Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Zigurat är unik och utmärker sig som en störande Business School

 • Vilka är vi?

Zigurat är en Global Business School fokuserad på innovation och teknik. Vi erbjuder en rad olika program, inklusive mästare, företagsutbildning och evenemang, skräddarsydda för professionella och företagens behov. Zigurats program är dynamiskt och bygger på erfarenhet och kunskapsandel av en fakultetsnämnd, som är ledande inom digitala branscher. Driven av ett mångkulturellt och begåvat team som vill förändra utbildningssektorn bidrar till samhällsutvecklingen genom störande utbildning och digital transformation.

 • Var kommer vi ifrån?

Zigurat Global Institute of Technology är ett väletablerat utbildningsinstitut med 16 års erfarenhetsutbildningspersonal inom konstruktion, arkitektur och teknik. Business School grundades av Zigurats erfarenhet och ambition att ge utbildning för företag och yrkesverksamma som vill delta i digital transformation, så att vi kan erbjuda ett brett utbud av mästare och program, med fokus på andra branscher och nivåer i en organisation.

Syn

Att vara en global referens för ständig affärsinnovation, särskiljad som en unik och störande Business School of Educational Excellence.

värden

Vi tror på högkvalitativ utbildning, anpassad till behoven hos tekniska och innovativa miljöer. Våra program är utformade så att framtida ledare kan driva de nödvändiga förändringarna för ett bättre samhälle.

 • Global

Från mångfalden av våra deltagare till programmets föreläsare och innehåll har Zigurat ett globalt tillvägagångssätt i alla aspekter. På grund av det brett utbud av sektorer och möjligheter att bygga rätt program för våra deltagare, deltar yrkesverksamma från hela världen i våra program.

 • Innovation

Vårt huvudsyfte är att vara i framkant av innovativa metoder och industriapplikationer. Medlemmarna i vår fakultetsnämnd är professionella med erfarenhet och har uppnått stor framgång. Innehållet och kunskapen de delar är relevanta och aktuella. På grund av omfattande marknadsundersökningar och kontinuerlig utveckling av den dagliga arbetet är professionell praxis hur det är möjligt

 • Nätverkssamhälle

Vi värdesätter vad som kan byggas som ett samhälle och genom att skapa en miljö där alla deltagare, professorer och alumner kan lyckas till full potential är det vi strävar efter. Stöd och råd ges av alla parter, i form av ett nätverk som möjliggör synergier att äga rum. Vår kultur kännetecknas av samarbete mellan individer av olika profiler, nivåer inom en organisation, med ett gemensamt mål att leda en ny digital framtid.

 • Engagemang

Zigurats team bildas av branschexperter, influencers och ledare med erfarenhet som delar kunskap med deltagarna genom en fördjupad metod som drivs av resultat så att de kan bli framtida branschledare. Business School engagerar sig med studenter genom att ge resurser för professionell utveckling förstärkt med pedagogisk excellens.

 • Dynamisk utbildning

Zigurats mästare har höga interaktionsnivåer som säkerställer en global och verklig upplevelse och det bidrar tydligt till att deltagaren blir aktiv och motiverad. Några av dessa masters differentierade värden är verkliga projektkörning, rollspel, samhällen, forum, multimedia och interaktiva resurser, samt individualiserad handledning och uppföljning.

Ta hand om vår planet

Vi är engagerade i den ekonomiska, sociala och miljömässiga hållbarheten i någon verksamhet och anser att det är nödvändigt att utvecklas globalt. Zigurat uppmuntrar till hållbara projekt och samarbetar med företag som deltar i att förändra resultatet av vad en tjänst eller en produkt kan erbjuda. WATTIA är ett företag som vi stöder och samarbetar med. De projekt som de är involverade är av en hållbar natur, som att tillhandahålla självförsörjande energi, och det är anpassat till våra farhågor inom miljöskydd.

Metodik

Zigurat har utformat en unik metod för att hålla dig uppdaterad med de senaste verktygen och innovationerna.

Vårt engagemang är inte bara att dela med sig av den breda yrkeserfarenheten utan även hur vi närmar oss och överträffar enastående pedagogisk excellens för att ge våra studenter ett komplett perspektiv på globala marknader och innovationsmöjligheter.

