Instituto Tecnológico MasterD Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

presentation

Nyckeln till professionell framgång ligger i de färdigheter som en person kan förvärva, eftersom dessa blir alltmer värderade av företag när man väljer en kandidat för ett jobb.

Därför Instituto Tecnológico MasterD Online som syftar till att utbilda yrkesverksamma inom sektorn för att förvärva lämpliga yrkeskunskaper för att komma in på arbetsmarknaden.

Därför har vi i vår institution det bästa teamet inom branschen som hjälper våra studenter att förvärva rätt kompetens, med hjälp av våra tekniska klassrum fördelat på hela den nationella geografi. I dessa tekniska utrymmen kommer våra elever att träna lämpliga färdigheter för att förstärka den teoretiska kunskap som förvärvats tidigare.

För att kunna uppfylla vårt uppdrag samarbetar Instituto Tecnológico MasterD Online med de viktigaste tekniska företagen inom respektive sektor. Samarbetet hjälper våra studenter att förvärva rätt kompetens och underlätta införandet på arbetsmarknaden.

metodik

Det tekniska institutet för MasterD Online erbjuder en öppen utbildning av kvalitet, blandad och anpassad till behoven hos våra studenter. Vi har experter inom var och en av de ämnen som hjälper eleverna att uppnå sitt mål genom lektioner, föreläsningar och ansikte mot ansikte. Alla ansikte mot ansikte aktiviteter kommer att genomföras i vart och ett av de tekniska klassrummen som distribueras över hela landet eller i våra samarbetsföretag. Utan tvekan är vi engagerade i en praktisk och flexibel träning för alla som vill utöka sina yrkeskunskaper.

Instituto Tecnológico MasterD Online har som målsättning den integrerade analysen av den institution som undervisar kurser, för att garantera studierna samt den egna graden undervisad. För detta ackrediterar Instituto Tecnológico MasterD Online framgången med följande aspekter:

  • Institutionell integritet: verifierar aspekter relaterade till information, inträde, priser och hantering av processer och tjänster.
  • Administrativt ansvar: säkerställer kvaliteten på den rättsliga situationen, anläggningarnas relevans, institutionens personliga och finansiella stabilitet, dess etiska värderingar och engagemanget för kontinuerlig förbättring.
  • Akademisk kvalitet: refererar till kvalitet i ämnen relaterade till undervisning, lärande och tjänster. Som ett kandidatutbildningsinstitut följer vi förfarandena för att ge akademisk kompetens. I den meningen måste vi visa varför våra rutiner förbättrar studentens framgång och höjer förväntningarna på undervisning, lärande, forskning och tjänster. Detta bra arbete leder institutionens mål och uppdrag. Samma måste du visa kvaliteten på den kurs du vill verifiera.

praxis

En väldigt viktig del av vår träningsprocess är genomförandet av de färdigheter som förvärvats i ett företag. För detta kommer studenterna att ha vår praktik tjänst i företag. Vi har hjälp av mer än 1200 teknikföretag som samarbetar med oss ​​för att uppnå ditt mål.

När du har avslutat din teoretiska och praktiska träning, kommer du att börja arbeta med att träna alla dina färdigheter som förvärvats under kursen i ett riktigt företag. För att göra detta och som en del av kompetensutbildningen kommer vi att arbeta tillsammans för att lära oss om arbetsmarknaden och hur vi hanterar lämpligt med införandet på arbetsplatsen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se Online Diplomas » Se Online Kurser » Se Online Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Diploma

FP Online Grad Medium Electricity

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Med denna kurs av el erbjuder vi dig möjligheten att få online, blandad eller distans grader i FP Electricity och du kan bli en professionell elektriker. [+]

Titel FP Electricity

Med denna kurs av el erbjuder vi dig möjligheten att få online, blandad eller distans grader i FP Electricity och du kan bli en professionell elektriker.

