Microfusa

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Livet på skolan

Dagens schema på skolan är uppdelad mellan klasserna; teori och praktik, i datarummen och studiorna. Klasserna leds av kvalificerade handledare som ger sin erfarenhet till inlärningsmiljön medan de följer skolans metodik. Det finns också timmar för studier och övningar som utförs på skolan med alla nödvändiga faciliteter och bland medstudenter vars talanger, kunskaper och törst efter lärande gör skolan till en spännande och kreativ plats att studera.

school

Våra studenter kommer från alla hörn av planeten med ett mål i åtanke: att lära sig så mycket som möjligt, få det mesta av varje minut som de är här för att uppnå sin dröm. Microfusa skolan har ett brett utbud av kurser och kvalifikationer, var och en med olika scheman och varaktigheter. Innan långa studenter med mycket olika bakgrunder, men med liknande intressen träffas och börjar samarbeta om projekt. Lärarna på alt = "skolan är högkvalificerade inom sina fält och levererar motiverande och dynamiska klasser. Studenter som deltar i teoretiska och praktiska klasser hittar förklaringar och demonstrationer, användbara, informativa och inspirerande. Microfusa erbjuder betydande extra tid till studenter så att de kan träna i klassrum och studior. Vårt mål är att vårda lusten att lära. Under året spelar Microfusa värd för extra sessioner som konferenser (masterclasses), produkt demonstration sessioner, besök etc.

school

Microfusa stöder vi initiativ och projekt och lyssnar alltid på förslag och jobb. Om vi får möjlighet att få praktik, samarbeten eller arbeta med företag, gör vi allt för att få det att hända. Vi kan inte garantera framgång för alla som passerar våra dörrar men faktum kvarstår att det finns många yrkesverksamma inom branschen idag som började sin karriär i vårt träningsprogram. Kursplanen undervisad i klassen kan också nås i form av en träningshandbok som finns tillgänglig som en hårdbackbok eller på Virtual Campus.

Livet i Barcelona

barcelona

Omgivningarna Varje år välkomnar skolan studenter från hela världen. En av de saker som tar dem till Microfusa Barcelona är charmen i själva staden. Utan att påverka allt från de andra städerna där Microfusa har auktoriserade centra kvarstår faktum att Barcelona har blivit en av de mest populära europeiska städerna. Staden har en bred kulturell mångfald, bra arkitektur och värd för ett stort antal årliga kulturella evenemang och festivaler. Barcelonas folk är kända för sin värme och tolerans. För studenter som kommer från andra regioner eller länder är det ett utmärkt tillfälle att kombinera sina studier med att upptäcka Barcelona. En gång här hittar du en stad som verkligen kan beskrivas som både gammal och modern. Arkitekturen spänner över årtusenden från den romerska eran till moderna tider med mästerverk av den katalanska modernistiska rörelsen av arkitekter som Antoni Gaudi Lluis Domenech I Montaner och Puig bland andra. (La Sagrada Familia, Parc Guell och Sant Pau sjukhus ligger bara några minuter från vårt centrum). Men det slutar inte där! Stadens kulturella erbjudanden är enorma: världsklassa museer, utställningar, teater, konserter samt musikfestivaler som Sonar och Primavera Sound, som lockar världens främsta artister.

barcelona

Boende Ett av de grundläggande kraven för studenter som kommer från andra håll är boende. I Barcelona finns tre olika typer av boende. Det vanligaste är att hitta ett rum i en gemensam lägenhet. Det finns flera webbplatser som tillhandahåller plattjaktstjänster. Vanligtvis hyr våra studenter först ett rum nära skolan och när året går framåt hittar de bättre eller billigare alternativ via andra studenter i skolan eller på anslagstavlan. Ett annat alternativ är att hitta en sovsal. Dessa erbjuder vanligtvis extra tjänster till privat uthyrning som städtjänster och tvättstuga. Permits and Visas Om du inte är spansk medborgare eller från Europeiska unionen (Tyskland, Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Holland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Förenade kungariket, Tjeckien, Rumänien och Sverige) eller Liechtenstein, Island, Norge och Schweiz. För att kunna ta en kurs på mer än sex månader måste du erhålla ett studentuppehållstillstånd . För att få det här dokumentet måste du fylla i det nödvändiga papperet på det spanska konsulatet i ditt hemland. Du behöver en studentuppehållstillstånd (typ D) som, när du anländer till Spanien, tillåter dig att ansöka om din NIE från polisstationen. Du har 30 dagar efter din ankomst för att slutföra detta. NIE ger dig möjlighet att lagligt stanna i landet och resa till alla EU-medlemsstater som har undertecknat fördraget om fri rörlighet med Spaniens regering.

Platser

Barcelona

Address
Ronda Guinardó, 6508024 Barcelona, Katalonien, Spanien

madrid

Address
Calle de Isabel la Católica, 6
28013 Madrid

28013 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Spain Online

Address
Ronda de Guinardo 65
08024 Spain Online, Spanien