LABASAD - Barcelona School of Arts & Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

LABASAD , Online Superior School of Art and Design of Barcelona , är en referens till internationell online-utbildning specialiserad på design och konst, i syfte att utbilda proffs som utvecklar sin kreativitet och innovation.

Lär dig från toppen! 100% online och live

Den pedagogiska modellen bygger på en onlinemetodik, personlig, flexibel och med online-klasser levande så att eleven kan studera i sin takt och alltid åtföljas av de bästa designarna.

Metod 100% online

Anslut när och var du vill. Det virtuella campuset står till ditt förfogande 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Anpassad spårning. Du kommer alltid att åtföljas av läraren i varje ämne och den personliga samordnaren. 100% praktisk. Praktiska övningar och genomförande av projekt som kommer att ingå i din professionella portfölj. Live online klasser. Lektioner schemalagda varje vecka där praktiska workshops kommer att ges för att konceptualisera kunskap. Mästarklass. Master klasser undervisade av erkända designproffs. Interaktiv träning. Dela dina tvivel och oro med dina lärare och kamrater genom forum och chattar. Didaktiska resurser. Tillgång till olika inlärningsresurser: kompletterande läsning, scheman med nyckelidéer osv. Kontinuerligt bedömningssystem. Progressiv och konstant inlärning baserad på periodisk leverans av praxis under hela kursen.

Om vår fakultet

Alla våra fakulteter är aktiva och utvecklar sin yrkeskarriär inom byråer eller prestigefyllda studier på nationell och internationell nivå. Med dem kommer du att lära dig hur det är en professionell grafisk design. De leder studenten närmare arbetsmarknadens verklighet. De är fantastiska designnamn, referensanimatörer eller kreativa och överträdande skapare. Många av dem har tilldelats priser och professionellt erkännande.

Platser

Barcelona

Address
Calle de Pau Claris, 115, CP: 08009,
08009 Barcelona, Katalonien, Spanien

Spain Online

Address
Spain Online, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium