Structuralia

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Sedan 2001 bidrar till tillväxten av yrkesverksamma infrastruktur, energi och teknik

Structuralia är en skola som specialiserat sig på infrastruktur, teknik, energi och arkitektur som grundades 2001 av Kataloniens tekniska högskola och de stora affärsgrupper OHL, Dragados (ACS aktuella gruppen) och Santander Central Hispano (nu Santander grupp).

Konsolidering vår internationella kallelse och service, har Structuralia kontor i Madrid, Santiago de Chile, Mexico City och Bogota, samt en betydande närvaro i andra latinamerikanska länder som Ecuador eller Costa Rica. Denna Structuralia har elever i 50 länder över hela världen.

Structuralia är en internationell ledare inom specialiserade teknik, arkitektur, energi och infrastruktur, eventuella inlärningsmetoder för utbildning. Utvecklas på eget initiativ eller på uppdrag av andra, innehålls författare i samarbete med internationella toppexperter, mer än 500 författare för närvarande möte i vår fakultet.

Structuralia är en pionjär inom införliva ny teknik i sina omfattande utbildningslösningar, har utvecklat en specialiserad katalog med mer än 2 4000 timmar undervisning format som integrerar interaktivitet, virtuell simulering, 3D utveckling och audiovisuellt innehåll.

För alla ovanstående, vi tränade varje år i närvaro former, e-learning och blandas, tusentals yrkesverksamma (mestadels ingenjörer delen) och arbetare i mer än 300 kundföretag i hela världen.

Vad gör oss annorlunda?

Han vet vad som har gjort oss branschledare

universitetsexamen

Structuralia vill att du får ut det mesta av din utbildning. Därför är våra mästare och ledande program och ständigt anpassa sig till behoven hos yrkesverksamma och företag, stöd för dina studier universitetsexamen.

För varje utbildningsprogram har valt den mest lämpliga college för sina erfarenheter och utveckling inom området för utbildning objekt.

Bonus till företag för arbetsträning

Alla yrkesutbildning noterade bolag har en "tränings kredit" för utbildningsåtgärder för sina anställda, det beror på vad citerade för yrkesutbildningen under föregående år och återvinns av bonus.

Structuralia är en organisation som är registrerad i den statliga register över personer Arrangör Utbildning och träning för de aktier som emitterats av Structuralia. För att förenkla för våra kunder, från Structuralia hantera bearbetningen till staten Foundation for Employment Training (Tripartite Stiftelsen för utbildning i arbetslivet) bonus utan extra kostnad för alla företag som tillhandahåller utbildning med oss.

Mottagarna att få tillgång till subventionerad utbildning, är de arbetare som är listade för yrkesutbildning. Du måste vara anställd av ett företag kontrakterade arbetscenter i Spanien och noterades på det allmänna systemet för social trygghet. De exkluderas: egenföretagare, praktikanter eller praktikanter och tjänstemän.

Business Training

Structuralia erbjuder sina kundföretag en rad tjänster för att ge den lösning som ditt företag behöver för att utbilda sin personal. Därför varje år mer än 300 företag runt om i världen som specialiserat sig på teknik, konstruktion, energi och infrastruktur, lita på oss för personalutbildning

Vårt mål är att tillfredsställa dina behov med integritet och ansvar, genom att erbjuda kvalitativa lösningar och kompetens.

Klassrum Stängt: Vi lär våra specialiserade grupper "uteslutande" för ditt företag eller myndighet, med personlig övervakning av deras grupp katalog (periodiska rapporter, resultatmätning, delad administration med kunden, ...)

Multimedia Course Development: Vi utvecklar skräddarsydda kurser från vår innehålls författare eller författarna innehåll och kunden.

Utbildningsplattform: För våra kunder och gateway på kundens webbplats. Spelar Internetmiljö ansikte träningscenter.

Integral lösningen för dig Vi anpassar vår teknikplattform som ett verktyg för sin globala utbildningsprojekt med dig och designa din träningsplan med vårt innehåll och dess innehåll.

Klassrumsutbildning med experter (endast Latinamerika): specialiserad klassrumsundervisning i sina egna kontor och internationella experter toppar infrastruktur, energi- och verkstadsindustrin.

Varför Structuralia?

Structuralia upptäcka allt du kan erbjuda

Erfarenhet och internationalisering

Konsolidering vår internationella kallelse och service, har Structuralia kontor i Madrid, Santiago de Chile, Mexico City, Bogota och Lima, samt en betydande närvaro i andra latinamerikanska länder som Ecuador eller Costa Rica. Denna Structuralia har studenter från 22 olika nationaliteter.

Structuralia är en internationell ledare inom specialiserade teknik, arkitektur, energi och infrastruktur, eventuella inlärningsmetoder för utbildning. Utvecklas på eget initiativ eller på uppdrag av andra, innehålls författare i samarbete med internationella ledande experter, 530 författare för närvarande möte i vår fakultet.

Vi tränar i närvaro former, e-learning och blandas, varje år 8000 yrkesverksamma (mestadels ingenjörer portion) 300 kundföretag i hela världen.

Universitet och medarbetare

Garantier av prestige och värde medarbetare

Structuralia främjar högre specialiserade program i samarbete med universitet och institutioner mest prestigefyllda nationell och internationell nivå, upprätthålla en strategisk partner relation med var och en av dessa universitet i varje av de sektorer där den tjänar.

Vi söker också samarbete med referens enheter och företag som verkligen ger mervärde till skapandet och leverans av våra utbildningsprogram.

Faculty

Fakulteten består av 530 författare

Vi har erfarna medarbetare och ledare i alla sina discipliner, som leder några av de största projekten inom vårt område över hela världen och är författarna till våra mer än 400 kurser. Average 24,8 års yrkeserfarenhet, 85% är chefer i företag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se Online Magisterexamen » Se EMBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister bim anbringas på anläggnings

Online Heltid 19 månader September 2019 Spanien Spain Online

BIM metodik är en verklig teknisk revolution för produktion och förvaltning av infrastruktur. Fördelarna med användning är betydande i alla faser av livscykeln av infrastruktur och förbättra kommunikationen mellan agenter, automatiserar processer, underlättar analys och beslutsfattande, för att analysera byggbar och / eller simulera byggnad olika lösningar även för relationsmodellen uppfyller all nödvändig information för användning och underhåll. [+]

Mästare erkänts av Professional Certification Agency, ACP, för att få tillgång till professionell certifiering som BIM chef

Master med egen grad av Isabel I Unviersidad

BIM definieras som en fungerande metodik colaborativapara hantering av byggprojekt och anläggningsarbeten genom en digital modell av projektet, som i sin tur är en stor databas för alla intressenter från födseln idé Syftet med projektet fram till slutet av sin livslängd.

Men vad som verkligen är BIM?

BIM står för Building Information Modeling för att definiera detta nya samarbete arbetssätt kommer att använda alla de ord som bildar denna akronym.

B i "Building" avser inte enbart den utformning eller konstruktion av infrastruktur, men det hela livscykeln. BIM går utöver projektfasen, som täcker hela utförande och förlänga lång livscykel byggnaden tillåter dess ledning och därmed minska driftskostnaderna.... [-]


Magisterexamen i avancerade utveckling och drift av infrastruktur som specialiserar sig på intermodala

Online Heltid 1 år September 2019 Spanien Spain Online

Särskilt i Masters med specialitet intermodal godstransport mål: Att förvärva färdigheter för analys, studier av alternativ, design och implementering av lösningar för intermodala Utnyttja inter av järnvägar, flygplatser väg och port. Kan analysera relevanta faktorer i planering, drift och drift av var och en av noderna i det multimodala nätet, såsom slag och egenskaper av marina terminaler, järnvägar, logistik noder och flygplatser samt system och delsystem i varje en av dem (automation, reglerteknik, flöden etc. [+]

Structuralia presen Master 's examen i avancerad hantering och drift av infrastrukturutveckling är en europeisk master ' s Degree godkänts av den spanska regeringen den 30 November 2016 med Bild nr 9253/2016 och avdelning ID 4.316.133, vars läroplan har verifierats av rådet universiteten i ministeriet för utbildning och vetenskap i den spanska staten genom beslut av den 22 mars 2017, som höjde regeringens förslag om att inrätta officiella karaktär titeln och registrering i RUCT och vars godkännande av överenskommelse ministerrådet offentliggörs i den officiella tidningen.

Det är godkänt i 47 länder i Europeiska området för högre utbildning (EHEA), gemensamt område ratificerade Bolognadeklarationen 1999.... [-]


Magisterexamen inom avancerad förvaltning och drift av infrastrukturutveckling, som specialiserat sig på olja och gas

Online Heltid 1 år September 2019 Spanien Spain Online

Speciellt i master med specialitet Oil & Gas mål som de är: kan analysera de olika tekniker och discipliner som behövs under stadier av utvecklingen av de olika anläggningar och infrastruktur Oil & Gas. Förvärva de kunskaper som krävs för avancerade jordbruksdrift företag, raffinering infrastruktur, distribution av petroleum och utnyttjande av affärer och naturgas infrastruktur. [+]

Structuralia presen Master 's examen i avancerad hantering och drift av infrastrukturutveckling är en europeisk master ' s Degree godkänts av den spanska regeringen den 30 November 2016 med Bild nr 9253/2016 och avdelning ID 4.316.133, vars läroplan har verifierats av rådet universiteten i ministeriet för utbildning och vetenskap i den spanska staten genom beslut av den 22 mars 2017, som höjde regeringens förslag om att inrätta officiella karaktär titeln och registrering i RUCT och vars godkännande av överenskommelse ministerrådet offentliggörs i den officiella tidningen.

Det är godkänt i 47 länder i Europeiska området för högre utbildning (EHEA), gemensamt område ratificerade Bolognadeklarationen 1999.... [-]


Magisterexamen inom avancerad förvaltning och drift av infrastrukturutveckling i specialisering av stora byggprojekt

Online Heltid 1 år September 2019 Spanien Spain Online

Strukturen i kursen ger en gemensam kärna, som omfattar orienterad internationell förvaltning infrastruktur i utvecklingsfas och drift, vilket leder till en valfri väg, där eleverna kommer att få möjlighet att specialisera sig på vägar och förvärva specifik kunskap om material specifik typ av infrastruktur. [+]

Structuralia presen Master 's examen i avancerad hantering och drift av infrastrukturutveckling är en europeisk master ' s Degree godkänts av den spanska regeringen den 30 November 2016 med Bild nr 9253/2016 och avdelning ID 4.316.133, vars läroplan har verifierats av rådet universiteten i ministeriet för utbildning och vetenskap i den spanska staten genom beslut av den 22 mars 2017, som höjde regeringens förslag om att inrätta officiella karaktär titeln och registrering i RUCT och vars godkännande av överenskommelse ministerrådet offentliggörs i den officiella tidningen.

Det är godkänt i 47 länder i Europeiska området för högre utbildning (EHEA), gemensamt område ratificerade Bolognadeklarationen 1999.... [-]


Magisterexamen inom avancerad förvaltning och drift av infrastrukturutveckling i specialitet av järnvägar

Online Heltid 1 år September 2019 Spanien Spain Online

Speciellt i master med specialitet för järnvägar, är målet att veta hur man ska hantera marknadsföring, projekt, underhåll och drift av komplexa järnvägsinfrastrukturen. Med särskild tonvikt på särdragen i den höga hastigheten och riskerna att skaffa utrustning. [+]

Structuralia presen Master 's examen i avancerad hantering och drift av infrastrukturutveckling är en europeisk master ' s Degree godkänts av den spanska regeringen den 30 November 2016 med Bild nr 9253/2016 och avdelning ID 4.316.133, vars läroplan har verifierats av rådet universiteten i ministeriet för utbildning och vetenskap i den spanska staten genom beslut av den 22 mars 2017, som höjde regeringens förslag om att inrätta officiella karaktär titeln och registrering i RUCT och vars godkännande av överenskommelse ministerrådet offentliggörs i den officiella tidningen.

