Läs den officiella beskrivningen

Livet i skolan

Varje dag i skolan Microfusa Den är uppdelad mellan klasstider: teorier, metoder, datorrum och studera ... Klasser styrs av kvalificerade lärare, som följer metodiken för skolan och bidrar sina erfarenheter. Också genom timmars studier och praktik genomförs i skolan, lämplig infrastruktur och en arbetsmiljö full av studenter ivriga att dela sin oro, intressen, kunskaper, talang ... alltid i en trevlig miljö.

skola

Studenter som lätt kommer från olika delar av världen. Folk här och där med ett gemensamt mål, lära sig och göra det bästa av varje minut för att få för att uppnå sin dröm, att offra lite av din tid och njuta av allt.

skola Microfusa Den har ett brett utbud av kurser och examina, alla med olika scheman och varaktighet. Snart studenter möter kollegor med olika kunskaper och liknande problem med de som delar och samarbeta på aktuell och, vem vet, framtida projekt.

I Microfusa du kommer att träffa lärare väl förberedda, med en hög grad av relevant erfarenhet och ivriga att lära. Eleverna kan ta en mycket hög avkastning av de teoretiska och praktiska lektioner där de kommer att hitta bra förklaringar och demonstrationer.

Microfusa Det finns betydande extra tid för studenter så att de kan öva i sina klassrum och studior, så mycket som möjligt. Vårt mål är att vårda lust att lära.

Dessutom under hela läsåret, är några aktiviteter utförs som: konferenser (Masterclass), produktdemonstration sessioner, besök ...

skola

I Microfusa stödja initiativ och projekt / vår / som lyssnar vi på dem med förslag, arbete ... Vi förstår att start är inte lätt, om vi får en möjlighet att göra praktik i företag, ett samarbete, ett jobb ... vi ska flytta att gå vidare. Vi kan inte garantera framgång runt om i världen, men vi kan garantera att det idag finns många / som professionella i vår bransch som har gått igenom vårt utbildningssystem.

Kursplanen som lärs ut i de klasser levererade dokumenteras i form av undervisningsmaterial, levereras som en inbunden och / eller i en Virtual Campus. Vi vill att vårt minne är så permanent som den utbildning som du kommer att bära dig.

Livet i Barcelona

Barcelona

miljö

Vårt center är värd varje år studenter och studenter från olika länder och städer över hela världen. Kanske en av anledningarna till beslutet att studera i Microfusa Barcelona, ​​är charmen med denna stad. Utan att förringa på alla andra städer där Microfusa har auktoriserade centra för våra kurser, är det faktum att Barcelona har blivit en av de mest besökta europeiska städer.

Staden har en bred kulturell mångfald, många aktiviteter, bra arkitektur, festivaler ... och framför allt en välkomnande och toleranta människor. Vår / som studenter från utanför staden, kan kombinera sina studier med att upptäcka Barcelona.

När här, kommer de att hitta en gammal stad där edificos och arkitektur kan ta dem från romartiden till verk av bl a kända arkitekter modernistiska rörelsen, Antoni Gaudí, Lluís Domènech i Montaner, Puig i Cadafalch .. . (La Sagrada Família, Parc Güell och Sant Pau Hospital är bara några minuter från vårt centrum).

Å andra sidan ger den kulturella mångfalden oss intressanta museer, kulturella aktiviteter (utställningar, teatrar, konserter, etc.), i synnerhet produktionen av festivaler av internationell räckvidd som Festival of Electronic Music Festival Sonar och Primavera Sound.

Barcelona

Boende

En av de grundläggande kraven för studenter / Ace kommer ut är boende. I Barcelona finns det olika typer av boende för en student.

Den vanligaste brukar hitta ett rum att hyra i en delad lägenhet för det här alternativet finns många webbplatser som tillåter oss att välja och vraka. Är vanligt bland våra studenter att hitta en lägenhet för vårt område, och under de första månaderna som slutar känna andra liknande eller bättre funktioner och bättre ekonomiska förhållanden, tack vare samverkan mellan andra / som alumner / ae genom anslagstavla skolan.

Andra val är att söka en studenthem. Dessa erbjuder vanligtvis ytterligare tjänster såsom hyra egen; underhållsbidrag, tvättservice, hushållsarbete ...

Tillstånd och visum

Om du inte är av nationellt ursprung eller EU-land (Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Holland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Storbritannien, Tjeckien, Rumänien och Sverige) eller Liechtenstein, Island, Norge och Schweiz, för att ta en kurs som varar mindre än sex månader som krävs för att få uppehållstillstånd genom studier (NIE).

För att uppnå detta dokument är nödvändigt att innan du anländer i pappersarbete Spanien konsulat i Spanien i ditt land "visum studenthem" med denna studentvisum (typ D), när du anländer i Spanien, har du 30 dagar för att närma sig en polisstation för att ansöka om NIE. NIE ger dig möjlighet att lagligt stanna och även resa med EU-länder och alla dem som har undertecknat fördraget om fri rörlighet med Spanien.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk

Skolan erbjuder också:


Microfusa

Elektronisk musikkurs i online-läget, har samma ämnen som lärs ut i ansikte mot ansikte kurs, med undantag för praxis. Denna kurs utförs på grundval av Ableton Live, som ... [+]

beskrivning

Electronic Music Production Course är den bästa träningsplanen för att lära och behärska verktyg för musikalisk skapande på ett mer komplett och avancerat sätt.

Kursen ger grundläggande kunskap om musikalisk produktion, bland dem; användningen av ljud- och MIDI-sekvenser, ljudsyntes, blandning och bearbetning, mastering etc, som arbetar med de bästa DAW-verktygen, kan välja mellan Ableton Live, Propellerhead Reason eller Logic Pro.

Kursen är uppbyggd i tre delar, en fjärdedel vardera. Att vara en onlinekurs utförs all aktivitet i vår virtuella campus, tillgänglig från någon personlig enhet, oavsett dator, surfplatta eller mobil.

På campus finns innehåll och resurser, uppgifter och gruppdiskussioner utförs, musikprojekt utvecklas, lärare och övriga klasskamrater kontaktas, hanterar tiden enligt behoven och tillgängligheten för att leva ett Tillfredsställande och komplett lärande erfarenhet.... [-]

Spanien Barcelona Madrid Spain Online
Oktober 2019
Heltid
Deltid
6 - 9 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

#UnDJcrea: Microfusa Making Djs & Producers

Location address
Ronda Guinardó, 65
Barcelona, Catalonia, 08024 ES
Social Media
Location address
Calle de Isabel la Católica, 6
28013 Madrid

Madrid, Community of Madrid, 28013 ES
Social Media
Location address
Ronda de Guinardo 65
Spain Online, 08024 ES
Social Media