VIU - Universidad Internacional de Valencia

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Universitetssektorn står inför en av de mest spännande utmaningarna i sin historia, sedan skapandet av Bologna universitet för nästan tusen år sedan. Universitetsinstitutionerna kan inte ignorera det paradigmskifte som Internet har medfört i utbildningssystemen.

Fascinerad av antalet möjligheter som erbjuds, vid Internationella Universitetet i Valencia (VIU) anser vi att vi står inför en unik möjlighet, nära kopplad till en av de grundläggande egenskaperna hos alla universitet, dess universella natur.

Aldrig tidigare har det varit så enkelt att sprida och dela kunskap eller kontraster vetenskapliga framsteg. Verktygen för onlinekommunikation växer och plötsligt blir klassrummet ett öppet men personligt utrymme och campus är en virtuell mötesplats för studenter från olika länder och kulturer som delar det universella språket i teknik. kommunikation.

Vid Internationella Universitetet i Valencia (VIU) är vi besatt av att utforska de nya territorierna som digital utveckling öppnar för oss. Aldrig tidigare har ett universitet varit så socialt. När geografiskt avstånd, yrkesmässiga eller ekonomiska behov utmanar en studerandes universitetshälsoproblem har Internet öppnat en dörr till kvalitetsundervisning.


Hur man saknar denna möjlighet! Om universitetets roll är grundläggande för att garantera fria och mer utvecklade samhällen, är det internationella universitetet i Valencia (VIU) engagerat i att utveckla sin roll som en internationell referens i den spansktalande världen. Hur? Från vad vi har kallat de 7 pelarna International University of Valencia (VIU):

Dessa funktioner har redan gjort Internationella Universitetet i Valencia till en ledande institution inom pedagogisk innovation trots sin ungdom, med förmågan att tänka och agera kreativt men dela med de mer klassiska institutionerna respekt för högre utbildning och universitets karaktär mer traditionella.

I detta avseende erbjuder International University of Valencia (VIU) en katalog över universitetsexamen och magisterexamen inramade i sju kunskapsområden: Utbildning, vetenskap och teknik, hälsovetenskap, företagsekonomi, konst och humaniora, juridik och kommunikation där titlarna samexisterar Traditionell med den mest innovativa utbildningen, konfigurerad att erbjuda våra studenter flera möjligheter att förbättra sina kunskaper och tekniska färdigheter och öka deras anställbarhet.

Nästan 7000 studenter från 58 olika nationaliteter väljer vår exklusiva digitala metodik, ett utbildningskoncept som är utformat för att snabbt anpassa sig till förändringar på arbetsmarknaden, optimera studentresurser och skapa synergier med vårt nätverk av samarbetspartners på företags- och social nivå. .

Klostret är den grundläggande axeln för att utforma vår universitetsupplevelse. Det är ett team bestående av aktiva yrkesverksamma och kända akademiker, engagerade i vår metodik och fullt medvetna om behovet av att hjälpa studenter att värdera sin tid och sina resurser.

Välkommen till det internationella universitetet i Valencia (VIU), ett universitet idag viktigt för morgondagens.


VEM ÄR VI?

Det internationella universitetet i Valencia (VIU) är ett av de ledande online-universiteten i den spansktalande världen, som erkänns av det spanska ministeriet för utbildning, kultur och sport. Systemet för intern kvalitetssäkring grundas på principerna i revisionsprogrammet för National Agency for Evaluation of Quality and Accreditation (ANECA), som anpassas till kriterierna och riktlinjerna för det europeiska området för högre utbildning.

Det internationella universitetet i Valencia (VIU) är ett av de ledande online-universiteten i den spansktalande världen. Med mer än 6 900 studenter med 58 nationaliteter erbjuder Internationella Universitetet i Valencia (VIU) grader, magisterexamen och egna grader i ständig utveckling för att anpassa sig till de nya professionella profilerna och marknadens behov. Fakulteten består av mer än 800 lärare som för det mesta kombinerar sitt akademiska arbete med professionell verksamhet, vilket gör det möjligt för dem att få aktuell kunskap. Universitetet erbjuder en personlig uppföljning genom en personlig handledare, med egen metodik som är inriktad på att utveckla studentens kompetenser, med levande online-klasser och möjligheten att interagera mellan lärare och studenter. Dessutom registreras alla klasser i det virtuella klassrummet för senare visning.


Vi förbereder dagens studenter för morgondagens värld

Vi är ett ungt universitet som delar respekt för högre utbildning med de mest klassiska universiteten. En grupp av experter idag, studenter och lärare, som känner att det nuvarande utbildningssystemet behöver utvecklas.

Läroplanen, utrymmena, verktygen, rollerna och infrastrukturen ger möjlighet till värde och kreativitet för att designa den nya universitetsupplevelsen.

Vårt lärarutbud består av grader, magisterexamen och magisterexamen som vi utökar varje år i syfte att alltid erbjuda studenterna en fullständig och uppdaterad utbildning baserad på marknadsutbildningens behov.


Det internationella universitetet i Valencia tillhör Grupo Planeta, den första spanska förlags- och kommunikationsgruppen för familjekapital. Han leder ett brett utbud inom kultur, utbildning, information och audiovisuell underhållning.

Sedan grundandet av Editorial Planeta i Barcelona 1949 kombinerar Gruppen en solid affärstradition med stor kapacitet för innovation och en tydlig multinationell kallelse. Planetkoncernen utökar sin internationella kallelse från en stark rotning i Europa och Latinamerika. Närvaron i mer än 25 spanska, portugisiska och fransktalande länder utvecklar det mot ett kulturellt universum som delas av nästan 800 miljoner människor världen över.

Specifikt erbjuder sin träningsavdelning, Planeta Formación och Universities, ett brett utbud av specialiserad utbildning, allt från universitet och forskarutbildning till yrkesutbildning. Utbildningsbjudandet är mycket inriktat på arbetsmarknadens krav och har en flexibel metod som stöds av ny teknik.

Det internationella universitetet i Valencia (VIU) skapades 2008 av Generalitat Valenciana som en privat ideell organisation, som ger de första officiella examen för första gången under läsåret 2010-2011. Under denna första kurs uppgick inskrivningen till 1 018 studenter. År 2013 tog Grupo Planeta över sin förvaltning genom att förvärva 70 procent av det med målet att stärka den internationella expansionskapaciteten och fullborda koncernens engagemang för universitetsutbildning. Valencias internationella universitet har vuxit i formativ erbjudande och har förstärkt sin internationella utveckling. Idag har International University of Valencia (VIU) mer än 7000 studenter från 58 länder, främst i Spanien och Latinamerika. Universitetet är idag ett av universiteten av internationell referens på spanska som talar om graderna genom online-undervisningsmetoder . De 56 program som erbjuds täcker för närvarande sju kunskapsområden (hälsovetenskap, konst och humaniora, vetenskap och teknik, juridik, näringsliv, utbildning och kommunikation) som ständigt utvecklas för att anpassa sig till elevernas och marknadens behov arbetskraft. Denna flexibilitet och förmåga att anpassa sig är idag erkänd som ett exempel på att öka synergierna mellan universitet, företag och offentliga institutioner till förmån för sociala framsteg.


MISSION, VISION OCH VÄRDEN

Vi är ett öppet och inkluderande samhälle med en strategisk vision om universitetsutbildning och en filosofi som bygger på att träna våra studenter inför digitala utmaningar och framtida arbetsbehov.

 • mission

Vårt uppdrag är att utforma en ny universitetserfarenhet: en expansiv kvalitetskedja, inifrån och ut, Universidad Internacional de Valencia (VIU) -

Vid International University of Valencia (VIU) arbetar vi med utbildningskvalitet från kärnan: lärare, metodik och format, tills vi når de elever som kommer att vara agenter för förändring, kunna förbättra nuvarande och framtida behov, utöka kunskap från Valencia mot världen

 • utsikt

Vår vision är att uppfattas som ett kvalitetsuniversitet på internationell nivå. Vi fokuserar på att öka i kvalitet, för att nå en betydande position som ett alternativ för nationella och internationella studenter.

Våra värden är:

 • Engagemang. Utformningen av interna garantisystem är nyckeln till att erbjuda våra studenter säkerhet
 • Stringens. Vi utvärderar internt så att vårt utbildningsarbete alltid ligger på bästa nivå.
 • Kreativitet. Att fråga vårt projekt och alltid titta på framtiden är det bästa sättet att växa, att bidra med nya idéer och vara garant för innovation.
 • Agility. Vi anpassar oss snabbt till förändringar. Våra studenter behöver snabba svar på sina träningsbehov.
 • SAMARBETE. Vi tror att det associativa och affärsmaterialet måste fungera parallellt med universitetet. Våra studenter är de som kommer att ta itu med utmaningarna på arbetsmarknaden.


CORPORATE PILLARS

 • kvalitet

Vår kvalitet är inte i vad men i hur. I optimering av resurser och effektiviteten av deras användning. Vi är ett universitet som vill växa, i elever, i lärare, inom infrastruktur, på marknader. Men med kvalitet. Alltid.

