Universidad Europea Miguel de Cervantes UEMC - Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

om UEMC

Miguel de Cervantes European University Online är ett ungt och fokuserat på att erbjuda en uppdaterad och praxis anpassas till behoven hos sina studenter och arbetsmarknad dynamiska online-utbildning universitet.

UEMC grundades 2002 (BOCyL 24/06/02 och 05/07/02 BOE) och har ett campus i Valladolid. De moderna faciliteter inkluderar: TV-studio, radio studio, universitetsklinik, datorsalar ... att online studenter har till sitt fulla förfogande vid att begära dem.

Vår målsättning är att avstånd och tid finns inga hinder för tillgång till officiell universitetsutbildning kvalitet. Genom ett intuitivt virtuella campus, med en flexibel läroplan där du väljer belastningen av kurser ta, lärare nära och personlig uppmärksamhet, för att studera en magisterexamen eller en online blir en möjlig och behaglig upplevelse.

UEMC

I UEMC nätet (Open University of Miguel de Cervantes European University) har vi mer än 300 studenter om året mellan officiella grader, Masters och MBA. Välj vad som är bäst lämpad för dina behov, utan kompromisser och begär information om oss.

Ett online-utbildning som anpassar sig efter din egen takt

I Masters grader på nätet och UEMC vi erbjuder en metod och en läroplan med fokus på dig.

Bestäm hur många ämnen antar hela tiden och glömma hårda veckor där du måste studera fem eller sex personer åt gången och ändlösa dagar av tentor. Online i UEMC vi erbjuder Slutlig utvärdering fyra perioder per år så att du kan ta en större börda av lån. På detta sätt kan du avsluta innan titrering också göra den kompatibel med din personliga och yrkesmässiga verksamhet.

Dessutom har vi göra alla nödvändiga resurser så att du kan slutföra din träning och nå dina mål.

klasser

Gå till skolan där, när som helst

Varje vecka kan delta Live online klasser. Under dessa sessioner läraren kommer att gräva i teorin genom att ge ett praktiskt förhållningssätt, lösa tvivel och ge dig feedback på aktiviteter.

Om arbete eller personliga förhållanden kan du inte delta i klassen, oroa dig inte, hittar du inspelningen av det i den virtuella campus. På så sätt kommer du Visionar fördröjda klasser som helst och när du vill.

materialAllt material och resurser som ingår i priset

Genom ett enkelt och intuitivt virtuella campus kommer du att ha tillgång till alla nödvändiga resurser för att framgångsrikt avlägga examen. Du kommer att ha:

  • Teoretiska manualer och / eller tekniska anmärkningar.
  • Tillgång till leva och inspelade klasser.
  • digitalt bibliotek med obegränsad frågor.
  • Tillgång direkt kommunikation med personliga handledare och rådgivare.
konsultDu kommer inte vara ensam.

Från första stund har du stöd av en personlig rådgivare som kommer att ansvara för att hjälpa dig att uppfylla alla dina mål. Guidar dig om planering och organisering av de rekryterade patienterna för bättre utnyttjande av studietiden. Du kan kontakta honom när du vill genom olika medier (e-post, virtuella campus och telefon)

fakultetEn lärare som förstår dina behov box

UEMC har en kader av lärarna med lång erfarenhet av online-utbildning.

Alla lärare följer med dig på krävande sätt, men nära, och alltid betala full uppmärksamhet behöver du försöker hjälpa dig att organisera din träning och nå dina mål med tanke på din behöver som student och dina personliga förhållanden.

Undvik stora förskjutningar, har vi kontor nära dig

Universitetet har många grenar spridda över hela Spanien och utomlands för att förhindra att eleven måste resa långa sträckor. Fråga oss om den närmaste. Plattformen har en UEMC Online ansiktsigenkänningssystemet som ger eleverna en viss grad testar slutlig bedömning på nätet utan att behöva resa till en fysisk plats.