Det är godkänt i 47 länder i Europeiska området för högre utbildning (EHEA), gemensamt område ratificerade Bolognadeklarationen 1999.... [-]


Magisterexamen inom avancerad förvaltning och drift av infrastrukturutveckling i specialitet el

Online Heltid 1 år September 2019 Spanien Spain Online

Särskilt i Masters med inriktning Electric Power mål det är att förstå de olika tekniska och administrativa discipliner som behövs i hela utvecklingsstadier, underhåll, drift och utnyttjande av de olika instalacipones och generation infrastruktur, transport och distribution av elektricitet. [+]

Structuralia presen Master 's examen i avancerad hantering och drift av infrastrukturutveckling är en europeisk master ' s Degree godkänts av den spanska regeringen den 30 November 2016 med Bild nr 9253/2016 och avdelning ID 4.316.133, vars läroplan har verifierats av rådet universiteten i ministeriet för utbildning och vetenskap i den spanska staten genom beslut av den 22 mars 2017, som höjde regeringens förslag om att inrätta officiella karaktär titeln och registrering i RUCT och vars godkännande av överenskommelse ministerrådet offentliggörs i den officiella tidningen.

Det är godkänt i 47 länder i Europeiska området för högre utbildning (EHEA), gemensamt område ratificerade Bolognadeklarationen 1999.... [-]


Magisterexamen inom avancerad förvaltning och drift av infrastrukturutveckling i specialitet vatten

Online Heltid 1 år September 2019 Spanien Spain Online

Speciellt i master med Vatten special mål som de är: förvärva kunskaper för att hantera marknadsföring och vatteninfrastruktur projekt. Med särskild tonvikt på design och förvaltning av vattenreningsverk och urbana system. Vet rutiner, metoder, rutiner och uppgifter som används i verksamheten (drift- och underhållsarbeten, infrastruktur eller system) urbana vattentjänster. [+]

Structuralia presen Master 's examen i avancerad hantering och drift av infrastrukturutveckling är en europeisk master ' s Degree godkänts av den spanska regeringen den 30 November 2016 med Bild nr 9253/2016 och avdelning ID 4.316.133, vars läroplan har verifierats av rådet universiteten i ministeriet för utbildning och vetenskap i den spanska staten genom beslut av den 22 mars 2017, som höjde regeringens förslag om att inrätta officiella karaktär titeln och registrering i RUCT och vars godkännande av överenskommelse ministerrådet offentliggörs i den officiella tidningen.

Det är godkänt i 47 länder i Europeiska området för högre utbildning (EHEA), gemensamt område ratificerade Bolognadeklarationen 1999.... [-]


Magisterexamen inom avancerad förvaltning och drift av infrastrukturutveckling i specialitet vägen

Online Heltid 1 år September 2019 Spanien Spain Online

Särskilt i Masters med specialitet Highway mål är att utbilda ingenjörer inom management utveckling och drift av väginfrastruktur, så att olika typer av finansiering, offentlig-privat samverkan, kommer att dominera förmånliga modeller, avtalshantering i stora projekt samt olika modeller av jordbruksdrift och underhåll av sådan infrastruktur. [+]

Structuralia presen Master 's examen i avancerad hantering och drift av infrastrukturutveckling är en europeisk master ' s Degree godkänts av den spanska regeringen den 30 November 2016 med Bild nr 9253/2016 och avdelning ID 4.316.133, vars läroplan har verifierats av rådet universiteten i ministeriet för utbildning och vetenskap i den spanska staten genom beslut av den 22 mars 2017, som höjde regeringens förslag om att inrätta officiella karaktär titeln och registrering i RUCT och vars godkännande av överenskommelse ministerrådet offentliggörs i den officiella tidningen.

Det är godkänt i 47 länder i Europeiska området för högre utbildning (EHEA), gemensamt område ratificerade Bolognadeklarationen 1999.... [-]


Magisterexamen i projektledning

Online Heltid 600 öppettider September 2019 Spanien Spain Online

Master är avsedd för personer som kan kombinera sina professionella arbete med övervakning av programmet och av yrkesmässiga skäl, behöver öka sina kunskaper om integrerad projektledning. I denna mening är det ett mycket attraktivt program för teknisk personal av företag i alla branscher och rådgivning. Som ett krav för antagning krävs för att ha rätt överlägsen, eller rätt medium med minst två års relevant yrkeserfarenhet inom projektledning. [+]

Innehåll som utvecklats av experter från ICAI (Universidad Pontificia de Comillas)

Företag designar och utvecklar sina produkter och tjänster för att möta upplevda behov eller affärsmöjligheter identifieras. Normalt denna utveckling sker i form av projekt, som blir den väsentliga aktiviteten hos något företag eller organisation.

Ett framgångsrikt genomförande av ett projekt kräver både mänskliga, tekniska och finansiella resurser, material som behövs, till exempel en planera och samordna effektivt integrera alla dessa resurser formulär.

Projektledaren är ytterst ansvarig för att följa i tid, kostnad och nytta av projektets mål, så det måste ha lämpliga kvalifikationer på denna nivå av ansvar. Den ökande komplexiteten i projekt och trycket för att träffa deadlines och budget, vilket kräver både en solid konceptuell praxis som en bred bas. Projekt kräver projektledare utbildats i den mest avancerade tekniken hantering och ibland de inte har fått lämplig utbildning, som ofta återspeglas i ineffektivitet och ineffektivitet i förvaltningen och resultatet av projekt.... [-]


Magister i facility management: drift och underhåll av fastigheter

Online Heltid 1 år October 2019 Spanien Spain Online

Facility Management (drift och underhåll av fastigheter) är en av de discipliner snabbast växande i världen när det gäller bolagsstyrning, eftersom dålig hantering av kostnader i samband med fastighetstillgångar (hyra, konsumtion, allmänna byggtjänster, etc ...) kan medföra extra kostnader för företagen i första storleken. [+]

Varför bryr du dig?

Facility Management (drift och underhåll av fastigheter) är en av de discipliner snabbast växande i världen när det gäller bolagsstyrning, eftersom dålig hantering av kostnader i samband med fastighetstillgångar (hyra, konsumtion, allmänna byggtjänster, etc ...) kan medföra extra kostnader för företagen i första storleken.

Business Dynamics är för närvarande ned i en accelererad förändringsprocess. Byggnader, traditionellt statiska över tiden, är också föremål för dessa krav på flexibilitet.

Enligt uppgifter från IFMA Spanien, är den ungefärliga volymen av Facility Management industrin cirka 50.500 miljoner euro. Institutionen för Facility Management förvaltar andra kostnadsställe för någon organisation och en professionell och strategisk av fastigheten och dess tjänster förvaltning skulle spara mellan 20% och 30% av sin totala utgifterna aktivitet, öka vinsten årliga netto mellan 6% och 9%. Enligt IFMA Spanien, tidsoptimering inom den offentliga sektorn är cirka 6000 miljoner euro och cirka 7000 miljoner euro privata näringslivet.... [-]


MA i smarta städer

Online Heltid 18 månader November 2019 Spanien Spain Online

Den Smart City eller smart stad definieras som ett holistiskt system som interagerar med mänskligt och socialt kapital med hjälp av IKT-baserade lösningar. Målet är att uppnå en hållbar utveckling och livskvalitet i staden på ett effektivt sätt, bygger på samarbete mellan olika aktörer ledade av kommunen. I detta sammanhang är smarta städer presenteras som en lösning för en mer hållbar stadsutveckling och samtidigt öka livskvaliteten för sina medborgare med hjälp av ny teknik (Neirotti, 2013). [+]

Den enorma ökningen av stadsbefolkningen som skett under de senaste decennierna och förväntas i framtiden kräver städer för att möta nya utmaningar. I detta sammanhang och med framväxten av nya tekniska lösningar, har begreppet Smart City dykt upp som ett alternativ eftersträvas genom att ta itu med problemen i staden och i samband med en omfattande vision. För närvarande mer än hälften av befolkningen bor i tätorter, en siffra förväntas stiga till 70% år 2050. Dessutom idag är 70% av det globala välståndet genereras i städerna.

Det är därför som de politiska och budget ansträngningar ägnas av centrala regeringar i städerna ökar kraftigt i många länder, med tanke på dessa som de grundläggande drivkrafter för ekonomisk tillväxt. Om vi ​​fokuserar på EU bor för närvarande mer än 60% av befolkningen i städerna, vilket ger 85% av rikedom i enlighet med grönboken om rörlighet i städer (EG 2007).... [-]


Master bim appliceras till byggnaden

Online Heltid 18 månader September 2019 Spanien Spain Online

BIM definieras som en metod för gemensamt arbete för att hantera byggprojekt och anläggningsarbeten genom en digital modell av projektet, som i sin tur är en stor databas för alla intressenter från födseln idén objektet projekt fram till slutet av sin livslängd. [+]

Mästare erkänts av Professional Certification Agency, ACP, för att få tillgång till professionell certifiering som BIM chef

Master med egen grad av Isabel I Unviersidad

BIM definieras som en metod för gemensamt arbete för att hantera byggprojekt och anläggningsarbeten genom en digital modell av projektet, som i sin tur är en stor databas för alla intressenter från födseln idén objektet projekt fram till slutet av sin livslängd.

Men vad som verkligen är BIM?

BIM står för Building Information Modeling för att definiera detta nya samarbete arbetssätt kommer att använda alla de ord som bildar denna akronym.

B i "Building" inte bara hänvisa till den design eller konstruktion, men hela livscykeln. BIM går utöver projektfasen, som täcker hela utförande och förlänga lång livscykel byggnaden tillåter dess ledning och därmed minska driftskostnaderna.... [-]


Master i Public Private Partnership (Public Private Partnership)

Online Heltid 16 månader October 2019 Spanien Spain Online

3P (Public Private Partnership) blir en av de mest kraftfulla verktyg för utveckling av vårt samhälle. Tiden har gått att skilja offentliga och privata, och ledningsansvar händer allt, genom att identifiera lösningar som leder till kombinera det bästa av båda sektorerna, inom ramen för samarbetet och djup samarbete och omfattande . [+]

I den globala ekonomiska och finansiella situation där vi är nedsänkta, den offentliga och privata partnerskap framstår som en av de viktigaste ekonomiska drivkrafter. Trots vikande resurser i budgeten för förvaltningar, är praktiskt taget det enda alternativet som fortsätter att driva investeringar, utan att beskatta det offentliga underskottet att träffa några krav och sociala behov fortsätter att växa inom alla områden: utbildning, hälsa, energi, transporter, underhållning, osv ..

Av denna anledning är 3P (Public Private Partnership) blir en av de mest kraftfulla verktyg för utveckling av vårt samhälle. Tiden har gått att skilja offentliga och privata, och ledningsansvar händer allt, genom att identifiera lösningar som leder till kombinera det bästa av båda sektorerna, inom ramen för samarbetet och djup samarbete och omfattande .... [-]


Masters i design, konstruktion och underhåll av elektrisk högspännings infrastruktur

Online Heltid 750 öppettider October 2019 Spanien Spain Online

Mästaren i design, konstruktion och underhåll av elektriska infrastrukturen High Voltage har utformats av en avgjutning av författare och top-notch fakultet, som består av prestigefyllda branschfolk från företag, akademiska och institutionella fält som har stora experiecia inom denna sektor och riktning Fernando de Cuadra García, direktör, doktor Industrial Engineer från Higher Technical School of Engineering ICAI. [+]

De högspänningsledningar är nödvändiga för transport av energi och direkt inverkan på utvecklingen i ett land. Bli expert design, konstruktion och underhåll av sådan infrastruktur. Vet på djupet faser design och konstruktion av transportinfrastruktur högspännings: personalledning, hälsa och säkerhet, miljöledning, budgivning, finansiering av infrastruktur, underleverantörer, etc. Skiljer de viktigaste funktionerna och egenheter av de olika komponenterna: linjer, transformatorstationer, säkerhetssystem, underordnade system, etc. Lär sig huvud teknisk drift, förvaltning och underhåll av elektriska kraftledningar och deras komponenter. På efterbehandling befälhavaren få din examen från påvliga universitetet i Comillas (ICAI). Varför bryr du dig? ... [-]