 • innovation

Vår innovation är i idéer. I optimering för att ge en större fördel. Som ett ungt universitet uppmuntrar vi kreativitet och motiverar diskussionen så att inlärningsmodellen blir mer meningsfull. Universidad Internacional de Valencia (VIU) är inte ett universitet där du bara lär dig ett yrke, dina elever lär dig att tänka utanför de traditionella ramarna.

 • inter

Idag är internationellt allt. Vi är alla Kulturella och geografiska hinder är suddiga. Det är i detta sammanhang, där det internationella universitetet i Valencia (VIU) projekterar sin egen och samtida vision om "internationellt universitet", utöver en idiomatisk mening. Ett koncept som fokuserar på ett öppet, samarbetande och globalt samhälle.

Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk

Se Online MBA » Se Online Magisterexamen » Se Health Magisterexamen » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Magisterexamen I Företagsekonomi Och Förvaltning (MBA)

Online 1 år April 2019 Spanien Valencia

Näringslivet kräver ledande befattningshavare och yrkesverksamma som kan leda projekt som gör deras produkter differentierade element som kan nå allmänheten effektivt. Målet med mästaren är att konsolidera kunskap relaterad till företagsledning och förvaltning. Den är konfigurerad genom ett system med fyra moduler som täcker kunskap relaterad till företagsledning och förvaltning i en starkt föränderlig miljö och tydligt fokuserad på innovation och internationalitet. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Näringslivet kräver ledande befattningshavare och yrkesverksamma som kan leda projekt som gör deras produkter differentierade element som kan nå allmänheten effektivt.

Definition av programmet

Målet med mästaren är att konsolidera kunskap relaterad till företagsledning och förvaltning. Den är konfigurerad genom ett system med fyra moduler som täcker kunskap relaterad till företagsledning och förvaltning i en starkt föränderlig miljö och tydligt fokuserad på innovation och internationalitet.

Vad gör den här mästaren unik?En av de bästa online MBA i USA, Latinamerika och Spanien enligt FSO Ranking.Universitets MBA framhävs i MBA Portal ranking.100% av våra studenter rekommenderar MBA.Business simulatorUtbildning av chefer och entreprenörer som kan leda och leda organisationer i konkurrenskraftiga, globala och dynamiska miljöer.Bemyndigande av entreprenörsinitiativet när beslut fattas som påverkar företagets globala karaktär.Professionella avgångar... [-]

Magisterexamen

Högskoleexamen i specialutbildningsbehov och tidig omsorg

Online 1 år April 2019 Spanien Valencia

Som professionell inom utbildningsområdet måste du ha kunskap om tidig uppmärksamhet och speciella utbildningsbehov, så att du, tack vare din prestation, kan kompensera de eventuella ojämlikheterna för inresa och varaktighet i elevernas utbildningssystem. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Som professionell inom utbildningsområdet måste du ha kunskap om tidig uppmärksamhet och speciella utbildningsbehov, så att du, tack vare din prestation, kan kompensera de eventuella ojämlikheterna för inresa och varaktighet i elevernas utbildningssystem.

Definition av högskoleexamen i specialutbildningsbehovMålet med denna magisterexamen i speciella utbildningsbehov och tidig vård är att utbilda yrkesverksamma inom neuroducation (fusion mellan forskarutbildningen och neurovetenskaper), en disciplin som gör det möjligt för dig att känna till de neurokognitiva processerna för lärande och undervisning och därmed kunna utföra Uppgiften att uppmärksamma, förstärka, stödja och anpassa materialet hos elever med särskilda utbildningsbehov. Genom att ta detta program kommer du att kunna organisera miljön så att studenten kan utvecklas på ett integrerat sätt och samordna sin verksamhet med alla agenter som deltar i utbildningen av minderåriga.Vad gör denna magisterexamen i speciella utbildningsbehov och unik tidig omsorg?Skapande av förebyggande och interventionsprogram.Utformning av armeringsuppgifter, stöd och anpassning av material till studenter.Användning av IKT för att främja studentens lärandeprocess.Global vision som möjliggör en fullständig utveckling av studenten Förvärv av kompetensen för utövandet av lärarutbildningen som neuruducadorFungerar som en social agent som tillåter deltagande, införlivande och varaktighet för studenter.Ansikte mot ansikte i pedagogiska och specialiserade centra.Professionella avgångar... [-]

Magisterexamen i astronomi och astrofysik

Online 1 år April 2019 Spanien Valencia

Astronomi uppstod före fascinationen av människan för den stjärnhimmel. Som en aktuell vetenskap svarar den omedelbart på de tekniska framsteg som bestämmer de spektakulära upptäckterna i kunskapen om kosmos som vi bevittnar. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Astronomi uppstod före fascinationen av människan för den stjärnhimmel. Som en aktuell vetenskap svarar den omedelbart på de tekniska framsteg som bestämmer de spektakulära upptäckterna i kunskapen om kosmos som vi bevittnar.

