Läs den officiella beskrivningen

Uppdrag

Att ge våra studenter en omfattande utbildning, utbilda ledare och yrkesmän som är beredda att svara på en global världs behov, bidra med värde i sina yrken och till sociala framsteg genom entreprenörsanda och socialt engagemang. Att generera och överföra kunskaper genom tillämpad forskning bidrar också till framsteg och positionering av oss själva i spetsen av teknisk och intellektuell utveckling.

Syn

Vid Universidad Europea anser vi akademisk excellens vara en av våra strategiska pelare. Således har vår utbildningsmodell omfamnat principerna för det europeiska området för högre utbildning baserat på individens holistiska lärande. I denna modell är professorn en mentor samt en rådgivare som stöder studenten under hela sitt universitetsliv. Studenten kartlägger å andra sidan sin egen utbildningsresa, utvecklar den kunskap, kompetens, färdigheter och värderingar som samhället kräver nu.

värden

  • Samarbete: Vi bär förseglingssegeln som skiljer sig åt för vår entreprenörsanda: Vi är beslutsamma och uppriktiga och placerar studenten i spetsen. Vi samarbetar och arbetar tillsammans för att genomföra bästa praxis hos vår institution.
  • Internationellt: Som medlemmar i Laureatnätet har vi ett globalt yrke och omfattning, samtidigt som vi behåller starka lokala rötter. Vi erbjuder internationella resurser för att stödja och stärka lokal utbildning. Laureatnätets omfattning och inflytande gör det möjligt för våra experter och studenter att få utmärkta möjligheter. Vi är en inkluderande, mångkulturell organisation som värderar mångfald och respekterar alla kulturella perspektiv och egenskaper.
  • Analytisk: Vi genomför en rigorös självbedömningsprocess för att ständigt öka vår information och kunskap för att förbättra vår prestanda. Detta reflexiva tillvägagångssätt, baserat på dataanalys, skiljer oss från andra institutioner.
  • Tillförlitlig: Om vi ​​vill vara "här för gott" måste vi få våra studenter och deras familjer, arbetsgivare och samhällen där vi arbetar. Alla nivåer i vår organisation är föremål för högsta krav. Vi arbetar med integritet och tar fullt ansvar för våra handlingar.
  • Audacious: Vi är entreprenörer; Vi strävar efter att vara uppriktiga och villiga att ta beräknade risker samtidigt som vi baserar våra beslut på rationell, reflexiv planering. Vi är snabba att utnyttja möjligheter och göra positiva förändringar för att berika våra elevernas erfarenhet. Vi söker nya sätt att förbättra inlärningen utan gränser och förvandla den traditionella utbildningsmodellen. Vi har en innovativ mentalitet och vi ger medlemmar i universitetssamhället chansen att utmana status quo. Vi tillämpar kreativa metoder för utbildning och näringsliv. Vi slutar aldrig att utforska nya metoder, ny teknik, nya affärsmodeller och nya teorier. Vi är ledare, inte följare.
  • Ansvarig: Antagande ansvaret för våra elevernas resultat är hörnstenen i vår revolution inom utbildningsområdet. Vi fokuserar på studenter och arbetsgivare att anpassa våra program till deras behov. Vi strävar efter att upprätthålla höga behållningsgrader, examen och anställbarhet så att våra elever går in i arbetsmarknaden med en positiv social påverkan.
Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk

Skolan erbjuder också:


Universidad Europea - Programas Online

Skaffa dig en bransch med stor efterfrågan på specialiserade yrkesverksamma och certifiera dig själv med de tre specialiteterna Industrial Hygiene, Safety at Work och Erg ... [+]

Skaffa dig en bransch med stor efterfrågan på specialiserade yrkesverksamma och certifiera dig själv med de tre specialiteterna Industrial Hygiene, Safety at Work och Ergonomics and Psychosociology.

Magisterexamen i yrkesriskprevention leder dig med tekniska, organisatoriska och ledande färdigheter och gör det möjligt för dig att effektivt utföra funktionerna som seniortekniker i riskförebyggande på nationell och internationell nivå.