Fakultetsnämnden för internationella branschledare inom olika sektorer, som kontinuerligt uppdaterar innehållet vi tillhandahåller, är det som gör vår undervisningsmetodik unik. Ett slutligt enskilt projekt med vägledning av nyckeltal inom innovation och teknik ger dig möjlighet att slutföra och implementera nya lösningar till ditt befintliga företag eller utveckla nya projekt. Du får också möjlighet att delta i en samarbetsmiljö, genom att utbyta idéer och skapa synergier med andra deltagare och professorer.

Canvas LMS

Nº1 online plattform världen över, den som gör lärandet enklare.

 • Virtual Campus

Moderna verktyg och resurser som ger och förenklar lärandeprocessen

 • Teknologi

Öppet, lättanvänt, molnbaserat inlärningssystem och Amazon webbtjänst

 • Alltid på

Säker som ingen annan LMS och lågrisk eftersom inbyggt moln betyder inga versioner, inga uppgraderingar, inga nedladdningar och inga migreringar

Campus Canvas LMS plattformslayout

Socialt engagemang

Zigurat är engagerad i att ge karriärinriktade bidrag baserat på yrkeserfarenhet, ekonomiska behov och internationell tillgång till utbildning. Att vara medveten om svårigheterna med att ha möjlighet att anmäla sig till mastersprogram, erbjuder vi bidrag till deltagare som passar följande profiler:

 • Entreprenörskapsstöd

Professionella och företag som kan visa en positiv drivkraft mot entreprenörskap, nya affärsprojekt eller relaterade till specialiseringar får ekonomiskt stöd som bidrag. En utvärdering av förslagen kommer att göras av en internationell kommitté som bestämmer resultatet av godkännandet.

 • Bidrag för utvecklingsländer

Zigurat har det sociala ansvaret för att ge lika tillgång till utbildning i världsklass samtidigt som den garanterar internationell diversifiering. Vi erbjuder bidrag till yrkesverksamma från utvecklingsländer som upplever ekonomiska begränsningar och inte kan gå vidare till vidareutbildning. Fördelning av bidrag, enligt länder, utgåvor av programmen och rätt profil tillåter oss att välja vem som ska väljas.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Global MBA

Zigurat Global Institute of Technology

Digital Business Global MBA har utformats för yrkesverksamma som vill främja sina tekniska och beslutsfattande färdigheter och lägga till ett differentierat värde för att ... [+]

Störa industrin

Digital Business Global MBA har utformats för yrkesverksamma som vill främja sina tekniska och beslutsfattande färdigheter och lägga till ett differentierat värde för att öka sin konkurrenskraft på den globala marknaden.

Det grundläggande målet för Digital Business Global MBA är att vägleda dig om hur man omdefinierar hur organisationen fungerar genom digitalisering. Vi kommer att fokusera på hur digital omvandling kommer att ha en positiv inverkan på alla nivåer och avdelningar i en organisation, inklusive marknadsföring, försäljning, inköp, logistik, personal och andra avdelningar. Genom att slutföra programmet kommer deltagarna att få en bättre förståelse för den innovativa metoden och hur digitala verktyg kan förbättra strategier och processer i ett företag. Det slutliga projektet är inriktat på den fullständiga digitala omvandlingen av ett befintligt företag... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Engelska
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Zigurat Global Institute of Technology

Denna mästare har utformats och utvecklats för att illustrera de mest relevanta aspekterna av design, genomförande och underhåll av byggnads- och infrastrukturprojekt. Ve ... [+]

Översikt

Denna mästare har utformats och utvecklats för att illustrera de mest relevanta aspekterna av design, genomförande och underhåll av byggnads- och infrastrukturprojekt. Verkliga fall av yrkesverksamma och företag inom sektorn presenteras med fokus på hållbarhet, ny teknik och förvaltning.

Global Master i Structural Projects ger solid internationell utbildning som hjälper dig att växa till en resursfull strukturell projektchef.

Den nya professionella profilen - definierad av kompetensen att generera lösningar i alla faser av bygg- och infrastrukturprojekt, med hjälp av tekniska verktyg och moderna förvaltningsförfaranden - växer i efterfrågan från stora företag inom AEC-sektorn.... [-]

Spanien Barcelona
Maj 2020
Engelska
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Zigurat Global Institute of Technology

Huvudreferensen i byggnadsinformation baseras på domänen för de ledande BIM-verktygen på marknaden för informationshantering och dokumentation under hela projektets livsc ... [+]

Om Wiki

Huvudreferensen i byggnadsinformation baseras på domänen för de ledande BIM-verktygen på marknaden för informationshantering och dokumentation under hela projektets livscykel. Dessutom förvärvas färdigheter för modellering, samordning, driftskompatibilitet, genomförande och hantering av BIM-metodiken i stora, medelstora och små byggprojekt.

Säkerhet, hastighet, kriterier och lönsamhet för projekt.

Specialiseringen i BIM är online och fokuserad på portugisiska talare som finns i alla delar av världen, vilket ger utbyte av erfarenheter och nätverk mellan lärare och yrkesverksamma på nationell och internationell nivå. Dessutom tillåter e-learning metodiken studenterna att ta kursen med större flexibilitet och anpassa träningen till sitt personliga rutin och yrkesliv.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Portugisiska
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Zigurat Global Institute of Technology

Mästaren är utformad för att förvärva en bred specialisering inom luftkonditionering (HVAC), en mycket viktig fråga vid utformningen av byggprojekt och industriella proje ... [+]

Mästaren är utformad för att förvärva en bred specialisering inom luftkonditionering (HVAC), en mycket viktig fråga vid utformningen av byggprojekt och industriella projekt, med hänsyn till hållbarhet och energieffektivitet genom att tillämpa alla de nyheter som den erbjuder oss. marknaden och gällande regler.

Specialisera dig i en blomstrande profil, HVAC Engineer

I de stora företagen inom sektorn är den växande efterfrågan på experter med förmåga att genomföra hållbara lösningar för HVAC i bostads-, kommersiella och industriella byggprojekt som kan reagera på termisk konditionering och effektiv förvaltning av dessa resurser.

Professionell projektion

Mästaren kommer att utrusta den professionella med solid och innovativ kunskap som förbereder honom att optimera energiskt både bostads- och kommersiella byggnader samt industribyggnader, antingen i nya eller rehabiliterade byggnader.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Zigurat Global Institute of Technology

Mästaren är utformad inom ramen för Smart City-konceptet, för att ge deltagaren ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt, med beaktande av de framväxande tekniska verktyge ... [+]

Mästaren är utformad inom ramen för Smart City-konceptet, för att ge deltagaren ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt, med beaktande av de framväxande tekniska verktygen i olika urbana sammanhang.

Vi tränar eleverna till att bli Smart City Manager, som kommer att leda Smart Cities-avdelningar, med sikte på att tillhandahålla sammanhållning till alla stadens initiativ och projekt, från ett smart och hållbart tillvägagångssätt.

Idag bor 55% av världens befolkning i tätort och det förväntas att denna siffra år 2050 kommer att öka med upp till 68%

I detta sammanhang är en hållbar utveckling av städer mer relevant än någonsin. De nya stadsmodellerna måste utformas ur ett mer respektfullt och känsligt perspektiv med medborgarna och planeten.... [-]

Spanien Barcelona
Oktober 2019
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Zigurat Global Institute of Technology

Mästaren i Global BIM Management presenterar en äkta erfarenhet och hjälper studenterna att få en global vision. Programmet uppmuntrar till samarbete med motparter i olik ... [+]

Översikt

Mästaren i Global BIM Management presenterar en äkta erfarenhet och hjälper studenterna att få en global vision. Programmet uppmuntrar till samarbete med motparter i olika geografiska områden - varje projektgrupp på 5 till 6 kommer att arbeta gemensamt via en BIM-server och en projektledningsplattform - vilket ger den allmänna erfarenheten och uppmuntrar till professionell utveckling på en alltmer konkurrensutsatt global marknad.

Nº 1 rekommenderat BIM Manager-program i världen.

Denna mästare har det mest avancerade och innovativa akademiska programmet inom BIM Management inom sektorn, där mer än 600 yrkesutbildare utbildas varje år runt om i världen. Programmet är utformat för att tillgodose behoven hos yrkesverksamma från mer än tjugo sektorer av AEC-industrin. Dess akademiska struktur erbjuder studenterna de metoder, verktyg och kompetenser som behövs för att träna nästa ledare i BIM-genomförandet och förbereda olika profiler som kommer att bidra till att förändra paradigmet: BIM-chefer, implementatörer och konsulter. ... [-]

Spanien Barcelona
Oktober 2019
Engelska
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska