Läs den officiella beskrivningen

Uppdraget för International University of La Rioja är integrerad bildandet av eleverna i de färdigheter som efterfrågas av dagens samhälle.

FÖRENA Du förbinder sig att uppfylla de behov och förväntningar hos alla aktörer som är involverade i processen (studenter, undervisnings- och forskningspersonal, administration och tjänster, offentliga förvaltningar och samhället i stort) genom utbildning av hög kvalitet som syftar förbättring kontinuerlig och förträfflighet.

Vi har en speciell känslighet för att tillgodose dem som av olika skäl inte kan få tillgång till webbplatsen gårdar, eller som kan föredrar att välja mer öppna och innovativa lösningar till ny teknik öppna i nätverket.

policy Socialt ansvar orienterad FÖRENA frågor så grundläggande som:

 • Ge tillgång till universitetsutbildning för alla med lämpliga tidigare utbildning, vill göra det och undanröja de hinder avstånd, timing, plats, kulturella och sociala för att förhindra det.
 • Genomföra undervisnings- och forskningsresurser genom att utveckla ny teknik och därmed möjligt att erbjuda en hög nivå utbildning, med särskild uppmärksamhet på dem som behöver kulturella, tekniska och sociala förändringar.

Värden

Värdena för International University of La Rioja är:

 • Engagemang för studerande framgång.
 • Anpassa undervisningsuppgifter med tillhörande studenterna under hela studietiden och arbetsförmedling stöd.
 • Konstant innovation inom undervisning och lärande metoder vård.
 • Utveckling och främjande av entreprenörskap.
 • Lyhördhet för förväntningar grupper av studenter, lärare och forskningspersonal, administration och tjänster, offentliga förvaltningar och samhället i stort.
 • Erbjud grader och program som uppfyller behoven i samhället.
 • Stor uppmärksamhet åt kvaliteten på undervisningen och resurser.
 • Öppen för internationella dimensioner universitetsutbildning strategi.

Idea of ​​University

Nå en högre kunskapsnivå är en önskan om att människor alltid har haft, och Aristoteles uttrycker tydligt anger att "av naturen, alla män vill veta." Detta förklarar varför University -headquarters kunskap om överordnade är idag den äldsta civila institution västerländska civilisationen. Universitetet fortsätter att existera, trots de djupgående sociala förändringar, har det varit möjligt också för att det har behållit sin grundläggande egenskaper i utvecklingen i varje historisk period har varit tvungna att införas.

I UNITE tror att vi de viktigaste grundläggande funktioner som bör bevaras i college är som följer:

 • University, som Alfonso X den vise sagt, är en kombination mellan lärare och elever, rörd av viljan att skapa och sprida kunskap samt lära. Denna kombination förklarar att lärare kan inte bara forskare, men måste vara medvetna om sitt pedagogiska ansvar och inte bara lärorikt.
 • Universitetet har som mål att uppnå en verklig kunskap baserad på djup eftertanke söker bevis genom en kritisk utövande av skäl, oberoende av de idéer som är eller är inte längre på modet eller vad de har för avsikt att införa grupper mest inflytelserika yttrande i alla åldrar.
 • Universitetet har en uppgift för både distans och närhet. Så han måste undersöka grundläggande teoretiska och allmänna problem i ett arbete synes bortkopplad från sociala omständigheter. Men det är också kallad att samarbeta för att lösa miljöproblem där det rör sig, främst genom bildandet av kompetenta människor, kunna arbeta med en attityd av service till resten av de människor som bor i en ständig strävan efter den gemensamma väl.
 • Universitetet kommer alltid hålla en atmosfär av respekt och artighet akademiska, ovanför diskrepans i idéer. Seneca ord att människan är en helig sak för människan redan uttrycka begreppet mänsklig värdighet, som alltid måste erkännas och främjas, och vars respekt måste förbli som bakgrund till allt arbete universitetssamfundet.

