OBS International - Online Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OBS Business School Är den första 100% online handelshögskolan i Spanien för att erbjuda online MBAs och magisterexamen i management som är utformade för att utbilda chefer och företagsledare så att de kan leda företag och institutioner från ett nytt paradigm för hållbarhet och innovation.

Online-metodiken för magisterexamen, doktorandkurser och MBA-projekt främjar flexibel och omedelbar kommunikation, uppmuntrar till effektiv diskussion, främjar lagarbete och underlättar samspelet mellan alla deltagare, vare sig de är studenter, lärare eller professionella gäster.

background-header-desktop

OBS Business School grundades 2006 som den första 100% online-företagsskolan på spanska. Det grundades tillsammans med Planeta-koncernen, världsledande inom publicering av den spansktalande marknaden med anmärkningsvärd kunskap om e-learning.

Huvudsyftet med skolan är att utbilda chefer och företagsledare att leda företag och institutioner inom ett nytt paradigm för hållbar och innovativ förvaltning. För att uppnå detta, genom våra MBA, master- och forskarutbildningsprogram Vi erbjuder professionella och företag med omfattande utbildning inom alla funktionella områden i en organisation, som alltid kommer med den flexibilitet som erbjuds av vår online-metodik. Detta har lett till att våra två MBA-program (Executive MBA och Global MBA) erkänns av Financial Times som bland de bästa online MBA-programmen i världen. Dessutom, under det femte året i rad, blev vi erkänt som den bästa spanska online-företagsskolan av "Latinamerikansk Ranking för Online-utbildning". Dessutom valde denna rankning sex OBS-masters grader som de bästa online-programmen i sina respektive kategorier:

  • Global MBA , vald som den bästa Online MBA
  • Magisterexamen i marknadsföring och kommersiell förvaltning , vald som den bästa Online Master i marknadsföring
  • Magisterexamen i mänskliga resurser , vald som den bästa online-mästaren i mänskliga resurser
  • Magisterexamen i projektledning , den bästa online mästaren i projektledning
  • Magisterexamen i Supply Chain Management & Logistics , den bästa Online Master i Supply Chain Management
  • Magisterexamen i finansiell styrning , röstat som den bästa Online Master i Financial Management

Ett av de största bidrag från OBS Business School har utvecklat en flexibel metod som gör det möjligt för eleverna att hitta en balans mellan familj, arbete och akademiska liv. Tack vare denna metod, registrerad i registeret för immateriella rättigheter, har övervakning och slutförande av studier indikatorer för OBS registrerat en nivå på 91%; Medelvärdet för dessa program enligt AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) är inte över 60%. Dessutom Skolan erbjuder en dubbel examen tillsammans med Barcelonas universitet, Spaniens största offentliga universitet med över 560 års historia.

På OBS ser vi ut att behöva uppfylla behovet av kontinuerlig kvalitetsutbildning utan fysiska hinder, vilket gör det möjligt för våra studenter att balansera sina personliga liv med den professionella utveckling som den moderna marknaden kräver.

Platser

Barcelona

Address
Av. Gran Via de l'Hospitalet, 16-20
08902 L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium