Zigurat Global Institute of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Zigurat är unik och utmärker sig som en störande Business School

 • Vilka är vi?

Zigurat är en Global Business School fokuserad på innovation och teknik. Vi erbjuder en rad olika program, inklusive mästare, företagsutbildning och evenemang, skräddarsydda för professionella och företagens behov. Zigurats program är dynamiskt och bygger på erfarenhet och kunskapsandel av en fakultetsnämnd, som är ledande inom digitala branscher. Driven av ett mångkulturellt och begåvat team som vill förändra utbildningssektorn bidrar till samhällsutvecklingen genom störande utbildning och digital transformation.

 • Var kommer vi ifrån?

Zigurat Global Institute of Technology är ett väletablerat utbildningsinstitut med 16 års erfarenhetsutbildningspersonal inom konstruktion, arkitektur och teknik. Business School grundades av Zigurats erfarenhet och ambition att ge utbildning för företag och yrkesverksamma som vill delta i digital transformation, så att vi kan erbjuda ett brett utbud av mästare och program, med fokus på andra branscher och nivåer i en organisation.

Syn

Att vara en global referens för ständig affärsinnovation, särskiljad som en unik och störande Business School of Educational Excellence.

värden

Vi tror på högkvalitativ utbildning, anpassad till behoven hos tekniska och innovativa miljöer. Våra program är utformade så att framtida ledare kan driva de nödvändiga förändringarna för ett bättre samhälle.

 • Global

Från mångfalden av våra deltagare till programmets föreläsare och innehåll har Zigurat ett globalt tillvägagångssätt i alla aspekter. På grund av det brett utbud av sektorer och möjligheter att bygga rätt program för våra deltagare, deltar yrkesverksamma från hela världen i våra program.

 • Innovation

Vårt huvudsyfte är att vara i framkant av innovativa metoder och industriapplikationer. Medlemmarna i vår fakultetsnämnd är professionella med erfarenhet och har uppnått stor framgång. Innehållet och kunskapen de delar är relevanta och aktuella. På grund av omfattande marknadsundersökningar och kontinuerlig utveckling av den dagliga arbetet är professionell praxis hur det är möjligt

 • Nätverkssamhälle

Vi värdesätter vad som kan byggas som ett samhälle och genom att skapa en miljö där alla deltagare, professorer och alumner kan lyckas till full potential är det vi strävar efter. Stöd och råd ges av alla parter, i form av ett nätverk som möjliggör synergier att äga rum. Vår kultur kännetecknas av samarbete mellan individer av olika profiler, nivåer inom en organisation, med ett gemensamt mål att leda en ny digital framtid.

 • Engagemang

Zigurats team bildas av branschexperter, influencers och ledare med erfarenhet som delar kunskap med deltagarna genom en fördjupad metod som drivs av resultat så att de kan bli framtida branschledare. Business School engagerar sig med studenter genom att ge resurser för professionell utveckling förstärkt med pedagogisk excellens.

 • Dynamisk utbildning

Zigurats mästare har höga interaktionsnivåer som säkerställer en global och verklig upplevelse och det bidrar tydligt till att deltagaren blir aktiv och motiverad. Några av dessa masters differentierade värden är verkliga projektkörning, rollspel, samhällen, forum, multimedia och interaktiva resurser, samt individualiserad handledning och uppföljning.

Ta hand om vår planet

Vi är engagerade i den ekonomiska, sociala och miljömässiga hållbarheten i någon verksamhet och anser att det är nödvändigt att utvecklas globalt. Zigurat uppmuntrar till hållbara projekt och samarbetar med företag som deltar i att förändra resultatet av vad en tjänst eller en produkt kan erbjuda. WATTIA är ett företag som vi stöder och samarbetar med. De projekt som de är involverade är av en hållbar natur, som att tillhandahålla självförsörjande energi, och det är anpassat till våra farhågor inom miljöskydd.

Metodik

Zigurat har utformat en unik metod för att hålla dig uppdaterad med de senaste verktygen och innovationerna.

Vårt engagemang är inte bara att dela med sig av den breda yrkeserfarenheten utan även hur vi närmar oss och överträffar enastående pedagogisk excellens för att ge våra studenter ett komplett perspektiv på globala marknader och innovationsmöjligheter.

Fakultetsnämnden för internationella branschledare inom olika sektorer, som kontinuerligt uppdaterar innehållet vi tillhandahåller, är det som gör vår undervisningsmetodik unik. Ett slutligt enskilt projekt med vägledning av nyckeltal inom innovation och teknik ger dig möjlighet att slutföra och implementera nya lösningar till ditt befintliga företag eller utveckla nya projekt. Du får också möjlighet att delta i en samarbetsmiljö, genom att utbyta idéer och skapa synergier med andra deltagare och professorer.

Canvas LMS

Nº1 online plattform världen över, den som gör lärandet enklare.

 • Virtual Campus

Moderna verktyg och resurser som ger och förenklar lärandeprocessen

 • Teknologi

Öppet, lättanvänt, molnbaserat inlärningssystem och Amazon webbtjänst

 • Alltid på

Säker som ingen annan LMS och lågrisk eftersom inbyggt moln betyder inga versioner, inga uppgraderingar, inga nedladdningar och inga migreringar

Campus Canvas LMS plattformslayout

Socialt engagemang

Zigurat är engagerad i att ge karriärinriktade bidrag baserat på yrkeserfarenhet, ekonomiska behov och internationell tillgång till utbildning. Att vara medveten om svårigheterna med att ha möjlighet att anmäla sig till mastersprogram, erbjuder vi bidrag till deltagare som passar följande profiler:

 • Entreprenörskapsstöd

Professionella och företag som kan visa en positiv drivkraft mot entreprenörskap, nya affärsprojekt eller relaterade till specialiseringar får ekonomiskt stöd som bidrag. En utvärdering av förslagen kommer att göras av en internationell kommitté som bestämmer resultatet av godkännandet.

 • Bidrag för utvecklingsländer

Zigurat har det sociala ansvaret för att ge lika tillgång till utbildning i världsklass samtidigt som den garanterar internationell diversifiering. Vi erbjuder bidrag till yrkesverksamma från utvecklingsländer som upplever ekonomiska begränsningar och inte kan gå vidare till vidareutbildning. Fördelning av bidrag, enligt länder, utgåvor av programmen och rätt profil tillåter oss att välja vem som ska väljas.

Platser

Barcelona

Address
Almogàvers, 66
08018 Barcelona

Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium