Läs den officiella beskrivningen

Den Institute of Visual Arts Det är en privat institution som sedan 1994 är tillägnad de specialiserade områdena grafisk design, multimedia skapande, utveckling av kommunikation för webb och rörlig grafik utbildning.

mission

Vid framställning av studenten försöker kombinera tekniska och konceptuella kunskaper om olika områden. Den teoretiska och praktiska metod tillåter eleverna att gå vidare genom att utveckla övningar som tillåter tillgodogöra sig teori lärs ut tidigare och ta professionella arbetsprocesser.

Syften

De primära målen med detta centrum är:

  1. Utbilda studenter uppdaterats korrekt i discipliner i samband med grafisk design, rörlig grafik och webbutveckling av kommunikation innehåll.
Att utbilda studenter i utvecklingen läge professionellt arbete. Vår utbildning bygger på framsteg i kunskapen om olika områden genom att genomföra genom information.

Öka kreativiteten och utveckling av konstnärliga färdigheter studenten. Uppmuntra personliga initiativ och innovativa professionell attityd.

Dessa mål genomförs i de olika utbildningar som erbjuds av centrum: Karriär i bildkonst, Master of Arts och kommunikation, Master i grafisk design eller Master i Multimedia och Internet samt olika professionella kurser inom grafisk design, webb grafisk design, fotografi och Digital Video, typografisk design, grafisk design, Editorial design, förpackningsdesign ...

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Instituto Artes Visuales

Master Grafisk design är en specialiserad forskarutbildningen som behandlar främst praktiska delar av grafisk design: grunderna i design, marknadsföring, företagsidentite ... [+]

Mästaren i Digital grafisk design forskarutbildning är avsedd för dem som vill professionell kunskap om området grafisk design, både professionella verktyg och teoretiska begrepp som varje designer måste behärska.

Master Grafisk design är en specialiserad forskarutbildningen som behandlar främst praktiska delar av grafisk design: grunderna i design, marknadsföring, företagsidentitet, pre-press principer eller olika typer av jobb som du behöver veta för att göra en designer -aplicaciones- och grundläggande programverktyg för professionell utveckling.

Utveckling av produkter och tjänster har ökat dramatiskt, vilket tvingar dem att konkurrera med varandra för att inta en plats på marknaden. Det är vid den här tiden när reklamen kommer, och därmed utvecklingen av grafisk design som ett strategiskt sätt att kommunicera, locka och vinna kampen mot konkurrenter. Hur viss information överförs är det viktigt att övertala, övertyga och även manipulera stor del av samhället betydande inslag.... [-]

Spanien Spain Online
Öppen antagning
Spansk
Heltid
Deltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska
Instituto Artes Visuales

Den UCAM magisterexamen i konst och kommunikation är en egen titel Catholic University San Antonio i Murcia (UCAM) i grafisk och webbdesign orienterad till alla de som vi ... [+]

Den UCAM egen magisterexamen i konst och kommunikation är en särskild avdelning av det katolska universitetet San Antonio i Murcia (UCAM) i grafisk design och webborienterad alla som vill tjäna en högskoleexamen inom digital kommunikation.

Uppdelad i två distinkta denna första området är helt ägnas åt kunskap om de begreppsmässiga och praktiska områden som varje designer bör veta hur man ska hantera att integreras i en studio eller designbyrå: annonseringar, affischer, kataloger, broschyrer, skyltar, digital retuschering, utveckling logomarca och företagsidentiteter.

Det andra området är tillägnad översättningen av denna kunskap till Internet. Att basera arbetet med förverkligandet av webbprojekt som bygger på standarder studenten vet de viktigaste webbdesign språk som HTML och CSS, UI-UX, responsiv design fundamenta eller Wordpress.... [-]

Spanien Spain Online
Öppen antagning
Spansk
Heltid
Deltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska
Instituto Artes Visuales

Utbildningsplanen är tillägnad översättningen av denna kunskap till Internet. Att basera arbetet med genomförandet av projekt som bygger på webbstandarder. Studenten känn ... [+]

Den magisterexamen i Web Design UCAM sig är en särskild avdelning av det katolska universitetet San Antonio i Murcia (UCAM) riktar sig till alla som vill tjäna en högskoleexamen inom digital kommunikation.

Utbildningsplanen är tillägnad översättningen av denna kunskap till Internet. Att basera arbetet med genomförandet av projekt som bygger på webbstandarder. Studenten känner till de viktigaste webbdesign språk som HTML och CSS, UI-UX, responsiv design fundamenta eller Wordpress.

Studenten har tillgång till ett webbhotell för dina tester med FTP-åtkomst, MySQL-databas, Wordpress och teknisk support.

Eventuellt studenten kan få som akademiskt material och under hela sin utbildning licens Creative Cloud.... [-]

Spanien Spain Online
Öppen antagning
Spansk
Heltid
Deltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska

cav-ucam-sound

Máster Diseño Gráfico