Medelnivå träningscykel i el förbereder dig så att när det teoretiskt praktiska innehållet är klart kan du få den officiella graden av elektriska och automatiska installationer genom att presentera dig för de fria tester som de autonoma samhällena ringer varje år.

De tekniska yrkena har hög efterfrågan idag och att få en officiell grad av medelgrad i el är en garanti för framgång.

Förbered den genomsnittliga graden av el i din egen takt med levande klasser, möjligheten att göra praktiska klasser i närmaste centrum och kontinuerlig övervakning kan du utvecklas professionellt. Vår träning är online eller blandad du väljer hur man gör det.... [-]


Kurser

Industrial Automation Online Course

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Med den här industriella automationskursen lär du dig att hantera de viktigaste verktygen som behövs för automatisering, automatik, industriell kommunikation och SCADA-skärmar. Du kommer att vara beredd att styra produktionen och övervaka den, hitta brister och veta hur man utformar, konfigurerar och använder industriella kommunikationsnät. [+]

Studera industriell automation

Den nuvarande industrin tenderar att fullständigt automatisera alla sina processer i den så kallade Industry 4.0. Vill du vara med i denna förändring?

Med den här industriella automationskursen lär du dig att hantera de viktigaste verktygen som behövs för automatisering, automatik, industriell kommunikation och SCADA-skärmar. Du kommer att vara beredd att styra produktionen och övervaka den, hitta brister och veta hur man utformar, konfigurerar och använder industriella kommunikationsnät.

Ett av de verktyg som används för din träning inom automation och robotik är TIA Portal, den nya Siemens-programvaran.

Med hjälp av våra speciallärare, dina levande klasser, de praktiska klasserna i närmaste centrum och alla designade övningar kommer du att kunna bli en riktig professionell inom sektorn.... [-]


Industrial Maintenance Online Course

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Med kursen kommer du att lära dig om de huvudsakliga ämnena som arbetar inom industriellt underhåll: automatik, automation, mekanik, hydraulik, och du kommer att förvärva all teoretisk och praktisk kunskap som hjälper dig att avancera i din professionella karriär. [+]

Industriell underhållsutbildning

Industrin behöver specialiserad personal att arbeta i underhåll.

Denna industriella underhållning anpassas till de behov som arbetsmarknaden inom industrisektorn kräver.

Med kursen kommer du att lära dig om de huvudsakliga ämnena som arbetar inom industriellt underhåll: automater, automatik, mekanik, hydraulik ... och du kommer att förvärva all den teoretiska och praktiska kunskapen som kommer att hjälpa dig att utveckla din professionella karriär.

Välj hur du vill studera kursen i online eller blandat industriellt underhåll med praktiska verkstäder i våra centra, videolektioner och lektioner med din lärare. Allt detta, med samarbete från Siemens för utbildning i automationsprodukter och enheter.... [-]


Online-kurs av elektrikerinstallatör

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Med vår installatör för elinstallatör lär du dig montering och underhåll av lågspänningsinstallationer för att kunna träna som professionell elektriker. [+]

Elektricitetskurs

Med vår installatör för elinstallatör lär du dig montering och underhåll av lågspänningsinstallationer för att kunna träna som professionell elektriker.

Företagen behöver ackrediterad personal i el för att godkänna elinstallationer. Med denna elkurs får du teoretisk och praktisk kunskap för att lära dig ett av de mest efterfrågade tekniska yrkena och du kommer att kunna få din elektriker professionell licens.

Du kan studera el på nätet eller semipresecial i våra MasterD-centra genom live-lektioner med din lärare, klassrumsverkstäder i specialklassrum och möjligheten till professionella praktikplatser inom företag inom elsektorn som Electrigran och Prosegur.... [-]


Online-kurs på solceller från solenergi

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Fotovoltaisk solenergi är grunden för den nya energimodellen kommer att byggas. Efterfrågan på en kvalificerad profil, som kan utföra denna typ av installation, är en av de mest krävda för närvarande. Självförbrukning är en verklighet, och hela Europa investerar redan så att alla medborgare i EU har tillgång till denna teknik. [+]

Vill du vara en solpanelinstallatör?

Fotovoltaisk solenergi är grunden för den nya energimodellen kommer att byggas. Efterfrågan på en kvalificerad profil, som kan utföra denna typ av installation, är en av de mest krävda för närvarande. Självförbrukning är en verklighet, och hela Europa investerar redan så att alla medborgare i EU har tillgång till denna teknik.

Med denna kurs av solceller kommer du att lära dig hur du installerar solceller i solceller, utför dimensionering, montering och underhåll av installationerna eller hur man löser dessa installations fel.

Vi har samarbete i leverans av ansikte mot ansikte och onlineseminarier med några av de bästa företagen inom energisektorn som Ingeteam, Endef eller Ecomesh.... [-]


Online Course of Applications för iPhone

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Lär dig att programmera i IOS-miljö och gör dig redo att bli en professionell specialiserad på IOS-applikationsutveckling. Utvecklingen av mobila applikationer har under de senaste åren inneburit en "boom" i dator och affärsutveckling. Att veta hur man utvecklar applikationer i Apple-miljön är att komma in i världen av världens bästa värderade och viktigaste företag. [+]

Kursansökningar för iPhone

Vill du lära dig iOS-programmering och skapa applikationer och videospel för iPhone, iPad, Apple Watch eller Apple TV?

Lär dig att programmera i IOS-miljö och gör dig redo att bli en professionell specialiserad på IOS-applikationsutveckling.

Utvecklingen av mobila applikationer har under de senaste åren inneburit en "boom" i dator och affärsutveckling. Att veta hur man utvecklar applikationer i Apple-miljön är att komma in i världen av världens bästa värderade och viktigaste företag.

Denna iOS-programutvecklingskurs är fullständigt uppdaterad med de senaste Apple-utgåvorna och releaserna. IOS operativsystem, Xcode som utvecklingsverktyg och Swift programmeringsspråk. Du lär dig också att designa från 0 dina applikationer med Sketch-verktyget.... [-]


Online förnybar energi kurs

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Vill du arbeta inom energisektorn? Förändringen av energimodellen har kommit, vi kommer att leva en omvandling av användningen av energi, fossila bränslen kommer att läggas undan för att vara upptagna av teknologier baserade på förnybara energikällor. [+]

Förnybar träning

Vill du arbeta inom energisektorn? Förändringen av energimodellen har kommit, vi kommer att leva en omvandling av användningen av energi, fossila bränslen kommer att läggas undan för att vara upptagna av teknologier baserade på förnybara energikällor.

Europeiska unionen vill generera mer än en miljon jobb under de närmaste åren och en av dessa positioner kan vara din!

Med dessa studier inom förnybar energi kommer du att ta itu med olika förnybara teknologier, du kommer att lära dig en solpanels huvudegenskaper, utföra komplicerad dimensionering och montering av förnybara anläggningar.

Med denna förnybara förlopp kommer du att bildas i samarbete med de viktigaste företagen inom sektorn INGETEAM, ENDEF, FERROLI, BETSOLAR och du får möjlighet att delta på hemsidor och online-seminarier där du kommer att lära känna deras produkter och nyheterna om sektorn för förnyas. Dessutom erbjuder vi dig möjligheten att, när din träning är klar, genomföra arbetsstipendier och bli en del av den exklusiva anställningsutbytet för studenter.... [-]


Online Industrial Electric Course

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Med industriell el kommer du att förvärva den teoretiska praktiska kunskapen som du behöver för att kunna arbeta vid montering och underhåll av elektriska och automatiska installationer. [+]

Studera industriell elektricitet

Med industriell el kommer du att förvärva den teoretiska praktiska kunskapen som du behöver för att kunna arbeta vid montering och underhåll av elektriska och automatiska installationer.