Kontakta oss och vi kommer att råda dig, utan förpliktelser, om den bästa färdvägen och arbetsbelastning beroende på dina intressen, behov, tillgänglighet och erfarenhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se Kandidatexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Examen I Business Administration And Management - Ade

Online Deltid 4 år January 2019 Spanien Spain Online

Examen i Business Administration and Management är utformad för människor som vill ha en överblick över alla delar av företaget. Tack vare de kunskaper och färdigheter som förvärvats på de olika avdelningarna för företagen kommer att kunna identifiera möjligheter, fatta beslut, hantera grupper, fördela resurser, analysera resultat och överträffa målen på ett effektivare sätt. [+]

examen i Administration and Management Den är utformad för personer som vill ha en överblick över alla delar av företaget. Tack vare de kunskaper och färdigheter som förvärvats på de olika avdelningarna för företagen kommer att kunna identifiera möjligheter, fatta beslut, hantera grupper, fördela resurser, analysera resultat och överträffa målen på ett effektivare sätt.

I en mycket konkurrensutsatt och globaliserad marknad som organisationer söker personal med tvärvetenskaplig utbildning som graden i Business Administration. Med denna grad kan du välja att sätta i något av de områden i organisationen.

utför Civilekonomexamen från online UEMC kan välja mellan specialiserade på:... [-]


Examen I Industriell

Online Deltid 4 år January 2019 Spanien Spain Online

Ingenjörsexamen i industriell organisation kommer att få en solid egen kompetens inom industriell teknik som kommer att lägga en aktuell syn på företagsledning. Det är genom denna grad kommer att lära sig att lösa vetenskapliga och tekniska problem i industrisektorn och ombord på olika områden som utgör företag. [+]

I Examen i industriell organisation du kommer att få en solid egen expertis en industriteknik som kommer att lägga en aktuell syn på företagsledning. Det är genom denna grad kommer att lära sig att lösa vetenskapliga och tekniska problem i industrisektorn och ombord på olika områden som utgör företag.

Syftet med examen är att ahondes i process och projektledning inom områdena produktion, kvalitetskontroll, logistik, forskning och utveckling, innovation, ... samtidigt förvärva de kunskaper själva företagsledning i avdelningar som marknadsföring, försäljning, personal, ekonomi, ... Som en student för industriell teknik Degree Online du kommer Organization göra mer effektiva beslut och korrekt att vara medveten om de tekniska konsekvenserna av dessa och deras inverkan på de olika avdelningarna i företaget.... [-]


Examen I Journalistik

Online Deltid 4 år January 2019 Spanien Spain Online

Information är den viktigaste motorn som driver verksamheten maskiner. I en globaliserad, men också infoxicada samhället är det viktigt att ha personal som kan fånga användarens uppmärksamhet. Med Online Journalism Degree studera journalistik på avstånd utan att ge upp din professionella och personliga liv och gör dig redo att vara Communicator marknader efterfrågan. [+]

Information är den viktigaste motorn som driver verksamheten maskiner. I en globaliserad, men också infoxicada samhället är det viktigt att ha personal som kan fånga användarens uppmärksamhet. Med den Online Journalism grader Hon studerar journalistik på avstånd utan att ge upp din professionella och personliga liv och gör dig redo att vara Communicator marknader efterfrågan.

Sektorer och avdelningar av information och kommunikation är de som påverkas mest av den digitala omvandling. Lättheten att anpassa sig till de förändringar som har profiler som studerar graden av Online Journalism, tillsammans med sin analytiska förmåga, síntensis och skriva, blir de mycket efterfrågas av företagen för att leta efter nya sätt att förmedla information.... [-]


Examen I Reklam Och PR

Online Deltid 4 år January 2019 Spanien Spain Online

Examen i reklam och PR Online fokuserar på att utveckla innovativa strategier och kreativa kommunikationsstilar. Vi tillhandahåller de verktyg och kunskaper som krävs för att skapa reklam strategier, tekniker för uttryck, medieplanering och allt som har med reklam design och produktion i alla typer av organisationer. [+]

Den Examen i Reklam och PR Online Den är inriktad på att utveckla innovativa strategier och kreativa kommunikationsstilar. Vi tillhandahåller de verktyg och kunskaper som krävs för att skapa reklam strategier, tekniker för uttryck, medieplanering och allt som har med reklam design och produktion i alla typer av organisationer.

Vi föreslår en utbildning kunna anpassa sig till dina personliga förhållanden och arbetsbelastning. Studie reklam avstånd och lära sig att utforma och organisera evenemang, informationskampanjer, annons som ökar varumärkesförsäljning ... samtidigt fortsätta arbeta. Förvärvar nödvändig flexibilitet för att vara en kommunikatör 360.

ONLINE... [-]


Videoklipp

Descubre UEMC online

Kontakt