Definition av magisterexamen i astronomi och astrofysik

Målet med magisterexamen i astronomi och astrofysik är att ge eleverna en fördjupad kunskap om samtida astronomi, både när det gäller universums beståndsdelar och de mest aktuella observationstekniker som används vid utforskningen av kosmos. Den omfattar teoretiska och tekniska aspekter relaterade till den mest avancerade tekniken, användningen av detektorer och analysen av de erhållna data.... [-]


Magisterexamen i förebyggande av narkotikamissbruk och andra beroendeframkallande beteenden

Online 1 år October 2019 Spanien Valencia

I vårt samhälle orsakar användningen av droger och beroendeframkallande beteende utan substans (patologisk spel, IKT, etc.) problem och störningar av olika slag som påverkar ett stort antal människor. Förebyggande är den bästa kostnadseffektiva strategin. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

I vårt samhälle orsakar användningen av droger och beroendeframkallande beteende utan substans (patologisk spel, IKT, etc.) problem och störningar av olika slag som påverkar ett stort antal människor. Förebyggande är den bästa kostnadseffektiva strategin.

Programdefinition

Denna magisterexamen i förebyggande av narkotikamissbruk och andra beroendeframkallande beteenden erbjuder kvalitetsutbildning baserat på principerna om vetenskaplig bevisning och god praxis. Dessutom erbjuder den en professionell orientering som tillämpas på de olika professionella kontexten för förebyggande och i överensstämmelse med nationella och internationella planer och strategier.... [-]


Magisterexamen i marknadsföring och kommersiell förvaltning

Online 1 år April 2019 Spanien Valencia

Nuvarande marknader ritar en ny verklighet av nya paradigmer i samband med nya grupper av konsumenter, med nya beteendemönster och deras sätt att relatera. För närvarande är marknadsföring avgörande för utformningen av framgångsrika affärsstrategier. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Nuvarande marknader ritar en ny verklighet av nya paradigmer i samband med nya grupper av konsumenter, med nya beteendemönster och deras sätt att relatera. För närvarande är marknadsföring avgörande för utformningen av framgångsrika affärsstrategier.

Definition av programmet

Denna magisterexamen är ett tillfälle att lära nycklarna till hur nya marknader fungerar, hur nya konsumenter beter sig och vad är ledarrollen som nya marknadsföringschefer måste anta för att uppnå framgång i ett sammanhang som den nuvarande.

Vad gör den här mästaren unik?Samarbeten med företag av nationell och internationell prestige.Global vision på den internationella marknaden.Utbildning av företagsledare.Teknisk förvaltning av marknadsföring och digital marknadsföring.Internationell fakultet med omfattande akademisk och forskningserfarenhet och marknadschef inom företag.Arbetsresultat med hög efterfrågeindexProfessionella avgångar... [-]

Magisterexamen i medling och konflikthantering

Online 1 år April 2019 Spanien Valencia

Medling är ett område med professionell specialisering i konflikthantering i olika sammanhang som omfattas av olika lagstiftningar. Det anses vara ett fredligt sätt att skapa ett utrymme för dialog där människor kan närma sig ståndpunkter med hjälp av medlare. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Medling är ett område med professionell specialisering i konflikthantering i olika sammanhang som omfattas av olika lagstiftningar. Det anses vara ett fredligt sätt att skapa ett utrymme för dialog där människor kan närma sig ståndpunkter med hjälp av medlare.

Definition av programmet

Denna mästare presenteras som en hörnsten, en balanserad kombination mellan teori och praktik. Det belyser ett lärargrupp bestående av aktiva professionella medlare som ger en verklig och aktuell vision om medlingsvärlden.

Vad gör den här mästaren unik?Mästare erkänd i Justitiedepartementets officiella registret, enligt vad som regleras i vår lagstiftning och gör det möjligt för sina elever att utöva medling.Totala klostret bildas av aktiva experter inom medling och kunnig om den internationella dynamiken.Oratoriskt arbete, grundläggande för hanteringen av konflikter i medling.Analys av verkliga fall och rollspel.Internationell akademisk utbildning för att utöva yrket utanför Spanien.Specialisering inom olika typer av medling: internationell, socialt samhälle, kriminell, familj etc.Professionella avgångar... [-]

Magisterexamen i social kommunikation av vetenskaplig forskning

Online 1 år October 2019 Spanien Valencia Barcelona

För närvarande finns det en växande efterfrågan på specialiserad utbildning inom kommunikationsområdet. Nya kommunikationsnischer skapar affärsaspekter inom sektorn och främjar ett ovanligt intresse för nya publikgrupper som kräver bättre och mer tillgänglig information. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

För närvarande finns det en växande efterfrågan på specialiserad utbildning inom kommunikationsområdet. Nya kommunikationsnischer skapar affärsaspekter inom sektorn och främjar ett ovanligt intresse för nya publikgrupper som kräver bättre och mer tillgänglig information.