Förbered kursen i industriell el i din egen takt med online eller blandad metodik med praktiska verkstäder på ditt MasterD Center och videokurser. Dessutom har du, när du har avslutat din industriella elutbildning, möjlighet att göra praktik i partnerföretag och vara en del av vår exklusiva arbetsbassäng för studenter.

Allt detta med garantin för SIEMENS samarbete för hela utbildningen inom automatiseringsprodukter och enheter.

KursegenskaperITMasterD Certifikat för ackrediteringVideoklaser 24hs Tillgång till alla klasser på videoLevande klasser Levande sessioner med din lärareProfessionell praxis I företag inom industrisektornIndustriella elämnenMontering av elinstallationer i byggnader.Montering och underhåll av lågspänningsinstallationer i bostadshus.Montering och reparation av elektriska automatik.Montering av automatiserade installationer.Reparation av automatiserade installationer.Förebyggande av arbets- och miljörisker vid montering och underhåll av elinstallationer.Professionella utgångar av kursen... [-]

Online kurs av Programmerbar Automata

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Denna kurs av programmerbara automater är utformad så att alla med minimal kunskap om el kan lära sig att programmera, designa och integrera automater inom ett automatiserat system. [+]

PLC kurs med Siemens Automata

Har du någonsin undrat hur en programmerbar automat fungerar? Och hur kan du automatisera en process? Om så är fallet är detta din kurs.

Denna kurs av programmerbara automater är utformad så att alla med minimal kunskap om el kan lära sig att programmera, designa och integrera automater inom ett automatiserat system.

Du kommer lära dig hur du använder TIA Portal, den nya Siemens-programvaran för kontroll av automatiska element, med fokus på S7-1200-automaten.

Med hjälp av våra specialiserade lärare kommer levande klasser och praktiska verkstäder i din närmaste centrum att kunna vara en expertprogrammerare. Dessutom har vi avtal med viktiga företag inom industrisektorn, så när du har slutfört PLC programmeringskursen får du möjlighet att träna i företag.... [-]


Online kurs för 3D-utskrift

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Vill du lära dig 3D-utskrift? Fler och fler nyheter eller rapporter förekommer på 3D-teknologier i olika sektorer (industri, teknik, hälsa, etc.), som fram till för länge sedan verkade som science fiction är verkliga. [+]

Utbildningskurs i 3D-utskrift

Vill du lära dig 3D-utskrift? Fler och fler nyheter eller rapporter förekommer på 3D-teknologier i olika sektorer (industri, teknik, hälsa, etc.), som fram till för länge sedan verkade som science fiction är verkliga.

Av denna anledning har vi skapat den här kursen med 3D-utskrift, med vilken du kommer att lära dig alla fördelar med den här nya tekniken och du kommer att träna i design, skanning och 3D-utskrift och 3D-eftertryck.

Med denna kurs av 3D-skrivare kommer du att veta vilka sektorer som dra nytta av denna 3D-teknik. Efter att ha känt dem kan du överväga att specialisera sig i ett särskilt.

Med denna träning i 3D-utskrift fördjupar vi dig i 3D-teknikens värld så att du kan träna med garantier. Vi vågar säga att du står inför en av de mest kompletta kurserna i 3D-utskrift på marknaden eftersom det handlar om alla nödvändiga fält för att bli en bra professionell.... [-]


Online kurs i Android Programmering

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Denna kurs i Android-programmering ger dig möjlighet att bli en professionell expert i programmering och utveckling av applikationer för Android, den mest utbredda mobilenhetsplattformen på marknaden och en av de mest krävda profilerna på arbetsmarknaden. [+]

Lär dig att schemalägga på Android

Vill du skapa egna applikationer för Android?

Denna kurs i Android-programmering ger dig möjlighet att bli en professionell expert i programmering och utveckling av applikationer för Android, den mest utbredda mobilenhetsplattformen på marknaden och en av de mest krävda profilerna på arbetsmarknaden.

