UNIR

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Uppdraget för International University of La Rioja är integrerad bildandet av eleverna i de färdigheter som efterfrågas av dagens samhälle.

FÖRENA Du förbinder sig att uppfylla de behov och förväntningar hos alla aktörer som är involverade i processen (studenter, undervisnings- och forskningspersonal, administration och tjänster, offentliga förvaltningar och samhället i stort) genom utbildning av hög kvalitet som syftar förbättring kontinuerlig och förträfflighet.

Vi har en speciell känslighet för att tillgodose dem som av olika skäl inte kan få tillgång till webbplatsen gårdar, eller som kan föredrar att välja mer öppna och innovativa lösningar till ny teknik öppna i nätverket.

policy Socialt ansvar orienterad FÖRENA frågor så grundläggande som:

 • Ge tillgång till universitetsutbildning för alla med lämpliga tidigare utbildning, vill göra det och undanröja de hinder avstånd, timing, plats, kulturella och sociala för att förhindra det.
 • Genomföra undervisnings- och forskningsresurser genom att utveckla ny teknik och därmed möjligt att erbjuda en hög nivå utbildning, med särskild uppmärksamhet på dem som behöver kulturella, tekniska och sociala förändringar.

Värden

Värdena för International University of La Rioja är:

 • Engagemang för studerande framgång.
 • Anpassa undervisningsuppgifter med tillhörande studenterna under hela studietiden och arbetsförmedling stöd.
 • Konstant innovation inom undervisning och lärande metoder vård.
 • Utveckling och främjande av entreprenörskap.
 • Lyhördhet för förväntningar grupper av studenter, lärare och forskningspersonal, administration och tjänster, offentliga förvaltningar och samhället i stort.
 • Erbjud grader och program som uppfyller behoven i samhället.
 • Stor uppmärksamhet åt kvaliteten på undervisningen och resurser.
 • Öppen för internationella dimensioner universitetsutbildning strategi.

Idea of ​​University

Nå en högre kunskapsnivå är en önskan om att människor alltid har haft, och Aristoteles uttrycker tydligt anger att "av naturen, alla män vill veta." Detta förklarar varför University -headquarters kunskap om överordnade är idag den äldsta civila institution västerländska civilisationen. Universitetet fortsätter att existera, trots de djupgående sociala förändringar, har det varit möjligt också för att det har behållit sin grundläggande egenskaper i utvecklingen i varje historisk period har varit tvungna att införas.

I UNITE tror att vi de viktigaste grundläggande funktioner som bör bevaras i college är som följer:

 • University, som Alfonso X den vise sagt, är en kombination mellan lärare och elever, rörd av viljan att skapa och sprida kunskap samt lära. Denna kombination förklarar att lärare kan inte bara forskare, men måste vara medvetna om sitt pedagogiska ansvar och inte bara lärorikt.
 • Universitetet har som mål att uppnå en verklig kunskap baserad på djup eftertanke söker bevis genom en kritisk utövande av skäl, oberoende av de idéer som är eller är inte längre på modet eller vad de har för avsikt att införa grupper mest inflytelserika yttrande i alla åldrar.
 • Universitetet har en uppgift för både distans och närhet. Så han måste undersöka grundläggande teoretiska och allmänna problem i ett arbete synes bortkopplad från sociala omständigheter. Men det är också kallad att samarbeta för att lösa miljöproblem där det rör sig, främst genom bildandet av kompetenta människor, kunna arbeta med en attityd av service till resten av de människor som bor i en ständig strävan efter den gemensamma väl.
 • Universitetet kommer alltid hålla en atmosfär av respekt och artighet akademiska, ovanför diskrepans i idéer. Seneca ord att människan är en helig sak för människan redan uttrycka begreppet mänsklig värdighet, som alltid måste erkännas och främjas, och vars respekt måste förbli som bakgrund till allt arbete universitetssamfundet.

Tillsammans med dessa funktioner, UNITE, online universitet, vars specifika projekt för att hålla ny teknik för universitetsstudier. Specifikt finns det tre metodologiska funktioner som inkluderar. Först, förena mål att uppnå Effektiv undervisning varje elev individuellt fokuseradeAnpassning takten i sin utbildning till sina särskilda omständigheter. Denna strävan, för det andra, innebär att UNITE ger varje elev handledareUndvika de potentiella problemen med anonymitet och massifiering, så ofta inom högre utbildning. Slutligen UNITE garanterar fulla engagemang lärare och administrativ personal med framgång varje elevVem ger sig, ibland med anmärkningsvärda offer i äventyret att uppnå en universitetsexamen.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Spansk

Se 1-åriga MBA:er » Se Magisterexamen - OnlineStudies » Se Magisterexamen - HealthcareStudies »

Program

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Internationell Master Of Business Administration (IMBA)

Online Deltid 1 år October 2018 Spanien Logroño

Vid UNIR: s internationella mästare i företagsekonomi (IMBA) kommer du att utbildas som företagsledare som kan arbeta i nuvarande globala miljöer. För att driva mästaren utvecklar du dina ledningsfunktioner för att analysera affärsproblem, föreslå lösningar och implementera tre lösningar framgångsrikt. [+]

Vid UNIR: s internationella mästare i företagsekonomi (IMBA) kommer du att utbildas som företagsledare som kan arbeta i nuvarande globala miljöer.

För att driva mästaren utvecklar du dina ledningsfunktioner för att analysera affärsproblem, föreslå lösningar och implementera tre lösningar framgångsrikt. Att leda ditt företag i framtiden och hantera förändring i ett internationellt sammanhang hjälper dig att bli en modern entreprenör. IMBA är ett masterprogram som syftar till akademiker och yrkesverksamma som vill utveckla sin karriär i ledande ställning med företag som verkar på en global marknad och ekonomi.

Studenterna kommer att förvärva kunskaper och utveckla färdigheter för att få en övergripande vision för företaget, fatta strategiska beslut och förstå hur företag fungerar på de olika internationella marknaderna.... [-]


Magisterexamen

Magisterexamen I Arbetsmiljörisker (PRL)

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Bli en senior tekniker med magisterexamen i arbetsterapi Risk Prevention Online UNITE, så officiell titel som uppfyller de krav som fastställs i kungligt dekret 39/1997 och tillför värde viktigt att läroplanen för studenter som inskrivna. [+]

Bli en senior tekniker med magisterexamen i arbetsterapi Risk Prevention Online UNITE, så officiell titel som uppfyller de krav som fastställs i kungligt dekret 39/1997 och tillför värde viktigt att läroplanen för studenter som inskrivna.

I slutet får du titeln Master i Occupational Risk Prevention och de tre inriktningar:

Industrial Hygiene Säkerhet på arbetsplatsen Ergonomi och tillämpad psykologi

Du får också titeln internrevisorn i ledningssystem för hälsa och säkerhet OHSAS 18001 utfärdat av TÜV Rheinland.

översikt Poäng: 68 hp Längd: 1 läsår Start: November 9, 2017 Metod: distans, 100% online + laborationer 300 timmar Disciplin: fakulteten av juridiska, Science Social och humaniora (Institutionen för samhällsvetenskap) Praxis: obligatoriska och faktiska praxis och kan betraktas som yrkeserfarenhet. Undersökningar proctored prov vid den utgången av varje kvartal Läroplan Grunderna i tekniska förbättringar av arbetsvillkor och juridiska omfattning förebyggande Tekniker hälsa och säkerhet: arbetarskydd och yrkeshygien Tekniker hälsa och säkerhet: Yrkesmedicin, ergonomi och tillämpad psykologi Andra åtgärder för förebyggande Genomförandet av ett system för hälsa och säkerhet - OHSAS 18001 Säkerhet på arbetsplatsen industriell hygien Ergonomi och tillämpad psykologi arbetslivserfarenhet Examensarbete Metodik ... [-]

Magisterexamen I Family Studievägledning

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Komplettera din profil som utbildare med Master i familjen studievägledning att förena och bli en sakkunnig vägledning inom familjen och detta inkluderar allt från konfliktlösning till personlig rådgivning. [+]

Komplettera din profil som utbildare med Master i familjen studievägledning att förena och bli en sakkunnig vägledning inom familjen och detta inkluderar allt från konfliktlösning till personlig rådgivning.

Hand av en fullt kvalificerad lärare, kommer att förvärva färdigheter, verktyg och resurser för att stödja föräldrar och lärare på sig uppgiften att utbilda människor i XXI århundradet och bidra till mänsklig och personlig utveckling av alla komponenter i familjesystemet.

översikt Poäng: 60 hp Längd: 1 läsår Start: November 9, 2017 Metod: distans, 100% på nätet Disciplin: Pedagogiska fakulteten Praxis: Obligatoriska praxis. Undersökningar proctored prov vid den utgången av varje kvartal Läroplan Person, äktenskap, familj Vitales cykler och kommunikation i familjen Karakterisering av familjen studievägledning Innehållet i familjen studievägledning Tekniska faktorer i familjen studievägledning Professionell prestanda familjen studievägledning Placering Examensarbete Metodik ... [-]

Magisterexamen I Internationell Beskattning

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Mästaren i internationell beskattning UNITE är den enda som låter dig bli en skatteexpert i internationella ekonomiska verksamhet var som helst i världen. Den är utformad med en helhetssyn på verksamhets fenomen och ett praktiskt förhållningssätt. [+]

Mästaren i internationell beskattning UNITE är den enda som låter dig bli en skatteexpert i internationella ekonomiska verksamhet var som helst i världen.

Den är utformad med en helhetssyn på verksamhets fenomen och ett praktiskt förhållningssätt.

Denna officiella online-Mästaren svarar på den växande efterfrågan på personal som specialiserat sig på skattefrågor i samband med den globala ekonomin. Genom att lösa verkliga fallstudier och en omfattande läroplan, får du en grundlig kunskap om internationell skatterätt, vilket gör att åtgärda eventuella skattesituation som entreprenör, advokat, ekonomisk aktör eller internationell investerare.

Dessutom erbjuder den här kursen ett urval av fyra områden av geografisk specialisering och ger möjlighet för valfria och convalidables praxis.... [-]


Magisterexamen I Logistik

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Magisterexamen i logistik nätet UNITE syftar till att utbilda yrkesverksamma och chefer inom verksamheten och logistik, som specialiserar sig på omfattande hantering av leveranskedjan (Supply Chain Management), kapabla att hantera handeln på ett scenario där globaliseringen och öppnandet av nya marknader har accelererat transportflöden. [+]

Magisterexamen i logistik nätet UNITE syftar till att utbilda yrkesverksamma och chefer inom verksamheten och logistik, som specialiserar sig på omfattande hantering av leveranskedjan (Supply Chain Management), kapabla att hantera handeln på ett scenario där globaliseringen och öppnandet av nya marknader har accelererat transportflöden.

Denna University Graduate avstånd Logistik svarar mot behovet marknaden har experter inom logistik som kan fungera enligt de nya trenderna inom sektorn inom områden som: konstruktion och hantering av komplexa leveranskedja, etablera relationer av Comakership, miljömässig hållbarhet, omvänd logistik, som omfattar ny teknik i logistikprocesser, utveckling av tjänster och lösningar för handel, upprättande av strategier och produktiv omlokalisering omlokalisering.... [-]


Magisterexamen I Programvaruteknik Och Datorsystem

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Mästaren i Software Engineering and Information Systems UNITE syftar till att slutföra utbildningen av IT-personal och utrusta dem på bara ett år, kunskap om miljöer webb, IT-säkerhet och programvaruteknik. [+]

Mästaren i Software Engineering and Information Systems UNITE syftar till att slutföra utbildningen av IT-personal och utrusta dem på bara ett år, kunskap om miljöer webb, IT-säkerhet och programvaruteknik.

Denna officiella examen född som svar på en industri av informationsteknik (IT) alltmer komplexa kräver specialiserade och mångsidiga profiler kan styra projekt som omfattar från genomförandet för att utforma och strategi programvara på en företag.

Detta online magisterexamen i programvaruteknik du kommer att förvärva de kunskaper som behövs för att:

Utforma funktionaliteten hos en programvarukvalitet, flexibel och lätt att underhålla med hjälp av UML-systemet modelleringsspråket. Planera och följa upp utvecklingsprojekt genom verktyg som MsProject eller Sinnaps. Mjukvaruutveckling know-plattform (Eclipse, JDeveloper, Visual Studio Pro ...), och integrerade utvecklingsmiljöer (IDE) för att utveckla olika typer av applikationer, desktop, mobil och moln. Installera och konfigurera en IIS och Apache webbserver på en dator som är konstruerad för att ge och tjäna webbinnehåll i ett lokalt nätverk eller Internet. Analysera processen och faserna av revisionen Information Systems (Paros Tool). översikt Poäng: 60 hp Varaktighet: ett läsår Start: November 9, 2017 Metod: 100% på nätet med ansiktstester Disciplin: College of Engineering and Technology (ESIT) Undersökningar proctored prov vid den utgången av varje kvartal Tillgång till PhD: Denna officiella mästare möjligt införlivande i officiella forskarskolor och förbättra din poäng, förutsatt att motsvarar samma kunskapsområde i omfattningen av invändningar, listar tillfälliga, tävlingar överföringar och jobb. Kolla in reglerna för uppköpserbjudandet. Läroplan Metoder, utveckling och kvalitet Engineering Software Ledning och Project Management Software Software Development Platforms Computing webbklient Computing... [-]

Magisterexamen I Specialpedagogik

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Magisterexamen i specialpedagogik kommer att ge nödvändig utbildning för att på ett effektivt sätt möta de specifika krav som ställs av elever med särskilda utbildningsbehov (SEN) form. [+]

Magisterexamen i specialpedagogik kommer att ge nödvändig utbildning för att på ett effektivt sätt möta de specifika krav som ställs av elever med särskilda utbildningsbehov (SEN) form.

Denna officiella master och 100% på nätet gör det möjligt för yrkesverksamma utbildning för att bredda och fördjupa kunskaper och förvärva de strategier och färdigheter som behövs för att tjäna studenter med behov av särskilt stöd och uppmuntra uppmärksamma mångfald i skolor specialundervisning i klassrummet ordinära och blandade centra.

översikt Poäng: 60 hp Längd: 1 läsår Start: November 9, 2017 Metod: 100% Online Disciplin: Pedagogiska fakulteten Praxis: Valfri ämne Undersökningar proctored prov vid den utgången av varje kvartal Tillgång till PhD: Denna officiella mästare möjligt införlivande i officiella forskarskolor och förbättra din poäng, förutsatt att motsvarar samma kunskapsområde i omfattningen av invändningar, listar tillfälliga, tävlingar överföringar och jobb. Kolla in reglerna för uppköpserbjudandet. Läroplan Neuropsykologisk Bases utveckling och lärande Kognitiva funktionsnedsättningar: evolutionära aspekter, utbildning, social och familj. Funktionshinder och Sensory Motor: Evolutionary, pedagogiska, sociala och familjefrågor. Forskningsmetodik i pedagogik och specialpedagogik. Autismliknande tillstånd och beteendestörningar: Evolutionary, pedagogiska, sociala och familjefrågor Neuropsychological ingripande om funktionshinder och inlärningssvårigheter Forskningen i specialpedagogik Vård för hög förmåga och Talent Hjälpmedel i specialpedagogik och IKT Intervention språkstörningar och kommunikation Placering Metodik ... [-]

Master I Användarupplevelse Design

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Mästaren i Design UNITE User Experience drivs av Yusef Hassan och erbjuder en heltäckande bild av UX så att eleverna behärskar alla etapperna. Det kommer att bli en expert på att hantera de tekniska forsknings- och konsumentanvändningsmönster och vet hur man använder ny teknik för att förvärva och behålla kunder. [+]

Mästaren i Design UNITE User Experience drivs av Yusef Hassan och erbjuder en heltäckande bild av UX så att eleverna behärskar alla etapperna. Det kommer att bli en expert på att hantera de tekniska forsknings- och konsumentanvändningsmönster och vet hur man använder ny teknik för att förvärva och behålla kunder.

Denna officiella mästare dig in i professionella stora företag letar efter: experter på att utforma interaktiva lösningar och användbara produkter, enkla och uppnå större kundnöjdhet. Med den kan du framgångsrikt leda projekt som utmärker sig för sin användbarhet och effektivitet.

UNITE har utformat programmet för denna Master User Experience baserat på kriterierna för innovation och teknik som definierar den aktuella marknaden och bygga den framtida marknaden. Endast på detta sätt kan du få en profil så eftertraktade av företag och som har en hög anställningsbarhet.... [-]


Master I Digital Grafisk Design

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Mästaren i Grafisk Design Digital Online UNITE är den första officiella magisterexamen i undervisningen 100% på nätet som du especializarás i skapandet och grafisk produktion inom alla områden av digital grafisk design, behärska den senaste tekniken och verktyg för visuell kommunikation. [+]

Mästaren i Grafisk Design Digital Online UNITE är den första officiella magisterexamen i undervisningen 100% på nätet som du especializarás i skapandet och grafisk produktion inom alla områden av digital grafisk design, behärska den senaste tekniken och verktyg för visuell kommunikation.

Du kommer att utveckla en kreativ och teknisk profil kunna förstå de möjligheter som digital och tillämpa kunskap om design, kommunikation och kreativitet i att utveckla projekt Multidevice kanaler.

Detta online magisterexamen i digital design lär sig att:

Utforma, skapa och utforma digitala och interaktiva produkter Att förstå de visuella behoven i ett företag föreslår kreativa och innovativa grafiklösningar Applicera system grafisk representation, nya visuella språk och interaktion (Motion Graphics) Som en professionell grafisk designer kommer att ingå i en av de mest populära och mest anställningsbara inom ramen för digitalt innehåll profiler. översikt Poäng: 60 hp Längd: 1 läsår Start: November 9, 2017 Metod: Undervisning 100% på nätet med ansiktstester Disciplin: College of Engineering and Technology (ESIT) Tester: Närvaro vid den utgången av varje kvartal Tillgång till PhD: Denna officiella master tillåter införlivande i officiella forskarskolor och förbättra din poäng, förutsatt att motsvarar samma kunskapsområde i omfattningen av invändningar, listar tillfälliga, tävlingar överföringar och jobb. Kolla in reglerna för uppköpserbjudandet. Läroplan visuell kultur Design Information Innehåll Digital Design Komposition och typografi Interaction Design och animation Grafisk Produktion Digital Media Gränssnitt och nya enheter Praktik Examensarbete Metodik ... [-]

Master I Integrerade Ledningssystem

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Med Master i Integrated Management Systems nätet UNITE får den officiella titeln som du utbildas i områden med anknytning till samordning, genomförande och utvärdering av ledningssystem för kvalitet, miljö, socialt ansvar och säkerhet och hälsa på arbetsuppgifter, och i dessa funktioner tillskrivs högre teknisk förebyggande av risksituationer i tekniska specialitet väljs av studenten. [+]

Med Master i Integrated Management Systems nätet UNITE får den officiella titeln som du utbildas i områden med anknytning till samordning, genomförande och utvärdering av ledningssystem för kvalitet, miljö, socialt ansvar och säkerhet och hälsa på arbetsuppgifter, och i dessa funktioner tillskrivs högre teknisk förebyggande av risksituationer i tekniska specialitet väljs av studenten.

översikt Poäng: 68 hp. Längd: 1 läsår Start: November 9, 2017 Metod: distans, 100% online + laborationer 300 timmar Disciplin: fakulteten av juridiska, Science Social och humaniora (Institutionen för samhällsvetenskap) Praxis: Obligatoriska praxis och kan valideras av erfarenhet Undersökningar proctored prov vid den utgången av varje kvartal Grupper: 40% rabatt för erfarna tekniker i yrkesriskförebyggande (icke - ackumulerande rabatter). Fråga din rådgivare villkor och betalningsdatum Läroplan Grunderna i tekniska förbättringar av arbetsvillkor och juridiska omfattning förebyggande Tekniker hälsa och säkerhet: arbetarskydd och yrkeshygien Risk Prevention Technical Labor II: Yrkesmedicin, ergonomi och tillämpad psykologi Andra åtgärder för förebyggande Implementation Management System OHSAS 18001: 2007 Reglering av kvalitet och industriell Safety Management System Genomförande av ISO 9001 och kvalitetsverktyg för kontinuerlig förbättring valfria Special Safety at Work Special Industrial Hygiene Special Ergonomi Den rättsliga ramen för miljö-, Implementering av miljöledningssystem ISO 14001 och verktyg och standarder för Advanced Environmental Management Hållbarhetsarbetet enligt Standard SGE 21 Planera och genomföra revisioner av system av ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 och SGE 21 Integration of Management Systems ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 och SGE 21 Hantering av R & D; Management Information Security ISO 27000 och 27001; ISO 20.000-1 /... [-]

Master I Integrerad Reklam: Kreativitet Och Strategi

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Mästaren i Integrated Advertising UNITE ger dig en helhetssyn på kommunikation och reklam. Förbereder dig att designa, planera och utveckla integrerade reklamkampanjer, anpassade till olika media och enheter. [+]

Mästaren i Integrated Advertising UNITE ger dig en helhetssyn på kommunikation och reklam. Förbereder dig att designa, planera och utveckla integrerade reklamkampanjer, anpassade till olika media och enheter.

Denna online-kurs kombinerar kreativitet och reklam strategi på ett tvärvetenskapligt sätt, med det yttersta målet att du har möjlighet att skapa anpassade kampanjer och syftar till att skapa en upplevelse full poäng från användare: att identifiera sig, interagera och integreras i deras konsumtionsvanor.

Genom en läroplan med fullt uppdaterat innehåll, som utforskar digital reklam och synergier med konventionell reklam, kommer du lära dig att skapa omfattande strategier reklam.... [-]


Master I Marketing Research

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Mästaren i Market Research UNITE, specialiserat dig i analysen av konsumentbeteende och tolkning av resultat för affärsbeslut och konstruktion marknadsföringsstrategier som förutse marknadstrender. [+]

Mästaren i Market Research UNITE, specialiserat dig i analysen av konsumentbeteende och tolkning av resultat för affärsbeslut och konstruktion marknadsföringsstrategier som förutse marknadstrender.

Denna Master syftar till att bli en expert på de senaste trenderna inom marknadsundersökningar med en strategisk och operativ syn speciellt orienterad digital omvandling.

Synnerligen praktiskt sätt kommer färdigheter, verktyg och senaste tekniker för marknadsundersökningar och marknadsföring. Du kommer att kunna diagnostisera och affärsanalys med hjälp av kvantitativa och kvalitativa verktyg som.

Master finner du nya applikationsområden och grunderna för sakernas Internet, användning av mobila enheter för marknadsundersökningar, om nyttan av data i molnet och hur kapitalisera på analys av känslor i sociala nätverk mätning av digitala publik.... [-]


Master I Nya Perspektiv På Personlig Utbildning I Det Digitala Samhället

Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Online Master i nya möjligheter Personalized utbildning i det digitala samhället kommer att låta dig veta trender, design och senaste verktygen inom utbildning, som kommer att underlätta skräddarsydd utbildning scenario till de specifika behoven hos studenter erhålla bättre utnyttjande baserade den personliga verklighet av varje. [+]

Online Master i nya möjligheter Personalized utbildning i det digitala samhället kommer att låta dig veta trender, design och senaste verktygen inom utbildning, som kommer att underlätta skräddarsydd utbildning scenario till de specifika behoven hos studenter erhålla bättre utnyttjande baserade den personliga verklighet av varje. Med denna magisterexamen på nätet du lära känna dina elever, så att du kan utforma inlärningsmiljö baserad på individuella och kollektiva krav i gruppen, förbereda dem att framgångsrikt möta de krav och krav i dagens samhälle.

översikt Poäng: 60 hp Längd: 1 läsår Start: November 9, 2017 Metod: 100% Online Disciplin: Pedagogiska fakulteten Undersökningar proctored prov vid den utgången av varje kvartal Tillgång till PhD: Denna officiella mästare möjligt införlivande i officiella forskarskolor och förbättra din poäng, förutsatt att motsvarar samma kunskapsområde i omfattningen av invändningar, listar tillfälliga, tävlingar överföringar och jobb. Kolla in reglerna för uppköpserbjudandet. Läroplan Filosofi personlig utbildning i kunskapssamhället Program Design Personalized Moral och Civic Education i pluralistiska samhällen Promotion Strategier för multipla intelligenser Kursplaner flexibilitet och skolorganisation: resurser och förfaranden Pedagogiska program av metakognition Pedagogisk etiska utmaningar i virtuella miljöer Advanced Educational Research Methods Final Mästare Work Det flippade klassrummet modell och Personalized lärande i skolan Film och litteratur som i individualiserad Education Resource Metodik ... [-]

Kontakt

Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)

Adress, rad 1 Avenida de la Paz, 137 Logroño
26004 Logroño, Spanien
Hemsida http://www.unir.net/
Telefonnummer +34 941 209 743