med en sund förståelse av straffrätt för att hjälpa dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utvecklats för att hjälpa dig förstå brott ur olika perspektiv och ge dig färdigheter för en karriär i rättsväsendet.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BA (Hons) -affär

Ardens flexibla studieform gör att du kan utveckla din verksamhet och juridiska kunskaper kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med den ljudförståelse som krävs för att bli en tillgång till företagsledning och hjälpa dig att ta dig närmare dina karriärmål.

Det kompletta utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsucces. Detta program har utvecklats för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med särskild inriktning på brittisk lag och rättssystem.

KursmodulerNivå 4... [-]
Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Få tag i ett brett utbud av affärsmetoder som gör dig till en kompetent "allround", välutrustad för att möta den moderna verksamheten. Arden University online BA (Hons) B ... [+]

Kursöversikt

Få tag på ett brett utbud av affärsmetoder som gör dig till en kompetent allrounder, välutrustad för att möta den moderna affärsverksamheten. Arden University online BA (Hons) Business (CMI) kommer att ge dig en mängd färdigheter för att förbereda dig för den ständigt föränderliga affärsvärlden. Detta program CMI-ackreditering innebär också att kandidater kommer att tilldelas ett nivå 5-diplom i ledarskap och ledning för att hjälpa dig att sticker ut från mängden.

Ardens flexibla studieform gör att du kan utveckla dina allmänna affärsfärdigheter kring dina befintliga åtaganden. Detta program ger dig den kunskap som krävs för att ta dina nästa steg i näringslivet och vara en tillgång till en rad organisationer.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Detta program täcker de viktigaste verktygen och teorierna för ekonomisk förvaltning, och hur man applicerar dem på verkliga situationer. Arden University online BA (Hons ... [+]

Kursöversikt

Detta program täcker de viktigaste verktygen och teorierna för ekonomisk förvaltning och hur man tillämpar dem i verkliga situationer. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (CMI) kommer att utveckla dina ekonomiska förvaltningsförmågor, centrala för att uppnå affärsframgång och förbereda dig för dina nästa professionella steg. Detta program Chartered Management Institute (CMI) ackreditering innebär också att kandidater kommer att tilldelas ett nivå 5 diplom i ledarskap och ledning för att hjälpa dig att sticker ut från mängden.

Ardens flexibla studieform gör det möjligt att utveckla dina ekonomiska färdigheter kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med den ekonomiska kunskap som behövs för att ta dina nästa steg i näringslivet, och hjälpa dig att bli en tillgång till en rad organisationer.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Denna Top-Up kommer att göra det möjligt för dig att uppnå en fullständig grundutbildning i företagsekonomi (ekonomi) om du tidigare har fullgjort en HND i Business eller ... [+]

Kursöversikt

Denna Top-Up gör det möjligt för dig att uppnå en fullständig grundexamen i företag (ekonomi) om du tidigare har avslutat en HND i Business eller motsvarande. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse för de ekonomiska förvaltningsverktygen och teorierna som är viktiga för affärsframgångar.

Ardens flexibla studieform gör det möjligt att utveckla dina ekonomiska färdigheter kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med den ekonomiska kunskap som krävs för att ta dina nästa steg i näringslivet och ge dig en utmärkt grund för din framtida karriär.

Det kompletta utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsucces. Detta program har utvecklats med ett särskilt inriktning på finansiella färdigheter och kunskaper för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom din organisation.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Detta program täcker de viktigaste verktygen och teorierna för Human Resource Management och hur man tillämpar dem i verkliga situationer. Arden University online BA (Hon ... [+]

Kursöversikt

Detta program täcker de viktigaste verktygen och teorierna för Human Resource Management och hur man tillämpar dem i verkliga situationer. Arden University online BA (Hons) Business (HRM) (CMI) hjälper dig att utveckla dina personalhanteringsfärdigheter och förbereda dig för dina nästa professionella steg. Detta program CMI-ackreditering innebär också att kandidater kommer att tilldelas ett nivå 5-diplom i ledarskap och ledning för att hjälpa dig att sticker ut från mängden.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla dina HR-färdigheter kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med den rekryteringskunskap som behövs för att ta dina nästa steg i näringslivet och hjälpa dig att bli en tillgång för en rad organisationer.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University : s online BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse för de verktyg och teorier som är väsentliga framgångsrik personalhan ... [+]