Tillsammans med dessa funktioner, UNITE, online universitet, vars specifika projekt för att hålla ny teknik för universitetsstudier. Specifikt finns det tre metodologiska funktioner som inkluderar. Först, förena mål att uppnå Effektiv undervisning varje elev individuellt fokuseradeAnpassning takten i sin utbildning till sina särskilda omständigheter. Denna strävan, för det andra, innebär att UNITE ger varje elev handledareUndvika de potentiella problemen med anonymitet och massifiering, så ofta inom högre utbildning. Slutligen UNITE garanterar fulla engagemang lärare och administrativ personal med framgång varje elevVem ger sig, ibland med anmärkningsvärda offer i äventyret att uppnå en universitetsexamen.

Programmen undervisas på:
 • Engelska
 • Spansk

Skolan erbjuder också:

MBA

UNIR

På UNIR : s internationella mästare i företagsekonomi (IMBA) kommer du att utbildas som företagsledare som kan arbeta i nuvarande globala miljöer. För att driva mästaren ... [+]

På UNIR : s internationella mästare i företagsekonomi (IMBA) kommer du att utbildas som företagsledare som kan arbeta i nuvarande globala miljöer. För att driva mästaren utvecklar du din ledningsförmåga för att analysera affärsproblem, föreslå lösningar och implementera tre lösningar framgångsrikt. Att leda ditt företag i framtiden och hantera förändring i ett internationellt sammanhang hjälper dig att bli en modern entreprenör. IMBA är ett masterprogram riktat till akademiker och yrkesverksamma som vill utveckla sin karriär i ledande ställning med företag som verkar på en global marknad och ekonomi. Studenterna kommer att förvärva kunskaper och utveckla färdigheter för att få en övergripande vision för företaget, fatta strategiska beslut och förstå hur företag arbetar på olika internationella marknader.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska

Magisterexamen

UNIR

Mästaren i Big Data online tränar dig som professionell av BIG DATA, ett av de mest efterfrågade yrkena 2018, enligt Adecco-gruppens önskemål, som kan utforma och impleme ... [+]

Ta din mästare i Big Data online på UNIR

Mästaren i Big Data online tränar dig som professionell av BIG DATA, ett av de mest efterfrågade yrkena 2018, enligt Adecco-gruppens önskemål , som kan utforma och implementera system som övervakar en process, extrahera relevant information från den och kommunicera den vältaligt och effektivt.

Denna magisterexamen i Visual Analytics och Big Data deltar i de mest banbrytande teknologierna för Big Data och Machine Learning :

Datainsamling och lagring: Förvaltning och databehandling med MongoDB.Artificiell intelligenssteknik: Klusteringsteknik och design av expertsystem som kan leda till ny kunskap.Engineering för massiv databehandling (maskinlärning): Hadoop Tools och Data Analysis och text mining med R.Visualiseringsverktyg: Google Charts, JQuery-plugin-moduler, för visualiseringar och D3.js... [-]
Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Online Master of Management av Tekniska Projekt av UNIR dig med en 100% professionell orientering som en första nivå chef för hantering av teknikbaserade projekt. ... [+]

Ta din online-magisterexamen i teknisk projektledning vid UNIR

Online Master of Management av Tekniska Projekt av UNIR dig med en 100% professionell orientering som en första nivå chef för hantering av teknikbaserade projekt.

Advance i din professionella karriär och bli en chef för teknikprojekt. Med denna officiella magisterexamen i design och hantering av tekniska projekt kommer du att utveckla nödvändiga färdigheter för att utforma, direkt och implementera IDI- program (forskning, utveckling och innovation), både nationella och internationella och teknikbaserade projekt med offentlig eller privat finansiering.

Du kommer att förvärva kunskaper om ledarskap och metoder och begrepp om design och projektledning . Dessutom, i denna magisterexamen i ledning och online projektledning kommer du att få praktikplatser och ett masters slutprojekt.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Online Master i digital marknadsföring och e-handel kommer att träna dig som expert på de senaste trenderna i online-marknadsföring som tillämpas på näringslivet och digi ... [+]

Studera din online-master i digital marknadsföring och e-handel med UNIR

Online Master i digital marknadsföring och e-handel kommer att träna dig som expert på de senaste trenderna i online-marknadsföring som tillämpas på näringslivet och digitaliseringen av företag: du lär dig SEO, SEM, prestanda, sociala medier, e-post, stora datastrategier , mobil och inkommande marknadsföring .

Från ett innovativt program , baserat på praktiskt, interaktivt innehåll och verkliga fall, får du den omfattande utbildning som företag idag kräver.

Med den officiella Master i Digital Marketing av UNIR lär du dig att fatta beslut, upptäcka möjligheter och definiera marknadsstrategier och online-annonsering som syftar till att uppnå målen för företaget.... [-]

Spanien Logroño
September 2020
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Mästaren i Online Finance av UNIR förbereder dig för att möta den professionella profil som företag och banker kräver av chefer som ansvarar för att förvalta sina treasur ... [+]

Studera din mästare i Online Finance med UNIR

Mästaren i Online Finance av UNIR förbereder dig för att möta den professionella profil som företag och banker kräver av chefer som ansvarar för att förvalta sina treasury, analysera investeringar, upptäcka skattefördelar eller förebygga risker.

Denna fjärrmästare i ekonomistyrning och rådgivning har ett program som är omsorgsfullt berikat och permanent uppdaterat för att känna till de senaste trenderna i ekonomistyrning. Samtliga professorer är experter med lång erfarenhet inom branschen och med nuvarande ansvar i viktiga företag.

Du lär dig från den första klassen att tillämpa på ditt arbetsområde de mest framgångsrika trenderna inom ledning, processer, analys och reglering som lyckas runt om i världen i de finansiella avdelningarna för stora och medelstora företag.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Mästaren i Legal Advice of Online Companies i UNIR förbereder dig, med en extremt praktisk träning, att vara juridisk rådgivare som fordras av företag. Genom upplösning a ... [+]

Studera din online-mästare i Business Juridisk rådgivning med praktiska klasser undervisad av prestigefyllda advokater

Mästaren i Legal Advice of Online Companies i UNIR förbereder dig, med en extremt praktisk träning, att vara juridisk rådgivare som fordras av företag. Genom upplösning av verkliga praktiska fall undervisade av advokater från prestigefyllda advokatbyråer, kommer du att lära dig om de juridiska affärsnyheterna och uppnå en övergripande vision för verksamheten.

UNIR har genomfört en global design av högskoleexamen i Business Legal Advice för att uppnå den integrerade utbildningen som gör dig till den viktigaste delen som de ledande företagen på marknaden behöver:... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Mästaren i Online Cybersecurity av UNIR är den första officiella forskarutbildningen med 100% onlineundervisning som syftar till att träna dig i de viktigaste teknikerna ... [+]

Specialiserat sig på datasäkerhet med master i online-cybersäkerhet för UNIR

Mästaren i Online Cybersecurity av UNIR är den första officiella forskarutbildningen med 100% onlineundervisning som syftar till att träna dig i de viktigaste teknikerna för skydd mot attacker och hot i operativsystem, nätverk, applikationsprogram, webbsystem och databaser .

Denna online-mastergrad i datasäkerhet har 12 utgåvor där mer än 1200 studenter redan har utbildats som specialister inom cybersecurity.

Med hjälp av en expertfakultet som kommer att leda dig till användningen av de mest avantgarde verktyg inom IT-säkerhetssektorn kommer du att förvärva den nödvändiga kunskapen för att bli en professionell som kan hantera det ökande antalet cyberattacker som påverkar organisationer.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Master i integrerade managementsystem UNIR online är den enda som ger dig möjlighet att arbeta i samordning, genomförande och utvärdering av kvalitetsledningssystem, milj ... [+]

Studera din officiella mästare i kvalitet, miljö, CSR och online PRL med UNIR

Master i integrerade managementsystem UNIR online är den enda som ger dig möjlighet att arbeta i samordning, genomförande och utvärdering av kvalitetsledningssystem, miljö, säkerhet och hälsa på jobbet och CSR , samt överlägsen teknisk PRL , i specialiteten du väljer.

Denna mästare i kvalitet, miljö och integrerade styrsystem för UNIR är dessutom den enda som erbjuder dig fyra certifieringar av internrevisor på TÜV Rheinland :

Titeln på högskoleexamen i integrerade styrsystem för förebyggande av yrkesrisker, kvalitet, miljö och samhällsansvar.Internrevisorsintyg ISO 45001 och som ersätter OHSAS 18001.Internrevisorsintyg för kvalitetsledningssystem ISO 9001 *.Internrevisorsintyg för miljöledningssystem ISO 14001 *.Internrevisors certifikat för ledningssystem för företagens sociala ansvar, enligt SGE21 * -standarden.... [-]
Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Den officiella magisterexamen i ledarskap och förvaltning av utbildningscentrum 100% online lär dig nödvändiga färdigheter för att vara ansvarig för skolor, skolor, insti ... [+]

Hämta din officiella magisterexamen i Online Education Centers Management med UNIR

Den officiella magisterexamen i ledarskap och förvaltning av utbildningscentrum 100% online lär dig nödvändiga färdigheter för att vara ansvarig för skolor, skolor, institut och andra utbildningscentrum. Du lär dig att planera, marknadsföra och utvärdera framgångsrika åtgärder som förbättrar skolsamhället.

Denna online kurs om förvaltning av utbildningscentra utökar utbildningen av lärare som vill förbereda sig för att bli ledare för offentliga, privata eller samordnade utbildningsinstitutioner.

Magisterprogrammet i förvaltning och förvaltning av UNIR utbildningscentra har en stark praktisk inriktning . Från klassrummet behandlas de fall och problem som direktörerna i utbildningscenter möter i sin dagliga dag. Klasserna lärs av aktiva proffs med lång erfarenhet av förvaltning och förvaltning av utbildningsgrupper.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Mer än 11 ​​000 studenter har redan erhållit titeln magisterexamen i gymnasieskolelärarutbildning från UNIR . Denna officiella online magisterexamen har uppdraget att utb ... [+]

Studera din mästare i sekundärlärare (tidigare CAP) online med UNIR

Mer än 11 ​​000 studenter har redan erhållit titeln magisterexamen i gymnasieskolelärarutbildning från UNIR . Denna officiella online magisterexamen har uppdraget att utbilda yrkesverksamma som kan utveckla sitt arbete inom orientering och undervisning.

Välj en av de 12 specialiteter som UNIR erbjuder dig och bli lärare med denna online CAP Master för sekundärlärare. Skaffa de färdigheter som krävs för den specialiserade utövandet av ditt yrke, engagerad i personlig utbildning genom handledning och kontinuerlig sökning efter metodologisk innovation.Allmän informationKrediter: 60Varaktighet: 1 läsårBörja: 6 september 2018Metodik: Fjärrkontroll, 100% onlineÖvningar: I enlighet med BESTÄLLNING ECI / 3858/2007, den 27 december, innefattar magisterexamen av lärarutbildning ett praktik inom specialitet där mastern studeras. Denna praxis har ansikte karaktär i utbildningscentret där dessa metoder utvecklas enligt de krediter som fastställts i mastersrapporten.Doktorsåtkomst: Denna officiella magisterexamen tillåter införlivande med officiella doktorsprogramCurriculum... [-]
Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Med mastern i musikalisk forskning och online-musikvetenskap kommer du att förvärva en djup och aktuell vision av de olika tendenser inom alla områden av musik: musikvete ... [+]

Studera din mästare i musikforskning och musikvetenskap online med UNIR

Med mastern i musikalisk forskning och online- musikvetenskap kommer du att förvärva en djup och aktuell vision av de olika tendenser inom alla områden av musik: musikvetenskap, komposition, sonologi, ledarskap och musikalisk pedagogik .

Denna officiella magisterexamen i online-musik erbjuder de mest aktuella verktygen för doktorandforskningsuppgifter och för undervisning i alla typer av utbildningscentrum.

Med hjälp av en fakultet av musiker med stor professionell prestige, kommer du att behärska datorapplikationer för analys av betyg och filer relaterade till ljudkonst, samt för undervisning av musikaliska begrepp.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Den officiella mästaren i neuropsykologi och online utbildning av UNIR är den enda Master som du kommer att lära dig att optimera skolprestandan och utveckla talangen hos ... [+]

Specialisera med UNIR Online Master i neuropsykologi och utbildning

Den officiella mästaren i neuropsykologi och online utbildning av UNIR är den enda Master som du kommer att lära dig att optimera skolprestandan och utveckla talangen hos alla elever i klassrummet.

* Enligt den senaste studien som genomfördes av konsultföretaget GAD3 (juni 2017)Med denna mästare kommer du att upptäcka användningen av neuropsykologi i inlärningsprocessen och dess bidrag till utveckling av grundläggande färdigheter, såsom läsning och skrivning, visuell och hörande färdigheter och andra viktiga aspekter som lateralitet, kreativitet i klassrummet etc.På ett praktiskt sätt behandlar denna Master i neuroducation frågor som:Kommer elevens läsförståelse att förbättras om studentens ögonrörelser förbättras?Har pedagogisk neuropsykologi ett svar för problem med hyperaktivitetsproblem hos uppmärksamhetsunderskott?Kan jag utveckla kreativitet i klassrummet för att förbättra neurodevelopment? På vilket sätt?Kan talang och hög kapacitet upptäckas? Vilka program kan tillämpas i klassrummet för att ordentligt tjäna dessa elever?Vilka faktorer av lateralitet påverkar matematik?Utveckling av grundläggande neuropsykologiska färdigheter bidrar till att förbättra störningar som dyslexi och dyscalkemi?Regisserad och stödd av en referensfakultet , experter inom utbildning, neuropsykologi och barnpsykologi, ger mastern dig en gedigen, avancerad och praktisk kunskap om det pedagogiska neuropsykologins område som tillämpas på lärande, vård, förebyggande, utveckling och specifika behov av eleverna.Denna officiella mästare i neuropsykologi och distansutbildning förbereder dig att anpassa dina klasser på ett effektivt sätt i syfte att förbättra skolprestanda och övervinna skolavbrott samt ge ett uppdaterat pedagogiskt svar på sociala krav. Du kommer att veta hur man utformar interventioner inriktade på din studerandes potentiella hjärnutveckling.En mästare med ett... [-]
Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Mästaren i förebyggande av UNIR Risker för UNIR kvalificerar dig som en överlägsen tekniker i PRL i de tre möjliga specialiseringarna och förbereder dig att utvecklas pro ... [+]

Få din officiella magisterexamen i yrkesriskförebyggande (PRL) online på UNIR

Mästaren i förebyggande av UNIR Risker för UNIR kvalificerar dig som en överlägsen tekniker i PRL i de tre möjliga specialiseringarna och förbereder dig att utvecklas professionellt , som våra mer än 3000 studenter. Dessutom erhåller du internrevisorsintyget ISO 45001: 2018 från TÜV Rheinland .

Vår officiella magisterexamen i PRL förbereder dig att framgångsrikt möta utmaningarna i yrket:

Tvärvetenskapligt tillvägagångssätt, teknisk yrke och praktisk orientering som du kan närma dig analysen och göra verkliga beslut genom fallmetoden.Mer än 300 praktikavtal .PRO-licens för akademisk användning av ERGONAUTAS, portallnummer 1 i yrkes ergonomi och ergonomisk utvärdering av jobb.Internrevisorsintyg i arbetsmiljöhanteringssystem enligt ISO 45001: 2018 i TÜV Rheinland och som ersätter OHSAS 18001.... [-]
Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Magisterexamen i pedagogisk teknik och digitala färdigheter är den första officiella magisterexamen med en neuroteknologi som känner till vilken inverkan IKT har på läran ... [+]

Få din magisterexamen i online-ICT tillämpad på utbildning med UNIR

Magisterexamen i pedagogisk teknik och digitala färdigheter är den första officiella magisterexamen med en neuroteknologi som känner till vilken inverkan IKT har på lärandeprocessen. Med Master i IKT online applicerad på Utbildning kommer du att förvärva digitala kompetenser från 2000-talet.

Du kommer att upptäcka en innovativ vision om utbildning ur perspektivet av ny teknik inom utbildning och avantgarde digitala resurser, så att eleverna lär sig på ett effektivt sätt. Dessutom kommer du att få ett praktiskt robotpaket "Sphero mini" för att följa ämnet "Programmering och Robotics for Teachers", som hjälper dig att få ut mesta möjliga av programmet.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Master i Online Software Engineering av UNIR syftar till att slutföra utbildningen av IT-proffs och utrusta dem med kunskaper om webbmiljöer, informationssäkerhet och pro ... [+]

Ta din Master i Software Engineering online och få din officiella examen i UNIR

Master i Online Software Engineering av UNIR syftar till att slutföra utbildningen av IT-proffs och utrusta dem med kunskaper om webbmiljöer, informationssäkerhet och programvaruteknik.

Denna officiella doktorandkurs föddes som ett svar på en alltmer komplex IT-bransch som kräver specialiserade och flervärdiga profiler som kan styra projekt som sträcker sig från implementering till design och hantering av programvarustrategin i en företag.

Med denna magisterexamen i programvaruteknik och datorsystem kommer du att förvärva nödvändiga färdigheter för att:

Utforma funktionaliteten hos en programvarukvalitet, flexibel och lätt att underhålla med hjälp av UML-systemet modelleringsspråket.Planera och styra utvecklingen av projekt genom verktyg som MsProject eller Sinnaps.Lär dig om olika programvaruutvecklingsplattformar (Eclipse, JDeveloper, Visual Studio Pro, etc.) och integrerade utvecklingsmiljöer (IDE) för att utveckla olika typer av applikationer, skrivbord, mobil och molnet.Installera och konfigurera en IIS- och Apache-webbserver på en dator som är utformad för att erbjuda och tjäna webbinnehåll på ett lokalt nätverk eller på Internet.Analysera processen och faserna i revisionen av informationssystem (Paros Tool, Fortiffy SCA of HP, etc.).Allmän informationPoäng: 60 hpVaraktighet: Ett läsårBörja: 8 november 2018Metod: 100% onlineundervisning med ansikte mot ansikte tentorExaminationer: Ansikt-till-ansikte tentor i slutet av varje terminTillgång till doktorsavhandling: Denna officiella magisterexamen tillåter införlivande med officiella doktorandprogram och förbättrar din poäng, så länge det motsvarar samma kunskapsområde, examensskala, deltidslistor, överlämningskonkurrenser och anställningsutbyten. Kontrollera basen av det offentliga erbjudandet.Curriculum... [-]
Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

UNIR mästaren i Online Psychopedagogy gör dig till en expertrådgivare i mänskligt lärande. Du kan berika din karriär med en officiell utbildning av ökad efterfrågan på ar ... [+]

Få din officiella examen med Master i Online Psychopedagogy från UNIR

UNIR mästaren i Online Psychopedagogy gör dig till en expertrådgivare i mänskligt lärande . Du kan berika din karriär med en officiell utbildning av ökad efterfrågan på arbetskraft , fokuserad på behandling och lösning av problem som förhindrar barns och ungdomars pedagogiska framsteg eller genom professionell utveckling.

Utöka din kunskap med en praktisk Master of Direct Application i klassrummet. Mer än 20 000 studenter har redan utbildats hos oss

Med en stark praktisk orientering är programmet för denna officiella mästare i psykopedagogik utformad så att du omedelbart kan tillämpa allt som lärt sig i klassrummet , tillsammans med de senaste psykopedagogiska verktygen.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Bli en master i social intervention i kunskapsförbund online i en professionell specialiserad på analys och ingripande av sociala scenarier i vilka fall av ojämlikhet, di ... [+]

16: e främjandet av den officiella mästaren i social intervention online av UNIR

Bli en master i social intervention i kunskapsförbund online i en professionell specialiserad på analys och ingripande av sociala scenarier i vilka fall av ojämlikhet, diskriminering eller social utslagning kan genereras.

Vi har utformat ett specifikt och tvärvetenskapligt program som gör det möjligt för dig att skaffa en profil som kommer att sticka ut för bredden av din kunskap :

antropologiekonomipsykologisociologiSocialt arbetepedagogik

Du kommer att ha möjlighet med denna magisterexamen i social intervention i de online kunskapsföretagen att få tillgång till officiella doktorandprogram och få poäng i den offentliga förvaltningen tävlingar eller tävlingar som en forskarutbildning.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

Den officiella mästaren i Special Education Online kommer att ge dig den utbildning, kompetens och kompetens som behövs för att effektivt svara på de specifika krav som s ... [+]

Studera din officiella master i specialundervisning online med UNIR

Den officiella mästaren i Special Education Online kommer att ge dig den utbildning, kompetens och kompetens som behövs för att effektivt svara på de specifika krav som ställs av elever med särskilda utbildningsbehov (SEN) .

Med Master i Special Education Online kommer du inte bara att känna till alla typer av SEN, men du kommer att lära dig att diagnostisera, upptäcka och ingripa eventuella funktionshinder hos dina elever i alla utbildningssteg.

Som lärare kommer du att förvärva de nödvändiga kvalifikationerna för att utvärdera studenten, bedöma sin situation i klassrummet, respektera sin rytm och lärande stil och utforma och genomföra specifika och effektiva läroplan anpassningar för dem . Denna utbildning syftar till att uppmärksamma mångfalden i offentliga, privata och privata skolor.... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
UNIR

UNIR mästaren i mänskliga resurser (HR) online står i spetsen för kunskapen om att den digitala tiden och en global och mångsidig miljö kräver förvaltning av mänskligt ka ... [+]

Studera din Master i Human Resources (HR) online med UNIR

UNIR mästaren i mänskliga resurser (HR) online står i spetsen för kunskapen om att den digitala tiden och en global och mångsidig miljö kräver förvaltning av mänskligt kapital och talang i organisationer.

Innehållet i ämnena granskas noga och uppdateras periodiskt enligt de senaste kraven på marknaden. Medarbetarens nya roller , effektiv användning av Linkedin och andra sociala nätverk, utmaningarna för förlikning eller hantering av förändring och mångfald är bara några exempel på den kunskap du ska lära dig i den här mästaren.

Med en strategisk och praktisk vision lär UNIR of Management och Human Resources Management av UNIR hur man använder avancerade verktyg , som de som möjliggör urval och intelligent användning av data för att locka till sig och behålla den bästa talangen och anpassa dem till målen med företaget... [-]

Spanien Logroño
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)
Address
Avenida de la Paz, 137 Logroño
26004 Logroño, La Rioja, Spanien
Webbplats
Telefon
+34 941 209 743