Arden University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Coronavirus (Covid-19) uppdaterar:

Vårt nuvarande intag är öppet. Vi fortsätter att leverera en ostörd inlärningsupplevelse på alla våra kurser. Vi är specialister på distansutbildning med mer än 25 års erfarenhet som levererar utbildning online.

Om Arden University

Här på Arden University tror vi att alla överallt borde ha tillgång till högre utbildning de förtjänar. Oavsett om du redan har en gymnasieskola eller bara börjar din resa till högre utbildning, har Arden verktyg och passion som hjälper dig att ge dig en riktigt engagerande och fördelaktig lärandeupplevelse.

På Arden anser vi att geografiska begränsningar och personliga och professionella åtaganden är hinder som inte bör hindra ambitiösa personer från att bedriva högkvalitativ utbildning för att förbättra sina karriärer. Vi erbjuder ett brett sortiment av program via online distansutbildning och Blended Learning för att ge dig den utbildning som du kan passa din livsstil. Vår tillgängliga online-lärplattform och experthandledare ger stöd och vägledning under hela ditt studier och för att du ska kunna få ut det mesta av dina studier.

qNvvOL_t24tubtkJ9V85jHUI6PIABNtYww0Z_uaVgNnJ-hmj6GGPBvvvpQL18dqQkh53Vv0YYu1GhtW4SbwryMT4xQFJqpyDVy6B479LG_nxooRT4D75F_kMi9OU72m7F6nv6D2y

Vad sätter oss ifrån varandra

Studera din brittiska examen, var du än är

Distans- och blended learning-utbildning Pathways blir allt vanligare tack vare tillgängligheten på nätet levererar studenter. Här på Arden har vi 25 års erfarenhet av att skapa vår kompetens för att utveckla engagemang och högkvalitativa program, tillsammans med vår innovativa online-lärplattform. Vi är stolta över att ha hjälpt 50 000 studenter i alla åldrar och professionella bakgrunder genom våra online-program och fortsätter att vara dedikerade till att maximera våra elevernas framgång genom att förbereda dem för att belöna karriär inom sitt utvalda yrke.

Arden University erbjuder över 50 grund-, forskar- och examensprogram online. Många av våra program är ackrediterade av professionella organ som Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) och Association of Project Managers (APM). Vi är också en av endast fem utbildningsinstitutioner i Storbritannien som erbjuder LLB (Hons) -grader med kvalificerad status via distansutbildning.

119062_logos3.png

Fokusera på anställbarhet

Våra onlineprogram är utformade med din karriär i åtanke. Våra handledare satsar på din framgång både inom och utanför våra kurser, och våra program inkluderar möjligheter att tillämpa praktiska färdigheter i enskilda moduler och slutföra ett självständigt forskningsprojekt. När du har genomfört ett av våra program kommer du att kunna visa en tydlig förståelse för ditt studieområde och ha de färdigheter som behövs för att utvecklas på din karriärväg.

Många av våra online-studenter har redan börjat sin karriär, ser ut att flytta till mer ledande roller, och några är redo att utforska ett helt nytt fält. Om du är intresserad av att studera ett av våra program men inte uppfyller de vanliga akademiska kraven kan du vara berättigad att ansöka via vår icke-standardiserade inresa, vilket ger en mer holistisk syn på dina kvalifikationer och yrkeserfarenhet under din ansökningsgranskning bearbeta.

Finansieringsalternativ

Hos Arden tror vi att kostnaden inte borde hindra dig från att tjäna en värdefull utbildning. Våra utbildningar kostar mindre än den genomsnittliga brittiska kvalifikationen, men vi behåller en konkurrenskraftig akademisk standard för högre utbildning.

Vi erbjuder flexibla finansieringsmöjligheter för våra program för att säkerställa att studenterna kan fokusera på sina studier, snarare än att spänna över finanserna. Din kursavgift bestäms utifrån din bostad, och typ av program du studerar.

Vad våra studenter säger

116278_UaNCSiuo.png

"Jag började dra nytta av min MBA redan innan jag hade fullgjort examen. Jag kände ökad respekt och värde på jobbet från mina kamrater och överordnade, medan löneökningen följde mycket snart som jag hade hoppats."

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Distansundervisning har gett mig mycket flexibilitet, vilket har varit viktigt. Det var väldigt tufft och krävde fullständig engagemang och bra tidshantering, men det var något jag uppnådde och är väldigt stolt över."

Laura Benson,

BA (Hons) Business (Marknadsföring)

Platser

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

BA