Kursöversikt

Denna Top-Up ger dig möjlighet att uppnå en fullständig grundutbildning i företag (HRM) om du tidigare har avslutat en HND i Business eller motsvarande. Arden University : s online BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse för de verktyg och teorier som är väsentliga framgångsrik personalhantering.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla dina HR-färdigheter och kunskaper kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med den ekonomiska kunskap som krävs för att ta dina nästa steg i näringslivet och ge dig en utmärkt grund för din framtida karriär.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utvecklats med ett särskilt fokus på personal- och personalhanteringsfärdigheter som behövs för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom din organisation.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Detta program täcker de viktigaste verktygen och teorierna för marknadsföring och hur man tillämpar dem i verkliga situationer. Arden University online BA (Hons) Business ... [+]

Kursöversikt

Detta program täcker de viktigaste verktygen och teorierna för marknadsföring och hur man tillämpar dem i verkliga situationer. Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) (CMI) kommer att utveckla dina kommunikationsförmågor och förbereda dig för dina nästa professionella steg. Detta program CMI-ackreditering innebär också att kandidater kommer att tilldelas ett nivå 5-diplom i ledarskap och ledning för att hjälpa dig att sticker ut från mängden.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla dina affärsförmågor kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer också att hjälpa dig att få marknadsföringskunskap för att ta dina nästa steg i näringslivet.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse för de strategiska marknadsföringsverktygen och teorierna som är vi ... [+]

Kursöversikt

Denna Top-Up ger dig möjlighet att uppnå en fullständig grundexamen i företag (marknadsföring) om du tidigare har avslutat en HND i Business eller motsvarande. Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse för de strategiska marknadsföringsverktygen och teorierna som är viktiga för affärsframgångar.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla dina färdigheter kring dina befintliga åtaganden. Detta program hjälper till att bygga vidare på din befintliga kunskap för att ta dina nästa steg i näringslivet och ge dig en utmärkt grund för din framtida karriär.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utvecklats med ett särskilt fokus på att utveckla marknadsföringsfärdigheter och kunskap för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom din organisation.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse för de verktyg och teorier som är viktiga för affärsframgångar. ... [+]

Kursöversikt

Denna Top-Up ger dig möjlighet att uppnå en fullständig grundexamen i företag om du tidigare har avslutat en HND i Business eller motsvarande. Arden University online BA (Hons) Business (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse för de verktyg och teorier som är viktiga för affärsframgångar.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla dina färdigheter kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att förse dig med den "allroundare" kunskap som krävs för att ta dina nästa steg i näringslivet och ge dig en utmärkt grund för din framtida karriär.

Det kompletta utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsucces. Detta program har utvecklats med ett särskilt fokus på kompetens och kunskap som hjälper dig att inspirera och hantera förändringar inom din organisation.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Detta program täcker turistverksamhetens viktigaste verktyg och teorier och hur man tillämpar dem i verkliga situationer. Arden University : s online BA (Hons) Business ( ... [+]

Kursöversikt

Detta program täcker turistverksamhetens viktigaste verktyg och teorier och hur man tillämpar dem i verkliga situationer. Arden University : s online BA (Hons) Business (Tourism) (CMI) hjälper till att utveckla dina kommunikationsförmågor och förbereda dig för dina nästa professionella steg. Detta program CMI-ackreditering innebär också att kandidater kommer att tilldelas ett nivå 5-diplom i ledarskap och ledning för att hjälpa dig att sticker ut från mängden.

Ardens flexibla studieläge gör att du kan utveckla dina färdigheter inom företagsturism kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med den strategiska och kulturella kunskap som krävs för att ta dina nästa steg inom turistnäringen och hjälpa dig att bli en tillgång för en rad organisationer.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University : s online BA (Hons) Business (Tourism) (Top-Up) hjälper dig att utveckla en bred förståelse för hanteringsverktygen och teorierna som är viktiga för aff ... [+]

Kursöversikt

Om du redan har avslutat en HND i affärsverksamhet (eller motsvarande) kommer denna Top-Up att göra det möjligt att uppnå en fullständig grundexamen i företag (turism). Arden University : s online BA (Hons) Business (Tourism) (Top-Up) hjälper dig att utveckla en bred förståelse för hanteringsverktygen och teorierna som är viktiga för affärsframgångar inom turistnäringen.