Definition av programmet

Befälhavaren har visat banbrytande genom sin onlineutveckling och kombinerar handledare som kommer att vägleda dig till den bästa spridningen av kunskap inom vetenskaplig forskning. Behovet av att utbilda forskare och kommunikatörer inom dessa områden är motiverat av vikten av vetenskaplig läskunnighet.

Vad gör den här mästaren unik?Kommunikation av kris och miljö.Fakulteten för forskare och lärare med lång erfarenhet.Självorganisation för att studera ämnena vars kunskaper växer parallellt.Innovation i kommunikation och i nya former av upplysningar i öppna utrymmen.Internationellt fält för vetenskap och teknik kommunikation.Innehåll och tillvägagångssätt för programmet baserat på arbetsbehov.Professionella avgångar... [-]

Magisterexamen i tredje generationens psykologiska terapier

Online 1 år April 2019 Spanien Valencia

En ny grupp av terapier har uppstått från beteendets tradition. Dessa terapier fokuserar inte på eliminering, förändring eller förändring av problemssituationen utan på att relatera patienten till dem för att uppnå bättre assimilering och anpassning. Det internationella universitetet i Valencia är en pionjär i att erbjuda en officiell magisterexamen inriktade på tredje generationens terapier. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

En ny grupp av terapier har uppstått från beteendets tradition. Dessa terapier fokuserar inte på eliminering, förändring eller förändring av problemssituationen utan på att relatera patienten till dem för att uppnå bättre assimilering och anpassning. Det internationella universitetet i Valencia är en pionjär i att erbjuda en officiell magisterexamen inriktade på tredje generationens terapier.

Definition av magisterexamen i tredje generationens psykologiska terapier

I denna masterexamen i tredje generationens psykologiska terapier studeras och fördjupas de olika psykologiska teknikerna för den tredje vågen av kognitiv beteendepsykologi från kliniska och forskningsomfånget. Det avslöjar de positiva generella effekterna av var och en av teknikerna och indikerar när det är lämpligt att välja den ena eller den andra. Forskningsorienteringen möjliggör att utveckla lärandet av metodiken för vetenskaplig forskning, liksom sökandet och kritisk analys av relevant information inom detta ämnesområde.... [-]


Magisterexamen i tvärvetenskaplig intervention i könsvårdsdiplom i jämställdhetsagent

Online 1 år October 2019 Spanien Valencia

Våld mot kvinnor är ett av de allvarligaste problemen för samhället. Denna situation ligger i samband med intimt partnervåld, förstått som det som utövas i samband med ett intimt förhållande mellan en och samma part i förhållande till varandra. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Våld mot kvinnor är ett av de allvarligaste problemen för samhället. Denna situation ligger i samband med intimt partnervåld, förstått som det som utövas i samband med ett intimt förhållande mellan en och samma part i förhållande till varandra.

Definition av programmet

Magisterexamen är indelad i tre huvudteoretiska moduler indelade i 8 ämnen och två slutliga moduler tillägnad praxis och realisering av masters slutprojekt. Ett program som arbetar med förebyggande, medvetenhet, intervention och tvärvetenskaplig inriktning, bland annat.

Vad gör den här mästaren unik?Diplom i jämställdhetsagent.Tvärvetenskapligt förhållningssätt till könsvåld som behandlar tre stora yrkesområden: lag och kriminologi, hälsa och utbildning.Vetenskaplig och uppdaterad utbildning inriktad på professionell specialisering för effektiva insatser.Övningar i verkliga arbetsmiljöer.Förberedelser för ett högt krävt yrke.TFM online försvarProfessionella avgångar... [-]

Magisterexamen i tvåspråkig utbildning *

Online 1 år October 2019 Spanien Valencia

Utbildning är väsentlig i samhället och nuvarande arbetarrörlighet gör det viktigt för flera språk att behärskas. Det är nödvändigt att ha lärare på de obligatoriska nivåerna i utbildningssystemet som känner till de språkliga grunderna som är nödvändiga för framtida yrkesverksamma. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

* Program som genomförs för verifikation till Master University

Utbildning är väsentlig i samhället och nuvarande arbetarrörlighet gör det viktigt för flera språk att behärskas. Det är nödvändigt att ha lärare på de obligatoriska nivåerna i utbildningssystemet som känner till de språkliga grunderna som är nödvändiga för framtida yrkesverksamma.

Definition av programmet

Befälhavaren uppfyller en stor social efterfrågan eftersom den ger en rigorös akademisk bildning i modeller av tvåspråkig utbildning och uppdaterar professornas kunskaper och språkliga kompetens för att svara på efterfrågan på arbetsplatser i tvåspråkiga centra så mycket offentliga, som privata och samordnade.... [-]


Magisterexamen i undervisning spanska som främmande språk

Online 1 år April 2019 Spanien Valencia

Spaniens expansion har åtföljts av en ökande popularitet av sin studie de senaste åren. Program som besökande professorer för att spåra spanska som främmande språk eller franska utbildningsreformen har utlöst efterfrågan på spanska lärare. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Spaniens expansion har åtföljts av en ökande popularitet av sin studie de senaste åren. Program som besökande professorer för att spåra spanska som främmande språk eller franska utbildningsreformen har utlöst efterfrågan på spanska lärare.

Definition av programmet

Målet med denna magisterexamen är den integrerade och flerdimensionella bildandet av spanska som ett främmande språk genom ett tvärvetenskapligt program, eftersom den framtida ELE-läraren behöver gå utöver träningen i spanska språket, allmän språkvetenskap eller litteratur och kräver grundläggande kunskaper som sociolingvistik eller IKT.

Vad gör den här mästaren unik?Kurslitteratur enligt de nya trenderna i språkundervisning (E-Learning 2.0 och 3.0, CLIL och The Flipped Classroom).CLIL inlärningsmetod: Integrerat innehåll och främmande språkundervisning.Erbjudande av kompletterande krediter av normativ spanska.Ämnen med en praktisk komponent som mycket efterfrågas av eleverna.Övningar i ELE-undervisningscentrum.Tillgång till doktorsavhandlingProfessionella avgångar... [-]

Magister i litterär skapelse

Online 1 år October 2019 Spanien Valencia

Till det knappa akademiska erbjudandet som upptäcks inom skapningsområdet läggs till frånvaron av ambitiösa läroplaner som adresserar handeln med att skriva från ett praktiskt och tvärvetenskapligt tillvägagångssätt. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Till det knappa akademiska erbjudandet som upptäcks inom skapningsområdet läggs till frånvaron av ambitiösa läroplaner som adresserar handeln med att skriva från ett praktiskt och tvärvetenskapligt tillvägagångssätt.

Definition av programmet

Huvudsyftet med denna examen är att erbjuda en avancerad utbildning i skrivprofessionen som är inriktad på professionell specialisering och införande i studenternas redaktionskretsar. Modellen av e-face-to-face-undervisning, som är karakteristisk för VIU-övningen, är en del av detta.

Vad gör den här mästaren unik?Tvärvetenskaplig och integrerad metod där litterär skapelse, textupplaga och illustration är kopplade.Delta i studier av den redaktionella verkligheten ur en strategisk och kommersiell synvinkel.Tre nämnder: litteraturfiktion, litterära fiktion och blandade genrer och berättande barn och ungdomar.Kloster bestående av författare utmärkta med första klassens litterära utmärkelser på internationell nivå.Den TFM som värderas med högsta betyg kan tilldelas med en professionell läsrapport av laget av utgivare av Grupo Planeta.Avslutningsceremoni med en litterär kväll som hålls i Madrid i slutet av mästaren, där studenter vars arbete har uppnått de högsta betygen kommer att kunna delta.Professionella avgångar... [-]

Master i artificiell intelligens

Online 1 år April 2019 Spanien Valencia

Artificiell intelligens är en av de grenar av databehandling som har större popularitet. Både inom forskning och kommersiell nivå är dessa applikationer allt vanligare. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Artificiell intelligens är en av de grenar av databehandling som har större popularitet. Både inom forskning och kommersiell nivå är dessa applikationer allt vanligare.

Definition av programmet

Du kommer att få en teoretisk kunskap med ett praktiskt inriktning på en rad olika algoritmer och tekniker som används inom branschen, vilket ger dig de verktyg du behöver för att tillämpa djup inlärning och beräkningsmässig optimering för komplexa problem. Programmet fokuserar på två av de viktigaste aspekterna: automatisk inlärningsalgoritmer och beräkningsmässig optimering.

Vad gör den här mästaren unik?100% online-läge.Användning av reella databaser för automatisk lärande.Familiarization med programvaruverktyg och bibliotek som används i branschen.Praktiskt sätt att tillämpa den förvärvade kunskapen på verkliga problem.Behandling av de mest innovativa applikationerna i världen idag (autonom körning, vision, naturligt språk, videospel).Teoretisk-matematiska fundament som stöder de mest avancerade teknikerna i applikationsutveckling.Professionella avgångar... [-]

Master i coaching och positiv psykologi inom utbildningen

Online 1 år October 2019 Spanien Valencia

Utbildningens komplexitet har förändrat de krav som lärare och andra medlemmar i utbildningsgruppen ställer inför och emotionell läskunnighet. Dialog eller kritiskt tänkande idag, mer än någonsin, blir grundläggande verktyg för att möta utmaningarna. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Utbildningens komplexitet har förändrat de krav som lärare och andra medlemmar i utbildningsgruppen ställer inför och emotionell läskunnighet. Dialog eller kritiskt tänkande idag, mer än någonsin, blir grundläggande verktyg för att möta utmaningarna.

Definition av programmet

Målet med befälhavaren är att utbilda kvalificerade yrkesverksamma och forskare som kan integrera coaching i sin professionella prestation och, om de vill, att arbeta som tränare i skolor, universitet och utbildningsorganisationer som svarar på en ökande efterfrågan av specialiserade yrkesverksamma.

Vad gör den här mästaren unik?Första och enda officiella online mastergrad i positiv coachning och psykologi i utbildningen.Konstruerad och undervisad av professionella av internationell prestige inom sektorerna Coaching och positiv psykologi inom utbildning.Fokuserad på övning och erfarenhet.Kopplad till utbildningssektorns verkliga behov.Omfattande professionella möjligheter i en blomstrande sektor.Yrke krävde både privat och offentligt.Externa metoder i en verklig miljö.Professionella avgångar... [-]

Master i datasäkerhet (UPC-VIU)

Online 1 år October 2019 Spanien Valencia

Den växande tekniska närvaron i vår miljö är ett obestridligt faktum. Med tanke på detta uppstår behovet att hålla alla datortillgångar säkra. Infrastrukturer för skydd mot säkerhetshändelser har lite värde av sig själva och behöver yrkesverksamma som vet hur man hanterar dem på bästa möjliga sätt. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Den växande tekniska närvaron i vår miljö är ett obestridligt faktum. Med tanke på detta uppstår behovet att hålla alla datortillgångar säkra. Infrastrukturer för skydd mot säkerhetshändelser har lite värde av sig själva och behöver yrkesverksamma som vet hur man hanterar dem på bästa möjliga sätt.

Definition av programmet

Syftet med denna magisterexamen är att utbilda datasäkerhetspersonal som kan kontrollera de metoder och tekniker som krävs för att hantera, planera, utforma och genomföra de nödvändiga förfarandena för att optimera säkerheten för olika tillgångar, med hänsyn till de senaste hot som nyligen uppstod.... [-]


Master i eSports Management

Online 1 år October 2019 Spanien Valencia

Videospelindustrin är placerad år efter år, som en av de viktigaste och mest produktiva, genom inkomst, tillväxt och möjligheter. Inom detta ekosystem har en parallell bransch genererats, eSports. Dessa anpassar videospel till professionell konkurrens. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Videospelindustrin är placerad år efter år, som en av de viktigaste och mest produktiva, genom inkomst, tillväxt och möjligheter. Inom detta ekosystem har en parallell bransch genererats, eSports. Dessa anpassar videospel till professionell konkurrens.

Definition av programmet

Magisterexamen är ett innovativt program vars huvudsakliga syfte är att förbättra förberedelserna och kunskapen om sina studenter inför en av industrier med större projektion. Programmet vill: utbilda yrkesverksamma och företag inom sektorn och studenter och yrkesverksamma från andra områden.

Vad gör den här mästaren unik?Pionjärinnehåll med ämnen som affärsmodeller eller klubbhantering.Docenciaonline: Levande klasser och tillgängliga på plattformen för studenten.Undersökningar och försvar av TFM online.Tvärvetenskaplig fråga: marknadsföring, evenemang, affär eller juridisk.Klooster bildad av specialister inom eSports-industrin, som arbetar i företag som Razer, 3D eller Blinkfire.Temario förklarade med verkliga fall av klostret.Professionella avgångar... [-]

Master i förnybar energi

Online 1 år October 2019 Spanien Valencia

Energi- och miljöförhållandet gör det absolut nödvändigt att vidta brådskande åtgärder som bidrar till att minska användningen av konventionella energier och aktivt bekämpa klimatförändringar, det största problemet för mänskligheten. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Energi- och miljöförhållandet gör det absolut nödvändigt att vidta brådskande åtgärder som bidrar till att minska användningen av konventionella energier och aktivt bekämpa klimatförändringar, det största problemet för mänskligheten.

