OSTELEA - Escuela de Turismo

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vi är specialiserade på utbildning av ledare, chefer och tekniker i branschen av gästfrihet och turism med en passion för service och ett mångkulturellt syn internationellt universitet.

Vårt uppdrag är att bidra till social, ekonomisk och kulturell utveckling av hållbar industri, genom utbildning av chefer, personal och tekniker. Vi är fast beslutna att innovation och vi främjar kopplingen mellan företag och Ostelea sektorn att vårda marknaden för nya lösningar.

Våra deltagare är centrum för vår verksamhet, för dem, vi passerar en tillämplig och praktiska kunskaper.

Vår huvudsakliga campus är i Barcelona, ​​den enda staden i världen med nio världsarv byggnader. Dessutom har vi två referens partners EAE Business School och University of Lleida.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Se Online Magisterexamen » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister i att organisera evenemang, protokoll och affärsturism (MICE) (online)

Online Heltid October 2019 Spanien Barcelona Madrid

Master i Event Organisation, protokoll och turism Business Ostelea syftar till att utbilda personal och chefer för att leda affärsprojekt med fokus på planering och hantering av olika typer av händelser (särskilt aktier möten, incitament, konferenser och utställningar och konferenser och konventioner, mässor), behärska begreppen protokoll och kommunikationsstrategier och PR och skapa en utveckling av turismen med fokus på segmentet affärsturism kvalitet. [+]

Mästare i Event Organisation, protokoll och Tourism Business (MICE)

Master i Event Organisation, protokoll och turism Business Ostelea syftar till att utbilda personal och chefer för att leda affärsprojekt med fokus på planering och hantering av olika typer av händelser (särskilt aktier möten, incitament, konferenser och utställningar och konferenser och konventioner, mässor), behärska begreppen protokoll och kommunikationsstrategier och PR och skapa en utveckling av turismen med fokus på segmentet affärsturism kvalitet.

Varför studera Mästaren:

Denna Master är utvecklad i metodik Online Personlig Brand Management: Programmet omfattar utveckling av kompetens inom området personlig varumärkeshantering, som påverkar inlärning personliga marknadsföringsmetoder och anställbarhet i syfte att identifiera karriärmöjligheter i Spanien eller andra länder . Stress tekniker: Programmet innehåller sessioner på tekniker stresshantering, en viktig förmåga för alla manager i organisationen av händelser, vars psykokänslomässig balans beror på de effektiva ledningsgrupper. Syften ... [-]

Videoklipp

Conoce EAE Business School: Curso Académico 2013 2014

Kontakt

Ostelea

Adress, rad 1 C/ Aragó, 28
08015 Barcelona, Catalonia, Spanien

Adress, rad 1 C/ Príncipe de Vergara, 108 28002 - Madrid
Madrid, Community of Madrid, Spanien