Ardens flexibla studieläge gör att du kan utveckla dina färdigheter inom företagsturism kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med den strategiska och kulturella kunskap som behövs för att hjälpa dig att ta nästa steg och ge dig en utmärkt grund för din framtida karriär.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BA (Hons) Business and Computing-program kommer att ge dig de färdigheter och kunskaper som behövs för att hjälpa dig att ta nästa steg i din karr ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BA (Hons) Business and Computing- program kommer att ge dig de färdigheter och kunskaper som behövs för att hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär. Den här BA (Hons) Business and Computing-graden hjälper dig att utveckla en förståelse för väsentliga affärsmetoder med fokus på påverkan från affärs- och datorkoncept för att uppnå ett företags strategiska mål.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din affärs- och IT-kunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att ge dig de färdigheter som krävs för att bli en tillgång för alla företag och hjälper dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utvecklats för att hjälpa dig inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med ett särskilt fokus på aktuella datorer och IT-trender.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BA (Hons) program för grafisk design ger dig möjligheterna att utveckla dina kreativa förmågor och designfärdigheter. Du kommer att utveckla en fö ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BA (Hons) program för grafisk design ger dig möjligheterna att utveckla dina kreativa förmågor och designfärdigheter. Du kommer att utveckla en förståelse för viktiga designprinciper och visuella kommunikationsstandarder som förväntas av denna konkurrensutsatta industri.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din kännedom om digitala medier tillsammans med bildskapande färdigheter - runt dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med en sund förståelse av visuell presentation för att ta dig närmare dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utvecklats för att hjälpa dig förstå vikten av grafisk design och ge dig färdigheter att träffa klientuppdrag och lyckas i en visuell kommunikationskarriär.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BA (Hons) Human Resource Management ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BA (Hons) Human Resource Management

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla dessa färdigheter kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med en sund förståelse av förhållandet mellan dessa två spännande fält och hjälper dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utvecklats för att hjälpa dig förstå personalhantering ur ett psykologiskt perspektiv och för att ge dig färdigheter för en karriär inom ett brett spektrum av sektorer.

KursmodulerNivå 4... [-]
Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BA (Hons) kriminologi ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BA (Hons) kriminologi

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla dina juridiska färdigheter och beteendekunskaper kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att förse dig med en sund förståelse av straffrätt som krävs för att ta dig närmare dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utvecklats för att hjälpa dig förstå brott ur olika perspektiv och för att ge dig färdigheter för en karriär i rättsväsendet.

KursmodulerNivå 4

Färdigheter för tvärvetenskaplig studie Utveckla dina färdigheter som elev och titta på problem ur olika perspektiv. Efter en introduktion till ditt online akademiska community och de viktigaste färdigheterna som krävs för programmet kommer du att förbättra de personliga färdigheter som arbetsgivare söker.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Kursen hjälper dig att utveckla din förståelse för de sociala och psykologiska faktorer som bidrar till brottslighet och begrepp som syftar till att hantera dem. ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BA (Hons) kriminologi

Ardens flexibla studieläge gör att du kan utveckla din psykologi- och kriminologikunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med en sund förståelse av förhållandet mellan dessa två spännande områden, och hjälper dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utvecklats för att hjälpa dig förstå brott ur ett psykologiskt perspektiv, för en karriär inom ett brett spektrum av sektorer.

KursmodulerNivå 4

Färdigheter för tvärvetenskaplig studie Utveckla dina färdigheter som elev och titta på problem ur olika perspektiv. Efter en introduktion till ditt online akademiska samhälle och de viktigaste färdigheterna som krävs för programmet kommer du att förbättra dina personliga färdigheter som arbetsgivare söker.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BA (Hons) kriminologi ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BA (Hons) kriminologi

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla dina kunskaper om sociologi och kriminologi kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med en sund förståelse av förhållandet mellan dessa två spännande fält och kommer att hjälpa dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utvecklats för att hjälpa dig förstå brott ur ett sociologiskt perspektiv, för en karriär inom ett brett spektrum av sektorer.

KursmodulerNivå 4

Färdigheter för tvärvetenskaplig studie Utveckla dina färdigheter som elev och titta på problem ur olika perspektiv. Efter en introduktion till ditt online akademiska community och de viktigaste färdigheterna som krävs för programmet kommer du att förbättra de personliga färdigheter som arbetsgivare söker.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BA (Hons) lag ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BA (Hons) lag

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla dina juridiska och psykologiska färdigheter kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med en sund förståelse av förhållandet mellan dessa två spännande områden, och hjälper dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utvecklats för att hjälpa dig förstå lagen och det rättsliga systemet ur ett psykologiskt perspektiv och för att ge dig färdigheterna för en karriär i det rättsliga systemet.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BA (Hons) psykologi ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BA (Hons) psykologi

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din professionella kunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med en sund förståelse av förhållandet mellan dessa två spännande områden, och hjälper dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utformats för att utveckla din förståelse för olika influenser som påverkar samhället och förbereda dig med färdigheterna för en rad karriärer.

KursmodulerNivå 4

Färdigheter för tvärvetenskaplig studie Utveckla dina färdigheter som elev och titta på problem ur olika perspektiv. Efter en introduktion till ditt online akademiska community och de viktigaste färdigheterna som krävs för programmet kommer du att förbättra de personliga färdigheter som arbetsgivare söker.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University : s online BA (Hons) socialvetenskapsprogram ger de färdigheter och kunskaper som krävs för att ta ditt nästa professionella steg i din karriär. Kursen g ... [+]

Kursöversikt

Arden University : s online BA (Hons) socialvetenskapsprogram ger de färdigheter och kunskaper som krävs för att ta ditt nästa professionella steg i din karriär. Kursen ger en bred översikt över ämnen inom samhällsvetenskapen, inklusive lag, psykologi och andra yrkesområden.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din professionella kunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med en förståelse för en rad sociala ämnen och hur de förhåller sig till varandra och hjälper dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utformats för att utveckla din förståelse för olika influenser som påverkar samhället och förbereda dig med färdigheterna för en rad karriärer.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska

BSc

Arden University

Arden University online BSc (Hons) datorprogram kommer att ge dig de färdigheter och kunskaper som behövs för att hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär. Denna BSc (H ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BSc (Hons) datorprogram kommer att ge dig de färdigheter och kunskaper som behövs för att hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär. Denna BSc (Hons) datorutbildning hjälper dig att utveckla din förståelse för viktiga datorprinciper och de moderna verktygen som används för att uppnå avancerade datormål.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din professionella dator- och IT-kunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att lyckas inom datorområdet och hjälpa dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utformats för att hjälpa dig utveckla och hantera programvara för en rad professionella mål, med särskilt fokus på aktuella trender.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Denna Top-Up gör det möjligt för dig att uppnå en fullständig grundexamen i datorutbildning (Information Management) om du tidigare har avslutat en HND i datoranläggning, ... [+]

Kursöversikt

Denna Top-Up gör det möjligt för dig att uppnå en fullständig grundexamen i datorutbildning (Information Management) om du tidigare har avslutat en HND i datoranläggning, eller motsvarande. Arden University online BSc (Hons) Computing (Information Management) (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse för de verktyg och teorier som är viktiga för att lyckas inom datorområdet.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din professionella dator- och IT-kunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att lyckas inom datorområdet och hjälpa dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utformats för att hjälpa dig utveckla och hantera programvara för en rad professionella mål, med särskilt fokus på aktuella trender.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BSc (Hons) Computing (Information Management) -program kommer att ge dig de färdigheter och kunskaper som krävs för att hjälpa dig att ta nästa st ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BSc (Hons) Computing (Information Management) -program kommer att ge dig de färdigheter och kunskaper som krävs för att hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär. Denna kandidatexamen (Hons) Computing (Information Management) hjälper dig att utveckla din förståelse för viktiga datorprinciper och de moderna verktygen som används för att hantera komplexa informationssystem.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din professionella dator- och IT-kunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att lyckas inom datorområdet och hjälpa dig att närma dig dina karriärmål.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Denna Top-Up gör det möjligt för dig att uppnå en fullständig examen i datorutbildning (Mobile Computing) om du tidigare har avslutat en HND i datoranläggning, eller mots ... [+]

Kursöversikt

Denna Top-Up gör det möjligt för dig att uppnå en fullständig examen i datorutbildning (Mobile Computing) om du tidigare har avslutat en HND i datoranläggning, eller motsvarande. Arden University online BSc (Hons) Computing (Mobile Computing) (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse av de verktyg och teorier som är viktiga för framgång inom datorområdet.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din professionella dator- och IT-kunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att lyckas inom datorområdet och hjälpa dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utformats för att hjälpa dig utveckla och hantera programvara för en rad professionella mål, med särskilt fokus på aktuella trender.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University online BSc (Hons) Computing (Mobile Computing) -program kommer att ge dig de färdigheter och kunskaper som krävs för att hjälpa dig att ta nästa steg i d ... [+]

Kursöversikt

Arden University online BSc (Hons) Computing (Mobile Computing) -program kommer att ge dig de färdigheter och kunskaper som krävs för att hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär. Denna BSc (Hons) Computing (Mobile Computing) -grad hjälper dig att utveckla din förståelse för viktiga datorprinciper och de moderna verktygen som används för att skapa mobila applikationer och innehåll.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din professionella dator- och IT-kunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att lyckas inom området mobil datoranvändning och hjälper dig att närma dig dina karriärmål.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Denna Top-Up gör det möjligt för dig att uppnå en fullständig examen i datorutbildning om du tidigare har avslutat en HND i datoranläggning, eller motsvarande. Arden Univ ... [+]

Kursöversikt

Denna Top-Up gör det möjligt för dig att uppnå en fullständig examen i datorutbildning om du tidigare har avslutat en HND i datoranläggning, eller motsvarande. Arden University online BSc (Hons) Computing (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse av de verktyg och teorier som är viktiga för att lyckas inom datorområdet.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din professionella dator- och IT-kunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att lyckas inom datorområdet och hjälpa dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utformats för att hjälpa dig utveckla och hantera programvara för en rad professionella mål, med särskilt fokus på aktuella trender.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Arden University : s online BSc (Hons) Psychology (BPS) program kommer att ge de färdigheter och kunskaper som krävs för att ta ditt nästa professionella steg i din karri ... [+]

Kursöversikt

Arden University : s online BSc (Hons) Psychology (BPS) program kommer att ge de färdigheter och kunskaper som krävs för att ta ditt nästa professionella steg i din karriär. Den här kursen hjälper dig att utveckla din förståelse för ursprunget till psykologisk studie och samtida praxis som används av proffs inom detta område.

Detta program är fullständigt ackrediterat av British Psychological Society (BPS), vilket ger dig tillgång till ett brett utbud av ytterligare resurser gratis under dina studier. Framgångsrika kandidater med en lägre andreklass (2: 2) kommer att vara berättigade till Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) i BPS - det grundläggande kravet för att utbilda sig som professionell psykolog.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Detta program täcker de viktigaste verktygen och teorierna för redovisning och ekonomi, vilket ger dig färdigheter att tillämpa dem i verkliga situationer. Arden Universi ... [+]

Kursöversikt

Detta program täcker de viktigaste verktygen och teorierna för redovisning och ekonomi, vilket ger dig färdigheter att tillämpa dem i verkliga situationer. Arden University online BSc (Hons) bokföring och finans (ACCA) kommer att utveckla din förståelse för finansvärlden och bredda dina redovisningsförmågor för att förbereda dig för dina nästa professionella steg. Detta programs ACCA-ackreditering ger ett maximalt undantag för ACCA-medlemskap (uppsatserna F1 till F9).

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla dina ekonomiska färdigheter kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med den ekonomiska kunskap som krävs för att ta ditt nästa steg i näringslivet och hjälpa dig att närma dig dina karriärmål.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska

MA

Arden University

Om du påbörjar en mer strategisk roll i din marknadsföringskarriär, kommer online MA Strategic Marketing från Arden University att utrusta dig med verktygen för framgång. ... [+]

Kursöversikt

Om du inleder en mer strategisk roll i din marknadsföringskarriär, kommer online MA Strategic Marketing från Arden University att utrusta dig med verktygen för framgång. Du får ett bredare perspektiv på ledande marknadsföringsroller och lära dig att analysera data som produceras av moderna marknadsföringsverktyg tillgängliga för proffs.

Genom Ardens flexibla studieform är det lättare att tjäna din mästare i strategisk marknadsföring utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå medan du tar din organisation närmare sina marknadsföringsmål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta professionella program är ackrediterat av Chartered Institute of Marketing (CIM), så du kan vara säker på att din ledarkarriär har den bästa grunden.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska

MBA

Arden University

Detta online-MBA-program från Arden University ger den kritiska kanten för att lyckas i branschens högsta nivå, med fokus på ledarskapskvaliteter, företagshållbarhet och ... [+]

Kursöversikt

Detta online MBA- program (CMI) från Arden University ger den kritiska kanten för att lyckas i toppnivån i affärer, med fokus på ledarskapskvaliteter, företagens hållbarhet och utforma strategiska modeller. Oavsett om du skapar en nischuppstart eller arbetar i ett internationellt erkänt företag, ger Ardens MBA-program dig de färdigheter du behöver för att skapa ditt företag för framgång.

Många elever kompletterar sina studier med oss samtidigt som de arbetar heltid, och Ardens flexibla studieform gör det lättare att tjäna din MBA tillsammans med dina befintliga åtaganden och ansvarsområden.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta professionella program är ackrediterat av Chartered Management Institute, så du kan vara säker på att din ledarkarriär har den bästa grunden.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Detta online MBA (Finance) -program från Arden University har utformats för att utöva chefer som vill ta ett steg fram till en strategisk roll, med inriktning på ledarska ... [+]

Master of Business Administration (Finans)Kursöversikt

Detta online MBA (Finance) -program från Arden University har utformats för att utöva chefer som vill ta ett steg fram till en strategisk roll, med inriktning på ledarskapskvaliteter, företagshållbarhet och utformning av strategiska modeller. Oden du skapar en nischuppstart eller fungerar i ett internationellt erkänt företag, erbjuder Ardens MBA-program dig möjligheten att sätta ditt lärande i praktiken och ge omedelbar värde åt dig själv och din organisation.

Ardens flexibla studiemodell gör att det är lättare att utveckla dina affärsfärdigheter utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Många elever slutar sina studier med oss samtidigt som de arbetar heltid, och det här programmet hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå samtidigt som du förbättrar din organisations strategiska inverkan.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 50 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Detta online-MBA-program (Data Analytics) från Arden University har utformats för att utöva chefer som vill ta ett steg fram till en strategisk roll. fokusera på ledarska ... [+]

Kursöversikt

Detta online MBA- program (Data Analytics) från Arden University har utformats för att öva chefer som vill ta steget upp till en strategisk roll; fokusera på ledarskapskvaliteter, företagens hållbarhet och utforma strategiska modeller. Oavsett om du skapar en nischuppstart eller arbetar i ett internationellt erkänt företag, ger Ardens MBA-program dig de analytiska färdigheter du behöver för att använda data och sätta upp ditt företag för framgång.

Ardens flexibla studiemodell gör att det är lättare att utveckla dina affärsfärdigheter utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Många elever slutar sina studier med oss samtidigt som de arbetar heltid, och det här programmet hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå samtidigt som du förbättrar din organisations strategiska inverkan. Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Detta Top-Up-program ger dig möjlighet att bygga vidare på din befintliga doktorandundervisning och spåra dina studier för att få en fullständig MBA på bara 12 månader, t ... [+]

Master of Business Administration (Top Up)

Kursöversikt

Detta Top-Up-program ger dig möjlighet att bygga vidare på din befintliga doktorandundervisning och spåra dina studier för att få en fullständig MBA på bara 12 månader, till en bråkdel av kostnaden för en fullständig MBA. Arden University MBA-program utvecklar ditt tänkande och förberedelser på ett distinkt sätt, redo för nyckelpositioner i globalt relevanta branscher och organisationer.

Arden University flexibla studieform gör det lättare att utveckla dina affärsförmågor utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Många elever slutar sina studier med oss samtidigt som de arbetar heltid, och det här programmet hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå samtidigt som du förbättrar din organisations strategiska inverkan.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska

MSc

Arden University

Den moderna arbetsplatsen är starkt beroende av data, och människor med färdigheter att hantera och tolka företagsdata är i hög efterfrågan. Arden University online MSc D ... [+]

Kursöversikt

Den moderna arbetsplatsen är starkt beroende av data, och människor med färdigheter att hantera och tolka företagsdata är i hög efterfrågan. Arden University online MSc Data Analytics

Ardens flexibla studieform gör att det är lättare att utveckla din datahantering och ekonomisk kompetens utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå medan du tar din organisation närmare sina ekonomiska mål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta professionella program är utformat och levererat av erfarna utövare, så du kan säkerställa att din karriär har den bästa grunden genom direkt branschupplevelse.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Den moderna arbetsplatsen är beroende av data, och de som har kompetens att hantera och tolka en organisations data är i hög efterfrågan. Denna MSc Data Analytics ... [+]

Kursöversikt

Den moderna arbetsplatsen är beroende av data, och de som har kompetens att hantera och tolka en organisations data är i hög efterfrågan. Denna MSc Data Analytics

Ardens flexibla studieform gör det lättare för dig att utveckla dina datahanterings- och HR Management-färdigheter utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå och omedelbart sätta din inlärning i praktik på din arbetsplats.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Programmet har utvecklats i samråd med vår världsomspännande alumni för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag med ett särskilt fokus på personalhantering.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Den moderna arbetsplatsen är beroende av data, och de som har kompetens att hantera och tolka en organisations data är i hög efterfrågan. Denna MSc Data Analytics ... [+]

Kursöversikt

Den moderna arbetsplatsen förlitar sig på data, och de med kompetens att hantera och tolka en organisations data är efterfrågade. Denna MSc Data Analytics

Arden University flexibla studieläge gör att det är lättare att utveckla dina datahanterings- och projektledningskompetenser utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå medan du tar din organisation närmare sina prestationsmål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta program har utvecklats i samråd med vår världsomspännande alumni för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med särskilt fokus på projekthantering.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Att komma före förändringen är avgörande i denna snabbt utvecklade tekniska miljö. Online MSc Data Analytics och Enterprise Architecture-programmet från Arden University ... [+]

Kursöversikt

Att komma före förändring är viktigt i denna snabbt utvecklande tekniska miljö. Online MSc Data Analytics

Ardens flexibla studieform gör det lättare att utveckla din datahantering och strategiska färdigheter utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå, samtidigt som du tar din organisation närmare sina strategiska mål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta program har utvecklats i samråd med vår världsomspännande alumni för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med särskilt fokus på projekthantering.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Stora data har blivit en väsentlig del av modern verksamhet, vilket ställer hög efterfrågan på proffs med datahanteringsförmåga att kapitalisera på detta område. Online M ... [+]

Kursöversikt

Big Data har blivit en väsentlig komponent i modern affärsverksamhet, vilket ställer en hög efterfrågan på yrkesverksamma med datahanteringsfärdigheterna för att dra nytta av detta område. Online MSc Data Analytics

Ardens flexibla studiemodell gör att det är lättare att utveckla din datahantering och ledningsförmåga tillsammans med dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå, samtidigt som du tar din organisation närmare sina tekniska mål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta program har utvecklats i samråd med vår världsomspännande alumni för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med särskilt fokus på projekthantering.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Eftersom cyberbrottslighet håller takten nära ny teknik erkänner organisationer behovet av professionella utbildade att läsa och använda data för att skydda sin verksamhe ... [+]

Kursöversikt

Eftersom cyberbrott håller nära takt med ny teknik, erkänner organisationer behovet av yrkesutövare att läsa och använda data för att skydda sin verksamhet. Online MSc Data Analytics

Ardens flexibla studiemodell gör att det är lättare att utveckla din datahantering och ledningsförmåga tillsammans med dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå samtidigt som du skyddar och säkerställer verksamheten i din organisation.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta program har utvecklats i samråd med vår världsomspännande alumni för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med särskilt fokus på projekthantering.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Att veta vem som ska marknadsföra och hur man når denna publik kan ge organisationer en stor fördel. Online MSc Data Analytics and Marketing (CIM) programmet från Arden U ... [+]

Kursöversikt

Att veta vem som ska marknadsföra och hur man når denna publik kan ge organisationer en stor fördel. Online MSc Data Analytics and Marketing (CIM) programmet från Arden University kombinerar dessa två discipliner för att ge dig avancerade datahanteringsmöjligheter för att maximera din marknadsföringspotential.

Ardens flexibla studieform gör det lättare att utveckla dina datahanterings- och marknadsföringsegenskaper tillsammans med dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta professionella program är ackrediterat av Chartered Institute of Marketing, så du kan vara säker på att din marknadsföring karriär har den bästa grunden.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta program har utvecklats i samråd med vår världsomspännande alumni för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med särskilt fokus på projekthantering.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Innovation, risk och kvalitet är kärnämnena för att behärska en framgångsrik karriär inom operationshantering. Online MSc Data Analytics och Operations Management-program ... [+]

Kursöversikt

Innovation, risk och kvalitet är kärnämnena för att behärska en framgångsrik karriär inom operationshantering. Online MSc Data Analytics och Operations Management-programmet från Arden University kombinerar dessa två discipliner för att ge dig avancerade datahanteringsfunktioner som minimerar risken samtidigt som du maximerar kvaliteten.

Ardens flexibla studiemodell gör att det är lättare att utveckla din datahantering och ledningsförmåga tillsammans med dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå medan du tar din organisation närmare sina innovativa mål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta program har utvecklats i samråd med vår världsomspännande alumni för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med särskilt fokus på projekthantering.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Med fokus på kvalitetshantering, utbud och hållbarhet ger detta program en förståelse för de bredare processerna som stöder tekniska aktiviteter. Detta MSc Engineering Ma ... [+]

Kursöversikt

Med fokus på kvalitetshantering, utbud och hållbarhet ger detta program en förståelse för de bredare processerna som stöder tekniska aktiviteter. Detta MSc Engineering Management (CMI) programmet kommer att gynna praktiserande ingenjörer som vill ta en ledande position.

Ardens flexibla studiemodell gör att det är lättare att utveckla dina tekniska och projektledningskompetenser utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå, samtidigt som du tar din organisation närmare sina logistikmål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta program har utvecklats för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med ett särskilt fokus på tekniska verksamheter.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Lär dig nödvändiga strategiska färdigheter för att effektivisera affärsfunktioner och arbetsflöden, samtidigt som du utformar och distribuerar effektiva IT-arkitekturlösn ... [+]

Kursöversikt

Lär dig de väsentliga strategiska färdigheterna för att effektivisera affärsfunktioner och arbetsflöden, samtidigt som du utformar och distribuerar effektiva IT-arkitekturlösningar. Detta MSc Enterprise Architecture Management (CMI) -program levereras av Arden University och kommer att gynna praktiserande IT-proffs som vill rikta sin karriär mot strategisk ledning.