Definition av programmet

Programmet har utformats för att erbjuda avancerad teknisk-ekonomisk utbildning som gör det möjligt för yrkesverksamma att framgångsrikt genomföra olika sektorer inom sektorn, som omfattar alla faser: definition, design, teknisk-ekonomisk utvärdering och utveckling, förvaltning och drift av förnybara energiprojekt och energieffektivitet med hållbarhetskriterier.... [-]


Master i Internet av saker (IoT)

Online 1 år November 2019 Spanien Valencia

IoT är ett framväxande område med stor potential för tillämpning, eftersom dagens samhälle tenderar att vara en teknologisk modell där allt är sammankopplat. Med tanke på detta är det nödvändigt att utbilda experter för att kontrollera detta ekosystem och kan anpassa sig till alla förändringar som närmar sig. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

IoT är ett framväxande område med stor potential för tillämpning, eftersom dagens samhälle tenderar att vara en teknologisk modell där allt är sammankopplat. Med tanke på detta är det nödvändigt att utbilda experter för att kontrollera detta ekosystem och kan anpassa sig till alla förändringar som närmar sig.

Definition av programmet

Mästaren i Internet av saker ger kunskap och erfarenhet inom områden som är kopplade till teknik för samtrafik mellan alla typer av enheter och deltar i områden som telekommunikation (wifi, 5G / LTE), sensorer, dataanalys och visualisering, artificiell intelligens och programmering.

Vad gör den här mästaren unik?Fullständig syn på ekosystemet för saker i saken (IoT) och dess komponenter.Baserat på marknadens och samhällets verkliga behov.Hög specialiseringFokuserad på praktisk tillämpning av kunskap.Undervisad av experterVirtuella laboratorierProfessionella avgångar... [-]

Master i stor data och datavetenskap

Online 1 år April 2019 Spanien Valencia

Tekniken motiverar inte bara en förändringstid, men en förändring av era och organisationer behöver adekvata verktyg och kunskaper för att utnyttja den stora mängd data som ständigt produceras. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Tekniken motiverar inte bara en förändringstid, men en förändring av era och organisationer behöver adekvata verktyg och kunskaper för att utnyttja den stora mängd data som ständigt produceras.

Definition av programmet

Denna mästare ger dig en global bild av Big Data-ekosystemet och deltar i två aspekter: den tekniska och affärshantering som ger användbarhet och affärssyn.

Vad gör den här mästaren unik?Förvaltning av stora dataset med de senaste systemen på marknaden.Deltagande i utvecklingsprojekt och hantering av Big Data-lösningar.Utformning av affärsintelligensstrategier och integration av Big Data med Data Warehouse.Kloster bildad av aktiva proffs.Anpassad till marknadens verkliga behov.Förbereder studenten för ett av de yrkena som har störst projektion.Professionella avgångar... [-]

Master i videospeldesign och utveckling

Online 1 år October 2019 Spanien Valencia

Videospelindustrin ständigt blomstrar, och inte tillfälligt. Tekniska framsteg underlättar utvecklingen av fler och bättre erfarenheter, med flera plattformar-konsoler, datorer, mobila enheter, etc. - upptar olika nischer som når fler människor. [+]

Det finns stipendier och hjälpmedel alternativ

Videospelindustrin ständigt blomstrar, och inte tillfälligt. Tekniska framsteg underlättar utvecklingen av fler och bättre erfarenheter, med flera plattformar-konsoler, datorer, mobila enheter, etc. - upptar olika nischer som når fler människor.

Definition av programmet

Denna mästare förbereder dig att komma in på arbetsmarknaden på ett konkurrenskraftigt sätt i de flera roller som krävs av videogame skapande studior. Genom de två specialiseringarna som erbjuds, Konst och Programmering, kommer du att få ett globalt perspektiv när det gäller produktion av digitala produkter för underhållning.

Vad gör den här mästaren unik?Game Engine-ämne i linje med officiell certifiering av Unity.Förbättring av videogames utvecklingsprocess genom olika verktyg och automatisering.Behandling av nya trender som eSports, gamification och teknologier som virtuell verklighet för att maximera påverkan.Två specialiteter: Konst och programmering.Intensivt förhållande mellan den förvärvade kunskapen och dess tillämplighet i videospelindustrin.Aktivt lärande i videospelindustrin.Professionella avgångar... [-]

Videoklipp

Historias Vivas | VIU - Universidad Internacional de Valencia

Theo Jansen - VIU.es | Historias Vivas