Med den här Android-kursen lär du dig att hantera Android Studio-miljön och lära dig om de senaste utvecklingen i Android Apps. Dessutom kan du skapa din egen Android-app och vi visar hur du kan publicera den på Google Play.

Förbered denna träning i Android-appar, i din egen takt, med en online-campus, lektioner med din lärare och videoclaser. Med allt detta kan du bli utvecklare av applikationer för Android.... [-]


Online kurs i bilmekanik

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Den här automekanikkursen förbereder dig för att få en officiell titel, certifikatet för professionalism vid underhåll av kraftöverföringssystem och undervagnar av bilfordon som presenterar dig för processer för ackreditering av kompetenser som arbetsförvaltningen i de autonoma samhällena sammankallar . [+]

Vill du jobba som bilmekaniker?

Den här automekanikkursen förbereder dig för att få en officiell titel, certifikatet för professionalism vid underhåll av kraftöverföringssystem och undervagnar av bilfordon som presenterar dig för processer för ackreditering av kompetenser som arbetsförvaltningen i de autonoma samhällena sammankallar .

Bilmekanik Kursen ger dig möjligheten att förbereda online via en campus där du kommer att ha allt material i videokurser och lektioner med din lärare. Dessutom kommer du att ha möjlighet att delta i seminarier och ansikte mot ansikte verkstäder i närmaste centrum där du kan omsätta allt du har lärt dig.

I slutet av den mekaniska kursen kommer du att kunna utföra arbetskrafter och få tillgång till vår exklusiva arbetsbassäng för studenter tack vare våra samarbetsavtal med bland annat TalleresTop, Feu Vert eller Norauto.... [-]


Online kurs om energieffektivitet

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Energicertifiering och revision är två av de sektorer som har mest prognos. Numera ska alla byggnader som byggs, som vill hyra eller sälja, ha ett energicertifikat. [+]

Vill du vara en energicentifierare?

Energicertifiering och revision är två av de sektorer som har mest prognos. Numera ska alla byggnader som byggs, som vill hyra eller sälja, ha ett energicertifikat.

Den obligatoriska karaktären av energirevisioner i vissa byggnader medför en ökning av arbetsverksamheten inom denna imponerande arbetssektor.

Med denna energieffektivitetskurs lär du dig hanteringen av alla certifieringsprogram och den fullständiga processen för hur du utför en energirevision.

För att konsolidera din kunskap kommer du att kunna slutföra din träning som energicertifikat och genomföra fullständiga detaljerade praktiska fall, både energicertifiering och hur man utför en revision från början till slut, särskilt MasterD, ett företag bestående av mer än 20 centra.... [-]


Online kursprogrammering webbsidor

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Denna webbprogrammeringskurs låter dig lära dig hur du skapar webbportaler, och du lär dig att programmera i PHP, HTML5-språket, CSS3, JavaScript, AJAX, etc. Dessutom, och gratis, ingår en introduktionskurs i Python-programmeringsspråket. , vilket hjälper dig att bättre förstå den metodiska grunden för programmering i allmänhet. [+]

Lär dig att schemalägga webbsidor

Vill du dedikera dig professionellt till programmering av webbsidor?

För närvarande är en expert webbprogrammerare ett av de mest efterfrågade yrkena av företag runt om i världen tack vare den stora utvecklingen och introduktionen av webbsidor i alla typer av enheter, från mobiltelefoner till persondatorer.

Denna webbprogrammeringskurs låter dig lära dig hur du skapar webbportaler, och du lär dig att programmera i PHP, HTML5-språket, CSS3, JavaScript, AJAX, etc. Dessutom, och gratis, ingår en introduktionskurs i Python-programmeringsspråket. , vilket hjälper dig att bättre förstå den metodiska grunden för programmering i allmänhet.... [-]


Online Mobile Apps Programming Course

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Med mobila applikationer lär du dig de två viktigaste programmeringsspråken som Java och Swift, med vilken du kommer att utveckla dina multiplatformsprogram. [+]

Mobile Applications Course

Vill du lära dig hur du utvecklar dina egna applikationer för de två viktigaste plattformarna på marknaden?