Du kommer att få certifieringar av specialiteterna Industrial Hygiene, Safety at Work och Ergonomics and Psychosociology tillämpas på riskförebyggande och Occupational Medicine (endast läkare).Denna befälhavare har en aktiverande karaktär och du kan arbeta som förebyggande tekniker.Officiell kvalifikation godkänd av European Higher Education Area (EHEA) och internationellt erkänd.Fakulteten består av aktiva yrkesverksamma från kända företag och experter inom de ämnen de undervisar.Exklusivt och aktuellt innehåll anpassat till sektorns krav.Du kommer att ha ett brett utbud av innehåll, resurser och verktyg för ditt lärande med ett dynamiskt, visuellt och mycket tillgängligt format.Teoretisk och praktisk träning, efter att ha studerat genom att använda Europeiska universitets metodik, tillämpas i en enkel och flexibel teknisk miljö som gör att du kan ha fullständig kompatibilitet med dina yrkesmässiga och personliga liv.Du kommer att ha en personlig mentor som kommer att följa med dig genom hela magisterexamen.Vi har avtal och samarbete mellan de viktigaste företagen inom denna bransch som bland annat Sacyr, Ferrovial, Acciona.Ny studentprofil... [-]
Spanien Villaviciosa de Odón
Kontakt Skolan
Spansk
10 månader
Internet
Läs mer på svenska
Universidad Europea - Programas Online

Kanarieöarna svarar på nationer och företagens tendens att i allt högre grad ta hänsyn till målet att bekämpa föroreningar, utsläpp av växthusgaser och minskningen av anv ... [+]

Universitetsexamen i förnybara energikällor vid Europeiska universitetet på Kanarieöarna svarar mot nationer och företagens tendens att bli alltmer medveten om målet att bekämpa föroreningar, utsläpp av växthusgaser och minskningen av användningen av bränslen av fossilt ursprung. En växande sektor som kräver beredda, flexibla och mångsidiga yrkesverksamma.

Europeiska universiteten är differentierad i denna mästare genom att:

Vi organiserar små grupper för att stödja direktkontakt med den professionella sektorn och ditt nätverksnätverk.Du kommer att få tekniska besök på anläggningar för förnybar energi så att du kan kontrollera hur de sätter i bruk vad du lär dig i klassrummet.Du kommer att använda aktuella datorverktyg för att utveckla projekt som WASP för vindkraft.Varför EUInnovativ inlärningsmodellTeknik i klassrummet. Vi är redoInter.Aktiva lärare med solid professionell bana.tillgång... [-]
Spanien Villaviciosa de Odón
Kontakt Skolan
Spansk
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Universidad Europea - Programas Online

Den bästa MBA inom urbanism enligt "Ranking 250 bästa mästare. Den enda officiella magisterexamen med vilken du kommer att förvärva den specifika kunskapen om MBA-pr ... [+]

Den bästa MBA inom urbanism enligt "Ranking 250 bästa mästare. Den enda officiella magisterexamen med vilken du kommer att förvärva den specifika kunskapen om MBA-programmen som tillämpas på byggnadssektorens särdrag.

beskrivningMagisterexamen i bygghantering och konstruktion - MBA Construction Management Online gör dig den professionella som företag för närvarande kräver, kan hantera projekt och ta ansvar för företag som bedriver byggande .Du kommer att kunna anta alla faser av byggcykeln , som innefattar planering, teknisk och verkställande projekt, konstruktion, incidenthantering, rehabilitering och konstruktion.Utbildning i specifika kunskaper för förberedelse av projekt och förvaltning av verk på nationell och internationell nivå .Du kommer att veta djupt ledningen, strategierna och verktygen för företag som är avsedda för byggnad och civilbyggnad.Klostret består av professionella erkända prestige och topp nationella och internationella styrelseledamöter av de största företagen inom sektorn som Sacyr, Ferrovial, Acciona.Inkluderar tillgång till professionell certifiering som teknisk byggkonsult av AVS.Teoretisk och praktisk träning, efter att ha studerat genom att använda Europeiska universitets metodik , tillämpas i en enkel och flexibel teknisk miljö som gör att du kan ha fullständig kompatibilitet med dina yrkesmässiga och personliga liv .Du kommer att ha en personlig mentor som kommer att följa med dig genom hela magisterexamen.titrering... [-]
Spanien Villaviciosa de Odón
Kontakt Skolan
Spansk
10 månader
Internet
Läs mer på svenska
Universidad Europea - Programas Online

Förbered dig för att möta utmaningarna för universitetsutbildning och känna till didaktisk-pedagogisk, forskning, innovation och användning av teknikområden. ... [+]

Förbered dig för att möta utmaningarna för universitetsutbildning och känna till didaktisk-pedagogisk, forskning, innovation och användning av teknikområden.

beskrivning

Magisterexamen i Online University Education gör att du kan träna som lärare både nationellt och internationellt . Dessutom förbereder du på grund av sin undersökande natur forskning inom utbildningssektorn .

Kvalificering erkänd på europeisk nivå med hög kvalitet och specificitet inom universitetssektorn.

Du kommer att förvärva nödvändiga färdigheter för att vara den nuvarande och globala universitetsprofessorn som krävs genom kunskap som tillämpas på områdena didaktisk-pedagogisk universitetsledning , forskning, innovation och användning av teknik.... [-]

Spanien Villaviciosa de Odón
September 2020
Spansk
15 månader
Internet
Läs mer på svenska