Läs den officiella beskrivningen

School page option 1

Universitetsanda

Kallelsen att lära sig och att förändra världen

Ett universitet omfattar kunskap, forskning och kunskapsöverföring. Vi strävar dock efter mer.
Vi är människor som ägnar oss åt vår tid och ansträngning för att lära oss för att förändra världen. Du kan se denna ambition i UIC Barcelona-aktiviteter. Det ligger i vårt DNA.

Har universitetets erfarenhet du alltid drömt om

Att placera varje student i hjärtat av allt betyder att du är huvudpersonen i UIC Barcelona.

Det här är vårt engagemang för dig, avspeglas av individuell uppmärksamhet, små klassgrupper, en vänlig undervisning, stödjande tjänster och allt du behöver för att förbättra dina färdigheter.

Bygga broar till professionell verklighet

Vi är kopplade till samhället och till företag. Klasser praktiseras och lärs av aktiva yrkesverksamma. De kompletteras med ett praktikprogram. Av alla dessa skäl har UIC Barcelona en av de bästa anställningsgraden i det katalanska universitetssystemet.

I Barcelona och i anslutning till världen

Multikulturell Barcelona ger en övergripande bakgrund av talang och kunskap.
Vi har också internationella avtal och utbytesprogram med universitet utomlands. Några av våra utbildningsprogram lärs delvis på engelska; du kan till och med ta hela ditt program på detta språk.

Ackreditering

Universitat Internacional de Catalunya startade officiellt sin akademiska verksamhet i oktober 1997. Organisk lag 11/1983 om universitetsreformen (LRU) och 26/1984 parlamentet i Katalonien lagde upp en lämplig rättslig ram för inrättandet av ett universitet med kapacitet att tilldela officiella examensbevis. Fundación Familiar Catalana (Catalan Family Foundation) tog det fulla ansvaret för genomförandet av detta akademiska projekt.

School page option 2

De främsta anledningarna till att en student bör överväga att studera vid UIC Barcelona

 1. Internationell erfarenhet i en av de mest spännande städerna i världen: Barcelona
 2. Högt kvalificerade professorer och yrkesverksamma som älskar att lära sig med en internationell tankegång
 3. Officiella grader och praktisk träning
 4. Internationella praktikplatser
 5. En hög anställningsbarhet
 6. Det optimala sättet att förbättra språkkunskaper
 7. Personlig coachning och rådgivning för alla program och till alla studenter
 8. Nätverk och kontakter
 9. Utveckla ledarskap och entreprenörskap
 10. Fortsätt utbildning: Master, forskarutbildning och doktorsexamen. program

tjänster

Boende: Om du behöver boende under din tid på universitetet kommer du att kunna ansöka om studenthem, lägenheter och rum som har specialdesignats för dina behov.

Sport: Studier vid UIC Barcelona innebär att man utvecklar sig som en person. Vi uppmuntrar studenterna att vara med i idrott och fysiska aktiviteter. Universitetet främjar och organiserar sportaktiviteter, tävlingar och ger rabatter och andra fördelar för studenter så att de kan få tillgång till andra faciliteter och organisationer i Barcelona.

Coaching och rådgivning: Counseling och coaching tjänster utformade för studenter att uppnå sina personliga och professionella utmaningar.

Studentliv

Studenter Tjänster: hjälper dig att uppnå det som är viktigast: dina personliga mål.

Det organiserar ett brett spektrum av kulturella, sportrelaterade, sociala och akademiska aktiviteter. Tjänsten ger information och vägledning om akademiska, administrativa och extracurricular frågor på universitetet.

UIC: s studenttjänster ansvarar för att informera och ge råd till universitetsstudenterna om hur man hanterar sina pappersarbete och även andra extracurricular frågor.

Alumni: UIC Barcelona reläerar sin akademiska filosofi till samhället genom sin gemenskap av 12.000 kandidater. Denna filosofi är excellens på jobbet, individen placeras i centrum av allt, viljan att tjäna och den ständiga söka efter sanning.

Programmen undervisas på:
 • Engelska
 • Spanish (Spain)

Skolan erbjuder också:

Postgraduate Certificate

International University of Catalonia

Lärarutbildningen på denna forskarutbildning bildas av universitetsforskare, experter på de senaste metodologiska innovationerna och lärarna som kommer från de aktuella s ... [+]

ÖversiktSkäl att studera denna forskarutbildningDet erbjuder nya teoretiska perspektiv grundade i utbildningsforskning om att lära sig ytterligare språk.Det ger kunskap och reflektion över användningen av innovativa metoder som är utformade för att underlätta undervisningen på engelska.Den fokuserar på de huvudsakliga metodologiska tillvägagångssätten för flerspråkighet och förvärvet av L2.professorer

Lärarutbildningen på denna forskarutbildning bildas av universitetsforskare, experter på de senaste metodologiska innovationerna och lärarna som kommer från de aktuella skolorna.

Engelska är ett av världens största språk. Det är därför viktigt att eleverna lär det så ungt som möjligt. Den doktorsexamen vid UIC Barcelona, ​​som undervisas på engelska, kommer att träna dig för att införliva engelska i din undervisning och förbättra din nivå av engelskkunskap på en personlig och professionell nivå.mål... [-]
Spanien Barcelona
September 2020
Engelska
Deltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Katalonien, 08017 ES
Social Media