Med denna program för mobilprogrammering kan du skapa applikationer för Android- och Iphone-mobiltelefoner.

Med mobila applikationer lär du dig de två viktigaste programmeringsspråken som Java och Swift, med vilken du kommer att utveckla dina multiplatformsprogram.

Vi kommer att träna dig för att bli en sann professionell utvecklare av mobila applikationer, en av de mest efterfrågade jobben idag.

Dessutom kommer du med denna kurs i skapandet av mobilappar att också ha lektioner med expertlärare, där du kompletterar din träning med extra kunskaper och färdigheter som du kommer att förvärva under kursen.... [-]


Online reparationskursdatorer

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Denna kurs av underhåll och reparation av dator förbereder dig för att få den officiella certifieringen av datateknikerföreningen (ATI) i "Säkerhet och samarbete på Internet". [+]

Studera reparation och underhåll av datorer

Vill du bli reparatör för datautrustning? Vill du marknadsföra din professionella profil med officiella datorcertifikat? Känner du världen av 3D-utskrift?

Denna kurs av underhåll och reparation av dator förbereder dig för att få den officiella certifieringen av datateknikerföreningen (ATI) i "Säkerhet och samarbete på Internet".

Nuförtiden är det viktigt att ha en framgångsrik professionell certifiering för att möta arbetsintervjuer med en garanti.

Mäta montering och reparation av vilken dator som helst, oavsett din teknik och lär dig att utföra reparationer med hänsyn till datasäkerhet och online-samarbete med hjälp av fjärråtkomstverktyg på Internet.... [-]


Onlne Advanced Course i mobilapplikationer

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Med den här mobilapplikationsutvecklingskursen lär du dig att skapa Android- eller Iphone-mobilappar. Förutom att studera Android och iOs programmering omfattar den här mobilappkursen utbildning i JAVA, ett programmeringsspråk som är nödvändigt för att du ska kunna fördjupa dina kunskaper och bli expert på mobilprogrammering. [+]

Så här skapar du en app

Vill du lära dig hur du skapar en app för Android och iPhone mobila enheter? Vill du komma in på en världsomspännande marknad?

Och när du har skapat, vill du utnyttja dina applikationer och tjäna pengar med dem?

Denna avancerade kurs i mobila applikationer förbereder dig för att komma in i världen av apputveckling och skapa lösningar för Android och IOS-mobilteknologiplattformar (iPad, iPhone och iPod Touch).

Med den här mobilapplikationsutvecklingskursen lär du dig att skapa Android- eller Iphone-mobilappar. Förutom att studera Android och iOs programmering omfattar den här mobilappkursen utbildning i JAVA, ett programmeringsspråk som är nödvändigt för att du ska kunna fördjupa dina kunskaper och bli expert på mobilprogrammering.... [-]


Magisterexamen

Online Master i förnybar energi

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Master of Renewables lärs av Teknologiska institutet för Masterd och involveras av viktiga företag inom sektorn, som Endef eller Ingeteam, för att förbereda dig med de bästa yrkesverksamma och bli en stor professionell expert på förnybara energikällor. [+]

Studier inom förnybar energi

Denna magisterexamen i förnybar energi är en examen från Rey Juan Carlos Officiella Universitet i Madrid och varar i 1500 timmar (60 ECTS).

Master of Renewables lärs av Teknologiska institutet för Masterd och involveras av viktiga företag inom sektorn, som Endef eller Ingeteam, för att förbereda dig med de bästa yrkesverksamma och bli en stor professionell expert på förnybara energikällor.

Med denna träning i förnybara energikällor lär du dig allt som rör förnybar energi: Sol, solceller, vindkraft, biomassa, hydraulik samt automation av dessa system.

Magisterexamen i förnybara energikällor erbjuder dig möjlighet att träna online med videolektioner och lektioner med dina professorer eller blandas med ansikte mot ansikte i ditt närmaste MasterD-center med specialiserade klassrum där du kan träna allt du lärde dig och alternativet, när du är klar Magisterexamen i förnybar energi, praktik i företag.... [-]


Online Master i industriellt underhåll

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Det industriella underhållet är en sektor där många material överensstämmer med vad som måste vara en bra specialist inom områdena el, automation, ledning, hydraulik, samt i den nuvarande teknologin för innovation som är industrin 4.0, med vilken Du kommer att säkerställa mervärde på arbetsmarknaden. [+]

Industriell underhållsgrad

Master i industriellt underhåll är en examen från Public University Rey Juan Carlos i Madrid. Denna master har en längd på 1500 timmar (60 hp).

Det industriella underhållet är en sektor där många material överensstämmer med vad som måste vara en bra specialist inom områdena el, automation, ledning, hydraulik ... som i den nuvarande innovationstekniken som är industrin 4.0 med att du ska säkerställa mervärde på arbetsmarknaden.

Om du vill bli expert och få en examen som godkänner det, kan du få det med befälhavaren i industriellt underhåll.

Genom vårt personliga och kvalitetssystem med levande klasser kan möjligheten att genomföra praktiska klasser i närmaste centrum och kontinuerlig uppföljning göra det möjligt för dig att utvecklas professionellt.... [-]


Onlne Master i energieffektivitet

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Förnybar energi och energieffektivitet är två teknologier som kallas för framtida energisektorn i hela världen och som inte förstås utan varandra. Byggnaderna som vi känner dem kommer att förändras radikalt i den närmaste framtiden, de nya byggnaderna kallas för att konsumera lite energi och det lilla de förbrukar kommer från förnybara källor. Byggnader som redan är byggda måste ta besparingsåtgärder och följa bestämmelser som kräver certifiering och revision av byggnader. [+]

Studier inom energieffektivitet och förnybar energi

Denna mästare i energieffektivitet och förnybar energi är en examen från Rey Juan Carlos Public University of Madrid med en varaktighet på 1500 timmar (60 hp).

Förnybar energi och energieffektivitet är två teknologier som kallas för framtida energisektorn i hela världen och som inte förstås utan varandra.

Byggnaderna som vi känner dem kommer att förändras radikalt i den närmaste framtiden, de nya byggnaderna kallas för att konsumera lite energi och det lilla de förbrukar kommer från förnybara källor. Byggnader som redan är byggda måste ta besparingsåtgärder och följa bestämmelser som kräver certifiering och revision av byggnader.... [-]


Onlne Master i industriell automation

Online Deltid Öppen antagning Spanien Alicante

Vill du förvärva kunskapen för att bli professionell inom sektorn? I den här fullständiga mastern inom industriautomation hittar du allt du behöver för att kunna utföra uppgifter med den senaste tekniken i samverkande robotar, 3D-utskrift, stora data och dronor. [+]

Vill du studera industriell automation?

Kandidaten i industriell automation är en examen från Rey Juan Carlos Public University of Madrid. Denna master har en längd på 1500 timmar (60 hp).

Vill du förvärva kunskapen för att bli professionell inom sektorn? I den här fullständiga mastern inom industriautomation hittar du allt du behöver för att kunna utföra uppgifter med den senaste tekniken i samverkande robotar, 3D-utskrift, stora data och dronor.

För närvarande inom industrisektorn behöver människor som är beredda att hantera produktionsaktiviteter, underhåll, konfiguration och programmering med denna kunskap.

Automatisering är en nyckelfaktor så att en bransch inte blir föråldrad. Professionella med denna kunskap är mycket efterfrågade.... [-]