Ardens flexibla studieform gör det lättare att utveckla dina färdigheter utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå, samtidigt som du tar din organisation närmare sina logistikmål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Lär dig att balansera IT-säkerhetselement, till exempel infrastruktur, policy, styrning och överensstämmelse, med detta program. Arden University online MSc IT Security M ... [+]

Kursöversikt

Lär dig att balansera IT-säkerhetselement, till exempel infrastruktur, policy, styrning och efterlevnad, med detta program. Arden University online MSc IT Security Management utrustar dig med ledaregenskaperna för att effektivt leda IT-säkerhetsstrukturelementen i ditt företag.

Genom Ardens flexibla studieform kan du tjäna din mästare i IT Security Management tillsammans med dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå medan du förbättrar säkerhetsåtgärderna inom din organisation.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Programmet har utvecklats för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med särskilt fokus på säkerhetsimplementering.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Denna magisterexamen hjälper till att utveckla de färdigheter du behöver för att leverera globala projekt till en professionell hög standard. MSc Project Management (APM) ... [+]

Kursöversikt

Denna magisterexamen hjälper till att utveckla de färdigheter du behöver för att leverera globala projekt till en professionell, hög standard. Programmet MSc Project Management (APM) från Arden University kommer att gynna dem som redan utövar inom projektledning eller som vill ta sin karriär i denna riktning.

Ardens flexibla studieform gör det lättare att utveckla dina projektledningskompetenser utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå medan du hjälper din organisation att framgångsrikt uppfylla projektets mål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Programmet är ackrediterat av Association for Project Management (APM), så du kan vara säker på att din ledarkarriär har den bästa grunden.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Vanligtvis skulle du inte kunna studera psykologi på masternivå utan en bachelor-nivå bakgrund. Men det här konverteringsprogrammet tillåter dig att göra just det. Om du ... [+]

Kursöversikt

Vanligtvis skulle du inte kunna studera psykologi på masternivå utan en bachelor-nivå bakgrund. Men det här konverteringsprogrammet tillåter dig att göra just det. Om du håller en kandidatexamen (i något ämne) men planerar en förändring mot psykologiområdet kan du nu utbilda sig i en MSc Psychology ackrediterad av British Psychological Society (BPS) med Arden University .

Genom Ardens flexibla studieform är det lättare att tjäna din psykologmästare tillsammans med dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå medan du absorberar vår förståelse för det mänskliga sinnet.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta professionella program är ackrediterat av British Psychological Society, så du kan vara säker på att din karriär inom psykologi har den bästa grunden.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Samtida företag kräver större integration mellan IT-funktionerna och din organisations bredare strategi. Arden University online MSc Strategic IT Management ger dig kompe ... [+]

Kursöversikt

Samtida företag kräver större integration mellan IT-funktionerna och din organisations bredare strategi. Arden University online MSc Strategic IT Management utrustar dig med färdigheterna för att arbeta effektivt inom IT-ledarskapsstrukturen i ditt företag.

Genom Ardens flexibla studiemodus är det lättare att tjäna dina mästare i strategisk IT-ledning utöver dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå, samtidigt som du tar din organisation närmare sina strategiska mål.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Detta professionella program är utformat och levererat av erfarna utövare, så du kan säkerställa att din karriär har den bästa grunden genom direkt branschupplevelse.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Utveckla nödvändiga färdigheter för att förbättra affärs telekommunikationsmöjligheter och hantera design och implementering av nätverkslösningar. MSc Telekommunikationsh ... [+]

Kursöversikt

Utveckla nödvändiga färdigheter för att förbättra affärs telekommunikationsmöjligheter och hantera design och implementering av nätverkslösningar. MSc Telekommunikationshanteringsprogrammet från Arden kommer att gynna dem som hoppas kunna utvecklas eller flyttas till en strategisk eller operativ telekomhanteringsroll.

Ardens flexibla studieform gör det lättare att utveckla dina färdigheter och kunskaper inom telekommunikationsledning tillsammans med dina befintliga åtaganden och ansvarsområden. Detta program hjälper dig att ta din karriär till nästa nivå, samtidigt som du förbättrar sätten för din organisation att kommunicera framgångsrikt.

Alla Ardens program levereras med ett starkt fokus på anställbarhet och karriärsucces. Programmet har utvecklats för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom ditt företag, med särskilt fokus på telekommunikationsinfrastruktur.... [-]

Storbritannien coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska

What Makes the Arden MBA Different?

Meet Our Student Support Team!

Arden University